![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
![]() Cytat:
![]() Fajnie, ze lepiej z samopoczuciem ![]() Mnie czeka prasowanko a potem bede pichcic gołabki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do golabkow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- dobra laseczki ja spadejszyn do domu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zreszta sie zastanawiam czy robic je dzis czy jutro, cos padnieta sie stanelam ![]() do jutra Misia fisia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Witaj na nk ![]() ![]() Nie masz powodu się przejmować kg.. ludzie kochają Cię za to jaka jesteś ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Sylwia te body z napisem 'zła na tatusia' muszą być super.. co to ludzie nie wymyślą, prawda..? jak tż zareagował hihi ![]() Domi ja dzisiaj miałam gołąbki.. ale nie tknęłam.. bo coś żołądek mnie boli ![]() Pościel extra.. kolorek świetny i na topie ![]() Jane wysłałam zaproszonko na nk.. ![]() Dobry wieczór kobietki ![]() Wróciłam z pracy.. dziś troszkę wcześniej skończyłam.. dzień minął jako tako.. humorek jako taki.. Zastanawia mnie cały dzień jedno.. sk ąd ta kobieta co mi o pracy pisała miała moje dane ..i dlaczego na nk napisała.. to jakaś podpucha może być.. to może być jakieś oszustwo.. hmm.. dziś dzwoniłam termin i godz zmienić..i nikt nie odbiera.. podejrzane.. ja wybadam sprawę..nigdzie się tam nie ruszę sama do niej na pewno.. ![]() Zaraz pranie będę robiła.. bo w dzień nie ma jak.. a w piątek znowu na zjazd mykam.. i takie błędne koło.. czasu na nic nie ma za bardzo.. mam mało czasu..i tyle niezałatwionych spraw..ehh.. doba moja powinna mieć więcej niż 24 godz. Właśnie patrzę.. a w laptopiku zawias mi się podłamał..kurde no.. i co ja teraz zrobię.. dziwnie tak.. bo jak otwieram to mi plastik koło włącznika aż się podnosi do góry.. hmm.. może jakoś to się naprawi.. ![]()
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
Ello
Eluska - idz na to spotkanie, ale obserwuj babke - jak pamietam miala to byc jakas agencja reklamowa, co nie? Jesli ci kaza placic za zdjecia do portfolio, czy cokolwiek innego - to daj se spokoj-znaczy ze niewiarygodna firma. Jesli tylko cos ci sie nie spodoba - jakos tak intuicyjnie-tez rezygnuj. Mam nadzieje, ze zaproponuja ci jednak cos naprawde fajnego i bedzie to dla ciebie dobra przygoda ![]()
#96 |
Zakorzenienie
|
Madzia, ja się obawiam.. że to może być zupełnie inna przygoda..rozumiesz.. skąd ona ma móje dane.. od miesiąca na zjazdy jeżdzę.. nie mam tam niewiadomo jakich znajomych.. hmm.. to mnie dziwi..:/ nie zapytałam skąd ma namiary.. dziś chciałam i nie odbiera nikt. Koleżanka nagadała mi, że to może jakiś podstęp itd.
![]() ![]() Jutro spróbuję zadzwonić.. i zmienić godzinkę na późniejsza.. sama i tak się nie wybiorę..chcę wziąć kogoś ze sobą.. kto by ze mną tam na miejsce podjechał.. umówiła się w domu.. podała adres.. i na godz. 18. hmm...
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK ![]() 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-10-12 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
a nie mozesz wziasc ze soba brata, faceta, kolege?..ja tez kiedys uderzalam do agencji modelek - okazalo sie bujda na resorach..wtedy na bodyguarda wzielam swojego faceta-od razu zweszyl podstep-wiecej mnie tam nie widzieli.
kiedy indziej - jak umawialam sie na zlecenie inf. - koles umowil sie ze mna w hotelu - tez mi cos nie gralo i znow mialam bodyguarda-akurat tym razem okazalo sie, ze zlecenie warte swieczki-a facet po prostu nie wynajmowal biura-jedynie podwykonawcow.
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-10-12 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
BAN stały
|
Poprztykałam się z M.
![]() co za głupi dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Zuziu
![]() Mischoko, jakie Ty masz śliczne włosy ![]() ![]() Paolino, nie dawaj się depresji!! choć to niełatwe w takie dni. Jak przeczytałam prognozę pogody w necie o tych deszczach i śniegach to już czuję jak mi zimno ![]() Jane, Jacuś jest przesłodki i te jego uśmiechy, powalił mnie na obie łopatki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#100 |
Wtajemniczenie
|
Zuzia- a o co wam poszlo? moze to drobiazg..przespicie sie z tym i jutro bedzie lepiej..
#101 |
Zakorzenienie
|
Madzia będę na zjeździe w Warszawie.. ta babka z Warszawy. Faceta ani brata nie będzie.. więc może kogoś wezmę...innego.
Zuzia.. będzie dobrze..na pewno o drobiazg poszło ![]() Właśnie się dowiedziałam, że moja babcia jest w szpitalu ![]() Dowiedziałam się od tej kobiety, że na naszą klasę wpisała imię i tak do kilku osób wysłała.. to podejrzane i wątpię bym się umówiła.
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK ![]() 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-10-12 o 20:36 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Eluś, tak mi przykro
![]() ![]() ![]() A gdzie Blondi? ![]()
#103 |
Zakorzenienie
|
Zuzia takie sprzeczki tez sie zdarzaja
![]() ![]() Eluska lepiej na ta babke uwazaj, bo to jakies podejrzane, nie wiadomo kto to i co to ![]() Trzymam kciuki za babcie... Ja robie gołabki, ale z tym jest zabawy...oprocz tego wrzatek rozlalam na podłoge, bo inaczej byc nie mogło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
BAN stały
|
Tak poszło o drobiazg
![]() ech.... |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Będzie ok.. jutro.. albo dziś.. ![]() ![]()
![]() |
#106 |
BAN stały
|
Nie ma nas......
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Kochana <przytul> stało się coś..?
![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Dobranoc ![]() ![]()
#108 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kochana co ty GADASZ???? ![]() Przestan zaraz sie pogodzicie..... cos mi wizaz nie chodzil.... ![]() ![]() A mnie dopadl Dół....popludniu,...Poklo cilam sie z rodzinka: brat siostra tata....poszlo o siedzie w domku i o prace mam ![]() ![]() i kinga mnie namaiwa na wyjazd a mnie chyba sie niecche do Rabki jechac w zimnie na 4 dni.... ![]() ![]() Edytowane przez Motylicaja Czas edycji: 2009-10-12 o 22:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
jejku ile wy piszecie, musze was poczytac, bo nie jestem w temacie..
![]() mischka fajna z ciebie babeczka ![]() ![]() A u mnie to w sumie nic ciekawego, kurcze dzisiaj mi sie snilo, ze prace dostalam ![]() ![]() motylka Jak chcesz to jedz, ale jak masz sie tam meczyc to lepiej chyba zostan coo...? Bo faktycznie coraz zimniej sie robi brrr.... ja spadam papa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
BAN stały
|
[QUOTE=domi7ks;14704416
trzymam kciuki zebyscie sie dogadali ![]() dzieki Domi..Jakos sie dogadamy.... ![]() ![]() Bardziej sie martwie o P. ma duzoo problemow.... ![]() ![]() ![]() "bo tylko ty sie dla mnie liczysz" ![]() ![]() dobra ide spac...buzka ![]() jutro na 9.00 do Piotrka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Ranu julek to wczoraj ten dzien byl naprawde do bani..... wszystkie w zlym humorze a na dodatek Motylek i Zuzia jakies klopoty
![]()
#114 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja jestem, ciezko mi sie w nocy spalo, czesto wstawalam ![]() a teraz ta pogoda okropna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Uwazaj na siebie Dominisia
![]()
#116 |
Wtajemniczenie
|
Hej
Ja właśnie jem śniadanko, dziś jak na razie humorek lepszy. Mam nadzieje, że mi się jeszcze nie zepsuje. Jane oczywiście, że już oglądałam zdjęcia Jajcusia ![]() ![]() Zuzia mam nadzieje, że z M. to tylko jakieś nieporozumienie i że już wszystko jest ok. Trzymam kciuki za Was. Domi jeszcze parę tygodni musisz się pomęczyć, a później będziesz najszczęśliwasza. Mischoko jak z @ ? Mam nadzieje, że wredniara nie przyjdzie.
#117 |
Konto usunięte
|
Wiecie co? Żeby określić M. Zuzi, musiałabym się zaraz po tym tekście wyspowiadać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grrrrrrrr !!!!!!! Jakbym tak dopadła ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
No co to tu duzo gadac zaczelo sie dzis rano.....
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#119 |
Konto usunięte
|
Nie chcę nic mówić, skoro Zuzia sama nie chce, zrozumcie... Będzie chciała - to o tym opowie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
eee, ale tez nie jest Bog wie jak powazne...zreszta to nieporozumienie, ktore da sie wyjasnic i napewno sobie wyjasnia...Na poczatku sa rozne nieporozumienia ![]() A zreszta skoro Zuzia nie chce pisac na forum, to nie ma sensu tego roztrzasac jakie to bylo ![]() Ja nie moge spac, poszlam spac teraz bo jestem padnieta i co 5 minut sie budze, juz nie moge ![]() robie osttanie podejscie i wyskakuje z okna ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.