|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Yyyy...no nie wiem, trzeba by się jakoś zgadać? A grają coś fajnego?
![]() Ja się właśnie wkurzam, bo ściągnęłam Dystrykt 9 i nie działa ![]() ![]()
#4622 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Niech mnie ktoś walnie w głowę! Wczoraj w nocy upiekłam ciasto i biszkopty, z których dzisiaj zrobiłam tiramisu.... potem jeszcze upiekłam bezy.... i nadal przeglądam cincin ![]() ![]()
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2009-10-03 o 17:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4624 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Jak kupisz brzoskwiniowy, to koniecznie pochwal się fotkami. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4625 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zazdroszczę takich zdolności kulinarnych, moje ograniczają się tylko do muffinek ![]() Postaw sobie ultimatum, że dopóki nie skończysz pisać pracy nie wolno ci kupić żadnego lakieru do paznokci ![]() ![]() Estella, ten sklep w którym ja kupowałam był na ul. Oleandrów, ale znalazłam jeszcze jakiś na Górczewskiej, to może byłoby ci bliżej: Centrum Zaopatrzenia Medycznego MEDYK WOLA Górczewska 39, 01-144 Warszawa
Trust the lust. Go deeper. Edytowane przez lizzie Czas edycji: 2009-10-03 o 17:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Zakorzenienie
|
Czeeeść
![]() To te żele Palmolive są już w sprzedaży?A ja szukam ich przy każdej wizycie w sklepie i znaleźć nie mogę ![]() Zgrzeszyłam dziś odżywką bananową z TBS i szamponem i odżywką J.Frieda ![]() Nie mogłam się zdecydować czy wziąć do blondu czy do jasnobrązowych, ale w końcu wzięłam ten drugi zestaw, bo bałam się, że ta do blondów spowoduje, że znów zaczną rudzieć ![]() Należało mi się za tyle godzin łażenia z bratem i TŻtem po G.Mokotów i Arkadii w poszukiwaniu ciuchów dla nich, podczas, gdy sama dla siebie nie dość, że nic nie kupiłam to nawet nie miałam okazji czegokolwiek przymierzyć ![]() No ale chłopaki chyba zadowoleni a ja jutro nadrobię ![]() Właśnie Kochanie, mogę wpaść na ciasto? ![]() ![]()
#4627 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale już nie mogę więcej piec, bo to się źle skończy - ważę dwa kilo więcej niż na wiosnę ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4628 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4629 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chociaż muszę przyznać, że po wczorajszym zielonoherbacianym doszłam do wniosku, że już wolę takie delikatniejsze drobinki niż ostre drapaki z Pharma CF. A do tej pory wolałam te ostrzejsze - starzeję się czy co ![]() ![]() Cytat:
![]() http://www.allegro.pl/item756575127_...c_bawelna.html - podoba mi się i czarny, i fiolet, i ciemny szary ![]() http://www.allegro.pl/item748668928_...olory_hit.html - tu brąz, bo odcień pasowałby mi do spodni i spódnic, inne modele mają zbyt czekoladowe te kolorki http://www.allegro.pl/item749697124_...r_kolorki.html - no i tu czarny, ciemnoszary i morski ![]() Na pewno mi potrzeby czarny i brązowy, ew. ciemnoszary. Turkus czy fiolet mniej niezbędny aczkolwiek byłyby lepsze na co dzień. Muszę z mamą pogadać, na jakie kolory ewentualnie będzie chętna, bo bez sensu jak wezmę jakiś, który jej nie spasuje, na mnie będzie za mały, a nie widzę opcji zwrotu. Chociaż teoretycznie nawet jak sprzedawca o tym nie wspomina, to prawo handlu na odległość mi ją zapewnia, ale nie lubię się wykłócać, więc wolałabym tego uniknąć. Zresztą przy cenach tych sweterków sama odsyłka średnio się opłaca. Cytat:
A takie grubsze podkolanówki i ja lubię, muszę sobie kupić jakieś nowe. Szkoda tylko, że takie fajniejsze we wzorki kosztują często prawie tyle co rajstopy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Eee, a dlaczego? Tylko nie mów, że masz za grube nogi, bo nie uwierzę ![]() A do jeansów też możesz takie tuniczki nosić, wg mnie to też fajnie wygląda ![]() Cytat:
![]() ********************* Mam już dość tej wietrznej, wilgotnej jesiennej pogody. Zatoki mi już spokoju nie dają, chociaż mało co na dworze przebywałam. I aż się boję jutra, kiedy to będę parę godzin na świeżym powietrzu. Co prawda bez szaliczka, beretki i chyba nawet i rękawiczek ani rusz, ale obawiam się, że i tak to odchoruję ![]() Na pocieszenie kliknęłam sobie wczoraj nowy jesienny zapaszek ![]() Z kosmetyków więcej mi się skończy niż muszę dokupić. Naliczyłam, że w październiku powinnam zużyć minimum 7 kosmetyków z pielęgnacji i 2 z kolorówki, z czego dokupić będę musiała tylko żel do golenia. A jeden z tych z pielęgnacji już dziś poszedł - dwufaza Garniera. Z ciuchów prócz sweterków nic konkretnego mi nie trzeba. Znaczy, jak mi się coś naprawdę spodoba, to kupię, ale nie ma musu. Noo, tylko torebkę jeszcze bym chciała kupić i ciągle czekam na dostawę z etorebki. Mam nadzieję, że w końcu będzie do 10ego tak jak obiecali, a nie że znów przesuną termin ![]() Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2009-10-03 o 22:03 |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4630 | |||||
Zakorzenienie
|
Zapomniałam Wam napisać, że w SP pojawiła się nowa dodatkowa gazetka promocyjna - kremy LRP -30% i chyba wszystko avene też -30% plus dużo innych fajnych promocji.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4631 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego właśnie unikam ściągania ![]() Cytat:
![]() Ech, ja od paru dni mam ochotę coś upiec sobie fajnego ale w sumie udaje mi się ostatnio uniknąć wiekszych napadów obżarstwa i postaram się jescze wytrzymać. Ale przypadkiem widziałam we czwartek u ciotki w szafce karton z Tiramisu takiego niby do własnego wykonania ale ze składnikami w środku- no wiecie o co chodzi- i się zaczynam łamać ![]() Czemu? Ja się do getrów przekonałam jak zobaczyłam się w nich w lustrze- wyszczuplają nogi bardziej niż obcisłe spodnie ![]() Cytat:
![]() Aha, Twój pomarańczowy P2 znalazł nowy domek, ile Ci wiszę za niego? Cytat:
![]() Fajne to przedstawienie było, chciałabym częściej chodzić do teatrów, zawsze to miła odmiana od seriali ![]() A, psiknęłam się dziś nowymi perfumami G. Idylle- pierwsze skojarzenie to Extraordinary Avonu ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4632 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Z tego co mi siostra mówiła to duty free na Heathrow jest ogromne, ona czekała prawie 3godz na samolot i nie zdążyła przejść całości. Tak więc lepiej bądź tam odpowiednio wcześniej, cobyś zdążyła chociaż tego MACa namierzyć ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4633 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- Czy któraś z was kupowała SH od tego sprzedawcy? https://ssl.allegro.pl/show_user_auc...hp?uid=6268280
![]() ![]() |
![]() |
#4634 | |
Zakorzenienie
|
![]() Ja dziś od 7 na nogach, bo wyścig F1 oglądam. Dużo się dziś dzieje, emocjonująca końcówka ![]() Dziś urodzinowa dżampreza taty, zjadłam lekkie śniadanie i już więcej chyba nic nie tknę przed popołudniowym obżarstwem. A od jutra się odchudzam, nie ma bata ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że ten peeling FW będzie tak pachniał jak w katalogu. Mnie na mocnym ścieraniu raczej nie zależy - nie mam problemów ze zrogowaciałą skórą na stopach, właściwie raz na rok używam jakiegoś peelingu lub pumeksu, bo nie ma potrzeby do częstszego stosowania. ![]()
![]() |
#4635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na Heathrow jest kilka terminali - i na prawie każdym jest MAC ![]() ![]() Cena gąbeczek powalająca, to nie fair ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4636 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Włosy mam ostatnio w b.kiepskim stanie przez prawie codzienne mycie i szybkie suszenie, na dodatek plączą się i zostają wszędzie gdzie się pojawię ![]() Klikam zaraz maski Stapiz i Glorię na allegro, Nosek mnie przekonała swoim opisem a że ceny nie są wygórowane to zaryzykuję bez testowania. Muszę szybko zacząć działać ![]() Rozglądałam się i tam, ale nie było, dziś spojrzę jeszcze raz ![]() A jakie mają opakowania?Przezroczyste? Na dworze jest taki ziąb, że na samą myśl o wyjściu z domu mnie trzęsie a muszę koniecznie iść poszukać jakiegoś eleganckiego płaszczyka, bo nie mam a w sobotę wesele i nie wyobrażam sobie siebie w kościele w sukience na ramiączka i żakiecie ![]() Nienawidzę takich zakupów na ostatnią chwilę, ale sama jestem sobie winna ![]() Od jutra zaczynam urlop, dziś po południu jadę na tydzień do domu pomóc Mamie trochę ogarnąć dom po sporym remoncie. TŻ odbierze mnie w pt i przy okazji odbębnimy oficjalne zapoznanie z rodzicami ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Ice ile lakierów ![]() Ja się chyba skuszę na jakiegoś Astora, coś mi się majaczy, że jest promocja w SP. Mam już przybrudzony, ciemny róż i jestem b.zadowolona,więc chyba wezmę jeszcze jakąś czerwień do kompletu ![]()
![]() |
#4637 |
Zakorzenienie
|
Buuu, właśnie zauważyłam, że w jednej z moich ulubionych bluzeczek z Orsaya jest dość spora dziurka na ramieniu
![]() ![]() W dodatku nie mogę nigdzie znaleźć jednego mojego bolerka, mam taki bajzel w szafie, że wszystko z niej wypada jak tylko chcę coś wyciągnąć. Chyba muszę zrobić porządny przegląd ![]()
#4638 | |
Przyjaciółka KWC
|
1,5 euro, więc jakieś grosze
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny mogłaby któraś z was wrzucić ten najbardziej podstawowy przepis na muffinki, który wieki temu się tu przewijał? Bo chciałabym się podlizać TŻowi, a nie piekłam tego od ponad roku i zapomniałam zupełnie jak to się robi. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
lipiec na maksa!!! :)
|
cześć
![]() Jeju dziewczyny ale zaszalałyście z pisaniem ![]() ![]() Hosenko świetne zakupy ubraniowe ![]() ![]() Karolina mam nadzieję, że będziesz zadowolona ze Stapiza i Glorii ![]() U mnie odwyk pełną parą, jednak się zawzięłam i muszę mieć te meble, no ![]() ![]()
![]() |
#4640 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Myślę jeszcze nad takim samym modelem szaliczka w kolorze brązowym przechodzacym do beżu ![]() Z fioletowym miałam farta - wypatrzyłam go w piątek na wieszakach, na których były rozwieszone różne modele i kolory, a wczoraj już nie było na tym wieszaku ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Z wieszaków niestety wyrzuciłam tylko jedną rozpinaną bluzę - moro - za krótka jest no i czuję się w niej jak gówniara ![]() W tygodniu przejrzę szafę dokładniej.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-10-04 o 10:28 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() kusi mnie szampon JF do orzechowych odcieni, ale przydałaby się też odżywka, a nie wiem czy nie lepszym wydatkiem byłoby coś z profesjonalnego L'Oreala ![]() ech, nie znoszę takiej pogody.. byłam rano w sklepie, ziąb okropny, wróciłam do ciepłego domu i już cała twarz czerwona ![]() Hosenuś, bardzo ładne te Twoje nabytki ![]() Nosku, co Ci nie pasuje w pastelach? ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2009-10-04 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
|
![]() ![]() Stwierdziłam, że jednak wolę siebie w cieplejszych odcieniach, a za rzadko w ogóle używam meteorytów, żeby dwa pudełka trzymać ![]()
![]() |
#4643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moje chyba też pójdą świat, przez ten rybi efekt ![]() ![]() muszę kupić filtr ![]() ![]()
![]() |
#4644 | |||||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() ![]() Ja podobnie, też zaplanowałam odwyk, wytypowałam 18 kosmetyków do odstrzału (w tym tusz, puder i lakier ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jaki krem Iwostinu kupiłaś? ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że ta kokosowa Bielenda pomoże. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Zakorzenienie
|
U mnie na zakupowym liczniku nadal 0
![]() Zamówienie Avonowe ciachnęłam i wezmę tylko 2 rzeczy: - kulkę czerwoną Senses - czerwony kremowy żel Senses do kompletu. Z listy wyrzuciłam: - nowy peeling do stóp FW, - żel migdałowy, - żel jeżynowy Naturals, - wysuszacz do lakieru. Peeling (może z kremem, jeszcze nie wiem ![]() ![]() Zaciekawiła mnie nowa seria Naturals do twarzy migdał+miód - ciekawy jaki będzie zapach ![]() ![]() U koleżanki zamówiłam sobie podkład Urban Shield z Oriflame - jeszcze nie ujełam w liczniku bo nie wiem czy przyjdzie (jest z oferty do wyczerpania zapasów)
#4646 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki za Ciebie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeszcze co do planów zakupowych: napewno skusze się na coś z nowej Farmony - masełko czekoladowo-pistacjowe z pewnością, a reszta zalezna od zapachu ![]() Nie pogardze też oliwkowym mleczkiem z jubileuszowej serii Ziaji ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-10-04 o 11:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4648 |
Zakorzenienie
|
Masz jakąś dietę? Jak nie to sobie ułóż zbilansowaną. Pijesz zieloną herbatę ok 30 min przed fitnessem? Jak nie to zacznij pić. I zobaczysz efekty. A spalacza zostaw sobie na końcową wycinkę jak już NIC ci nie ruszy. A w tym momencie go sobie daruj, strata kasy tak naprawdę. I jest to niepotrzebne branie supli.
![]() |
#4649 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Póki co wróciłam do masełek Eveline, achhhh ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
Zakorzenienie
|
Nosku, a które masełko Eveline najbardziej polecasz? Ja miałam (jak narazie) tylko jedno - sezamowe.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.