|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Cytat:
![]() Fajnie, ze lepiej z samopoczuciem ![]() Mnie czeka prasowanko a potem bede pichcic gołabki
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dluga droga przed nami )a co do golabkow czy Ty musisz takiego smaka mi robic ? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- dobra laseczki ja spadejszyn do domu po drodze tesco i swiezy chlebek i do domku do jutra laseczki
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zreszta sie zastanawiam czy robic je dzis czy jutro, cos padnieta sie stanelam ![]() do jutra Misia fisia |
|
|
|
|
#94 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witaj na nk Nie masz powodu się przejmować kg.. ludzie kochają Cię za to jaka jesteś niektórzy mają taką urodę.. Cytat:
pojedziemy na wycieczkę w piątek chcesz..?Sylwia te body z napisem 'zła na tatusia' muszą być super.. co to ludzie nie wymyślą, prawda..? jak tż zareagował hihi ) ?Domi ja dzisiaj miałam gołąbki.. ale nie tknęłam.. bo coś żołądek mnie boli ![]() Pościel extra.. kolorek świetny i na topie ![]() Jane wysłałam zaproszonko na nk.. ![]() Dobry wieczór kobietki ![]() Wróciłam z pracy.. dziś troszkę wcześniej skończyłam.. dzień minął jako tako.. humorek jako taki.. Zastanawia mnie cały dzień jedno.. sk ąd ta kobieta co mi o pracy pisała miała moje dane ..i dlaczego na nk napisała.. to jakaś podpucha może być.. to może być jakieś oszustwo.. hmm.. dziś dzwoniłam termin i godz zmienić..i nikt nie odbiera.. podejrzane.. ja wybadam sprawę..nigdzie się tam nie ruszę sama do niej na pewno.. trzeba mieć głowę na karku..teraz takie rzeczy się dzieją, że strach.Zaraz pranie będę robiła.. bo w dzień nie ma jak.. a w piątek znowu na zjazd mykam.. i takie błędne koło.. czasu na nic nie ma za bardzo.. mam mało czasu..i tyle niezałatwionych spraw..ehh.. doba moja powinna mieć więcej niż 24 godz. Właśnie patrzę.. a w laptopiku zawias mi się podłamał..kurde no.. i co ja teraz zrobię.. dziwnie tak.. bo jak otwieram to mi plastik koło włącznika aż się podnosi do góry.. hmm.. może jakoś to się naprawi..
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
Ello
Eluska - idz na to spotkanie, ale obserwuj babke - jak pamietam miala to byc jakas agencja reklamowa, co nie? Jesli ci kaza placic za zdjecia do portfolio, czy cokolwiek innego - to daj se spokoj-znaczy ze niewiarygodna firma. Jesli tylko cos ci sie nie spodoba - jakos tak intuicyjnie-tez rezygnuj. Mam nadzieje, ze zaproponuja ci jednak cos naprawde fajnego i bedzie to dla ciebie dobra przygoda
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, ja się obawiam.. że to może być zupełnie inna przygoda..rozumiesz.. skąd ona ma móje dane.. od miesiąca na zjazdy jeżdzę.. nie mam tam niewiadomo jakich znajomych.. hmm.. to mnie dziwi..:/ nie zapytałam skąd ma namiary.. dziś chciałam i nie odbiera nikt. Koleżanka nagadała mi, że to może jakiś podstęp itd.
aż się boje ..różne wizje mam ![]() Jutro spróbuję zadzwonić.. i zmienić godzinkę na późniejsza.. sama i tak się nie wybiorę..chcę wziąć kogoś ze sobą.. kto by ze mną tam na miejsce podjechał.. umówiła się w domu.. podała adres.. i na godz. 18. hmm...
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-10-12 o 19:24 |
|
|
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
a nie mozesz wziasc ze soba brata, faceta, kolege?..ja tez kiedys uderzalam do agencji modelek - okazalo sie bujda na resorach..wtedy na bodyguarda wzielam swojego faceta-od razu zweszyl podstep-wiecej mnie tam nie widzieli.
kiedy indziej - jak umawialam sie na zlecenie inf. - koles umowil sie ze mna w hotelu - tez mi cos nie gralo i znow mialam bodyguarda-akurat tym razem okazalo sie, ze zlecenie warte swieczki-a facet po prostu nie wynajmowal biura-jedynie podwykonawcow.
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-10-12 o 19:42 |
|
|
|
#98 |
|
BAN stały
|
Poprztykałam się z M.
co za głupi dzień |
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziu
Mischoko, jakie Ty masz śliczne włosy Paolino, nie dawaj się depresji!! choć to niełatwe w takie dni. Jak przeczytałam prognozę pogody w necie o tych deszczach i śniegach to już czuję jak mi zimno w ogóle to zauważyłam, że coraz więcej ludzi korzysta z pomocy specjalisty, czy to psychologa czy psychiatry. W moim otoczeniu jest kilka takich osób, nawet bym nie przypuszczała, że mogą mieć problemy z depresją lub nerwicą.Jane, Jacuś jest przesłodki i te jego uśmiechy, powalił mnie na obie łopatki widać, że mu dobrze u Was, że szczęśliwy Taki Jacuś to jest na pewno najskuteczniejszy antydepresant
|
#100 |
|
Wtajemniczenie
|
Zuzia- a o co wam poszlo? moze to drobiazg..przespicie sie z tym i jutro bedzie lepiej..
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia będę na zjeździe w Warszawie.. ta babka z Warszawy. Faceta ani brata nie będzie.. więc może kogoś wezmę...innego.
Zuzia.. będzie dobrze..na pewno o drobiazg poszło ![]() Właśnie się dowiedziałam, że moja babcia jest w szpitalu (( oby nie było nic poważnego..ostatnio często bywa. a teraz lekarze nie wiedzą co jest..Dowiedziałam się od tej kobiety, że na naszą klasę wpisała imię i tak do kilku osób wysłała.. to podejrzane i wątpię bym się umówiła.
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-10-12 o 21:36 |
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Eluś, tak mi przykro
A gdzie Blondi? :confuse d:
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia takie sprzeczki tez sie zdarzaja
Eluska lepiej na ta babke uwazaj, bo to jakies podejrzane, nie wiadomo kto to i co to ![]() Trzymam kciuki za babcie... Ja robie gołabki, ale z tym jest zabawy...oprocz tego wrzatek rozlalam na podłoge, bo inaczej byc nie mogło
|
|
|
|
#104 |
|
BAN stały
|
Tak poszło o drobiazg
![]() ech.... |
|
|
|
#105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
;(Cytat:
Będzie ok.. jutro.. albo dziś.. zobaczysz..
|
|
#106 |
|
BAN stały
|
Nie ma nas......
i nie bedzie
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana <przytul> stało się coś..?
![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Dobranoc trzymajcie się Kochane
|
#108 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#109 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kochana co ty GADASZ???? :conf used:Przestan zaraz sie pogodzicie..... cos mi wizaz nie chodzil.... A mnie dopadl Dół....popludniu,...Poklo cilam sie z rodzinka: brat siostra tata....poszlo o siedzie w domku i o prace mam i kinga mnie namaiwa na wyjazd a mnie chyba sie niecche do Rabki jechac w zimnie na 4 dni.... :rolleye s:Edytowane przez Motylicaja Czas edycji: 2009-10-12 o 23:28 |
|
|
|
|
#110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
jejku ile wy piszecie, musze was poczytac, bo nie jestem w temacie..
![]() mischka fajna z ciebie babeczka ![]() A u mnie to w sumie nic ciekawego, kurcze dzisiaj mi sie snilo, ze prace dostalam ![]() motylka Jak chcesz to jedz, ale jak masz sie tam meczyc to lepiej chyba zostan coo...? Bo faktycznie coraz zimniej sie robi brrr.... ja spadam papa
|
|
|
|
#112 |
|
BAN stały
|
[QUOTE=domi7ks;14704416
trzymam kciuki zebyscie sie dogadali dzieki Domi..Jakos sie dogadamy.... Bardziej sie martwie o P. ma duzoo problemow.... ![]() A co najgorsze nie wiem jak mu pomoc....tylko gg i rozmowy sa....A tak abrdzo chodz go nie znam bym pojechala do niego....chodz wiem ze to zly pomysl..."bo tylko ty sie dla mnie liczysz" dobra ide spac...buzka jutro na 9.00 do Piotrka ![]()
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Ranu julek to wczoraj ten dzien byl naprawde do bani..... wszystkie w zlym humorze a na dodatek Motylek i Zuzia jakies klopoty
((( Zuzia trzymam kciuki prosze daj znac co i jak..... Blondi ja Cie prosze nie znikaj stad..... laseczki no gdzie wy??
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja jestem, ciezko mi sie w nocy spalo, czesto wstawalam ![]() a teraz ta pogoda okropna
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Uwazaj na siebie Dominisia
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Ja właśnie jem śniadanko, dziś jak na razie humorek lepszy. Mam nadzieje, że mi się jeszcze nie zepsuje. Jane oczywiście, że już oglądałam zdjęcia Jajcusia W końcu się doczekałam Jest boski - zazdroszczę .Zuzia mam nadzieje, że z M. to tylko jakieś nieporozumienie i że już wszystko jest ok. Trzymam kciuki za Was. Domi jeszcze parę tygodni musisz się pomęczyć, a później będziesz najszczęśliwasza. Mischoko jak z @ ? Mam nadzieje, że wredniara nie przyjdzie.
|
#117 |
|
Konto usunięte
|
Wiecie co? Żeby określić M. Zuzi, musiałabym się zaraz po tym tekście wyspowiadać
![]() ![]() Zuzia nie chce chyba przesadzać, ale kochanie to naprawdę było poważne ![]() Grrrrrrrr !!!!!!! Jakbym tak dopadła ! ![]()
|
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
No co to tu duzo gadac zaczelo sie dzis rano.....
![]() Cytat:
TY COS WIESZ
|
|
|
#119 |
|
Konto usunięte
|
Nie chcę nic mówić, skoro Zuzia sama nie chce, zrozumcie... Będzie chciała - to o tym opowie
|
|
|
|
#120 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
eee, ale tez nie jest Bog wie jak powazne...zreszta to nieporozumienie, ktore da sie wyjasnic i napewno sobie wyjasnia...Na poczatku sa rozne nieporozumienia ja sie Zuzi tez pytalam o co poszlo...A zreszta skoro Zuzia nie chce pisac na forum, to nie ma sensu tego roztrzasac jakie to bylo ![]() Ja nie moge spac, poszlam spac teraz bo jestem padnieta i co 5 minut sie budze, juz nie moge robie osttanie podejscie i wyskakuje z okna |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

te wymiary tu mnie dobijaja
kolra 160x180 to prawie kwadrat! no zwariowac mozna ajak juz king size to 200x220 znow tylko 20 centymetrow roznicy i jak mowie po bokach mi wisi a z przodu nogi wystaja a poduszki mi akurat pasuja takie waskie tyle ze jak piszesz nie praktyczne to jak nie wiem co ale do powrotu jescze torche pewnie nie bedziemy ich przywozic nawet.....