|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Cytat:
aha...malo mnie to interesuje.....ale zawsze to ksiaza...ehhee ![]() To super...a te normalne ot jaki kolor ![]()
|
|
|
|
|
#2042 |
|
Zadomowienie
|
![]() Blondi ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- wiecie - ciężkawy nasz Jacuś, już mi ręka ścierpła, a jak się wolno i dziko pisze`1 ręką - - - - kupujemy jednak tę chustę na all! I hope, że Jacusiowi się spodoba
|
|
|
|
#2043 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej Lejdiski
![]() no właśnie nie za dużo i to nie dla tego że jestem ![]() Cytat:
Cytat:
teraz troszkę odpoczynku i coś do mgr chce zrobić, a wieczorem aerobicCytat:
Cytat:
Domi Jane, szkoda że się nie chcesz pochwalić. My po prostu z sympatii dla Ciebie jesteśmy zainteresowane.
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-11-04 o 12:58 |
||||
|
|
|
#2044 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja idę poćwiczyć, bo plecy bolą coraz bardziej
ja nie chce powtórki z rozrywki
|
#2045 | |
|
Zadomowienie
|
Vcelko - znalazłam u siebie jedną z części tego fotum o ziołach i płodności - - - -musiałabyś się w niego zagłębić i dijść do tych mieszanek i w ogóle do tej stronki gdzie tak wyraźnie różne schorzenia damskie i męskie związane z płodnością są, ale warto! Kiedyś masę czasu temu poświęciłam
http://www.nasz-bocian.pl/modules.ph...pic&t=38314.pl ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
wiem, wiem i super
|
|
|
|
|
#2046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja musze powiedziec, ze ziola bardzo mi pomogly w moich dolegliwosciach, i bardzo wierze w moc ziol |
|
|
|
|
#2047 |
|
Zadomowienie
|
Hej Garfi
|
|
|
|
#2048 |
|
BAN stały
|
Musze uciekac bo mala sie obudzila po godzince snu
i placze i marudzi..... ![]() ehhh.... ale narzekam..ehehhe ![]() do wieczorka... |
|
|
|
#2050 |
|
Zadomowienie
|
no właśnie, no nie Gusiu? Fajnie, że mnie kumasz, dzięki
|
|
|
|
#2051 |
|
Zadomowienie
|
Boże, dziewczyny, jeden dzień mnie nie było a tu tyle do nadrobienia
![]() Ale nadrobiłam, przeczytałam i wracam do Was ![]() Domi, kochana, no to leżymy sobie. Jestem z lewej strony. No nie widzisz mnie? Macham do Ciebie Generalnie jest wesoło. Wstałam sobie, poszłam do kuchni, rzut oka w stronę okna, a tu śnieg. Niom..... co do tamtego co napisałam, to potrzebne nam firanki, ponieważ: - nie lubię po ciemku - zawsze mieliśmy jakiś wypadek po ciemku, tzn obrywałam i to w wiele miejsc z wielu rzeczy ![]() - to jest parter i ludzie, którzy chodzą z pieskami pod balkonem wszystko widzieli co mamy w mieszkaniu No ale firanki są. Testu nie robiłąm, jakoś nie czuję potrzeby. Chyba chcę sobie niespodziankę zrobić, jaką miała moja mama w ciąży ze mną ![]() Ale na 99% nie jestem. Coś tam jeszcze miałąm...... a już wiem. Ważyłam dotąd 38kg i ani deko więcej. Teraz już 40kg i jestem dumna. A wzrostu mam 155cm. To i tak więcej niż moja mama. Ona ma jakieś 146cm. Ale karzełkami nie jesteśmy, choć jedyne w całej rodzinie takie małe. Wszyscy są bardzo wysocy, nawet ponad 2 m.. Uciekam z pieskami na siusiu. Będę później. Domi, juhuuuuuu. Macham Ci. Dlaczego mnie nie widzisz |
|
|
|
#2052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
Tadzia ja tez Ci macham, nawet gadam z Toba
Jane po tym fenetorolu nic mi nie jest, nawet nie czuje, ze go biore. Ale pytalam lekarza i on mi mowil, ze nie bede go do konca brala, czyli pewnie w dou juz nie U mnie sniegu niet ładna pogoda
|
|
|
|
#2054 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki ale wage to ja mam uhuhuuuCytat:
![]() Co do mojej szefowej to ja nie chce jej wlasnie pokazac ze dam rade bo to sie potem nigdy skonczy!!! Ale to fakt ja ja znam i przewidzialam ze jej sie zachce na koniec roku takie cus wiec sobie spokojnie dziubalam caly rok tak naprawde to juz mam to gotowe ale poczekam jeszcze troche niech potrzesie portkami bo dzis zamkniecie miesiaca![]() Pokaz pokaz !!! Cytat:
Cytat:
ja nie pamietam zebym to jakos czesto ogladala ale pamietam fraglesy Cytat:
Cytat:
Ja nie nawidze takiego zagladania przez okna i nawet wiem ze to nie jest zlosliwe po prostu to tak dziala... ktos idze z pieskiem na dwor a u ciebie swiatlo i kazdy juz patrzy![]() Poza tym ja mam jakis strach do parterow Laski wkrecam sie coraz bardziej ale ciiii
|
|
|
#2055 |
|
Zadomowienie
|
Misia - a tam, wkręcaj się dowoli, aż miło
Aha - jeszcze może Ala by cosik z tych ziółek popiła, choć sceptyk z Niej, ale spróbować nie zaszkodzi, no! Dziewczynki - ja Wam tak dobrze życzę, ale i Wy coś róbcie, a nie czekajcie tylko aż lekarz da Wam jakś magiczną pigułkę na baby, a najpierw wmówi big problemy i nastraszy, że to prawie niemożliwe - please działajcie na kilku polach! Coś Wam w końcu musi pomóc, no!!!Domi - no widzisz, nie będziesz musiała tego już łykać, super! Zresztą Ty już tuż tuż tego bezpiecznego już spoko czasu, więc główka do góry! No i extra, że teraz nic Ci po tym leku, bo dziewczyny skarżą się na to bardzo - na pewno gdzieś słyszałaś/czytałaś, nie? ![]() Wózek nabyty? Który ostatecznie? A kolorek jaki???Aha - a tę pościel to ja takie kaczuszki na zilonym tle zamówiłam, pomarańczowe wesołe i wyraźnie kaczusie - okazało się, że wcześniej taki sam materiał kupiłam do koszyczka i Mamu mi nim koszyczek ładnie z budką łącznie obszyła |
|
|
|
#2056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Domis Madzia (Blondyneczko)
|
|
|
#2057 |
|
Zadomowienie
|
Paw zaraz wraca z pracy
Misia, wkręcaj sobie. Przecież to niczemu nie przeszkadza. Blondi,jak coś to mów. Razem może uda nam się cos wymyśleć. Domii, JA KCE PRZEPIS NA DONATA!!!! ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Już wrócił Będę później |
|
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
Tadzia
![]() Misia Jane czytalam własnie, ze czasem sa rozna akcje po tym fenoterolu, kolatanie serca, cisnienie itp. Mamusie na innym watku mi napisaly, ze odstawily to i nic sien ie dzialo po szpitalu tylko trzeba bylo lezec plackiem...
|
|
|
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie... właśnie wróciłam do domu.. byłam na zakupach i u fryzjera..ale mi ścięła grzywkę- no masakra
zbyt krótko podcięła ... ehh..Głowa mi pęka. chyba przewiało mnie i zatoki bolą..Jane.. statystyka wczoraj została ruszona, że tak powiem.. jak na razie widzę ciemność ale się rozjaśnia..mam nadzieję.. dziś chyba nie dam rady pouczyć się. Gratuluję ksiązki.. taka tematyka, że mi się może przyda ![]() Misia na suchą buzię na nos zastosuj warstwę kremiku z witaminą E i A... nawilżające coś na pewno.. nadmiar zetrzyj.. a na dzień jakiś półtłusty by się buzia nie świeciła ale nawilżona była.. a może maseczki domowej roboty jakieś.. ![]() ? hmm... p.s.: trzymam kciuki ![]() Aguś jak się dzieciaki nie uczą to nie ma 5.. trzeba ich zmobilizować 1 wytrwałości!Zuzia.. jak włoski się podobają.. to fajnie.. pokaż jak możesz.. ja teraz ubolewam nad ścięta grzywką..Sylwia ja też lubię bardzo racuszki z jabłuszkami i cynamonkiem mniam ![]() Domiś wytrwałości.. będzie git
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-11-04 o 14:32 |
|
|
|
#2060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
((((((((Na te donaty z serkie mhomo znajde i wkleje ![]() MACIE NARAZIE Z NETU ja nie wycinam krazkow tylko takie kulki robie bo szybciej ale tez mozna no i ja robie tak z polowy tego ![]() Składniki:
Ubić jajka z cukrem na sztywną pianę. Ukręcić w 2 misce margarynę na puszystą masę. Dodawać po łyżce masy jajecznej . Do wyrobionej masy dodawać po łyżce serek homogenizowany. Następnie dodać mąkę z proszkiem do pieczenia i cukier waniliowy. Ciasto rozwałkować na desce. Wycinać duże krążki, a w środku kieliszkiem małą dziurkę. Smażyć na oleju a jeszcze lepiej na oliwce na jasno-złoty kolor.
Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2009-11-04 o 14:54 |
|
|
|
|
#2061 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Misia najpierw musiasz chyba zrobic peeling zeby krem mogl dobrze wniknac w skore krem poltlusty Jane ile twoj Jacus spi? Bo moja Lenka coraz mniej I pochwale sie ze zaczyna juz lapac zabawki awlaszcza jak poloze ja na bujaczku to lapie te co sa na palaku
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
Misia focie dla Ciebie
|
|
|
|
#2064 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja wlasnie wrocilam do domu i:
- wyniki mam dobre, wiec mozemy juz zaczynac..normalnie superancko jest!!! - zapisalam sie na dodatkowe 5h jazdy do egzamu na prawko do mojego instruktora "Tak, kapitanie", wiec bedzie git-trza tylko znow poczytac kodeks - kupilam sobie klej bizuteryjny do naszej jaszurki z ArtClay i dowiedzialam sie jak ja mozna lepiej wyszlifowac [a mianowicie dobrze sie sprawdza zestaw do manicure z Rossmana - juz zakupiony, bedziem dzisiaj testowac ], jutro tylko musze kupic w Empiku cos do lakierowania FIMOJane - ja narazie sie wstrzymam z ziolami, bo w to nie wierze - kiedys na oskrzela pilam rozne mieszanki od zielarza - nie zauwazylam zadnych efektow. My i tak b. duzo przypraw do jedzenia wrzucamy, wiec mysle ze to jak ziola zadziala Nam lekarka powiedziala tylko, by maz przestal palic na czas staran i juz. Tak szczerze - to ja nie zamierzam sie specjalnie cackac ze soba na czas staranek - i tak pojde: na lyzwy, na kregle, na imprezke urodzinowa do kumpeli w ta So [ i pic zamierzam jak zwykle], jak sie da to pojde na quady [bo pozniej nie bedzie mozna], na Andrzejki [tu tez bedzie picie] i jeszcze na tance gdzies...i tyle...bo kiedy zyc jak nie teraz jak sie jest mlodym, co?Miska - normalnie kocham cie za ten przepis na donaty...!!! juz poslinilam caly monitor!!!
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-11-04 o 15:07 |
|
|
|
#2065 |
|
Wtajemniczenie
|
Jane te strony na naszym-bocianie to już przeglądałam dawno.Ale dzięki
Ja już poćwiczyłam ( kurde te plecy naprawdę znów mi dokuczają ), bombe saperzy już wywieźli i wszyscy mogli wrócić do pracy.
|
#2066 |
|
BAN stały
|
Pokarze włoski... spokojnie, pije herbatkę....
ale mnie łamało w pracy, dreszcze... masakra.. chyba po szczepionce ale już ok. ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Oto moje włoski, nareszcie czuję sie jak człowiek, nawet nie wiecie o ile lepszy mam humor |
|
|
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia fajne włoski, jak pisałaś o ciemnych i jasnych pasemkach myślałam że większy będzie kontrast, a tu jednak tak delikatnie i naturalnie
ale ślicznie, wydaje mi się że to takie zimne odcienie? mi się podoba
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
ja zawsze lubiłam ulicę Sezamkową, Ciasteczkowy Potwór czy Oskar mieszkający w kuble na śmieci to moi ulubieńcy
![]() Jane, nie jestem jakaś sceptyczna do ziół, sama lubie sobie popijać to i owo a jeśli chodzi o baby to ja ogólnie jestem sceptyczna, czy to konwencjonalne metody leczenia, czy ziółka, czy inne czary mary. Nawet w in vitro nie wierzę.Mischoko, ja w piatek mam zamiar skonczyć płace, mam nadzieję, ze na zamiarze się nie skonczy masakra, a jeszcze sporo ludzi mam jutro doz wolnienia![]() Magda, no to do roboty, robić fasolkę ![]() Zuzia, łądne włosy, i w ogóle Ty masz takie zadbane, ślniące włosy
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia super włoski
ważne, że humorek wrócił .. a tamte poszły w zapomnienie ![]() Misia takie z przepisu robiłam kiedyś.. ale w wolnym czasie spróbuję znowu..;] Blondynka..ależ synuś ma błękitne oczęta.. miodzio
|
#2070 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
używam serum Loreala hairmix, jest boskie Cytat:
Blondi śliczny niuniuś Ja zaczęłam pisać pracę, chociaż trochę... i muszę na zaliczenie napisać na 15 stron o terroryzmie więc to samo co magisterka...
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:38.

- no, ale fajnie za to "robisz w konia" tę szefową - Ona zleconko Ci daje nie do wykonania w tym czasie, a Ty "zwarta i gotowa" za godzinkę raport jej rzucasz na biurko
- fajnie sobie poradziłaś z tym domofonem, spryciara
- hi hi, zatem o bombach Vcelki też w niej jest
porazka...

zbyt krótko podcięła