Podkłady

Pharmaceris F Fluid intensywnie kryjący 03 Bronze SPF 20, 30 ml
Pharmaceris F Coverage-Correction
Pharmaceris F Fluid intensywnie kryjący, 01 Ivory ivory 30 ml
Apteka Polska APTE.PL
Pharmaceris f delikatny fluid intensywnie kryjący o przedłużonej trwałości spf 20 bronze 01 kość słoniowa

Nasi użytkownicy zostawili 761 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 stycznia 2025 o 23:17
    Dla mnie rewelecja
    To mój absolutny hit, jeśli chodzi o podkłady! Uwielbiam go i używam na zmianę z kremem BB, kiedy zależy mi na lżejszym kryciu. Ten fluid jest naprawdę świetny. Kupiłam go z polecenia jednej influencerki i ani trochę tego nie żałuję. Nie zamierzam go zmieniać ani szukać innego. Kiedy potrzebuję mocniejszego krycia, zawsze sięgam po ten podkład. Mam wrażliwą skórę, która zimą często się przesusza, ale ten fluid radzi sobie z tym idealnie – nie wysusza skóry i nie powoduje wyprysków. Dla lepszej trwałości polecam użycie pudru lub primera. Jego krycie jest rewelacyjne, mimo że konsystencja jest lekka i przypomina krem. Zdecydowanie polecam! Jeżeli chodzi o odcienie słaby wybór niestety dla bladych cer
    Zalety:
    • kremowy
    • super krycie
    • naturalny wygląd
    Wady:
    • slaba gamma kolorystyczna
    • ściera się szybko
  • 27 listopada 2024 o 11:12
    Skutecznie maskuje cienie I zaczerwienienia.
    Fluid ma dość gęstą, kremową konsystencję, która łatwo się rozprowadza. Dla najlepszego efektu warto aplikować go stopniowo, cienkimi warstwami, przy użyciu gąbeczki lub pędzla. Nie zastyga zbyt szybko, dzięki czemu można dokładnie go rozblendować. Produkt spełnia obietnicę intensywnego krycia – skutecznie maskuje zaczerwienienia, przebarwienia i drobne niedoskonałości, nie tworząc przy tym efektu "maski". Jest to idealny wybór dla osób, które potrzebują większego krycia, ale nadal zależy im na naturalnym wykończeniu. Fluid daje lekko satynowe wykończenie, które wygląda naturalnie i nie obciąża skóry. Nie podkreśla suchych skórek ani porów, co jest dużym plusem. Skóra wygląda gładko i promiennie. Produkt utrzymuje się na skórze przez większość dnia, ale w strefie T (u osób z cerą mieszaną lub tłustą) może wymagać przypudrowania. Dobrze współpracuje z innymi kosmetykami, takimi jak róż czy puder. Formuła wzbogacona o filtry SPF 20 to dodatkowy atut, który chroni skórę przed szkodliwym działaniem promieni UV. Produkt jest także hipoalergiczny i przeznaczony dla skóry wrażliwej, co czyni go bezpiecznym wyborem dla osób z problemami dermatologicznymi. Pharmaceris F Delikatny Fluid Intensywnie Kryjący to świetny wybór dla osób, które szukają produktu łączącego wysokie krycie i właściwości pielęgnacyjne. Jest szczególnie polecany dla skóry wrażliwej i problematycznej. Dzięki naturalnemu wykończeniu i wysokiemu komfortowi noszenia sprawdzi się zarówno na co dzień, jak i na specjalne okazje.
  • 11 listopada 2024 o 17:01
    Fajne krycie
    Krycie ma niesamowite! Istna polecajka. Mam typ skóry mieszanej. Dzięki płynnej formule, nie podkreśla aż tak bardzo suchych skórek. Strefa T jednak przerażająco wyświeca się po paru godzinach. Nie wpływa to na trwałość, bo o ile skóra jest wyświecona, tak fluid nadal znajduje się na twarzy. Ważne jednak, aby nie dotykać skóry, bo pozostają pomazane ślady po palcach czy paznokciach. Chyba, że pokryje się twarz dodatkowo pudrem, wtedy fluid tak jakby zastygał. Nie ma zapachu, w moim przypadku nie zapycha porów, nie wyskakują po nim wypryski. Nie wysusza skóry.
    • brak zapachu
    • kolor dopasowany do skóry (ja mam w kolorze SAND i jest idealny)
    • nie podkreśla suchych skórek
    • szybka aplikacja palcami
    Wady:
    • nie powstrzymuje przed wyświecaniem się - trzeba pamiętać o nałożeniu pudru
    • bez pokrycia pudrem brudzi wszystko dookoła, bo po aplikacji nie zastyga
  • 30 sierpnia 2024 o 10:17
    Jest ok
    Fluid jest w lekkim, plastikowym opakowaniu. Pompka bardzo wygodna - zdecydowanie przydatna. Produkt zawiera filtr SPF, co stanowi plus, jest bardzo wydajny. Przy opalonej skórze, jak dla mnie, kolor nr 3 jest zbyt jasny - muszę go przyciemniać. Na mojej przetłuszczającej się w strefie T cerze podkład nie utrzymuje się zbyt długo niestety. Nie jest również tak intensywnie kryjący. Nie ukrywa dobrze zaczerwienień, choć jest dobrze napigmentowany i np. z grzbietu dłoni trudny do zmycia. Nie powoduje podrażnień i nie wysusza. Ogółem fluid jest ok, jednak nie dla przetłuszczającej się i zaczerwienionej cery.
    • pompka
    • lekkość opakowania
    • filtr SPF
    • nie uczula
    Wady:
    • zbyt jasny
    • nie utrzymuje się długo na przetłuszczającej się cerze
    • nie ukrywa dobrze zaczerwienień
  • 6 sierpnia 2024 o 1:41
    Koszmar
    Ciężko zrobić coś co aż tak bardzo się do niczego nie nadaje. Zacznijmy od kolorów - jeśli jesteś blada (jak większość Polek no umówmy się) to na pewno nie znajdziesz tu nic dla siebie Jeśli jesteś opalona - nie martw się, podkład ciemnieje i to na piękny, pomarańczowy kolor Krycie - to kryterium nie istnieje w ogóle w przypadku tego podkładu Formuła - mnie ten podkład po prostu szczypał w skórę Trwałość - bardzo nietrwały… Nie dałabym go nawet dziewczynie, która przespała się z moim byłym.