|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)
Cytat:
![]() Maciejko nie moge się na ciebie napatrzeć jaka Ty piękna kobitka jesteś ahhh Cytat:
![]() Negilko dobrze że się wszystko udało , podróży zazdroszczę
![]() Edytowane przez MalgosiaM8 Czas edycji: 2009-09-22 o 09:22 |
||
|
|
|
|
#1022 |
|
Wtajemniczenie
|
o dzięki za poradę, tak myślałam, że coś ostrego i tępego, a szydełko super pomysł
|
|
#1023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
Dziendobry
Dawno mnie nie bylo na PMkach ))SPOZNIONE ZYCZENIA WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE NA NOWEJ DRODZE ZYCIA MOIM KOCHANYM DZIEWCZYNKOM (JUZ OD 19go ŻONKOM )ZEBY SPELNILY WAM SIE WSZYSTKIE MARZENIA..... |
|
|
|
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie mam za bardzo tgeraz czasu na pisanie bo zamieszanie z weselem brata ale jak już wszystko do końca się wyjasni to podam Wam nazwę zespołu którego KONIECCNIE unikajcie!!!!!!
na tydzien przed weselem dowiedzieliśmy się ze główny wokalista zespołu, z którym zawieraliśmy umowę olał nas i nie przyjedzie na wesele bo jest na zarobku w Uk a co najlepsze ze dał nam o tym znać tylko przez nasze nękanie tel jego żony się dowiedzieliśy ![]() wczoraj pojechaliśy do faceto co miał go zastępować i co się dowiadujemy.............. ..... że gra u brata zupełnie inny zespól ![]() Normalnie masakra, moja bratowa jest załamana bo tak naprawdę nie wiemy teraz na co się nastawić jak się sprawa wyjaśni do końca napuszę więcej szczegółów i jak przede wszystkim ten facet się do nas łaskawie odezwie ![]() a jak podpisywaliśy umowę, w kółko mówił, że oni są taaaakimi profesjonalistami
|
|
|
|
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie można ich potem do sądu pozwać??? no przecież podpisali umowę i się z niej nie wywiązują...
|
|
|
#1027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niby dali nam inny zespól ale co z tego jak umowe mamy z innym a najgorsze jest to, że facet nie miał na tyle cywinej odwagi zeby się z anmi skontaktować
|
|
|
|
|
|
#1028 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1029 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jedyne co mogę powiedzieć w takiej sytuacji to O M G współczuję przejść z zespołem... |
|
|
|
|
|
#1030 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękuję-nie piękna tylko dobrze zrobiona na wesle do pewnej Wizażowej ślicznotki ,ale i tak dziękuję![]() a już myślałam Elizka, że zaginełaś w akcji Cytat:
-ale może to będzie szczęście w nieszczęsciu i trafi im sie koniec końców leszy zespół-OBY!!!
Edytowane przez maciejka83 Czas edycji: 2009-09-22 o 11:34 |
||
|
|
|
|
#1031 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a Madzikownia to nie wiem czy coś napisze bo ona to też chyba zaraz po weselu miała gdzieś lecieć.onaella nie zazdroszczę przejść i to jeszcze kilka dni przed weselem. jak tak można robić ![]()
|
|
|
|
|
|
#1032 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny, które brały ciasto stamtąd - potwierdzacie?? dj strusia już polecałam po weselichu przyjaciółki. rewelacyjnie gości bawi i sam tańczy super - hehe tuż przed końcem wesela z nim tańczyłam a tż zazdrosny jak nie wiem co był - a sam wcześniej wywijał z jakimiś laskami grunt to logika facetow![]() Cytat:
|
|
|
|
#1033 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
Dawno mnie tu nie było ale miałam troszke zamieszania z egzaminem, obroną a potem kilka dni "prawdziwych" wakacji u mojego Tż ![]() Nie mam za bardzo czasu Was nadrobić ale może znajdzie się laskawa duszyczka i opowie mi co tu się działo przez ostatnie 2 tygnodnie?? I składam spoźnione ale szczere życznienia dla wszystkich Świeżych Panien Młodych
|
|
|
|
|
#1034 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
,zamęczę Cię dzisiaj, mam nadzieję,że mi to wybaczysz
|
|
|
|
|
|
#1035 |
|
Raczkowanie
|
Witam drogie Panny Młode i Żonki
.Nazywam się Kasia i ślub mam 10.04.2010 (przypuszczam, że tak jak Ty Bernardeto85) o g. 16.30 (w mojej parafii jest omawiany już przez Was młyn, czyli śluby co 45 min.) Chciałabym poznać Waszą opinię o „salonie” Angele w Lublinie, ul. Fabryczna. Piszę w cudzysłowie ponieważ jest to bardziej pracownia krawiecka niż salon. Pokazałabym Wam kieckę, którą sobie upatrzyłam, ale niestety nie mają strony www. Piszcie jeżeli słyszałyście coś złego lub dobrego o tym miejscu. Plizzzzzzz![]() Druga suknieka, którą mam na oku to Fanal z La sposy (salon Madonna) Link: http://www.madonna.pl/pl/lasposa.php?s=102.fanal Tak naprawdę to występuje w kolorze „śmietankowej bieli” i jest wykonana z suuuuper materiału, który zastępuje brak ozdób. Boję się jednak, że zginę w niej w „tłumie” gości. Edytowane przez Kasia_7 Czas edycji: 2009-09-22 o 14:50 |
|
|
|
|
#1036 |
|
Rozeznanie
|
Witaj Kasiu
co do pracowni na fabrycznej to ja nie wiem nic na fabrycznej byłam w salonie Alkyone i w Giselle i też w jakiejś pracowni ale nie wiem jak się nazywała (pracowania ta znajdowała się w ostatnim z tych trzech budynków jak się skręca za salonem fryzjerskim tez nie wiem jak się nazywa...)wiem wiem potrafię wszystko wytłumaczyć
|
|
|
|
|
#1037 |
|
Wtajemniczenie
|
witam popołudniową porą
co porabiacie? ja zaraz wychodzę z pracusi, a w makro znowu promocje trunków
nie obiecuję Ci wiele, bo tyle prawie co nic, najwyżej wiosenną zieleń i pogodne dni, najwyżej uśmiech na twarzy i pomocną dłoń, nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie. Edytowane przez gospella Czas edycji: 2009-09-22 o 17:26 |
|
|
|
|
#1038 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
!!!!!!!!!!!! Nie wiem co to za wirusiska panują w powietrzu, ale mam ich już dość ![]() Cytat:
![]() Gospellko, dzięki za cynk, może się tam wybierzemy na mały przegląd jak dojdę do siebie
|
||||
|
|
|
|
#1039 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
żeby godzinę sprawdzić haha i tyle. leży potem. oczywiście w ciągu tych dwóch trzecz zerknięć oceniam wkład włozony w zrobienie ![]() Cytat:
ja wciąż jestem w szoku tragedii, jaka spotkała mojego kolegę z podstawówki. zginął w wypadku tragicznym, dziś pogrzeb był. żona w 8 miesiącu ciąży + córeczka dwuletnia zostały... Cytat:
co do chudnięcia mus to mus - trzeba się za sibiebie już wziąć... a i jeszcze mam pytanie co do kupczej sukni - jak to jest? kupujesz, i potem nie masz już możliwości poprawek np. na 2 tyg. przed ślubem? jak to jest? Cytat:
![]() Cytat:
choc powoli zdaje się przechodzić to wredne przeziębienie (choroba). a my też szukamy alko na weselicho.
|
|||||
|
|
|
|
#1040 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A jakie alko bierzecie pod uwagę? |
|
|
|
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny!
|
|
|
|
|
#1042 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A jakie mniej więcej ceny są w Demi? Cytat:
Czekamy na uwagi, sugestie, relację i fotki oczywiście..chociaż jedną Cuuudownego i niezapomnianego miesiąca miodowego Gdzie będziecie wypoczywać?Cytat:
Trzymam kciuki, żeby ten nowy zespół był okej. Współczuję bratowej.. ja bym ich tam chyba rozszarpała... Cytat:
|
|
|
#1043 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a gorzką żołądkową będziem polować na jakąś nie-podróbkę.ewentualnie myśleliśmy o panu tadku, ale wolałabym nie narażać moich rodziców na ten wydatek... sami nie wiemy... czym się kierować? Żonki pomocy!!!
|
|
|
|
|
|
#1044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1045 |
|
Rozeznanie
|
powiem szczerze, że ja osobiście różnicy w wódkach nie widzę żadnej.
gorzką żołądkową de luxe moi znajomi - faceci z reguły uważają za jedna z najlepszych na rynku w przystępnym przedziale cenowym do tego. nigdy nikt nie miał po niej rewelacji. wiem jednak, że zdarzają się podróby. ale chyba nie ma takiej, której by już nie podrobili.. ![]() a cenowo się orientowałam i powiem szczerze, że nie jest najtańsza na pewno. oczywiście wśród tych lepszych - owszem. ![]() ale na finlandię nie stać mnie zwyczajnie. ![]() a co do Wyborowej - właśnie tata mojego P. się ostatnio naciął a mój opowiadał, że kolega na wyborowej sie przejechał również - powiedział, że gorszego paskudztwa nie pił nigdy w życiu. a zna się na alkoholach. niestety, wesele się odbyć musiało. wiec wydaje mi się, że akurat w tej kwestii nie ma co generalizować. można mieć po prostu pecha. Edytowane przez Quillaja Czas edycji: 2009-09-22 o 21:58 |
|
|
|
|
#1046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1047 |
|
Rozeznanie
|
Ja po swoich doświadczeniach unikam żoładkowej de lux, chociaż normalna "złota" jest b.dobra moim zdaniem. Nastawiamy się na kupno Wyborowej, ostatnio na weselu piłam Maximusa i też dobry był. Kiedyś tam piłam taką wódkę Polonais czy cuś takiego to takie średnie.
|
|
#1048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem pojechałam do dwóch salonów, ale tam nawet nie można było zmierzyć. i jeszcze tego samego dnia wróciłam na Fabryczną i zamówiłam. to było w listopadzie, a ślub miałam w czerwcu. ![]() wszystko było jaśniutko kremowe (rózwnież koszula i kamizelka męża), ale na większości zdjęć wygląda jak białe. zdjęcia w linku w podpisie. Edytowane przez MAGiALENA Czas edycji: 2009-09-23 o 07:48 |
|
|
|
|
|
#1049 |
|
Raczkowanie
|
witam wszystkich, ja musze powiedziec ze dostalam propozycje od pani z sali ktora wynajmuje ze moze mi zalatwic taniej alkohol. oczywiscie tuz przed weselem mam jej podac cene alko ktory wybralam a ona wtedy mi powie za ile ona mogla by kupic. oni robia zakupy w hurtowni i moga miec duze rabaty za zakup wiekszej ilosci, ale to w kwietniu dopiero wam powiem czy to faktycznie jest taniej. Dziewczyny wybralyscie piekne suknie, ja sie jeszcze nie rozgladalam bo nadal szukam zespolu na wesele. wszyscy chca albo 3 tys. albo 4 tys. i wyzej co jest dla mnie za duzo bo przyznam sie szczerze ze wole zaoszczedzic na zespole ale kupic suknie sowich marzen, wiec nadal szukam....
|
|
#1050 |
|
Rozeznanie
|
Ana_01 w Demi ceny są od 700 zł do 3000...
Te dwie suknie, które mi się podobały kosztują 3000 i 3050, bo one przechodzą do następnej kolekcji i nie ma na nie wyprzedaży Kupiłam suknie Sweetheart 5856 i jestem z niej bardzo zodowolona. do tego mam dopasowanie, pranie i welon gratis a halkę mogę wyporzyczyć za 90zł Kupiłam ją w Mona Lisie i teraz mam pytanie, bo nie dostałam żadnej umowy ani nic, tylko paragon z zakupu... Czy to normalne i czy na pewno mi później ją dopasują itp.???? Może żonki się tu wypowiedzą... Moim drugim numerem 1 była sukna shelby z Demi ale tutaj cena zadecydowała, bo 3500 (z welonem) to jak dla mnie na jedną noc za dużo... Więc moja suknia już wisi u mnie w szafie i czeka do sierpnia Na zdjęciu nie widać jej uroku, ale jak ją zobaczyłam na ekspozycji to poczułam że to ta i tak zostało... teraz zabieram się za zaproszenia, bo od października szkoła i praca lic więc już będę się mogła skupić na nauce bo w czerwcu trzeba zacząć prosić i to pokryje się z obroną pracy więc wolę wcześniej przygotować przynajmniej te zaproszenia, co do których jestem pewna,że te osoby będę zapraszała...
Edytowane przez carolcia88 Czas edycji: 2009-09-24 o 11:15 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.

a zaginanie papieru- wystarczy coś w miarę ostergo ale tępego ( u mnie super się prawdziło szydełko) przejeżdzasz po miejscu zgięcia a potem tam zaginasz i elegancko się zgina i wygląda 

Dawno mnie nie bylo na PMkach
a co najlepsze ze dał nam o tym znać tylko przez nasze nękanie tel jego żony się dowiedzieliśy 
nie można ich potem do sądu pozwać???

dziękuję-nie piękna tylko dobrze zrobiona na wesle do pewnej Wizażowej ślicznotki
-ale może to będzie szczęście w nieszczęsciu i trafi im sie koniec końców leszy zespół-OBY!!!
Dzisiaj wieczorkiem będę jeszcze w lokalu, bo zapomnieliśmy przystawek na 2-gi dzień ustalić

!!!!!!!!!!!! Nie wiem co to za wirusiska panują w powietrzu, ale mam ich już dość