Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3 - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-04, 12:44   #2041
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
Hej - ja na kuchni się nie znam, więc mnie oświećcie co to są te donaty i jak się to robi???
Misia - no, ale fajnie za to "robisz w konia" tę szefową - Ona zleconko Ci daje nie do wykonania w tym czasie, a Ty "zwarta i gotowa" za godzinkę raport jej rzucasz na biurko - ale musi mieć minę
A serio, to pewnie kiedyś już tak było i że`szybko jej wtedy zrobiłaś to teraz Ci już to zlecać będzie

Hej Motylku-Jagódko - fajnie sobie poradziłaś z tym domofonem, spryciara A my book jest ogólnie rzecz ujmując o ryzyku, nieruchomościach, katastrofach i ubezpieczeniach - hi hi, zatem o bombach Vcelki też w niej jest
kurcze dobrze ze ta Pani sobie oczy malowala do swiatla i stala przy oknie....bo bym nie weszla....a tylko do Anety mam numer koma...

aha...malo mnie to interesuje.....ale zawsze to ksiaza...ehhee

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Mam normalne włosy

teraz siedze w pracy i zasypiam porazka...
To super...a te normalne ot jaki kolor
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 12:48   #2042
Jane2008
Zadomowienie

Cytat:
Mam normalne włosy

dobre

Blondi - nie daj się, 3maj! A jak chcesz to dawaj, może Ci właśnie ulży?

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

wiecie - ciężkawy nasz Jacuś, już mi ręka ścierpła, a jak się wolno i dziko pisze`1 ręką - - - - kupujemy jednak tę chustę na all! I hope, że Jacusiowi się spodoba
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 12:56   #2043
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Hej Lejdiski

Cytat:
Napisane przez eluśka87 Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, żę trochę 5 było ze sprawdzianów
no właśnie nie za dużo i to nie dla tego że jestem

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość

Jesooo laski poradzcie cos na sucha skore do twarzy..... nie moge sobie poradzic normalnie zluszczam sie iesamowicie jak skorupiak na zime.....
jakiś peeling możesz zastosować, maseczkę nawilżającą i dużo kremiku. Mnie najbardziej pasuje Nivea soft, niby zwykły a na prawdę nawilża. Gdzieś przeczytałam że jak buźka bardzo przesuszona to można grubszą warstwę nałożyć i posiedzieć tak. Do tego dużo picia, jakieś witaminki np Capivit A+E bo dobrze na skórę robi. A jak nie to kosmetyczka i jakieś zabiegi nawilżające

Cytat:
Słuchajcie -a co dziś porabiacie???
Lookłam sobie na księgarnie w necie, no i w paru jest już moja book - tylko się uśmiałam, że od razu różne ceny, nawet wydawca dał najpierw 36 zł i przekreślił, że promocja na 30 zł - - - ale się cieszę , uff!
Ja niedawno wróciłam z pracy i zakupów, zaołaciłam za zamówienie z all więc będą nowe koraliki teraz troszkę odpoczynku i coś do mgr chce zrobić, a wieczorem aerobic

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Zanka to i tak dlugo wytrzymalas bez slodyczy. Mi udalo sie tylko 2 miesiace, ale przynajmniej wiem ze to slodycze sa glowna przyczyna mojego tycia wiec tak sobie mylse ze jak bede chciala schudnac to wystarczy je rzucic. Taaa, latwo powiedziec trudniej zrobic. Czasami zastanawiam sie czy to nie jest jak z nalogiem nikotynowym??? Bo jak nie zjem to az mnie trzesie
to jest też mój problem. Ja uwielbiam słodycze i nie potrafie się oduczyć

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
ja dzisiaj 3 dzień humor do du... mmoge siedzieć i cały dzień płakać
kolejny raz się potwierdziło że mam pecha w życiu szkoda słow
Blondi, co się stało??Na pewno nie jest tak źle jak Ci się wydaje
Domi współczuję, ale staraj sie doszukać jakichś pozytywnych rzeczy,będzie Ci łatwiej
Jane, szkoda że się nie chcesz pochwalić. My po prostu z sympatii dla Ciebie jesteśmy zainteresowane.

Edytowane przez gusiak23
Czas edycji: 2009-11-04 o 12:58
gusiak23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 12:59   #2044
Vcelka
Wtajemniczenie

Ja idę poćwiczyć, bo plecy bolą coraz bardziejja nie chce powtórki z rozrywki

Mój kochany synek Igorek - 09.11.2010

Vcelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 13:03   #2045
Jane2008
Zadomowienie

Vcelko - znalazłam u siebie jedną z części tego fotum o ziołach i płodności - - - -musiałabyś się w niego zagłębić i dijść do tych mieszanek i w ogóle do tej stronki gdzie tak wyraźnie różne schorzenia damskie i męskie związane z płodnością są, ale warto! Kiedyś masę czasu temu poświęciłam - może`się przyda też innym Lejdis: Misi, Magdzi, Zuzi, bo Ją wciąż coś tam boli?
http://www.nasz-bocian.pl/modules.ph...pic&t=38314.pl

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
Hej Lejdiski

Jane, szkoda że się nie chcesz pochwalić. My po prostu z sympatii dla Ciebie jesteśmy zainteresowane.

wiem, wiem i super Dzieki Gusia - ale serio jak to zrobić żeby pozostać Jane (jeszcze by mnie studenci moi znaleźli
Stary 2009-11-04, 13:03   #2046
garfieldek
Zakorzenienie

Cytat:
Vcelko - znalazłam u siebie jedną z części tego fotum o ziołach i płodności - - - -musiałabyś się w niego zagłębić i dijść do tych mieszanek i w ogóle do tej stronki gdzie tak wyraźnie różne schorzenia damskie i męskie związane z płodnością są, ale warto! Kiedyś masę czasu temu poświęciłam - może`się przyda też innym Lejdis: Misi, Magdzi, Zuzi, bo Ją wciąż coś tam boli?
http://www.nasz-bocian.pl/modules.ph...pic&t=38314.pl
No wlasnie, moze fitoterapia by cos pomogla

Ja musze powiedziec, ze ziola bardzo mi pomogly w moich dolegliwosciach, i bardzo wierze w moc ziol

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 13:05   #2047
Jane2008
Zadomowienie

Hej Garfi - no ja też wierzę, że zioła potrafią seryjnie pomagać
Stary 2009-11-04, 13:06   #2048
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Musze uciekac bo mala sie obudzila po godzince snu

i placze i marudzi.....

ehhh....

ale narzekam..ehehhe

do wieczorka...
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 13:11   #2049
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:

wiem, wiem i super Dzieki Gusia - ale serio jak to zrobić żeby pozostać Jane (jeszcze by mnie studenci moi znaleźli
rozumiem, ja też mam czasem takie obawy, bo nie chciałabym zeby moi uczniowie czytali o czym ja tutaj piszę
Stary 2009-11-04, 13:16   #2050
Jane2008
Zadomowienie

no właśnie, no nie Gusiu? Fajnie, że mnie kumasz, dzięki
Stary 2009-11-04, 13:19   #2051
Tadzieusz
Zadomowienie

Boże, dziewczyny, jeden dzień mnie nie było a tu tyle do nadrobienia

Ale nadrobiłam, przeczytałam i wracam do Was

Domi, kochana, no to leżymy sobie. Jestem z lewej strony. No nie widzisz mnie? Macham do Ciebie

Generalnie jest wesoło. Wstałam sobie, poszłam do kuchni, rzut oka w stronę okna, a tu śnieg. I moje spokojne stwierdzenie, "ale jaja" Aż się sama z siebie zaczęłam śmiać.

Niom..... co do tamtego co napisałam, to potrzebne nam firanki, ponieważ:
- nie lubię po ciemku
- zawsze mieliśmy jakiś wypadek po ciemku, tzn obrywałam i to w wiele miejsc z wielu rzeczy
- to jest parter i ludzie, którzy chodzą z pieskami pod balkonem wszystko widzieli co mamy w mieszkaniu

No ale firanki są.
Testu nie robiłąm, jakoś nie czuję potrzeby. Chyba chcę sobie niespodziankę zrobić, jaką miała moja mama w ciąży ze mną

Ale na 99% nie jestem.

Coś tam jeszcze miałąm......
a już wiem. Ważyłam dotąd 38kg i ani deko więcej. Teraz już 40kg i jestem dumna. A wzrostu mam 155cm. To i tak więcej niż moja mama. Ona ma jakieś 146cm. Ale karzełkami nie jesteśmy, choć jedyne w całej rodzinie takie małe. Wszyscy są bardzo wysocy, nawet ponad 2 m..

Uciekam z pieskami na siusiu. Będę później.

Domi, juhuuuuuu. Macham Ci.

Dlaczego mnie nie widzisz
Tadzieusz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 13:48   #2052
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
Napisane przez Tadzieusz Pokaż wiadomość
B
- nie lubię po ciemku
- zawsze mieliśmy jakiś wypadek po ciemku, tzn obrywałam i to w wiele miejsc z wielu rzeczy
- to jest parter i ludzie, którzy chodzą z pieskami pod balkonem wszystko widzieli co mamy w mieszkaniu
to się nazywa gorący temperament
Stary 2009-11-04, 13:48   #2053
domi7ks
Zakorzenienie

Tadzia ja tez Ci macham, nawet gadam z Toba

Jane po tym fenetorolu nic mi nie jest, nawet nie czuje, ze go biore. Ale pytalam lekarza i on mi mowil, ze nie bede go do konca brala, czyli pewnie w dou juz nie i mam nadzieje, ze mi nic po odstawieniu nie bedzie i nie urodze przedwczesnie

U mnie sniegu niet ładna pogoda

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 13:53   #2054
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Misia - nie od puszystości, dla mnie bardziej słodkości, czegoś miłego, kochanego
ja wiem dzieki ale wage to ja mam uhuhuuu

Cytat:
Hej - ja na kuchni się nie znam, więc mnie oświećcie co to są te donaty i jak się to robi???
Misia - no, ale fajnie za to "robisz w konia" tę szefową - Ona zleconko Ci daje nie do wykonania w tym czasie, a Ty "zwarta i gotowa" za godzinkę raport jej rzucasz na biurko - ale musi mieć minę
A serio, to pewnie kiedyś już tak było i że`szybko jej wtedy zrobiłaś to teraz Ci już to zlecać będzie
Na donaty robi sie takie ciasto jak na nelsniki tylko dodajemy serek homo jak wyszperam prszepis to tu wkleje fajne wychodza takie slodziutkie

Co do mojej szefowej to ja nie chce jej wlasnie pokazac ze dam rade bo to sie potem nigdy skonczy!!! Ale to fakt ja ja znam i przewidzialam ze jej sie zachce na koniec roku takie cus wiec sobie spokojnie dziubalam caly rok tak naprawde to juz mam to gotowe ale poczekam jeszcze troche niech potrzesie portkami bo dzis zamkniecie miesiaca

Cytat:
Mam normalne włosy

Pokaz pokaz !!!
Cytat:
Madziulka, co sie dzieje, prosze napisz co sie stalo
Cytat:
ho ho - widziałyście? Nawet google są dziś sezamkowe
A ja nie lubię tego, ani pigi czy kermita? - nie znoszę kukiełek, ani ludzi przebranych za takie ... coś - kocham bajki animowane
Tak, juz Magdaka napisala wczesniej i ja zajrzalam a tam takie dwie zolte nogi ja nie pamietam zebym to jakos czesto ogladala ale pamietam fraglesy

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
jakiś peeling możesz zastosować, maseczkę nawilżającą i dużo kremiku. Mnie najbardziej pasuje Nivea soft, niby zwykły a na prawdę nawilża. Gdzieś przeczytałam że jak buźka bardzo przesuszona to można grubszą warstwę nałożyć i posiedzieć tak. Do tego dużo picia, jakieś witaminki np Capivit A+E bo dobrze na skórę robi. A jak nie to kosmetyczka i jakieś zabiegi nawilżające
Dziekuje Gusiaczku, ja wczoraj siedzialam chyba z dwie godziny - najpier maseczka nawilzajaca potem gruba wartswa kremu a potem przed snem to samo myslisz ze cos dalo? nic a nic nawet roznicy nie widac....... Ale obiecalam sobie ze w sobote i niedziele to normalnie walcze i jakies domowe sposoby w necie szukam i musze cos bo normalnie jak tylko sie przypudruje to widac ze mam skore jak pancernik nie dosc ze gruba i brzydka to ze skora jak pancernik fujjj

Cytat:
Boże, dziewczyny, jeden dzień mnie nie było a tu tyle do nadrobienia

Ale nadrobiłam, przeczytałam i wracam do Was

Domi, kochana, no to leżymy sobie. Jestem z lewej strony. No nie widzisz mnie? Macham do Ciebie

Generalnie jest wesoło. Wstałam sobie, poszłam do kuchni, rzut oka w stronę okna, a tu śnieg. I moje spokojne stwierdzenie, "ale jaja" Aż się sama z siebie zaczęłam śmiać.

- nie lubię po ciemku
Hahaha no wlasnie dlatego tez niegdy przenigdy niewezme mieszkania na parterze Ja nie nawidze takiego zagladania przez okna i nawet wiem ze to nie jest zlosliwe po prostu to tak dziala... ktos idze z pieskiem na dwor a u ciebie swiatlo i kazdy juz patrzy

Poza tym ja mam jakis strach do parterow

Laski wkrecam sie coraz bardziej ale ciiii
Stary 2009-11-04, 14:03   #2055
Jane2008
Zadomowienie

Misia - a tam, wkręcaj się dowoli, aż miło ... i będzie: gites majonez
Aha - jeszcze może Ala by cosik z tych ziółek popiła, choć sceptyk z Niej, ale spróbować nie zaszkodzi, no!
Dziewczynki - ja Wam tak dobrze życzę, ale i Wy coś róbcie, a nie czekajcie tylko aż lekarz da Wam jakś magiczną pigułkę na baby, a najpierw wmówi big problemy i nastraszy, że to prawie niemożliwe - please działajcie na kilku polach! Coś Wam w końcu musi pomóc, no!!!
Domi - no widzisz, nie będziesz musiała tego już łykać, super! Zresztą Ty już tuż tuż tego bezpiecznego już spoko czasu, więc główka do góry! No i extra, że teraz nic Ci po tym leku, bo dziewczyny skarżą się na to bardzo - na pewno gdzieś słyszałaś/czytałaś, nie?
Wózek nabyty? Który ostatecznie? A kolorek jaki???
Aha - a tę pościel to ja takie kaczuszki na zilonym tle zamówiłam, pomarańczowe wesołe i wyraźnie kaczusie - okazało się, że wcześniej taki sam materiał kupiłam do koszyczka i Mamu mi nim koszyczek ładnie z budką łącznie obszyła
Stary 2009-11-04, 14:13   #2056
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Misia - a tam, wkręcaj się dowoli, aż miło ... i będzie: gites majonez
Nie chce sie wkrecac bo za tydzien bede tu ryczec a tak wiesz, zawsze to spokojniej..... no ale czekam jeszcze max tydzien jakby co.

Domis
Madzia (Blondyneczko) jak mozemy jakos pomoc to wal jak w dym
Stary 2009-11-04, 14:27   #2057
Tadzieusz
Zadomowienie

Paw zaraz wraca z pracy

Misia, wkręcaj sobie. Przecież to niczemu nie przeszkadza.

Blondi,jak coś to mów. Razem może uda nam się cos wymyśleć.

Domii,: D

JA KCE PRZEPIS NA DONATA!!!!

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Już wrócił

Będę później
Tadzieusz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 14:28   #2058
domi7ks
Zakorzenienie

Tadzia

Misia

Jane czytalam własnie, ze czasem sa rozna akcje po tym fenoterolu, kolatanie serca, cisnienie itp. Mamusie na innym watku mi napisaly, ze odstawily to i nic sien ie dzialo po szpitalu tylko trzeba bylo lezec plackiem...

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 14:30   #2059
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87

Witajcie... właśnie wróciłam do domu.. byłam na zakupach i u fryzjera..ale mi ścięła grzywkę- no masakra zbyt krótko podcięła ... ehh..Głowa mi pęka. chyba przewiało mnie i zatoki bolą..

Jane.. statystyka wczoraj została ruszona, że tak powiem.. jak na razie widzę ciemność ale się rozjaśnia..mam nadzieję.. dziś chyba nie dam rady pouczyć się. Gratuluję ksiązki.. taka tematyka, że mi się może przyda
Misia na suchą buzię na nos zastosuj warstwę kremiku z witaminą E i A... nawilżające coś na pewno.. nadmiar zetrzyj.. a na dzień jakiś półtłusty by się buzia nie świeciła ale nawilżona była.. a może maseczki domowej roboty jakieś.. ? hmm... p.s.: trzymam kciuki
Aguś jak się dzieciaki nie uczą to nie ma 5.. trzeba ich zmobilizować 1 wytrwałości!

Zuzia.. jak włoski się podobają.. to fajnie.. pokaż jak możesz.. ja teraz ubolewam nad ścięta grzywką..

Sylwia ja też lubię bardzo racuszki z jabłuszkami i cynamonkiem mniam i też lubię słodycze.. ale z umiarem

Domiś wytrwałości.. będzie git

Edytowane przez eluśka87
Czas edycji: 2009-11-04 o 14:32
eluśka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 14:50   #2060
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Paw zaraz wraca z pracy

Misia, wkręcaj sobie. Przecież to niczemu nie przeszkadza.

Blondi,jak coś to mów. Razem może uda nam się cos wymyśleć.

Domii,: D

JA KCE PRZEPIS NA DONATA!!!!

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Już wrócił

Będę później
NO WLASNIE NIE! przeszkadza bo potem to lzy sa bardziej gorzkie((((((((

Na te donaty z serkie mhomo znajde i wkleje

MACIE NARAZIE Z NETU ja nie wycinam krazkow tylko takie kulki robie bo szybciej ale tez mozna no i ja robie tak z polowy tego

Składniki:
  • 3 serki waniliowe
  • 4 jaja
  • ok.1 kg mąki
  • 3/4 kostki Palmy
  • 3/4 szkl. cukru
  • 3 łyżeczki proszku do pieczenia
  • 1 cukier waniliowy
  • olej lub oliwa
Sposób przygotowania:
Ubić jajka z cukrem na sztywną pianę. Ukręcić w 2 misce margarynę na puszystą masę. Dodawać po łyżce masy jajecznej . Do wyrobionej masy dodawać po łyżce serek homogenizowany. Następnie dodać mąkę z proszkiem do pieczenia i cukier waniliowy. Ciasto rozwałkować na desce. Wycinać duże krążki, a w środku kieliszkiem małą dziurkę. Smażyć na oleju a jeszcze lepiej na oliwce na jasno-złoty kolor.

Edytowane przez Mischoko
Czas edycji: 2009-11-04 o 14:54
Mischoko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 14:59   #2061
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Opowiadaj kochana co tam sie znowu wydarzylo

Misia najpierw musiasz chyba zrobic peeling zeby krem mogl dobrze wniknac w skore i polecam tak jak eluś
krem poltlusty no i maseczki nawilzajace. Duuuuzo maseczki.

Jane ile twoj Jacus spi? Bo moja Lenka coraz mniej I pochwale sie ze zaczyna juz lapac zabawki awlaszcza jak poloze ja na bujaczku to lapie te co sa na palaku

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 15:03   #2062
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Misia dzięki, brzmi i wygląda super.
Stary 2009-11-04, 15:04   #2063
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Misia focie dla Ciebie
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 15:05   #2064
magdaka13
Wtajemniczenie

a ja wlasnie wrocilam do domu i:
- wyniki mam dobre, wiec mozemy juz zaczynac..normalnie superancko jest!!!
- zapisalam sie na dodatkowe 5h jazdy do egzamu na prawko do mojego instruktora "Tak, kapitanie", wiec bedzie git-trza tylko znow poczytac kodeks
- kupilam sobie klej bizuteryjny do naszej jaszurki z ArtClay i dowiedzialam sie jak ja mozna lepiej wyszlifowac [a mianowicie dobrze sie sprawdza zestaw do manicure z Rossmana - juz zakupiony, bedziem dzisiaj testowac], jutro tylko musze kupic w Empiku cos do lakierowania FIMO

Jane - ja narazie sie wstrzymam z ziolami, bo w to nie wierze - kiedys na oskrzela pilam rozne mieszanki od zielarza - nie zauwazylam zadnych efektow. My i tak b. duzo przypraw do jedzenia wrzucamy, wiec mysle ze to jak ziola zadziala Nam lekarka powiedziala tylko, by maz przestal palic na czas staran i juz. Tak szczerze - to ja nie zamierzam sie specjalnie cackac ze soba na czas staranek - i tak pojde: na lyzwy, na kregle, na imprezke urodzinowa do kumpeli w ta So [ i pic zamierzam jak zwykle], jak sie da to pojde na quady [bo pozniej nie bedzie mozna], na Andrzejki [tu tez bedzie picie] i jeszcze na tance gdzies...i tyle...bo kiedy zyc jak nie teraz jak sie jest mlodym, co?

Miska - normalnie kocham cie za ten przepis na donaty...!!! juz poslinilam caly monitor!!!
Borysek ur. 05.04.2013

Vivere non necesse est. Navigare necesse est.

Edytowane przez magdaka13
Czas edycji: 2009-11-04 o 15:07
magdaka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 15:06   #2065
Vcelka
Wtajemniczenie

Jane te strony na naszym-bocianie to już przeglądałam dawno.Ale dzięki W grudniu zobaczymy czy jest jakaś poprawa czy też nie. Trzeba troche cierpliwości, bo niestety od razu to nie pomoże.

Ja już poćwiczyłam ( kurde te plecy naprawdę znów mi dokuczają ), bombe saperzy już wywieźli i wszyscy mogli wrócić do pracy.

Mój kochany synek Igorek - 09.11.2010

Vcelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 17:15   #2066
Zuziunia
BAN stały

Pokarze włoski... spokojnie, pije herbatkę....

ale mnie łamało w pracy, dreszcze... masakra.. chyba po szczepionce ale już ok.

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Oto moje włoski, nareszcie czuję sie jak człowiek, nawet nie wiecie o ile lepszy mam humor http://img682.imageshack.us/gal.php?g=fryz1.jpg
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 17:51   #2067
zanka205
Zakorzenienie

Zuzia fajne włoski, jak pisałaś o ciemnych i jasnych pasemkach myślałam że większy będzie kontrast, a tu jednak tak delikatnie i naturalnie
ale ślicznie, wydaje mi się że to takie zimne odcienie?
mi się podoba

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 17:55   #2068
Aliszcze
Zakorzenienie

ja zawsze lubiłam ulicę Sezamkową, Ciasteczkowy Potwór czy Oskar mieszkający w kuble na śmieci to moi ulubieńcy

Jane, nie jestem jakaś sceptyczna do ziół, sama lubie sobie popijać to i owo a jeśli chodzi o baby to ja ogólnie jestem sceptyczna, czy to konwencjonalne metody leczenia, czy ziółka, czy inne czary mary. Nawet w in vitro nie wierzę.

Mischoko, ja w piatek mam zamiar skonczyć płace, mam nadzieję, ze na zamiarze się nie skonczymasakra, a jeszcze sporo ludzi mam jutro doz wolnienia

Magda, no to do roboty, robić fasolkę

Zuzia, łądne włosy, i w ogóle Ty masz takie zadbane, ślniące włosy

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 17:59   #2069
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87

Zuzia super włoski ważne, że humorek wrócił .. a tamte poszły w zapomnienie

Misia takie z przepisu robiłam kiedyś.. ale w wolnym czasie spróbuję znowu..;]

Blondynka..ależ synuś ma błękitne oczęta.. miodzio
eluśka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 18:07   #2070
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
Zuzia fajne włoski, jak pisałaś o ciemnych i jasnych pasemkach myślałam że większy będzie kontrast, a tu jednak tak delikatnie i naturalnie
ale ślicznie, wydaje mi się że to takie zimne odcienie?
mi się podoba
Raczej zimne są jeszcze rude prześwity ale i tak jest super

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Zuzia, łądne włosy, i w ogóle Ty masz takie zadbane, ślniące włosy
ale mam bardzo suche
używam serum Loreala hairmix, jest boskie nie ma silikonów, fajnie wygładza ale już się konczy.. ale z rok chyba je miałam

Cytat:
Napisane przez eluśka87 Pokaż wiadomość
Zuzia super włoski ważne, że humorek wrócił .. a tamte poszły w zapomnienie

Blondi śliczny niuniuś

Ja zaczęłam pisać pracę, chociaż trochę...

i muszę na zaliczenie napisać na 15 stron o terroryzmie więc to samo co magisterka...
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości