|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Cytat:
![]() ten cudny 11 ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3842 | ||
Wtajemniczenie
|
Nie przyszły
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A mi smutno, bo nie widziałam się ze swoim draniem od środy i jutro znowu nie, a już się cieszyłam ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3843 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Iza na Biochemii jest wątek o jakichś nowych kwasach od SVR Lysalpha, który ma zastąpić Lysanel. No i w niektórych aptekach, np. w Eskulapie Lysanela już nie ma
![]() Kupiłam swoją tubkę w lipcu i mam datę ważności do lipca 2011, więc spokojnie rok wytrzyma.
![]() |
#3844 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
Ale bzdury z tymi endorfinami, chyba trzeba byłoby to jeść zeby miało jakikolwiek wpływ na mózg ![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- ha, miałam rację, oto cytat z Łuskiewnika ![]() Cytat:
![]() |
#3845 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3846 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale fakt faktem, luskap, jeśli ten InstaDri nie jest Ci niezbędny do życia, to i nowy lakier i cień też ![]() A w ogóle to przez Ciebie wlazłam na All i też mnie lakiery Burżujka kuszą, ale SoLaque, a już najbardziej Cerise Noir, którym mnie rzyrafka kusiła kiedyś na swoich pazurkach. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A takie kropelki same się rozpływają, przy okazji delikatnie natłuszczają skórki. Miałam kiedyś taki wynalazek z Inglota, niezły był dopóki mu coś w składzie nie namieszali chyba, bo potem matowił lakiery i plamy robił ![]() Też to zauważyłam. Nawet już mi posłużył za podparcie w rozmowie z TŻ. Bo on naprawdę przesadza chwilami i po byle sprzeczce już koniec związku węszy... Cytat:
A Kappusy też kojarzę, chyba w GC są. Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3847 |
Zakorzenienie
|
![]() Helloł ![]() ![]() Ślub oczywiście piękny, nawet się wzruszyłam trochę ![]() ![]() ![]() Potańczyłam też trochę a jak mną sąsiad panny młodej zakręcił to potem jeszcze przez godzinę mi się w głowie kręciło ![]() Wróciłam do domu koło 2.30 i muszę przyznać, że bawiłam się super.
#3848 |
Zakorzenienie
|
Liz, Kochanie czyli widzimy się we wtorek wiadomo gdzie?
![]() ![]() Ja też się czaję na ten liner 11, chyba w końcu ulegnę?! Widziałam, że jest na allegro... wrrrr muszę być silna! ![]()
Edytowane przez Estella Czas edycji: 2009-09-13 o 08:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3849 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Zacytuję bossy, bo idealnie to pasuje do mojej bytności na Wizażu ostatnio ![]() Cytat:
![]() W końcu wynegocjowałam, że jak sprzedam róż Chanel to będę mogła sobie kupić na jego miejsce MACa ![]() Poza szamponem Fitomed (Izka ![]() ![]() Szukam jeszcze tej pomarańczowej serii Ziaji i pomału rozglądam się za jakąś odżywką do włosów, choć właściwie mam jeszcze z pół tuby tej M.Anth., więc to kwestia kilku m-cy, ale ja lubię planować z wyprzedzeniem ![]() Żeli obecnie mam 3 plus końcówka 1, balsam 1 (!) i też powoli się kończy,1 peeling, 2 sera antycellulit (na dzień i na noc) Lirene i pojedyńcze krem do rąk, stóp, peeling do stóp. Do twarzy używam miniaturek z zestawów Galenica, jak się skończą na pewno kupię pełnowymiarowe ![]() Tak więc oprócz żeli nie mam żadnych zapasów i mogłabym spokojnie poszaleć prawda? ![]() Cytat:
![]() ![]() I oczywiście 3mam ![]() Dziewczyny może i ja bym wzięła jeden Opi? ![]() ![]() A ta zniżka to tylko na Opi czy też na Orly?Czy jeśli wypisałabym którejś z Was kolory jakie mi się podobają i jeśli któryś by był to mogłabym prosić o zakup? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja w czwartek jadę na Mazury ![]() ![]() Należy mi się trochę odpoczynku po b.ciężkim poprzednim tygodniu, zwłaszcza, że ten nie będzie lepszy ![]()
![]() |
#3850 |
Zakorzenienie
|
Też bym chciała jakiś lakierek OPI. Tak na poprawę humoru.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3851 |
Zakorzenienie
|
Karo zaraz napiszę Ci Pw o OPI
![]()
![]() |
#3852 | ||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Spływa z nóg, podrażnia, nie ułatwia golenia. Miałam kiedyś i wyrzuciłam ekspresowo. I ten zapach konwaliowy jest niezbyt ładny, taki chemiczny. Isana jest o niebo lepsza, chociaż odkąd zaczęłam zauważać różnicę, to nie rozstaję się już z Gilette, bo to jednak najlepsza pianka. Byliśmy wczoraj z TŻ na tej 18-nastce u siostry mojej koleżanki, było sympatycznie, chociaż osiemnastolatkowie się odseparowali od nas. ![]() ![]() A my byliśmy tacy zmęczeni, że po 23 zwinęliśmy się do domu. Dzisiaj idziemy na paintballa podobno. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3853 |
Zakorzenienie
|
Dziękować
![]() ![]() Ice a jakiejś konkretnie Gillette używasz?
#3854 |
Przyjaciółka KWC
|
Najbardziej lubię tą zieloną do skóry wrażliwej i waniliową.
![]()
![]() |
#3855 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurczę, czyli SVR wycofuje dobre kwasy i wprowadza na "pocieszenie" jakąś ściemę z endorfinami ![]() Cytat:
Ja jeszcze nie wiem, jakie wezmę OPIki ![]() ![]() Z mocnych kwasów jest jeszcze Glyco-A, ale nigdy go nie stosowałam... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ty weź przestań kusić tymi NT, bo ja jeszcze mam odżywkę i podkład od nich i chciałam zamówić dopiero jak się któreś skończy! No i mam też Insta-Dri i jeszcze ze cztery przezroczyste lakiery, naprawdę nie potrzebuję więcej... A Ty mnie kusisz ![]() ![]() I też nie wyobrażam sobie malowania paznokci bez utwardzaczy i wysuszaczy, po pół dnia miałabym lakier do zmycia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dzięki ![]() Cytat:
![]() ![]() ech, dzięki ![]() ![]() Ach, wydepilowałam sobie łydki i mam taakie gładkie, że prawie zapomniałam o swojej kaprawej twarzy ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3856 |
Wtajemniczenie
|
O rety, nigdy w życiu nie poszłabym na paintballa, strasznie się boję że ktoś miałby do mnie strzelać, a sama też nie mam takiej potrzeby
![]() Edycja: przepraszam za post pod postem, za dużo minek chyba ![]()
#3857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fiolet to fiolet, a czerwień to czerwień - przeczytaj sobie komentarze pod art. cienie dla niebieskookiej; ubawiłam się setnie ![]() Tych małych się nie opłaca, bo w promocyjnej cenie duże wychodzą jak mały w niepromocyjnej; ciekawe ile małe kosztują w promocyjnej ![]() Co do Orly to nie mam pojęcia, ale one chyba były po 18zł?!
![]() ![]() |
![]() |
#3858 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3859 | |||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja sama też powysyłałabym trochę CV, ale biorąc pod uwagę moje 2x studia, aerobik, korepetycje, basen i TŻa to chyba niewiele mi czasu zostanie na pracę. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Paintball jest suuuper. ![]() ![]() Wróciłam z zakupów i nic mi się już nie chce. Kupiłam dziś kurtkę, jest idealna, dokładnie taką jak chciałam. ![]() ![]() ![]() Ale mam dziś fajne włosy, takie puszyste, lekkie fale. ![]() Nie wiem czy się chwaliłam, ale robię sobie odwyk od kawy, bo ostatnio bardzo z nią przesadzałam i chyba się uzależniłam- od 4 dni nie wypiłam ani filiżanki. ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3860 |
Zakorzenienie
|
Duże lakiery mają 15ml
![]() |
#3861 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() wreszcie mogę powiedzieć, że pokój zrobiony ![]() ![]() co do pianek do golenia, ja czekam na brzoskwiniową Gillette, widziałam w jakiejś francuskiej reklamie, może do nas dotrą ![]() ![]() ![]() Cytat:
Isa , fajnie, że się dobrze bawiłaś ![]() a co to za promocja na OPI? Dostępna dla wszystkich, czy macie jakieś zniżki? może i ja bym się skusiła ![]()
![]() |
#3862 |
Zakorzenienie
|
Oj dziewczyny ja po tym weselu chyba miesiąc nic nie będę jadła
![]() ![]() fuksjaa trzymam kciuki za odwyk kawowy ![]() W pracy za to popijam zwykłą herbatę, ale słodzę tylko pół lub ćwierć łyżeczki ![]() Aha, wczoraj na weselu złamał mi się paznokieć, więc dziś obcięłam rano wszystkie na krótko. Ale dziwnie mi się teraz pisze na klawiaturze, bo znów stukam opuszkami palców ![]()
#3863 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No wiem, że czerwień to czerwień, ale z tego co kojarzę to chyba odróżniasz odcienie, bo po co by Ci było 10 (pewnie masz 50 ![]() ![]() ![]() Zaraz idę czytać te komentarze Ja po prostu jestem tchórzem! ![]() Też mam puszyste i wcale mnie to nie cieszy ![]()
![]() |
#3864 | |||||||
Zakorzenienie
|
Ja też chciałabym coś znaleźć, ale mam te praktyki, one jeszcze potrwają i wątpię czy pracodawcę będzie obchodziło to, że mam praktyki...
No i nie wiem czy umiałabym to pogodzić +jeszcze studia od końca września Cytat:
No i trzymam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I życzę udanego wyjazdu i miłego wypoczynku! Cytat:
![]() ![]() ja jeszcze nie byłam na paintball'u, ale TŻ chce mnie zabrać na moje urodziny ![]() Ja miałam waniliową, ale po 1 użyciu mnie nie zachwyciła, bo jakiś mały poślizg i skóra taka tępa była... Cytat:
![]() Gdzieś mi cytaty wcięło! ![]() Nosku, miałaś rację, trochę mi dziś przeszło z tym klikaniem na All, TŻ ma pod koniec października urodziny i chciałam mu kupić perfumy- chyba Chanel Egoiste platinum, także może się powstrzymam z zakupami, ale wysuszacz by się przydał, bo nie miałam nigdy, a to czekanie aż wyschnie lakier jest wkurzające...no i jak już mam płacić za przesyłkę, to wolałabym wziąć więcej niż 1 rzecz...
![]() |
#3865 |
Zakorzenienie
|
Próbuję się doprowadzić do porządku, w poniedziałek lub wtorek dostanę leczenie, które może spowodować gorączkę nawet do 40 stopni przez kilka dni, wymioty i biegunkę. Potem kolejne, które może być jeszcze gorsze i na koniec leczenie na bakterie dziwne tetracykliną po której to już pół trup będę.
Trochę mocno do kitu. Średnio sobie z tym wszystkim radzę. Przynajmniej chcę jakoś się do porządku doprowadzić. I jeszcze pytanie, gdzie na barskiej jest sklep z lakierami to może odrobinę sobie humor poprawię. Niewiele mam pieniędzy, ale na jeden lakier wystarczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3866 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ten Lincoln mi się podoba, ale na każdym zdjęciu w necie wygląda inaczej ![]() Cytat:
![]() Barska 3
Edytowane przez Estella Czas edycji: 2009-09-13 o 10:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3867 | |||||||
Zakorzenienie
|
W takim razie jak wykończę obecną to spróbuję którąś z tych, jakoś nigdy nie przywiązywałam wagi do pianki, ale może faktycznie zauważę różnicę.
Cytat:
![]() Nie lubię sobie sama robić nic przy paznokciach, no ewentualnie mogę pomalować ![]() ![]() Chcemy sobie teraz ze współlokatorką zamówić taką panią do domu ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() My akurat byliśmy w ośrodku Elemis, może nie jest najtańszy, ale za to jakie warunki. Link na pw ![]() ![]() B.duże domki, świetnie wyposażone cały sprzęt wodny i nie tylko wodny w cenie domku tak jak i parking, czysto, schludnie. Byłam zachwycona ![]() Cytat:
![]() ![]()
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2009-09-13 o 11:17 Powód: link ;) |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3868 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zazdroszczę tych Mazur, mam nadzieję, że będziecie mieli fajną pogodę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3869 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Udało mi się ograniczyć słodzone napoje i prawie w ogóle nie pijam pepsi(wczoraj na weselu trochę i dziś, bo dobrze działa u mnie na kaca ![]()
![]() |
#3870 | ||
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() isa, bardzo się cieszę, że tak dobrze się bawiłaś! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.