|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Cytat:
Marzy mi się, żeby jakaś firma wypuściła całą serię konwaliową: balsam, żel pod prysznic, mgiełka...
|
|
#3812 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Znów jestem niewyspana a wszystko przez mysz, która o 2 w nocy zaczęła buszowanie po kuchni i tata bawił się w kota żeby ją złapać robiąc przy tym tyle hałasu, że nie spałam ze 2 godziny W dodatku kręgosłup mi wysiada, nie mogę się zgiąć i żeby np. coś podnieść z podłogi muszę kucnąć ![]() Ogoliłam przed chwilą nogi, potem umyję włosy i zrobię z paznokciami. Pomaluję je jednak na czerwono, ale potem już nie mogę za dużo ich moczyć, bo lakier Pierre Rene Salon Use lubi szybko odpryskiwać na końcach a nie mam żadnego bezbarwnego utrwalacza. Cytat:
Uzależniłam się za to od kilku dni od batonika Milky Way Minute o smaku jabłkowo-cynamonowym ![]()
|
|
#3813 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Koleżanka mnie obudziła o 7 telefonem, ze zaraz będzie u mnie na mnakijaż bo ma ślub znajomej w południe Ale skromnie sie pochwalę, że wyszło mi cudnie ![]() Wczoraj siedziałam sobie sama w domu- zaprosiłam 2 przyjaciół na oglądanie fotek z Mazur, ale nei przyszli "bo się muszą wyspać przed dzisiejszą imprezą" I zrobiło mi sie podwójnei smutno jak znalazłam w necie co to z aimpreza- a nie będę mogła na nią iść bo się uczę ![]() Walnę kawkę za chwilę- może przejdzie ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=f9HXS...eature=related i słucham sobie muzyczki od kolegi z opisu z gg- podoba mi się Kosmetycznie nic mi się nie chce skończyć
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2009-09-12 o 10:17 |
||
|
|
|
#3814 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Mam SH Insta-Dri, miałam też ostatnio jakiś nieznany SH Dries Instantly, trafiony przypadkiem na All, działał tak samo dobrze jak Insta-Dri a był o połowę tańszy. Tylko mi się stłukł.
Cytat:
![]() Kusiło mnie, żeby zaznajomić się z NT, ale jednak SH jest dużo tańsze na Allegro, więc wybór był prosty. Jak sobie przypomnę, że pierwszą buteleczkę Insta-Dri kupiłam w GC za prawie 40zł, to ubolewam nad swoją głupotą.
|
|
|
#3815 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Gdzie je można kupić?Co do myszy.. Ciesz się, że to nie był szczur. Coś o tym wiem.
|
|
|
#3816 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
cześć
![]() wreszcie udało mi się wyspać... To była dziwna noc.. nałożyłam na noc olej ze słodkich migdałów we włosy i dzisiaj no po prostu WOW! ![]() lizzie ja kiedyś mnóstwo konwaliowych kosmetyków (balsamów, mgiełek, żeli) widziałam w GC przy Marszałkowskiej. Tylko za nic na świecie nie mogę przypomnieć sobie jak się nazywała ta firma
|
|
#3817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie są w zwykłym wiejskim spożywczaku.A co do myszy to po prostu u nas co roku jesienią jakaś się nagle pojawia, ale można załatwić to inaczej niż goniąc ją po nocy po kuchni ![]() Wymaseczkowałam się i teraz siedzę z wałkami na głowie. Niedlugo się ubieram i maluję a po 14 wychodzę na ślub.
|
|
#3818 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#3819 |
|
|
|
|
#3820 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nosku, zaglądam dosyć często do GC bo wiem, że mają sporo takich mniej znanych firm ale seria konwaliowa nigdy mi się w oczy nie rzuciła Ale rozejrzę się jeszcze za tą firmą, może akurat coś znajdę. Nie wiem dlaczego te konwalie tak rzuciły mi się na mózg, ale wiosną zawsze jak sobie przyniosę bukiecik z ogrodu to siedzę cały dzień z nosem w środku i wwąchuję ich zapach
|
|
#3821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nosku a w jakim to języku masz podpis? No, liner i cien goshowy już moje
|
|
#3822 | |
|
|
Cytat:
i te kwiatki same w sobie są urocze, takie małe dzwoneczki ![]() na Allegro widziałam jeszcze krem konwaliowy do ciała kilka mydeł, płyn do kąpieli i wodę konwaliową ![]() wykończyłam Lipostop ![]() rzyrafko to piosenka z nowej reklamy Heyah http://www.youtube.com/watch?v=IrlmLgwiUnw
|
|
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a wiecie, że konwalie są bardzo trujące? Jak się wypije wodę w której stały, to można umrzeć!
Kurcze tak pisałyście o tych wysuszaczach i zobaczyłam je na All, ale oprócz niego znalazłam jeszcze 2 lakiery Bourjois, piękny cień i puder matujący też Bourjois i tak siedzę i dumam czy kliknąć czy nie... Nie muszę chyba dodawać, ze wszystko w strasznie niskich cenach... Isa, mam nadzieję, ze pójdziesz też na wesele i będziesz się świetnie bawić!
|
#3824 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie dziś po 10 budzono telefonem z pracy, ale nie odebrałam, bo bym się rozbudziła, a chciałam się w końcu porządnie wyspać. I wstałam po 11 ![]() Cytat:
![]() A co to za impreza? Ja tak pewnie będę miała w październiku. Teraz mam dużo końcówek, bo u mnie zawsze jak się kończy, to wszystko na raz. I wcale mi się to nie podoba, bo potem wszystko na raz trzeba kupować i portfel chudnie w oczach ![]() Cytat:
Cytat:
W Almie kiedyś były, tej w Kaziu dla ścisłości. Tam pierwszy raz się z nimi zaznajamiałam. To takie ciasteczko jest. Też kiedyś widziałam tą serię w nieistniejącej już mydlarni na Grodzkiej w Krk. Ale drogie były
|
||||
|
|
|
#3825 |
|
Zakorzenienie
|
Jest ze mną masakrycznie źle. Wszystko boli.
Przestałam dbać o siebie, więc o zużyciach kosmetyków nie może być mowy. |
|
|
|
#3826 |
|
Zakorzenienie
|
Loverynko,
Mnie też dziś wszystko boli, jak na grypę. Pewnie dlatego, ze spałam przy otwartym oknie i mnie przewiało. Wzięłam polopirynę, a dziś impreza u TŻta dziewczyny doradźcie, nie wiem czy brać te kosmetyki z All czy nie ![]() W sumie to miałam oszczędzać, ale z drugiej strony posprzedawałam trochę na All no i to nie byłaby duża kwota... Nie wiem co robić...
|
#3827 |
|
|
luskap nie brać
a przynajmniej pomyśleć jeszcze do jutra na spokojnie, powinno Ci minąć
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
No ale wysuszacz by się przydał
Insta Dri jest za 12,90 i taki lakier: http://www.allegro.pl/item722686886_..._paznokci.html
|
#3829 |
|
|
luskap mogłaś mi tego nie pokazywać
to jest sklep obok mojego mieszkania w W-wie
|
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Ci fajnie! Nie musisz za przesyłki płacić
i jeszcze ten cień mi się podoba http://www.allegro.pl/item727234288_..._artifice.html
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-09-12 o 14:33 |
|
|
|
#3831 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dobry.
Wróciliśmy z zakupowego szaleństwa. Oczywiście nie kupiłam tego po co pojechałam, czyli po kurtkę na wyjazd, więc podjedziemy jeszcze jutro do Katowic. Za to zakochałam się w botkach i kozakach z Baty - mam upatrzone dwa modele i za nic nie mogłam się zdecydować, no ale z takimi butami mam jeszcze czas, jak wrócimy z urlopu to się zdecyduję na któreś. Kosmetycznie dzielnie się trzymam i nie kupuję. Za to teraz pooceniam trochę w KWC, bo mi się nudzi a TŻ śpi.
|
|
|
|
#3832 |
|
|
Ja wystawiam aukcje na all, zobaczymy na ile starczy mi cierpliwości.
![]() EksTŻ odezwał się dziś rano, więc jestem już spokojniejsza, bo nie miałam od niego informacji od paru dni. Może mi też kiedyś starczy odwagi na przygodową podróż na wschód.
|
|
#3833 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od wczoraj ![]() Cytat:
Daj mi cynk jak się pojawi ![]() Cytat:
Mi nic takiego się nie dzieje z tym lakierem Ładnie i szybko schnie.Mi też Mag, Ice: za kuszenie wysusaczem. Teraz chodzi mi po głowie. W Avonie w którymś katalogu pojawią sie takie kropelki wysuszające, ciekawe, co to warte będzie Zastanawiałam się jak się obsługuje takie kropelki? Same rozpływają się po powierzchni?? ![]() Luskap: a Tobie za podanie linka
|
|
#3834 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Hosenko, świetny podpis masz.
|
|
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Czekając w czwartek u fryzjerki przeczytałam ten cytat w jakiejś gazecie i pomyślałam: "coś w tym jest"Zaczęła mi się szkoła Budzik miałam ustawiony najpierw na 6,40, potem przestawiałam tak co 5 minut i wstałam o 7. Spóźniłam się, ale zajęcia jeszcze się nie zaczęły. Dostaliśmy pytania z tegorocznego egzaminu zawodowego - całkiem nieźle mi poszło Z pierwszej części miałam 33 pkt na 50, a z drugiej 19 na 20 Najwięcej pytań było z prawa administracyjnego, cywilnego i rachunkowości. Aż boję się mysleć, jaki wynik byłby po nauce
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę ci dać namiar na "moją" babeczkę, bo ona nie wystawia wszystkiego co ma więc możesz spytać
![]() To raczej nie jest powód do strachu ![]() Powysyłałam kilka CV na sprzedawcę, ciekawe czy gdzieś się nadam
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
Rzyrafko: podaj namiar.
Dlatego napisałam z " ". ALE oprócz części pisemnej jest jeszcze druga ... praktyczna i tej się obawiam Jak mi każą zrobić bilans to polegnę Do egzaminu jeszcze 2 semestry, więc może się naucze ![]() Trzymam kciuki za pracę ![]() Ja szukam i szukam i nic ...
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-09-12 o 21:31 |
|
|
|
#3838 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I Kappus (?) robi takie mydełka i żele, tylko są drogie (jak na mydło ). No a poza tym, to Luskap ma rację - konwalie są trujące. Nie słyszałam o piciu wody po konwaliach, ale podobno z kilku kilogramów ( ) konwalii można przyrządzić truciznę idealną![]() Nie zmienia to faktu, że też uwielbiam konwalie Cytat:
A turkusowy liner to kupujesz taki jak ja mam, czy jakiś nowy jest?![]() Pisałyście, że nie lubicie malować paznokci... a ja uwielbiam! Tylko zmywania nie znoszę Dzisiaj sobie pomalowałam paznokcie w kolorowe kropki, ale śmieszne są Tylko w poniedziałek rano muszę je zmyć, bo mam ważną rozmowę z promotorem (proszę o kciuki ). No a mania lakierowa trwa, we wtorek kupuję 2 opi :tuptup:
|
|
#3839 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurcze, ja chyba jakaś ślepa jestem, nigdy nic konwaliowego w sklepach nie widziałam, a obeszłam chyba wszystkie sieciówki. A wody po konwaliach nigdy nie piłam, ale dobrze wiedzieć, tak na wszelki wypadek![]() Cytat:
![]() Iza, nie doszły może pędzle z EDM?
|
|
#3840 |
|
|
Ale beznadzieja
wycofują Lysanel
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.

śledziłam kiedyś wątek o zapachach konwaliowych ale gdzies się zgubił 

W dodatku kręgosłup mi wysiada, nie mogę się zgiąć i żeby np. coś podnieść z podłogi muszę kucnąć
bo nauczyłam się ostatnio zjadać jednego KitKata karmelowego dziennie. Do kawusi pycha
A zwykle to nie jedyna słodycz w ciągu dnia 
Ale skromnie sie pochwalę, że wyszło mi cudnie 
Coś o tym wiem.

za kuszenie wysusaczem. Teraz chodzi mi po głowie. W Avonie w którymś katalogu pojawią sie takie kropelki wysuszające, ciekawe, co to warte będzie
Ja szukam wszystkiego co konwaliowe, ale poza płynem do higieny intymnej Ziaji nic ciekawego do tej pory nie znalazłam