Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09) - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-09-22, 09:21   #1021
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)

Cytat:
Napisane przez maciejka83 Pokaż wiadomość
ps. Małgosia-czyżby samochód mężusia przeżył chrzest bojowy? mam nadzieję,że już wszystko ok.
Nie no moje moje, teraz jego jeżdzę
Maciejko nie moge się na ciebie napatrzeć jaka Ty piękna kobitka jesteś ahhh

Cytat:
Napisane przez Telka10 Pokaż wiadomość
Jedziemy sobie wczoraj z TŻtem samochodem a przed nami autko z reklamą: Orkiestra "Sągorsi"...mało nie padliśmy ze śmiechu:c ojest:
Kto u was grał??
A wiesz.."Sągorsi"...:cojes t:
Grunt to mieć pomysł

Negilko dobrze że się wszystko udało , podróży zazdroszczę

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami

Edytowane przez MalgosiaM8
Czas edycji: 2009-09-22 o 09:22
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-22, 09:34   #1022
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez negila Pokaż wiadomość

wszystko samemu można zrobić nawet personalizację a zaginanie papieru- wystarczy coś w miarę ostergo ale tępego ( u mnie super się prawdziło szydełko) przejeżdzasz po miejscu zgięcia a potem tam zaginasz i elegancko się zgina i wygląda
o dzięki za poradę, tak myślałam, że coś ostrego i tępego, a szydełko super pomysł
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-22, 09:36   #1023
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
o dzięki za poradę, tak myślałam, że coś ostrego i tępego, a szydełko super pomysł
Ja to paznokciami zaginałam ale uprzedze nie mam ostrych i tępych

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-22, 09:41   #1024
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Dziendobry Dawno mnie nie bylo na PMkach ))

SPOZNIONE ZYCZENIA WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE NA NOWEJ DRODZE ZYCIA MOIM KOCHANYM DZIEWCZYNKOM (JUZ OD 19go ŻONKOM )
ZEBY SPELNILY WAM SIE WSZYSTKIE MARZENIA.....

WYMIANKA
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-22, 09:47   #1025
onaella
Zakorzenienie

Dziewczyny nie mam za bardzo tgeraz czasu na pisanie bo zamieszanie z weselem brata ale jak już wszystko do końca się wyjasni to podam Wam nazwę zespołu którego KONIECCNIE unikajcie!!!!!!

na tydzien przed weselem dowiedzieliśmy się ze główny wokalista zespołu, z którym zawieraliśmy umowę olał nas i nie przyjedzie na wesele bo jest na zarobku w Uk a co najlepsze ze dał nam o tym znać tylko przez nasze nękanie tel jego żony się dowiedzieliśy

wczoraj pojechaliśy do faceto co miał go zastępować i co się dowiadujemy.............. ..... że gra u brata zupełnie inny zespól

Normalnie masakra, moja bratowa jest załamana bo tak naprawdę nie wiemy teraz na co się nastawić

jak się sprawa wyjaśni do końca napuszę więcej szczegółów i jak przede wszystkim ten facet się do nas łaskawie odezwie

a jak podpisywaliśy umowę, w kółko mówił, że oni są taaaakimi profesjonalistami

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-22, 10:18   #1026
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie mam za bardzo tgeraz czasu na pisanie bo zamieszanie z weselem brata ale jak już wszystko do końca się wyjasni to podam Wam nazwę zespołu którego KONIECCNIE unikajcie!!!!!!

na tydzien przed weselem dowiedzieliśmy się ze główny wokalista zespołu, z którym zawieraliśmy umowę olał nas i nie przyjedzie na wesele bo jest na zarobku w Uk a co najlepsze ze dał nam o tym znać tylko przez nasze nękanie tel jego żony się dowiedzieliśy

wczoraj pojechaliśy do faceto co miał go zastępować i co się dowiadujemy.............. ..... że gra u brata zupełnie inny zespól

Normalnie masakra, moja bratowa jest załamana bo tak naprawdę nie wiemy teraz na co się nastawić

jak się sprawa wyjaśni do końca napuszę więcej szczegółów i jak przede wszystkim ten facet się do nas łaskawie odezwie

Współczuję młodym...głupia sytuacja podpisuje człowiek umowę a i tak jest olewany... nie można ich potem do sądu pozwać??? no przecież podpisali umowę i się z niej nie wywiązują...

Szczęśliwi

Telka10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-22, 10:47   #1027
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Współczuję młodym...głupia sytuacja podpisuje człowiek umowę a i tak jest olewany... nie można ich potem do sądu pozwać??? no przecież podpisali umowę i się z niej nie wywiązują...
powiem Ci, że nie wiem co zrobimy ale coś trzeba będzie

niby dali nam inny zespól ale co z tego jak umowe mamy z innym a najgorsze jest to, że facet nie miał na tyle cywinej odwagi zeby się z anmi skontaktować

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-22, 11:02   #1028
Wioletaa
Raczkowanie

Cytat:

niby dali nam inny zespól ale co z tego jak umowe mamy z innym a najgorsze jest to, że facet nie miał na tyle cywinej odwagi zeby się z anmi skontaktować
Ale to jak będziesz mogła to nam powiedz jaki to zespół, może to innych uchroni przed podobnymi sytuacjami. Ale na prawdę coś okropnego jak tak można robić to ja nie wiem
Wioletaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-22, 11:12   #1029
bernadeta85
Rozeznanie

Cytat:

jedyne co mogę powiedzieć w takiej sytuacji to O M G współczuję przejść z zespołem...

http://s10.suwaczek.com/20100410650113.png
bernadeta85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-22, 11:25   #1030
maciejka83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Maciejko nie moge się na ciebie napatrzeć jaka Ty piękna kobitka jesteś ahhh
Małgosia dziękuję-nie piękna tylko dobrze zrobiona na wesle do pewnej Wizażowej ślicznotki ,ale i tak dziękuję

Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość
Dziendobry Dawno mnie nie bylo na PMkach ))
a już myślałam Elizka, że zaginełaś w akcji -normalnie jakoś tak tu ciiiiiiiiiiiiiiicho bez Was młodych żonek...

Cytat:

szok -ale może to będzie szczęście w nieszczęsciu i trafi im sie koniec końców leszy zespół-OBY!!!

Edytowane przez maciejka83
Czas edycji: 2009-09-22 o 11:34
maciejka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-22, 12:01   #1031
negila
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iwonka861 Pokaż wiadomość
Negila, czekam na priva Dzisiaj wieczorkiem będę jeszcze w lokalu, bo zapomnieliśmy przystawek na 2-gi dzień ustalić

Madzikownia, ja również czekam na relację na temat zespołu, jak dobrze pamiętam, to masz BASTĘ, a oni grają u nas za 4 dni
już piszę priva a Madzikownia to nie wiem czy coś napisze bo ona to też chyba zaraz po weselu miała gdzieś lecieć.

onaella
nie zazdroszczę przejść i to jeszcze kilka dni przed weselem. jak tak można robić

negila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-22, 12:10   #1032
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maria28 Pokaż wiadomość

Tort z Nasutowa - pychota!!!!! (trochę było nieporozumień z ilością i godzina dowozu tortu do lokalu, ale jeszcze w piatek sie wyjaśniło)

Ciasta ze Zbyszka - pychota ponoć, zjadłam jeden kawałek, bo za bardzo jeść nie mogłam, czasu nie było

Dj Struś, super, mogę polecić, nie ma takiej renomy jak Hiszpan, ale i tańszy jest
Jedyny minus z djem - 2 razy mu mówiłam, że nie życzę sobie piosenek Feela na moim weselu, bo po prostu mam odruch wymiotny jak go widzę i słyszę, ale nie posłuchal i jedną puscił.

coraz więcej negatywnych opinii o ciastkarni w Nasutowie słyszę.. że olewają klientów, tzn. już są pewni swej renomy i jak nie ten, to następny przyjdzie. ja porównania za bardzo nie mam, ale podobno ciasta są już dużo gorsze i z dowozem problem, bo nie można sie umówić na odpowiadającą godzinę, tylko wtedy, kiedy im pasuje.
dziewczyny, które brały ciasto stamtąd - potwierdzacie??

dj strusia już polecałam po weselichu przyjaciółki. rewelacyjnie gości bawi i sam tańczy super - hehe tuż przed końcem wesela z nim tańczyłam a tż zazdrosny jak nie wiem co był - a sam wcześniej wywijał z jakimiś laskami grunt to logika facetow
Cytat:

koniecznie napisz co to za zespół. ja bym na miejscu młodych sprawy tak nie zostawiła.

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-22, 13:35   #1033
madzinek87
Raczkowanie

Cześć dziewczynki
Dawno mnie tu nie było ale miałam troszke zamieszania z egzaminem, obroną a potem kilka dni "prawdziwych" wakacji u mojego Tż
Nie mam za bardzo czasu Was nadrobić ale może znajdzie się laskawa duszyczka i opowie mi co tu się działo przez ostatnie 2 tygnodnie??

I składam spoźnione ale szczere życznienia dla wszystkich Świeżych Panien Młodych

madzinek87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-22, 13:48   #1034
iwonka861
Rozeznanie

Cytat:
już piszę priva a Madzikownia to nie wiem czy coś napisze bo ona to też chyba zaraz po weselu miała gdzieś lecieć.
onaella nie zazdroszczę przejść i to jeszcze kilka dni przed weselem. jak tak można robić
Negila, napisałam Ci wiadomość, i proszę o odpowiedź,zamęczę Cię dzisiaj, mam nadzieję,że mi to wybaczysz
iwonka861 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-22, 14:49   #1035
Kasia_7
Raczkowanie

Witam drogie Panny Młode i Żonki .Nazywam się Kasia i ślub mam 10.04.2010 (przypuszczam, że tak jak Ty Bernardeto85) o g. 16.30 (w mojej parafii jest omawiany już przez Was młyn, czyli śluby co 45 min.) Chciałabym poznać Waszą opinię o „salonie” Angele w Lublinie, ul. Fabryczna. Piszę w cudzysłowie ponieważ jest to bardziej pracownia krawiecka niż salon. Pokazałabym Wam kieckę, którą sobie upatrzyłam, ale niestety nie mają strony www. Piszcie jeżeli słyszałyście coś złego lub dobrego o tym miejscu. Plizzzzzzz

Druga suknieka, którą mam na oku to Fanal z La sposy (salon Madonna) Link: http://www.madonna.pl/pl/lasposa.php?s=102.fanal Tak naprawdę to występuje w kolorze „śmietankowej bieli” i jest wykonana z suuuuper materiału, który zastępuje brak ozdób. Boję się jednak, że zginę w niej w „tłumie” gości.

Edytowane przez Kasia_7
Czas edycji: 2009-09-22 o 14:50
Kasia_7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-22, 15:11   #1036
bernadeta85
Rozeznanie

Witaj Kasiu w końcu znalazła sie jakaś panna młoda na forum która bierze ślub tego samego dnia co i ja w końcu nie jestem sama... śliczna ta Fanal myślę że jeśli się na nią zdecydujesz to na pewno nie zginiesz w tłumie co do pracowni na fabrycznej to ja nie wiem nic na fabrycznej byłam w salonie Alkyone i w Giselle i też w jakiejś pracowni ale nie wiem jak się nazywała (pracowania ta znajdowała się w ostatnim z tych trzech budynków jak się skręca za salonem fryzjerskim tez nie wiem jak się nazywa...)wiem wiem potrafię wszystko wytłumaczyć

http://s10.suwaczek.com/20100410650113.png
bernadeta85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-22, 17:22   #1037
gospella
Wtajemniczenie

witam popołudniową porą
co porabiacie?
ja zaraz wychodzę z pracusi, a w makro znowu promocje trunków
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.

Edytowane przez gospella
Czas edycji: 2009-09-22 o 17:26
gospella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-22, 18:42   #1038
Lipczonek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez VanillaCafe Pokaż wiadomość
Negilko, madzikownia i maria28 wszystkiego najlepszego jutro!!! też będę trzymać kciuki za wasz dzień
Cytat:
Napisane przez abci Pokaż wiadomość
ja również dołączam się do życzeń dla dzisiejszych PM , dziewczyny wszystkiego co najlepsze dużo uśmiechu i miłości na tej nowej Waszej drodze życia
Wszystkiego co najlepsze w tym Waszym najwspanialszym dniu w życiu buziaki dla Was
Drogie dziewczęta, dołączam się do życzeń. Spóźnione, ale szczere

Cytat:
Napisane przez carolcia88 Pokaż wiadomość
Wróciłam...
O dziwo wszystkie Panie w salonach miłe były-może to tak z poniedziałku wszędzie mierzyłam sukienki mimo że się nie umawiałam na godzinę
Oto podsumowanie (zdjęć nie mam bo nie miałam jak robić):
-DEMI na Lubartowskiej:
*suknia gala model gasha ( ma to COŚ-zdjęcie 1)
*suknia shelby z kolekcji annais (na żywo o wiele lepiej wygląda- jak każda z resztą) zdj 2

-CYMBELLINE na Narutowicza:
*suknia Tanghanika zdj 3
*suknia Berlin (cena powalająca ale mamie dech zaparło jak mnie w niej zobaczyła i strasznie ogranicza ruchy ale mnie zachwyciła, no i cena też nieziemska 3950,00 najdroższa jaką mierzyłam zdj 4

-Mona Lisa
*suknia Sweetheart 5856 bardzo delikatna i subtelna z ramiączkami zdj 5

Reszta jakoś mnie nie powaliła na nogi... więc nawet tu nie będę wspominała o innych modelach...
Teraz HELP ME!!
Wiecie jak wyglądam więc pomóżcie w wyborze bo ja to już głupieje...
Carolcia, jeśli podasz mi maila prześlę Ci zdj mojej przyjaciółki u której balowała, w ten weekend na weselichu, miała suknię nr 2. Powiem szczerze, że na załączonym przez Ciebie zdj nie ma nawet połowy tego uroku, jaki daje "na żywo". Suknia koleżanki była czystko biała i z troszkę podniesionym staniem. Efekt rewelacyjny..... + moja angina ropna !!!!!!!!!!!! Nie wiem co to za wirusiska panują w powietrzu, ale mam ich już dość

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
witam popołudniową porą
co porabiacie?
ja zaraz wychodzę z pracusi, a w makro znowu promocje trunków
Ooooo...a mój TŻ właśnie ma fazę poszukiwania alko na nasz śłub. Co raz to bardziej skłaniamy się ku Tadziowi Tylko cena.... Ostatnio pisałyście coś na ten temat. Maciejko, czy to nie Ty nam coś wspominałaś...czy Lipczon już coś w gorączce przekęcił?

Gospellko, dzięki za cynk, może się tam wybierzemy na mały przegląd jak dojdę do siebie
Stary 2009-09-22, 19:09   #1039
Quillaja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
Oj Froggie nie to miałam na myśli - bardziej chodzi mi o to, że jeśli zaproszenia są skromne albo mniej szykowne niż te za 6zł/ sztuka to też nic się nie stanie bo nie jest to sprawa kluczowa
dokładnie, ja otrzymując zaproszenie zerkam raz, drugi, potem wyjmę na chwilę przed ślubem żeby godzinę sprawdzić haha i tyle. leży potem. oczywiście w ciągu tych dwóch trzecz zerknięć oceniam wkład włozony w zrobienie

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Edit :

Miałam dziś wypadek , facet we mnie przywalił transitem nic mi się nie stało ale facet popołynął 2000zł za swoją nie uwagę i jeszcze bezczelnie chciał zwalić wine na mnie że niby kierunkowskazu nie włączyłam
ojej, uważaj na siebie Małgosiu. dobrze, że wszystko się dobrze skończyło.
ja wciąż jestem w szoku tragedii, jaka spotkała mojego kolegę z podstawówki.
zginął w wypadku tragicznym, dziś pogrzeb był. żona w 8 miesiącu ciąży + córeczka dwuletnia zostały...

Cytat:
a w piątek wylatujemy na naszą podróż nasza rodzinka jest jednak nieoceniona
zdecydowanie szyc- zwłaszcza jak się ma niestandardowa sylwetkę albo własne pomysły.
polecam wszystkim dziewczynom. krawcowa która szyje na miejscu to cudo bo w każdej chili jest możliwość poprawek.

ja też planowałam i nic z tego nei wyszło dobrze że nie przytyłam
udanej podróży!!!! co do chudnięcia mus to mus - trzeba się za sibiebie już wziąć...
a i jeszcze mam pytanie co do kupczej sukni - jak to jest? kupujesz, i potem nie masz już możliwości poprawek np. na 2 tyg. przed ślubem?
jak to jest?

Cytat:
jej, napisz koniecznie, co to za zespół..

Cytat:
Napisane przez Lipczonek Pokaż wiadomość
..... + moja angina ropna !!!!!!!!!!!! Nie wiem co to za wirusiska panują w powietrzu, ale mam ich już dość

Ooooo...a mój TŻ właśnie ma fazę poszukiwania alko na nasz śłub. Co raz to bardziej skłaniamy się ku Tadziowi Tylko cena.... Ostatnio pisałyście coś na ten temat. Maciejko, czy to nie Ty nam coś wspominałaś...czy Lipczon już coś w gorączce przekęcił?

Gospellko, dzięki za cynk, może się tam wybierzemy na mały przegląd jak dojdę do siebie
Lipczonek, też to mam... ledwo łażę.
choc powoli zdaje się przechodzić to wredne przeziębienie (choroba).
a my też szukamy alko na weselicho.

Quillaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-22, 20:33   #1040
Lipczonek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Quillaja Pokaż wiadomość
Lipczonek, też to mam... ledwo łażę.
choc powoli zdaje się przechodzić to wredne przeziębienie (choroba).
a my też szukamy alko na weselicho.
Eh, zdrowiej Dziecinko Łączę się w cierpieiach
A jakie alko bierzecie pod uwagę?
Stary 2009-09-22, 21:18   #1041
MAGiALENA
Zakorzenienie

cześć dziewczyny!

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-22, 21:23   #1042
ana_01
Rozeznanie

Cytat:
Hej dziewczyny
Może porywam się z motyką na słońce ale chciałbym zrobić sama zaproszenia...wytłaczany ozdobny papier gdzie kupić najlepiej???
Jak znajdziesz papier ładny i coś zmajstrujesz to pochwal się obowiązkowo.. Osobiście nie podejrzewam siebie o robienie zaproszeń, ale winietki bym chciała zrobić i pudełeczka na prezenciki dla gości..a te pudełeczka to tyle kosztują, że masakra, kawałek papieru, zero wydruku a 3 zł potrafi kosztować

Cytat:
Napisane przez carolcia88 Pokaż wiadomość
Wróciłam...
O dziwo wszystkie Panie w salonach miłe były-może to tak z poniedziałku wszędzie mierzyłam sukienki mimo że się nie umawiałam na godzinę
Oto podsumowanie (zdjęć nie mam bo nie miałam jak robić):
-DEMI na Lubartowskiej:
*suknia gala model gasha ( ma to COŚ-zdjęcie 1)
*suknia shelby z kolekcji annais (na żywo o wiele lepiej wygląda- jak każda z resztą) zdj 2

-CYMBELLINE na Narutowicza:
*suknia Tanghanika zdj 3
*suknia Berlin (cena powalająca ale mamie dech zaparło jak mnie w niej zobaczyła i strasznie ogranicza ruchy ale mnie zachwyciła, no i cena też nieziemska 3950,00 najdroższa jaką mierzyłam zdj 4

-Mona Lisa
*suknia Sweetheart 5856 bardzo delikatna i subtelna z ramiączkami zdj 5

Reszta jakoś mnie nie powaliła na nogi... więc nawet tu nie będę wspominała o innych modelach...
Teraz HELP ME!!
Wiecie jak wyglądam więc pomóżcie w wyborze bo ja to już głupieje...
Mnie się najmniej podoba suknia nr 2, ale jak mówisz, że o wiele lepszy efekt na żywo to wierze..Pierwsza jest baardzo ładna, taka niespotykana, elegancka, ale nie za skromna.. Tanganika bardzo mi się podoba, Amirka miała połączoną Tanganike i jeszcze jedną suknie i pięknie wyglądała. Suknia nr 4 widać, że ciśnie, ale wrażenie robi..
A jakie mniej więcej ceny są w Demi?

Cytat:
bardzo serdecznie dziękuję za życzenia od was wszystkich(chciałam zacytować ale mi ucieło) wesele mineło nie wiem kiedy ale był bardzo fajnie

nie obyło się bez wpadek i moich nerwów( w kilku przypadkach) ogólnie byłam tak wyluzoana że aż sama siebie zadziwiłam- zero stresu(!!!) ciągle banan na twarzy. mam swoje uwagi i z chęcią się podzielę tylko nie wiem czy już dzisiaj.
goście ogólnie bardzo zadowoleni zespołu sali i wogóle fajnie się bawili według nich super wyglądaliśmy.już widziałam zdjęcia( niektóre są super) ale dopiero jutro będę je miała u siebie.

Iwonka do ciebie mam kilka uwag na które musisz zwrócić uwagę ale to już na pw,

a w piątek wylatujemy na naszą podróż nasza rodzinka jest jednak nieoceniona

Marie widziałam w dzień ślubu naprawdę żałuję ze nie mogłyśmy chwilę pogadać. Fryz miała zawodowy
Potwornie zazdroszczę, że już jesteście PO Czekamy na uwagi, sugestie, relację i fotki oczywiście..chociaż jedną
Cuuudownego i niezapomnianego miesiąca miodowego Gdzie będziecie wypoczywać?

Cytat:

Nie wierzę, co za "nieodpowiedzialni ludzie"!(@#?@#@$@!$).
Trzymam kciuki, żeby ten nowy zespół był okej. Współczuję bratowej.. ja bym ich tam chyba rozszarpała...

Cytat:
Napisane przez Kasia_7 Pokaż wiadomość
Witam drogie Panny Młode i Żonki .Nazywam się Kasia i ślub mam 10.04.2010 (przypuszczam, że tak jak Ty Bernardeto85) o g. 16.30 (w mojej parafii jest omawiany już przez Was młyn, czyli śluby co 45 min.) Chciałabym poznać Waszą opinię o „salonie” Angele w Lublinie, ul. Fabryczna. Piszę w cudzysłowie ponieważ jest to bardziej pracownia krawiecka niż salon. Pokazałabym Wam kieckę, którą sobie upatrzyłam, ale niestety nie mają strony www. Piszcie jeżeli słyszałyście coś złego lub dobrego o tym miejscu. Plizzzzzzz

Druga suknieka, którą mam na oku to Fanal z La sposy (salon Madonna) Link: http://www.madonna.pl/pl/lasposa.php?s=102.fanal Tak naprawdę to występuje w kolorze „śmietankowej bieli” i jest wykonana z suuuuper materiału, który zastępuje brak ozdób. Boję się jednak, że zginę w niej w „tłumie” gości.
Witaj! Piękna jest ta suknia, myślę, że nie zginiesz w tłumie. Ma piękny tył, ja uwielbiam takie guziczki na zamku.
Stary 2009-09-22, 21:44   #1043
Quillaja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lipczonek Pokaż wiadomość
Eh, zdrowiej Dziecinko Łączę się w cierpieiach
A jakie alko bierzecie pod uwagę?
dzięki
a gorzką żołądkową będziem polować na jakąś nie-podróbkę.
ewentualnie myśleliśmy o panu tadku, ale wolałabym nie narażać moich rodziców na ten wydatek...
sami nie wiemy... czym się kierować? Żonki pomocy!!!

Stary 2009-09-22, 21:50   #1044
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki
ewentualnie myśleliśmy o panu tadku, ale wolałabym nie narażać moich rodziców na ten wydatek...
Sami mamy teraz ten problem...i najpierw chcemy się w cenach zorientować...wódek jest kupa...soplica, sobieski, wyborowa...wiem że to na pewno nie będzie gorzka żołądkowa raz w życiu piłam to paskudztwo...może i tanie ale paskudne

Szczęśliwi

Stary 2009-09-22, 21:55   #1045
Quillaja
Rozeznanie

powiem szczerze, że ja osobiście różnicy w wódkach nie widzę żadnej.
gorzką żołądkową de luxe moi znajomi - faceci z reguły uważają za jedna z najlepszych na rynku w przystępnym przedziale cenowym do tego.
nigdy nikt nie miał po niej rewelacji.
wiem jednak, że zdarzają się podróby. ale chyba nie ma takiej, której by już nie podrobili..
a cenowo się orientowałam i powiem szczerze, że nie jest najtańsza na pewno. oczywiście wśród tych lepszych - owszem.
ale na finlandię nie stać mnie zwyczajnie.

a co do Wyborowej - właśnie tata mojego P. się ostatnio naciął a mój opowiadał, że kolega na wyborowej sie przejechał również - powiedział, że gorszego paskudztwa nie pił nigdy w życiu.
a zna się na alkoholach. niestety, wesele się odbyć musiało.
wiec wydaje mi się, że akurat w tej kwestii nie ma co generalizować. można mieć po prostu pecha.

Edytowane przez Quillaja
Czas edycji: 2009-09-22 o 21:58
Stary 2009-09-22, 22:06   #1046
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
powiem szczerze, że ja osobiście różnicy w wódkach nie widzę żadnej.
gorzką żołądkową de luxe moi znajomi - faceci z reguły uważają za jedna z najlepszych na rynku w przystępnym przedziale cenowym do tego.
nigdy nikt nie miał po niej rewelacji.
wiem jednak, że zdarzają się podróby. ale chyba nie ma takiej, której by już nie podrobili..
a cenowo się orientowałam i powiem szczerze, że nie jest najtańsza na pewno. oczywiście wśród tych lepszych - owszem.
ale na finlandię nie stać mnie zwyczajnie.

a co do Wyborowej - właśnie tata mojego P. się ostatnio naciął a mój opowiadał, że kolega na wyborowej sie przejechał również - powiedział, że gorszego paskudztwa nie pił nigdy w życiu.
a zna się na alkoholach. niestety, wesele się odbyć musiało.
wiec wydaje mi się, że akurat w tej kwestii nie ma co generalizować. można mieć po prostu pecha.
Dla mnie różnica w wódkach jest Przyznam szczerze że wyborowej nie próbowałam tylko tak mi nazwa przyszła do głowy co do gorzkiej żołądkowej de luxe...no cóż...gorzka jest po prostu...a przez to dla mnie paskudna finlandia to rarytas...można sobie tylko pomarzyć

Szczęśliwi

Stary 2009-09-22, 23:10   #1047
ana_01
Rozeznanie

Cytat:
dzięki
Ja po swoich doświadczeniach unikam żoładkowej de lux, chociaż normalna "złota" jest b.dobra moim zdaniem. Nastawiamy się na kupno Wyborowej, ostatnio na weselu piłam Maximusa i też dobry był. Kiedyś tam piłam taką wódkę Polonais czy cuś takiego to takie średnie.
Stary 2009-09-23, 07:41   #1048
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasia_7 Pokaż wiadomość
Chciałabym poznać Waszą opinię o „salonie” Angele w Lublinie, ul. Fabryczna. Piszę w cudzysłowie ponieważ jest to bardziej pracownia krawiecka niż salon. Pokazałabym Wam kieckę, którą sobie upatrzyłam, ale niestety nie mają strony www. Piszcie jeżeli słyszałyście coś złego lub dobrego o tym miejscu. Plizzzzzzz
ja miałam stamtąd sukienkę, welon i bolerko. jestem baaardzo zadowolona! sukienka była idealnie dopasowana, nic nie odpadło, nic się nie porwało. bolerko dla mnie szyły po raz pierwszy z innego materiału niż zwykle (na moją prośbę, bo oryginalne byłoby za ciężkie). to była pierwsza sukienka, którą w ogóle obejrzałam gdziekolwiek.
potem pojechałam do dwóch salonów, ale tam nawet nie można było zmierzyć. i jeszcze tego samego dnia wróciłam na Fabryczną i zamówiłam. to było w listopadzie, a ślub miałam w czerwcu.
wszystko było jaśniutko kremowe (rózwnież koszula i kamizelka męża), ale na większości zdjęć wygląda jak białe. zdjęcia w linku w podpisie.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011

Edytowane przez MAGiALENA
Czas edycji: 2009-09-23 o 07:48
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-23, 08:05   #1049
monaliskaa
Raczkowanie

witam wszystkich, ja musze powiedziec ze dostalam propozycje od pani z sali ktora wynajmuje ze moze mi zalatwic taniej alkohol. oczywiscie tuz przed weselem mam jej podac cene alko ktory wybralam a ona wtedy mi powie za ile ona mogla by kupic. oni robia zakupy w hurtowni i moga miec duze rabaty za zakup wiekszej ilosci, ale to w kwietniu dopiero wam powiem czy to faktycznie jest taniej. Dziewczyny wybralyscie piekne suknie, ja sie jeszcze nie rozgladalam bo nadal szukam zespolu na wesele. wszyscy chca albo 3 tys. albo 4 tys. i wyzej co jest dla mnie za duzo bo przyznam sie szczerze ze wole zaoszczedzic na zespole ale kupic suknie sowich marzen, wiec nadal szukam....
monaliskaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-23, 08:53   #1050
carolcia88
Rozeznanie

Ana_01 w Demi ceny są od 700 zł do 3000...
Te dwie suknie, które mi się podobały kosztują 3000 i 3050, bo one przechodzą do następnej kolekcji i nie ma na nie wyprzedaży

Kupiłam suknie Sweetheart 5856 i jestem z niej bardzo zodowolona. do tego mam dopasowanie, pranie i welon gratis a halkę mogę wyporzyczyć za 90zł
Kupiłam ją w Mona Lisie i teraz mam pytanie, bo nie dostałam żadnej umowy ani nic, tylko paragon z zakupu... Czy to normalne i czy na pewno mi później ją dopasują itp.???? Może żonki się tu wypowiedzą...
Moim drugim numerem 1 była sukna shelby z Demi ale tutaj cena zadecydowała, bo 3500 (z welonem) to jak dla mnie na jedną noc za dużo...
Więc moja suknia już wisi u mnie w szafie i czeka do sierpnia
Na zdjęciu nie widać jej uroku, ale jak ją zobaczyłam na ekspozycji to poczułam że to ta i tak zostało...

teraz zabieram się za zaproszenia, bo od października szkoła i praca lic więc już będę się mogła skupić na nauce bo w czerwcu trzeba zacząć prosić i to pokryje się z obroną pracy więc wolę wcześniej przygotować przynajmniej te zaproszenia, co do których jestem pewna,że te osoby będę zapraszała...

Edytowane przez carolcia88
Czas edycji: 2009-09-24 o 11:15
carolcia88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości