![]() |
#2251 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mazidla dostepne w Niemczech :)
kiciamala , a gdzie trzymasz kolorowke? Poloz gdziesz na wysokiej polce co by dziewczyna dosiegnac nie mogal, albo schowaj do szafy co by ja w oczy nie bodlo.
Swoja droga dziwiny ten twoj chlop hihihi, moj na slowo drogie, albo tanie nie bylo, odrazu slysze pytanie :"ile?", wytrzeszcza przy tym oczy jak zaba hehehe. Teraz tak sobie mysle, moze kup corci takie malowidka dla dziewczynek. Mozna spotkac takie paletki dla dzieci. Moze wtedy twoje zostawi, bo bedzie miala swoje. Powiedz jej jakie to niehigieniczne, ze jeszcze wam obu cos sie zacznie ze skora robic, bo to bakterie i takie rzeczy to powinna tylko jedna osoba uzywac itp. Moze wtedy zajmie sie swoimi( tylko musisz jej wczesniej kupic taka paletke) i twoje beda miec spokoj. desti a czemu zaplacilas 5€ jak nic do oclenia nie bylo? kurcze ja tych ludzi nie rozumiem, czepia sie, widzi ze kasy nie bedzie, a i tak trzeba cos tam zaplacic. Edytowane przez 201608040942 Czas edycji: 2009-09-12 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
Moni policzyli mi Mehrwertsteuer
![]()
#2253 |
Wtajemniczenie
|
Cloche, lubie Cie
![]() Dobrze mowisz! Dlugie kozaki, rajstopy 100 DEN, sweterki, dobry plaszcz, porzadny szalik i czapka i bedzie mi na pewno cieplo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | ||
Zakorzenienie
|
Zawsze do uslug
![]() ![]() Dzis w Ihr Platz widzialam, ze mieli przecenione JF dla brunetek, ale malo ![]() Sylwek - gdzie Ty znajdujesz te sukienki? ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A ten szampon ma po prostu przy kazdym myciu delikatnie rozjasniac wlosy. Na razie mylam jakies 4-5 razy, wiec efektow nie widac ![]() ![]() Cytat:
![]()
Verändere dich nie um anderen zu gefallen... Wenn einer dich nicht mag so wie du bist, hat er dich anders auch nicht verdient... Edytowane przez ~~~JOLA~~~ Czas edycji: 2009-09-14 o 20:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Zadomowienie
|
Jola kupilam ten szampon jako probke i mi rozjasnil moje wlosy na rudo po jednym myciu
![]() ![]() ![]() Nablyszczacz moze ci podpasowac nikt nie ma takich samych wlosow. Jednak za cene 9 e to bym go juz nie kupila za 4 moze byc. Monika myslalam o takiej paletce jednak obawiam sie ze byla by to woda na mlyn ![]() ![]() Jak bylam w Aldim to byly te sweterki rozpinane co tak zachwalas i kupilam sobie brazowy. Szukalam wlasnie takiego dosc dlugo. Mam nadzieje ze sie nie zniszczy. Bo jakos nie mam tu szczescia do swetrow po jednym sezonie sa cale w kolkach, zmechacone i wygladaja na 100letnie. Desti to zaplacilas frycowe. Ja sie okropnie wkurzam jak mam akcjie w stylu gra nie warta swieczki. No i zakochalam sie w tych cieniach z artdeco ![]() ![]() ![]() Dziewczyny a doradzkie jak sie wymalowac do sukienki w kolorze fuksji. Jakos myslalam zeby tak oczy na zloto, rozowy rozyk i bledsze usta, i calosc zlotm rozswietlaczem. Bo niestety pysia zmeczona szarawa i cienie pod oczami. A wszelkie granaty, szarosci robia ze mnie staruszke. Wlosy blad i niebieskie oczy raczej cieply typ.
#2256 |
Wtajemniczenie
|
Kiciamala, moim skromnym zdaniem, zadnego tam zlota itd na oczach, makijaz lepiej bardziej delikatny, bo fuksja to i tak bardzo rzucajacy sie w oczy kolor, a niedobrze jest, jesli i sukienka, i makijaz beda rzucaly sie w oczy. Moim zdaniem do fuksji pasowalby przygaszony brazowy cien, albo smoky eyes. Co do ust i reszty, to nie wiem. Najpierw pomalowalabym oczy, a potem zobaczyla, co by do ust pasowalo. Moze po prostu bezbarwny blyszczyk?
Kiciamala, jakie sweterki rozpinane w Aldim? I w jakiej cenie? Moze sie przejde... Jolus, ja w DE wiekszosc sukienek kupuje po prostu w Orsayu. Od pol roku maja bardzo fajna kolekcje! Wczesniej bylo kiepsko z tym sklepem... Ale wlasnie teraz maja mnostwo sukienek, ja mam od nich juz 12, wszystkie z tego roku. I prawie wszystkie slicznie pasuja, dlatego musze ich tyle kupowac, bo ile razy tam wejde, to sa jakies sukienki, ktore wygladaja na mnie jakby byly szyte na miare ![]() A widzialyscie nowa serie Johna Friedy, stymulujaca porost wlosow? Ladnie wyglada i strasznie mnie kusi, a obnizek nie ma! ![]() Ach, i cofam wszystko to, co zlego mowilam o balsamie Dove pro age z kwasami AHA - niesamowicie wygladza skore! Jest swietny, mimo, ze sie troche lepi. |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zadomowienie
|
Sylwia to taki bardzo delikatny zloy, zolty. taki rozswietlajacy. Dalam ciupke rozowego w konciku tak zeby ocieplic spojrzenie. I to taki makijaz ze go prawie nie widac no chyba ze maz jak mi glaboko w oczy spojrzy
![]() A sukienki na wesele kupilam w orsayu ![]() ![]() Sweterek jest na duze guziki w zimej czekoladzie z kolnierzem takim wykladanym. Jakies 10e. Tyle ze to dawna oferta u mnie jeszcze leza. Byly jeszcze czarny na guziki zapinany pod szyje i bialy na zamek.
#2258 |
Wtajemniczenie
|
Jak delikatny, to moze pasowac
![]() ![]() ![]() Mam tez dwie czarne sukienki z Orsaya z pufkami, a ta fuksja to jaka? Moze taka z lekkiego bawelnianego materialu? Mam taka w czerwieni, ale widzialam tez tam taka sama w kolorze fuksji. Chyba przejde sie dzis do Aldika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Zadomowienie
|
http://e-shop.orsay.com/cgi-bin/imag...c33_medium.jpg
no nie wszla mi w party taka tuba z kokarda, atlasowa. ta , ja na wesele siostry kupilam nie moglam sie powstrzymac. Zalozylam i juz musialam miec. Podobaly mi sie jeszcze teraz takie szare zimowe. Dostalam bonik na zakupy w pazdzierniku to pewnie poszaleje. Siorka zadzwonila ze wezmie sobie wizarystke to moze bede wygladac jak czlowiek. Boziu przy tych maluchach to sie zapuscilam ze jak mam nie sportowy stroj to dziczeje i wydaje mi sie ze naga jestem ![]() Sorki za styl ale dzis jedziemy i pakuje wszystko. ![]()
![]() ![]() 1%dla Karolinki http://www.karolina_pietrzak.ecom.com.pl/ Edytowane przez kiciamała Czas edycji: 2009-09-15 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() widzialam wlasnie ostatnio vichy w müllerze, i la roche posay tez pare produktow mieli. ale jeszcze nie wszystko, co mnie interesuje ![]() ![]() z braukmanki wyprobowalam: - feuchtigkeits-blütencreme czy jakos tak - dosc spoko byl, nie za ciezki, ale tez jakos specjalnie nie nawilzal. dla mojej cery (tlustej) wystarczajaco - rosmarin creme - ten to tluscioch dosc konkretny i tepy w rozsmarowywaniu, ale mojej tlustej cerze odpowiadalo to cos dla odmiany. odpowiedni tylko i wylacznie na noc, ma dzialac regulujaco, ale regulujacego dzialania ja nie widzialam. raczej taki gadzet ![]() - tonik witaminowy - teoretycznie do cery suchej, ale wydaje mi sie, ze suchej by nie pomogl. byl raczej odswiezajacy, lekki, ale znam lepsze - peeling brzoskwiniowy - super pachnie, bardzo drobne drobinki, nie wysusza - a wrecz pozostawia uczucie jak po jakims preparacie z olejkami... lubie na dekolt ![]() wrocilam tak w ogole z urlopu i po rozpakowaniu mini-kosmetyczki stwierdzilam, ze w mojej lazience w dalszym ciagu stoi za duzo rzeczy. z tym, co wzielam do samolotu, swietnie sobie przez tydzien poradzilam... kiedy ja to wszystko zuzyje ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() no i wlasnie, co z kozakami? ja wiem, ze to temat mazidel, ale tak weszlo na ten temat, a ja w niemczech jeszcze nie znalazlam kozakow, ktore by mi nie odstawaly od lydki jak gumowce! gdzie kupujecie kozacze? w polsce wiekszosc mi pasuje, jedne mam, ale czarne, a chcialam teraz cos brazowego... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Wtajemniczenie
|
O mamo, gdzie jest moj poprzedni post?
![]() Kiciamala, sukienka bardzo ladna ![]() i ladny kolor! Super, ze bedziesz miala wizazystke, na pewno poprawi Ci to samopoczucie ![]() Cloche, no wlasnie, maja ten feminine style, na moje nieszczescie!!! ![]() Na mnie te ich sukienki zazwyczaj leza jak ulal. Dlatego jak chce sobie u nich kupic sukienke, to wychodze z trzema.... Cloche, ja mam odwrotny problem z kozakami - mam niestety niezbyt szczuple lydki i nie moge dopiac wiekszosci kozakow, nie mowiac juz o wsadzeniu w nie spodni (ale na szczescie spodni juz nie nosze, ale kto wie, czy w zimie nie wymiekne). Wlasnie szukam sobie takich cieni, ktore dawalyby efekt leciutkiego koloru, prawie transparentne, ale jakos tak wszystkie cienie, ktore mam, daja wyrazny kolor. A moze to ja nie umiem sie malowac? Moze sie skusze wkrotce na ArtDeco. |
![]() ![]() |
![]() |
#2262 |
Konto usunięte
|
Sylwia jak chcesz transprentne cienie to zajrzyj na Nivea.
Sylwia a ty taka chudzinka i kozaki sa na ciebie za waskie? To ja kawal baby a w lydce to wiekszosc kozakow w DE mi odstaje. Z wkladaniem spodni w kozaki nie mam problemu bo i tego nie robie, paskudnie to wyglada. jak w kozakach to musza byc rurki albo leginsy co by nogawaka przylegala jak nalezy i sie na kolanie nie puczyly. Dziewczyny jak macie problem z zaluznymi kozakamy to wszyjcie je w Pl jak bedzie kraj odwiedzac. To kosztuje nie wiecej niz 10zl , a przynajmniej kiedys tak tanio bylo. Moja mama mi ze 2 lata temu powiedziala, jak narzekalam na szerokie kozaki( w Pl jeszcze na takie nie trafilam) to mi walsnie przypomniala, zeby sie nie porzejmowala, tylko je ze soba zabrala jak bede nastepnym razem w Pl i zaniosla do szewca. Tutaj niby tez mozna zaniesc do szefca , ale nie wiem ile by zawolal. Nigdy tutaj butow do szefca nie nioslam, ale od znajomych wiem ze za glupie fleczki sobie wolaja i kobitki niosa buty jak sa w Pl , wiec podejrzewam, ze za wszycie holewki tez by troche zawolal. |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Wtajemniczenie
|
No wlasnie Moni moje nogi sa niezbyt szczuple, i sie nie mieszcza w kozaki zazwyczaj
![]() Te cienie Nivea sobie na pewno obejrze przy najblizszej okazji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam MEGA prosbe!!!
Jakbyscie byly w jakims Douglasie, mozecie zapytac czy maja tam puder YSL Semi Loose Powder w odcieniu 01 Ivory ??? ![]() Jakos niedawno mi sie skonczyl i tesknie za nim, a jak wczoraj poszlam do Douglasa to panienka starala mi sie wmowic, ze najjasniejszy kolor to 02 i ze nigdy nic jasniejszego nie mieli i miec nie beda ![]() ![]() Bylabym wdzieczna !!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
![]() UrbanWarrior,zaraz wybieram sie do centrum,wiec moge zerknac do Douglasa ![]() Moje lydki tez nie mieszcza sie w wiekszosc kozakow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Zakorzenienie
|
majus
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
ja bede dopiero pod koniec tygodnia... ale tez moge popatrzec
![]()
#2268 |
Zakorzenienie
|
Nie ma za co
![]() Niestety nie mam dobrych wiesci,numeru 01 nie ma u nas (babka sprawdzala w komputerze) najjasniejszy to 02.... Zapytam sie jeszcze jutro w perfumeriach w Düss,zobaczymy co tam mi odpowiedza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje majus!
![]() Mam jeszcze jedno pytanie - miala moze ktoras z was okazje porownac ten puder do pryzmow Givenchy ??? Bo tak sobie mysle, ze moze beda one dobrym zastepstwem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2270 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2271 |
Wtajemniczenie
|
Zgrzeszylam!
![]() ![]() ![]() Wlasnie kupilam na hagelshop 1 wielka odzywke i 5 szamponow ![]() Troche jestem zla na siebie, mam jeszcze mnostwo odzywek i szamponow... Apropos pielegnacji wlosow - cos sie dzieje z moimi wlosami, i to cos dobrego! Nie wiem tylko, czy to zasluga tego obrzydliwego szamponu Kerastase, odzywki J.Friedy, czy tez cementu Kerastase. Wydaje mi sie, ze poprawa nastapila odkad wcieram ten cement z odzywka we wlosy, zamiast tylko zostawiac do wchloniecia. Jolus ![]() Urban Warrior, zapamietalam sobie, i spytam na pewno w Douglasach w Köln ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Wtajemniczenie
|
Mejku, w sumie to strasznie sie ciesze na te szampony i odzywke, wiec tlumacze sobie, ze nie sa to wyrzucone w bloto pieniadze
![]() Te szampony mnie uszczesliwiaja ![]() Jak odzywka sie sprawdzi, to Ci odleje probke. Zreszta duzo rzeczy chce Ci teraz odlac, bo sporo fajnych kupilam ostatnio, ale jakos nie widzimy sie, albo ja nie mialam malych buteleczek. Choc ostatnio zachowalam dwie specjalnie na probki ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2274 |
Konto usunięte
|
Sylwia, a nie podrazniaja cie te wszystkie szampony, znaczy sie skory glowy nie podrazniaja?
Ja dzis zakupilam sobie poczwrona paletke Alverde i powiekszacz ust z Alverde,a takze maseczka na wyprobowanie i dwa mydla w kostce - lavedne i roze wszystko z Alverde. Do tego paste do zebow Parodontax bo mi sie juz konczy |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Wtajemniczenie
|
Moni, niektore mnie podrazniaja
![]() A te cienie Alverde sa tez transparentne? |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Konto usunięte
|
Czarny cien jest mocno napigmentoiwany reszta juz nie.
Podziwiam, ze sie meczysz z takim szamponem. Mnie jakis cza stemu tak skora glowy swedziala, ze normalnie zrobilam sie nerwowa. A ze w przedszkolu u malego 1 dziecko mialo wszy, to sie balam ze moze to jednak zmotoryzowany lupiez, a nie szampon. Maly wlosy czyste mial, a mnie po 3-4 myciach innym szamponem ta swedziawka przeszla. Ufff co za ulga ;o) |
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Wtajemniczenie
|
Moni, ja mam nadzieje na znalezienie profesjonalnego szamponu, ktory ma wlasciwosci wzacniajace wlosy, ale po ktorym nie bedzie mnie skora glowy swedziala. Dlatego wyprobowuje teraz rozne szampony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Konto usunięte
|
Aaaaa to dategotak eksperymentujesz.
No ja po moich probach znaezienia czegoss drrogeryjego, wrocilam do szamponow naturalnych. Nic nie swedzi, ttotalny komfort, wlosy przy nasadzie sie juz nie tluszcza a konce nie sa totalnie wysuszone. Dla pewnosci co jakis czas uzywam jadwabiu Joanny na konce, ale to tak kilka razy uzyje i potem nie jak widze ze wlosy opadaja. tak mi sie wydaje ze przy uzywaniu co drugi dzien to jednak moze byc zbyt duzo tych silikonow i czasami nie uzyje. |
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Wtajemniczenie
|
Tez sie ostatnio zastanawialam, czy ten jedwab, ktorego uzywam czesto i duzo, nie szkodzi przypadkiem moim wlosom... mimo, ze wygladaja po nim duzo lepiej.
Pamietam, ze u mnie swietne efekty przynosil naturalny szampon jakiejs polskiej firmy typu Farmona. Chetnie do niego wracam. Musze porobic zapasy, jak bede w PL ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
a ja ostatnio wrocilam do taniusiego garniera z oliwa i cytryna, o tego:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=27039 bede musiala poprawic ocene z 4 na 5 gwiazdek, bo to jedyny szampon, ktorego zuzylam znacznie wiecej niz tylko jedna butelke. kiedys go kupowalam i potem zachcialo mi sie eksperymentow - m.in. z naturalnymi. ale z tych mi zaden nie przypadl... Moni, jakich ty uzywasz? mialam c&m czy cos takiego, basics, sante, alterra, logona... wszystko niezbyt, a logona to wrecz istna tragedia (bier+honig). teraz ostatnio wrocilam do tego garniera, stwierdzilam nawet, ze skladowo wyglada fajnie... i nawet moj facet zaczal mi go podbierac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.