|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
chociaż i tak teraz nie targają mną żadne emocje ;] także zwisa mi to i powiewa ;P Cytat:
w załącznikach dodaję zdj. kurteczki i butów ;P i jako bonus kotek mój przy butach ;P aaa i lew, którego dzisiaj kupiłam w SH za całe 3zł xD miałam dzisiaj spr. z niemieckiego i było to samo, co kolega dostał na korkach xD plus napisać jakiś list, ale udało się i w tym coś napisać ![]() aaa no i dzisiaj dałam trochę upust emocjom i powiedziałam koleżance, że jest frajerką ;D ale od początku.. ;P wychodzimy ze szkoły, obok szkoły przystanek.. idziemy, a ta koleżanka (dalej -K.) mówi, że serce jej mocniej walnęło i w środku coś tam jej poprzestawiało się ![]() no i zatrzymałyśmy się obok punktu xero, bo koleżanki od nas zeszyty xerowały i przyszła inna koleżanka - O. no i stałam ja, K. i O. i tak sobie gadamy i O. się pyta K. czy ona jest z tym M. czy nie.. a K. się zawiesiła.. i stwierdziła, że nie, ale on jej ciągle pisze jak to mu na niej zależy.. no ja już słuchać tego nie mogłam i mówię do K., żeby się nie obraziła, ale jest frajerką i jak jakaś franca sprzątanie jej M. sprzed nosa to będzie bardzo żałowała.. w tym momencie O. się zamyśliła. myśli, myśli... i do K. 'ty to jestes poje.bana'.. a K. na to, że wie, bo już jej najlepsza przyjaciółka to powiedziała no, ale widać, że do K. to nie dotarło ;] cóż..jak ktoś głupi jest to aż miło popatrzeć ;P ja tam jej już nic nie będę mówić, ale kurczę widać, jak M. zależy na K. ... wpatrzony w nią jak w obrazek, widać, że chłopaka wzięło... po K. też widać, że M. nie jest jej obojętny.. chciałaby, ale sama chyba nie wie, dlaczego nie może... kuuurde, mój kot przed chwilą oberwał w tyłek, bo skacze mi na ręce, nie mogę nic napisać i mnie gryzie i drapie ;/
|
|
#4052 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?ej, a jak się jeździ ojcem? zart to wpadne na jakiś weekend do Ciebie jak zdam prawko i wyczaruje auto co Ty na to ?Big Ben? Cytat:
noo uratowała kociakowi życie i to już kolejnemu faktycznie ekspres poczta ![]() ta kartka jest taka... inna. |
||
|
|
|
#4053 |
|
Raczkowanie
|
KaaaasiaK też miałam sprawdzian z niemieckiego :P
to ta K. chyba trochę nieśmiała weźcie ją sprowadźcie na dobrą drogę
|
|
|
|
#4054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam nieco słabiej obsadzony turniej u siebie, ale zawsze coś ;D heh właśnie chodzi o to, że ona nie jest nieśmiała.. bardzo kontaktowa dziewczyna, ale głupek sama nie wie czego chce :P
|
|
#4055 | |
|
Zakorzenienie
|
Wyczułam
![]() ![]() Cytat:
A ta jest lepsza http://static2.postcrossing.com/post...e5633ffdf9.jpgI przez postcrossing tak ? Kartkę mu wysłałaś czy jak ? Kasia, boskie to https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1254490256 ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Dobra, idę na korki z matmy do... kościoła ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Dobra, idę na korki z matmy do... kościoła |
|
|
|
|
#4056 | |
|
Konto usunięte
|
nie biore sie sama za to , bo znowu bedzie tak jak kiedys
tata juz przyjechał i napalił ![]() bo przed pojsciem spac , usunełam sobie go i tak jakos mi sie snil Cytat:
Kasia- ładne butki i płaszczyk tez ![]()
|
|
|
|
|
#4057 |
|
Raczkowanie
|
też bym musiała iść, u mnie też są w kościele ![]() ale nie mogę się coś ruszyć :/ KaasiaaK gdzie kupiłaś taki fajny płaszcz/kurtka? bardzo fajny ![]() Dziewczyny pomóżcie wybrać mi podkład jakiś dobry kryjący i w miarę matujący... Przeglądałam wczoraj KWC, ale nadal nie mogę się zdecydować. Pomóżcie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...cy-spf-20.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...o-kryjacy.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...e-make-up.html Edytowane przez Ulllaa Czas edycji: 2009-10-02 o 16:00 |
|
|
|
#4058 | |
|
Zakorzenienie
|
KaasiaaK, ale śliczny kiciuś.
![]() Cytat:
Ahahahah. ![]() Jak na lato. ![]() Joke. Wpadaj, zapraszam. W załączniku - łukowski Big Ben.
|
|
|
#4059 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo jeszcze przestanie Ci tak zwisać ![]() fajne butki a kot to tak jak moj widzę lubi buty i lubi gryźć i drapać. a jak jej oddam to jeszcze bardziej się wkurza ![]() a ta koleżanka... to moze ona wlasnie nie chce z nim byc, bo on tak za mnią lata, albo coś zrobił głupiego, albo coś ![]() ale bardzo dobrze, że jej powiedziałaś! haha ![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
a czemu przestal mowic?haha, jaki ben wpadne ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
mary kay chcialam kupic, ale przerzuciłam sie na minerały i nie kupilam. :p moze poczytaj o minerałach ?
|
|||
|
|
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
cisza cisza. Nie wiem dlaczego przestał mówić. Ale szczerze mówiąc wolę taką religię niż jakbym miała pisać cytaty z Pisma Świętego. Lubię ciszę.
![]() Fajny, c'nie? Jak wpadniesz to zobaczysz z bliska.
|
|
#4061 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4062 |
|
Konto usunięte
|
jade z przyjaciolka do kolezanki na jakies winko
takze do jutra dziewczyny ;*milego wieczoru !
|
|
|
|
#4063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale zmokło mi siodełko i wracałam na stojaka Fajne są te korki, nauczycielka konkretna. ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14550419]jade z przyjaciolka do kolezanki na jakies winko takze do jutra dziewczyny ;*milego wieczoru ! [/QUOTE]Ja miałam iść na piwo ale pogoda -.-' Na pieszo mi się nie chce. Rowerem nie pojadę bo już mi mogą prawko zabrać. Także życzę Ci miłego wieczorku. Ale wino za 3,5 czy takie > 10 zł ?
|
|
|
|
|
#4064 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14548031]to super ze znalazł sie dom dla kotka
[/QUOTE] też się cieszę jw ![]() kotek trafi w ręcę przyjaciela mojego taty. Przyjechał dzisiaj z córeczką no i tak jakoś wyszło. Zabrali go. Baardzo się cieszę, ale z drugiej strony będzie mi brakowało tego brzdąca. ![]() tzn. wiesz psy też lubię, ale nie aż tak jak koty. Chociaż oni tacy są, że mają pełno psich i kocich puszek. Mają takie pomieszczenie tam jest buda i miejsce dla kotów, kocich przybłęd. A psów mają 2 na zawnątrz takie obronne i 3 w domu (w tym rotrweilera , chyba mi nic nie zrobi, nie? ). Widać, że zwierzęta nie są im obojętne. ![]() Cytat:
![]() tak mi się przypomniało jak piszesz o tym niemieckim. Siedzę z kolegą, bo koleżanka z którą siedziałam przeniosła się do drugiej grupy, gdzie zdają rozsz. ang.- no ale do sedna- ja z tym kolegą chyba nie wytrzymam przez cały rok. On co chwile jakieś hasła śmieszne puszcza. Np. był obrazek z dzieckiem jedzącym kanapkę a on "Grubas jeden znowu je." i wiele wiele innych. Albo pokazywał mi wszystkie guziki jakie miał na koszuli. Baba się na mnie patrzy a ja się do niej śmieje. On jest zakręcony.nie udało mi się neta w laptopie znaleźć, ale korzystam z ich komputera.Padaa i zimno jest.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-10-02 o 18:37 |
|
|
|
|
#4065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i płaszczyk
|
|
#4066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szybko przywiązuję się do zwierząt ![]() przynajmniej masz wesoło na lekcji ![]() u mnie nie pada już, dziś słońce, ale tak zimno, żeee ![]() eeej no, to nie fair, nie zdaze zrobic biologii - robilam jeden test ponad godzine, prawie 1,5. a mam 11 ![]() tak to jest, jak się jest leniem i sę wszyyystkooo odkłada na potem. |
|
|
|
|
#4067 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Suuuper!! Sciagam od Was i tez zakladam konto na post... ![]() Cytat:
Już nie doczekam się następnej lekcji i jej cuuuudownych tematów Cytat:
Żyję ! Dziewczyny żyję! Jak się cieszę, chociaż następnego tygodnia chyba nie przeżyję: 3 klasówki, 2 kartkówki Najlepsze, że we wtorek siedzę w szkole od 8 do 17 ![]() Weekend czas zacząć ![]() Wczoraj wsiadam do autobusu, a tam ... a ten wzrok ![]() HEheh kurde, tylko żeby go spotkać będę musiała znów się spóźnić do szkoły .. hehe ale coś za coś ![]() Ale ostatnio dobrze się czuję, tak ogólnie, chyba zamiast dopadać mnie depresja związana z pogodą to ja jak zwykle mam odwrotnie ![]() Wczoraj idę na przestanek , deszcz leje, a ja szczęśliwa, że tak fajnie mokra jestem ![]() Buuuuuuuuuuuuuuuuziaki ![]()
|
|
#4069 |
|
Rozeznanie
|
Paróweczki :P Jak wpiszę adres na postc... to wszyscy go widzą ?
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, kupcie mi Skodę Fabię.
Pojeździłam z ojcem ( ). Ale było faaaaajnie. Zrobiłam ze 40 km . Szalałam też poza terenem zabudowanym. Samochód jest genialny.
|
|
#4071 | |
|
Raczkowanie
|
Nie, dopiero kiedy ktos Cie wylosuje
![]() Cytat:
Swoja droga dawno nie jedzilam.Dziewczynyyy Pomoze ktoras?
|
|
|
|
|
#4072 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Mam prośbę, możecie mi powiedzieć, jakie byście książki wzięły do prezentacji na temat: Kobieta w literaturze: żona, dama, opiekunka ogniska domowego, muza… Porównaj sposób kreacji kobiety (portrety i świat wewnętrzny) w analizowanych tekstach literackich.To znaczy, ja wiem, że o kobietach to jest praktycznie w każdej książce, ale chciałabym wybrać jakieś najlepsze, ciekawe i niebanalne (zwłaszcza, że u mnie w klasie jeszcze 2 osoby mają ten sam temat;/ o czym dowiedziałam się po złożeniu deklaracji, a co gorsze te osoby wiedziały że ja go wybrałam;/) ;P Kilka pomysłow już mam, ale chciałabym zobaczyć co zaproponujecie Mogą też być jakieś książki z poza kanonu lektur. Z góry dzięki
|
|
#4073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4074 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale przypomniała mi się ta reklama Sprite jak ten gościu wysiada z pociągu w szaliku i wiesz... nie chciałabym być pragnieniem Ach, no tak, zapomniałabym, że w przyszłym roku wspólnie szturmujemy polskie hale ![]() A Ty obowiązkowo z nami ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14541821] http://demotywatory.pl/225200/Nauczy...-cieta-riposta cięta riposta mojej polonistki. ;] zobaczcie. [/QUOTE] To naprawdę cudowna perspektywa ![]() Cytat:
Fajnie masz, baw się dobrze A idziesz na oba mecze czy na jeden? A komu będziesz kibicować w finale? Bo ja mam dylemat Cytat:
![]() --- Weekend, weekend, nareszcie weekend! ![]() Miłego weekendu Żbiczki ;*
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
Idę się łuczyć.
Poważnie mówię. Może będę później. ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Nie poszłam się uczyć. Gram z Martą w durnia.
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
Widział ktoś, że mnie nie było?
![]() Musiałam się uporać z paroma sprawami, ale już jest wszystko super ![]() Idę czytać co tam u Was Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-10-02 o 20:56 |
|
|
|
#4077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit: Właśnie ogrywam Martę w netopol.
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-10-02 o 21:08 |
|
|
|
|
#4078 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dzisiaj miałam sprawdzian z ekonomiki. Oczywiście wczoraj mówiłam sobie, że się pouczę, jednak na obietnicach się skończyło. poszłam na sprawdzian na spontanie. Zapisałam całe 4 strony a i tak nie dostanę więcej jak 2-. Niestety u tej nauczycielki nie dostaje się 5 za lanie wody ;d |
|
|
|
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Kochana, ja powinnam cały weekend w książkach siedzieć, żeby zrobić wszystko, ale wszystkiego oczywiście nie zrobię, bo skupiam się na moich przedmiotach. Reszta nie jest ważna.
|
|
#4080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja widziałam, ja widziałam ! ;***ej, ten netopol jest dupny. też bym w coś zagrała...
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

?

lubi buty i lubi gryźć i drapać. a jak jej oddam to jeszcze bardziej się wkurza 
Jak wpadniesz to zobaczysz z bliska. 

Poważnie mówię.