Offtopowe zapuszczanie cz IV. - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-11, 19:50   #4111
astra85
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.

kluchy zrobisz jak niedokladnie pomieszasz proszek z mlekiem w szklance przed alaniem do gotujacego sie mleks

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Soleika a moze te bole sa na tle nerwowym? mnie tak strasznie blało sere,ze nie moglam oddechu złapac i lewa reka mnie bolałanormalnie jak przy zawale,jednak na badaniach wszystko wyszlo mi ok.musisz isc dol lekarza i na badania
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 19:57   #4112
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Soleilka widzę że jesteś spod Rzeszowa tak jak ja
Stary 2009-09-11, 20:25   #4113
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Agusia, ja bym dodała coś Dżemu i Kultu
Tak, to jest fajne, ale dla mnie. Z moimi gustami problemu nie mam, ale brakuje mi piosenek takich typowo tanecznych..

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Tż zamówił mi Waxa, ale się ciesze W ogóle znalazłam wodę pokrzywową i brzozową za 5.10, do tego mega dużo ziółek do płukania włosków i jakieś zioła na wypadanie. Chodziłam dziś po sklepach i w Outlecie znalazłam śliczne czarne szpileczki za 25 zł ! W poniedziałek po nie idę :P A od 2 dni boli mnie serce, dziś tak mnie bolało, że robiło mi się ciemno przed oczami Miałam coś takiego jak byłam mała, taki ból jak wbijanie szpileczek, ale nic nie wykazało.. Nie wiem co to już ze mną się dzieje. Chyba sie rozsypuje. W dodatku w poniedziałek idę na pobieranie krwi do badan do kliniki w Rzeszowie. Załamie się, przy pobieraniu zawsze mdleje, bo szybko spada mi poziom cukru w krwi, a w dodatku mam niskie ciśnienie, dlatego nie mogę oddawać krwi, a mam jedną z najrzadszych ( 6% ludzi na świecie ), bo mogłabym zapaści dostać. Kiedyś w szpitalu zemdlałam na 5 minut i cucili mnie tlenem. Normalnie już się boję na samą myśl o tym
Zdrówka życzę więc

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość

Agusia mozesz dodac Dzem, Kult, może Akurat(zwłaszcza piosenke dyskoteka gra)
Mam tam dwie piosenki akuratu
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 20:28   #4114
Magdzia94
Zakorzenienie

typowo taneczne hmm....
Daj Pussycat Dolls to se potancza

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 20:32   #4115
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Tak, to jest fajne, ale dla mnie. Z moimi gustami problemu nie mam, ale brakuje mi piosenek takich typowo tanecznych..
Zupełnie zapomniałam Daj jakąś Shakirę, ona miała kiedyś kilka całkiem znośnych dla ucha piosenek. No chyba, że wolisz czegoś, czego teraz się słucha, ale tu nie pomogę I Magdzia ma rację, Pussycat Dolls też. O i Britney

Dopiero zauważyłam, jak ja dziś nieskładnie piszę Ale to chyba z niewyspania, albo znowu chora na coś jestem.

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/

Edytowane przez jyyli
Czas edycji: 2009-09-11 o 20:33
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 20:33   #4116
19agusia91
Zakorzenienie

włosy mi urosły ponad 2cm od ostatniego mierzenia

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Kurcze, nie no, takie odpadają, wujkowie się obrażą
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 20:39   #4117
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

To może Górniak, Steczkowska, Kukulska albo Kayah? Oczywiście mam na myśli repertuar z czasów naszego dzieciństwa

Stary 2009-09-11, 20:44   #4118
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
włosy mi urosły ponad 2cm od ostatniego mierzenia

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Kurcze, nie no, takie odpadają, wujkowie się obrażą
GRATULACJE

Ja nie mogę wyświetlić listy a na miniaturce niewiele widać, ale dla wujków i cioć wrzucić możesz jakieś: Być kobietą, Parostatek czy Baby ach te baby, młodzi jak się napiją to też przy tym tańczyć będą
Stary 2009-09-11, 20:45   #4119
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
Blondyna, gdzie fotki?
Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
no ! Uważaj bo zrobimy Ci nalot na chate
no już już wklejam moje krucizny zdjęcie robocze, bo robione w pracy no i przepraszam, że są słabej jakości.. hm.. w sumie włosy wydają sie krótsze, bo były modelowane na szczotce i się wywinęły

EDIT: dopiero zobaczyłam, że stoi mi jakiś czubek po prawej str na górze

Edytowane przez blondyna789
Czas edycji: 2009-09-11 o 20:47
blondyna789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 20:45   #4120
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Tż zamówił mi Waxa, ale się ciesze W ogóle znalazłam wodę pokrzywową i brzozową za 5.10, do tego mega dużo ziółek do płukania włosków i jakieś zioła na wypadanie. Chodziłam dziś po sklepach i w Outlecie znalazłam śliczne czarne szpileczki za 25 zł ! W poniedziałek po nie idę :P A od 2 dni boli mnie serce, dziś tak mnie bolało, że robiło mi się ciemno przed oczami Miałam coś takiego jak byłam mała, taki ból jak wbijanie szpileczek, ale nic nie wykazało.. Nie wiem co to już ze mną się dzieje. Chyba sie rozsypuje. W dodatku w poniedziałek idę na pobieranie krwi do badan do kliniki w Rzeszowie. Załamie się, przy pobieraniu zawsze mdleje, bo szybko spada mi poziom cukru w krwi, a w dodatku mam niskie ciśnienie, dlatego nie mogę oddawać krwi, a mam jedną z najrzadszych ( 6% ludzi na świecie ), bo mogłabym zapaści dostać. Kiedyś w szpitalu zemdlałam na 5 minut i cucili mnie tlenem. Normalnie już się boję na samą myśl o tym
Nie zapomnij uprzedzić lekarza/pielęgniarkę któa Ci bedzie pobierać krew ze masz tak z tym cukrem, w końcu nie jest duchem świetym i może nie wiedzieć....
Stary 2009-09-11, 20:46   #4121
Magdzia94
Zakorzenienie

Alez daleczego hush hush to superrrrr piosenka
To dja Chylinska i bedzie spokoj
Mozesz dac Marike moje serce

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

blondyna ladne wloski

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 20:48   #4122
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
no już już wklejam moje krucizny zdjęcie robocze, bo robione w pracy no i przepraszam, że są słabej jakości.. hm.. w sumie włosy wydają sie krótsze, bo były modelowane na szczotce i się wywinęły

EDIT: dopiero zobaczyłam, że stoi mi jakiś czubek po prawej str na górze
ale jesteś seksi blondi ja mam podobna długość, a nawet krótsze nieco.... i brązowe
ale nawilżania to im nie żałuj- wiem z doświadczenia jaka masakrą mogą być rozjaśnione włosy
PS. I tym masz zdecydowanie gęstsze niż ja
PS2. Właśnie dziś użyłam 2 raz Loryska od Ciebie

Edytowane przez viki1988
Czas edycji: 2009-09-11 o 20:51
viki1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 20:53   #4123
xxxMikixxx
Zakorzenienie

blondyna789 Śliczne włosy, wyglądają na gęste Pielęgnuj je żeby zawsze były w tak dobrym stanie Widzę, że też jesteś szczuplutka tak jak ja

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 20:56   #4124
blondyna789
Zakorzenienie

dziękuję dziewczyny pamiętajcie, że to dzięki wam odstawiłam prostownicę i dostałam bzika na punkcie włosów gdyby nie wy to pewnie właśnie bym je prostowała na imprezę

Miki, fakt - mam gęstwinę, ale niestety są i tak znacznie cieńsze przez rozjaśnianie..

a w ogóle to moja fryzjerka wczoraj powiedziała, że włosy od góry mam zdrowe, silne i w dobrej kondycji, tylko końce zjechane..
Stary 2009-09-11, 20:57   #4125
legallybrunette
Rozeznanie

Przyszla mi vaticzka dzisiaj juz dzisiaj nie mam sily po pracy ale jutro z rana od razu zvatikuję się... wiedzialam ze cos popieprzą, wyslali mi tą z fioletową nakrętką a chcialam z czerwona. mam nadzieje ze tez jest dobra bo juz mi sie nie chce bawic w to odsylanie i w ogole i tak czekalam na nia z poltora tyg niech juz bedzie, widocznie los mi taką przeznaczyl
Stary 2009-09-11, 21:01   #4126
mOna01
Zakorzenienie

Blondyna ale masz świetne włosy poważnie, super odcień blondu, sama bym taki chciała gdyby mi pasował widać że gęste i zdrowe, dbaj o nie dalej

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 21:04   #4127
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję dziewczyny pamiętajcie, że to dzięki wam odstawiłam prostownicę i dostałam bzika na punkcie włosów gdyby nie wy to pewnie właśnie bym je prostowała na imprezę

Miki, fakt - mam gęstwinę, ale niestety są i tak znacznie cieńsze przez rozjaśnianie..

a w ogóle to moja fryzjerka wczoraj powiedziała, że włosy od góry mam zdrowe, silne i w dobrej kondycji, tylko końce zjechane..
To teraz grzecznie za 3 mies. do fryzjera na podcięcie - po dwóch razach zrobią sie znaaacznie lepsze ja tak miałam - ściełam na krótko - końce sie wykruszały - poszłam podciąć po 3 mies. i teraz sie od pół orku jakoś trzymaja
Stary 2009-09-11, 21:08   #4128
blondyna789
Zakorzenienie

dokładnie, już o grudniu z fryzjerką rozmawiałam w ogóle zaproponowała mi żebym nie farbowała włosów do grudnia i jak już będzie spory odrost, to zrobić jakieś magiczne, gęste pasemka, które będą się zlewały z resztą włosów.. sama nie wiem o co jej chodzi dokładnie, ale chyba zaryzykuję
Stary 2009-09-11, 21:08   #4129
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dymka
Kurcze...nieciekawie z tym serduszkiem :przytu l:
Też kiedyś mdlałam przy pobieraniu krwi, do teraz zapobiegawczo każę sobie pobierać na leżąco, żeby się nie poobijać w razie czego ale większym dramatem jest dla mnie jak mi coś wstrzykują: szczepionkę, próbę na gruźlicę, cokolwiek...od razu mam mroczki przed oczami
Tez zawsze mam pobierana na lezaco, przy szczepionkach robi mi sie tylko niedobrze od tego zapachu

Cytat:
Napisane przez jyyli
Też jak byłam mała to mnie kuło serce, tak mocno, że pojechaliśmy na pogotowie... Lekarz stwierdził, że symuluję A to było jednak w czasach, kiedy nawet nie znałam tego słowa, a co dopiero znaczenia i zastosowania.
Radzę się zbadać, bo jednak serce mamy jedno a na drugie szary człowiek raczej małe ma szanse się załapać.
No ja to mam od 6 roku życia. Miałam eeg, ekg, prześwietlenia i nic nie wykazało. Lekarze też stwierdzili, że symuluje. Ale jak dziecko może symulowac bol serca? Co innego ból brzucha...

Cytat:
Napisane przez astra85
Soleika a moze te bole sa na tle nerwowym? mnie tak strasznie blało sere,ze nie moglam oddechu złapac i lewa reka mnie bolałanormalnie jak przy zawale,jednak na badaniach wszystko wyszlo mi ok.musisz isc dol lekarza i na badania
To akurat moge wykluczyc. Dzisiaj mega wyluzowana chodzilam po sklepie, nagle bol jakby mi wiertlem serce przewiercali, myslalam, ze na nogach nie ustoje :/ A nic denerwujacego w zakupach nie ma W domu tez ok, z TZtem tez., wiec musze to wykluczyc

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate
Soleilka widzę że jesteś spod Rzeszowa tak jak ja
No do Rzeszowa mam akurat 70 km. Jestem z samej granicy województwa 4 km do Świętokrzyskiego od końca mojego miasta - Tarnobrzega

Cytat:
Napisane przez 19agusia91
Zdrówka życzę więc
Nie dziękuję, wole nie zapeszać

Cytat:
Napisane przez viki1988
Nie zapomnij uprzedzić lekarza/pielęgniarkę któa Ci bedzie pobierać krew ze masz tak z tym cukrem, w końcu nie jest duchem świetym i może nie wiedzieć....
O tym muszę pamiętać i poinformowaniu, że jestem niskociśnieniowcem. Noszę nawet specjalną książeczke i myśle nad zakupieniem naklejek na dowód. Powinni pisać grupę krwi na nim :/ Przecież w niektórych sytuacjach to ratuje życie !

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 21:17   #4130
dymka
Zakorzenienie

Blondyna - super włoski, taaaaaaaaaakie gęste i fajnie wyglądają takie wymodelowane w lekkim nieładzie

Cytat:
Napisane przez legallybrunette Pokaż wiadomość
Przyszla mi vaticzka dzisiaj juz dzisiaj nie mam sily po pracy ale jutro z rana od razu zvatikuję się... wiedzialam ze cos popieprzą, wyslali mi tą z fioletową nakrętką a chcialam z czerwona. mam nadzieje ze tez jest dobra bo juz mi sie nie chce bawic w to odsylanie i w ogole i tak czekalam na nia z poltora tyg niech juz bedzie, widocznie los mi taką przeznaczyl
To mamy tę samą pięknie pachnie dobrze, że wreszcie przyszła
Stary 2009-09-11, 21:18   #4131
blondyna789
Zakorzenienie

a muszę się pochwalić, że właśnie zrobiłam z Tż-em koleją partie ogórków chili mam nadzieję, że będą łagodniejsze niż ostatnio, bo wtedy wyszły masakra... takie pod wódkę po jednym gryzie stanęłam u piekła bram
Stary 2009-09-11, 21:25   #4132
Anariel
Wtajemniczenie

blondyna789 ale masz fajne wloski, zawsze mi sie podobal ten kolor
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 21:50   #4133
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie, już o grudniu z fryzjerką rozmawiałam w ogóle zaproponowała mi żebym nie farbowała włosów do grudnia i jak już będzie spory odrost, to zrobić jakieś magiczne, gęste pasemka, które będą się zlewały z resztą włosów.. sama nie wiem o co jej chodzi dokładnie, ale chyba zaryzykuję
Młałam coś takiego naprawdę mniej sie niszczą włosy tylko trzeba co jakieś 3-4 mies. u fryzjera bulić za pasemka :/

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

ps. zobaczcie jakie fajne są olejku na stronie Dabur http://www.dabur.com/Products-Person...are-Hair%20Oil szkoda ze chyba u nas nie osiągalne bo ja bym sie skusiła na ten migdałowy albo kwiatowy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-11, 21:53   #4134
aanika
Zakorzenienie

Blondyna, bardzo ładne, gęste włoski. Widać, że pomimo rozjaśniania bardzo dobrze się trzmają, są chyba lepiej nawilżone od moich

Wiecie co, dzisiaj przyglądałam się swoim włosom i zauważyłam baby-hair przy linii czoła . Niektóre włoski mają ok. 1,5 cm, inne trochę mniej niż 1 cm. Wychodzi na to, że Jantar działa. Ale i tak po jego skończeniu chcę wrócić do Seboradinu, bo on najlepiej przyspieszał mi porost, a zależy mi na tym, żeby jak najszybciej zejść z cieniowania.

Cytat:
No do Rzeszowa mam akurat 70 km. Jestem z samej granicy województwa 4 km do Świętokrzyskiego od końca mojego miasta - Tarnobrzega
A ja jestem z Ostrowca
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 21:57   #4135
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Blondyna, jakie ty masz włosiska Doprawdy, nie spodziewałam się, że przy tak jasnym blondzie można mieć tak zdrowe i gęste włosy. Chciałam coś jeszcze napisać, ale nie wiem co, bo jestem w głębokim szoku

Cytat:
No ja to mam od 6 roku życia. Miałam eeg, ekg, prześwietlenia i nic nie wykazało. Lekarze też stwierdzili, że symuluje. Ale jak dziecko może symulowac bol serca? Co innego ból brzucha...
Moim rodzicom powiedzieli, że skoro babcia ma chore serce, to dziecko może podpatrzeć i naśladować. Tak jakby każde dziecko na świecie w wieku do 5 lat było przy babci, gdy ta się źle poczuje.

Viki, a nie ma tam możliwości zamówienia do Polski? Dopiero się biorę za przeglądanie. A miałam iść spać

Stary 2009-09-11, 22:08   #4136
Anariel
Wtajemniczenie

viki zabije Cie Ja tez ide patrzec na przesylki

Stary 2009-09-11, 22:11   #4137
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Blondyna, jakie ty masz włosiska Doprawdy, nie spodziewałam się, że przy tak jasnym blondzie można mieć tak zdrowe i gęste włosy. Chciałam coś jeszcze napisać, ale nie wiem co, bo jestem w głębokim szoku

Moim rodzicom powiedzieli, że skoro babcia ma chore serce, to dziecko może podpatrzeć i naśladować. Tak jakby każde dziecko na świecie w wieku do 5 lat było przy babci, gdy ta się źle poczuje.

Viki, a nie ma tam możliwości zamówienia do Polski? Dopiero się biorę za przeglądanie. A miałam iść spać
Nie moza, bo to strona producenta i tylko jest przegląd towarów ( pozatym przesyłka z New Delhi? ) , na Alle nie ma, na ebay'u znlazłam ten migdałowy tylko że jest 3-4 razy droższy od Vatiki czyli z przesyłką by chyba z 50-60 zł wyszło.... no aż tak napalona nie jestem

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Anariel Pokaż wiadomość
viki zabije Cie Ja tez ide patrzec na przesylki
no ty to masz ten plus ze migdałowy pewnie u siebie dostaniesz
Stary 2009-09-11, 22:13   #4138
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Przyszłam się pochwalić zaraz będę miała nowy aparat Sony Cyber Shot DSC HX1 cieszę się jak dziecko
Ooo, aparat zawsze mile widziany

Cytat:
Chatul wlasnie, na wszystko paracetamol Przekrecic sie idzie.
Nie powiem żebym chciała w czasie ciąży mieszkać w Anglii. Ech, tam prędzej ludzie padną z braku leków niż z powodu powikłań związanych z ich stosowaniem. Analogicznie dziecko w brzuchu. Ale cóż. Lekarze tam też niczego nie zapisują?

Cytat:
Napisane przez desporadka Pokaż wiadomość
Dzisiaj po lekcjach poszłam na małe zakupy na poprawę humoru () i naszło mnie na szukanie sklepu ze zdrową żywnością, chciałam kupić olej kokosowy Kokoska niestety nie kupiłam, nie było Jednak... Panią sprzedawczynią okazała się moja nauczycielka z podstawówki Zapytala mnie do czego używam oleju kokosowego, a kiedy powiedziałam, że na włosy to stwierdziła, że pokaze mi inny, dobry dla włosów. I wyciągnęła z szafeczki....Amlę tyle jej się kiedyś oszukałam po mieście, miałam zamiar nawet niedługo zamówić przez internet. Nie mogę się doczekać, aż wypróbuję
Jaka historia Mega

Cytat:
Ja nie wiem jak się uczesać na te osiemnastkę moją. Chciałabym ładnie wyglądać, ale pewnie znów mi wyskoczy pryszcz na pryszczu i mi nie wyjdzie.
Najlepiej to zrobić jakieś wysokie uczesanie, którego nie trzeba wiecznie poprawiać, które nie leci do oczu itd. No i takie, ktore po kilku godzinach nadal fajnie wygląda. Może coś z klamrą pocudujesz?

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Też wolę czekoladę, ale tylko wanilia była w domu
Ja mam świra na punkcie wanilii <3

Cytat:
W dodatku w poniedziałek idę na pobieranie krwi do badan do kliniki w Rzeszowie. Załamie się, przy pobieraniu zawsze mdleje, bo szybko spada mi poziom cukru w krwi, a w dodatku mam niskie ciśnienie, dlatego nie mogę oddawać krwi, a mam jedną z najrzadszych ( 6% ludzi na świecie ), bo mogłabym zapaści dostać. Kiedyś w szpitalu zemdlałam na 5 minut i cucili mnie tlenem. Normalnie już się boję na samą myśl o tym
Ja mam podobnie z pobieraniem krwi. Mdleję odkąd mi baba jedna znaleźć żyły nie mogła i dziubała w ręce pół godziny. Niektóre kobiety w poradni publicznej potrafiły mnie po moim zemdleniu ocucić i znów wbić igłę. Tym sposobem mdlałam kilkanaście razy... Po jednym takim zajściu zrobiłam awanturę i teraz zawsze żądam pobierania na leżąco ;]

Cytat:
A nie wiecie, jak zrobić kluchy w budyniu? Bo mi tylko za pierwszym razem, lata temu taki wyszedł, a on jest pyszny
Trzeba niedokładnie mieszać. Albo najpierw część dokładnie wymieszać, a potem wrzucić resztę proszku i jej już nie łączyć z resztą :P

Cytat:
no już już wklejam moje krócizny zdjęcie robocze, bo robione w pracy no i przepraszam, że są słabej jakości.. hm.. w sumie włosy wydają sie krótsze, bo były modelowane na szczotce i się wywinęły
E no, takie krótkie to nie są. No i świetny kolor!
Stary 2009-09-11, 22:26   #4139
Anariel
Wtajemniczenie

A wlasnie,ze nieee Nie ma

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Zwracam honor

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...tchlink:top:en myslisz,ze sie oplaca?

Stary 2009-09-11, 22:27   #4140
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Ja mam podobnie z pobieraniem krwi. Mdleję odkąd mi baba jedna znaleźć żyły nie mogła i dziubała w ręce pół godziny. Niektóre kobiety w poradni publicznej potrafiły mnie po moim zemdleniu ocucić i znów wbić igłę. Tym sposobem mdlałam kilkanaście razy... Po jednym takim zajściu zrobiłam awanturę i teraz zawsze żądam pobierania na leżąco ;]
Ja miałam podobne przeżycia - pierwszy raz jak byłam na pobieraniu krwi ( 5-6 latek miałam) to głupia baba też mji tyle grzebała igłą w ręce tyle ze ja nie zemdlałam a ... zwymiotowałam
Cytat:
A wlasnie,ze nieee Nie ma
Ale przesyłka z ebay Cię nie kosztuje tyle co nas

Dobra brzydale ja idę spać, buziaki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości