|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Cytat:
Witajcie kochane U mnie ciezko bo koniec miesiaca Ala Ty wiesz jak to jest nie ? u mnie jakos leci jakies podziebienie mnie bierze ale to przez ta temperature na zewnatrz......Jesooo laski poradzcie cos na sucha skore do twarzy..... nie moge sobie poradzic normalnie zluszczam sie iesamowicie jak skorupiak na zime..... ![]() ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- aaa zapomnialam Lusia ja tez lubie z jablkami tylko ja tre do ciasta te jablka razem i pieke a potem czasem dodoaje maliny czy kawalek banana na smak na gore.... i jak jablka koniecznie troche cynamonu lubie tez donaty z serka homo tylko tu w Anglii mam tylko Danio a ten mi srednio sluzy wiec nie robie....---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Cytat:
I tez wole kolor zielony, "swobodne" zera i tez wole odpukac.....
|
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
Misia muszę iść wkońcu do gina
bo nic nie wiem
|
|
|
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
Filip ma skazę i ma suche krostki na policzkach, stosuję krem specjalny Emolium
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2015 | |
|
Zakorzenienie
|
No to idz bo sie martwie... jak mozesz tak to zostawiac w koncu to wazne dla Ciebie Madzia!! idz bo wiesz....
Cytat:
![]() W ogole to ja sie podobno urodzilam z dlugimi czarnymi wlosami i wszyscy sie ze mnie smiali......
Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2009-11-04 o 09:22 |
|
|
|
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
te ciemieniuchy były straszne
a wtedy dużo rodziny przychodziło małego zob i mówili fajniutki a on strasznie wtedy wyglądał.Po 3 tyg mu zeszło.
|
|
|
|
#2017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz jest juz sliczny calutki Mialas mi wyslac jakies zdjatko malego modela ![]() EDIT: Jakies rady na pomoc dla przesuszonej twarzy? nic nie dziala! DOMI ty sie odezwij slonko bo sie martwie (
Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2009-11-04 o 10:11 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2018 |
|
Wtajemniczenie
|
Ello lejdies,
a wiecie, ze dzisiaj jest 40lecie Ulicy Sezamkowej? - http://www.google.pl/search?q=Ulica+...ird-hp&oi=ddle normalnie to byla kiedys jedna z moich ulubionych bajek...a ciaseczkowy potwor to byl moj idol, no i oczywiscie niezapomnainy Kermit i swinka Piggy! Mishoko - ten wiersz znalazlam na pewnym blogu, z reguly optymistycznym, choc osobliwie pokreconym[http://tuptup23.blog.onet.pl/]. Czesc rzeczy sie faktycznie zgadza ze mna - z tymze ja lubie psy z ogonami i bez, koty tez lubie, ale to co mnie w nim urzeklo to te zdania: "Wolę siebie lubiącą ludzi niż siebie kochającą ludzkość. Wolę rozmawiać z lekarzami o czymś innym. Wolę nie pytać, jak długo jeszcze i kiedy. Wolę brać pod uwagę nawet tę możliwość, że byt ma swoją rację." Tak po wczorajszej rozmowie z kumpela - takie luzne refleksje nt zycia, smierci, Boga i medytacji mialysmy przy kilku filizankach herbaty... a na sucha skore moze to: http://www.domzdrowia.pl/39508,silic...paznokcie.html tylko niestety zajmie ci z tydz. zanim zauwazysz efekty
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-11-04 o 10:22 |
|
|
|
#2019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak powaznie to fakt to jedno zdanie jest najlepoej podsumowujace calosc.... Wolę siebie lubiącą ludzi , niż siebie kochającą ludzkość ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
A co do cery mialam zawsze zawsze zawsze tlusta... a od kilku tygodni no szok..... zaczelam brac takie tabletki z drozdzami i wydaje mi sie ze to moze po nich..... ciekawe czy odstawic? i bedzie efekt?
|
|
|
#2020 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
Ja dopiero co wstałam normalnie śpię teraz tak twardo i tak długo - to aż nienormalne. A i mąż przed chwią dzwonił, że u niego w pracy znaleźli zakopaną bombę. Teraz czekają na saperów i na ewakuacje. Boję się trochę...on jeszcze poszedł to oglądać... Domiś co u Ciebie?
|
#2021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dominisia martwimy sie !
|
|
|
#2022 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja jestem jestem...ale dzis rano po wizycie uslyszalam jak lekarz mowi moj do drugiego: ze jeszcze do tygodnia czasu... to co mam siedziec jeszcze tydzien??a niby mialam wyjsc w piatek lub sobote juz mi sie tak nei chce tu siedziec. Faszeruja mnie lekami, a pewnie potem jak wyjde odstawie wszytsko tak jak Jane pisala i zaczne rodzic oby nie, oby do 1ego grudnia![]() Dzis rano ta karzelkowa urodzila. Wody jej odeszly i zrobili jej cesarke. I przyszla nowa kobieta co ma 38 lat i jest w 27 tygodniu. A wczoraj to przyszla taka mala, chuda w 24 tygodniu i chyba do konca ciazy juz bedzie w szpitalu:/. Ale niektore osoby dziwnie wygladaja w ciazy... Vcelka jak to bombe???moze to jakas stara, przedwojenna straszne to
|
|
|
|
#2023 |
|
Wtajemniczenie
|
W wojsku, to taka bomba z II wojny światowej, ale i tak się martwię.
Mischoko a jak ta Twoja koleżanka co zaszła teraz w ciąże po poronieniu?
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-11-04 o 11:44 |
|
|
|
#2024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bede wiedziec po poludniu / wieczorem, zalezy kiedy wroci ze szpitala. Trzymam kciuki i modle sie by sie udalo
|
|
|
#2025 |
|
Zadomowienie
|
Hejeczka
i ja Was już czytam, tylko Jacuś zasnął i śpi mi na rękach i nie chce inaczej , więc wybaczcie, że szybko i z byczkami pewnie cosik skrobnę do Was Przede wszystkim, to dzięki za rady co do gardła - Alkamor, Zuzia, Eluśka ![]() Alkamor - normalnie nie wiedziałam na czym ten Twój dziadek chyba robił tę cebulę (urządzonko na "f" , dopiero mi M-uś wyjaśnił, że to innymi słowy palnik - nie słyszałam jakoś dotąd takiego określenia Domi - ale ja właśnie tylko Ci napisałam, że może tak być, że ten lek na "f" w domkciu nadal będziesz musiałą łykać aż do terminu porodu, a nie że odstawią Ci w szpitalu i zaczniesz rodzić - tak na pewno nie będzie! No a spoko się czujesz po tym leku, tak??? A wanienkę tę większą mąż kupił? My też mamy z kaczuszką, tylko green ![]() Magdzia - super ten "wiersz-nie-wiersz", naprawdę fajny Eluśka - i jak statystyka? ![]() Gusiak - jak te kartkówki wypadły, dużo pałeczek? ![]() Hej Mischoko - Misia - chyba serio "Misia" pasuje do Ciebie Jest tu ktoś teraz więcej - Zanka? Hejka Słuchajcie -a co dziś porabiacie??? ![]() Lookłam sobie na księgarnie w necie, no i w paru jest już moja book - - - ale się cieszę Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-11-04 o 12:02 |
|
|
|
#2026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2027 |
|
Wtajemniczenie
|
Eluś ja tez robie racuchy tylko z jablkami i cynamonem, mniam mniam
Zanka to i tak dlugo wytrzymalas bez slodyczy. Mi udalo sie tylko 2 miesiace , ale przynajmniej wiem ze to slodycze sa glowna przyczyna mojego tycia wiec tak sobie mylse ze jak bede chciala schudnac to wystarczy je rzucic . Taaa, latwo powiedziec trudniej zrobic![]() Domi do tygodnia . Mam nadzieje ze nie chodzilo im ze tak dlugo masz tam zostac![]() Misia sama robisz donaty??? Nigdy nawet nie probowalam
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
heja Jane
ja stosuję na gardło tantum verde zawsze mi pomaga nawet jak zaczyna drapać w gardle
|
#2029 |
|
Wtajemniczenie
|
Jane chce zobaczyc ta ksiazke
. No i gratuluje jeszcze raz![]()
|
#2030 |
|
Wtajemniczenie
|
Jane ja też chce
Mnie zaczyna znów boleć gardło, ale już parzę rumianek do wypłukania.
|
#2031 |
|
Zakorzenienie
|
Tak robie mojemu miskowi
I racuchy z jablkami i cynamonem i wlasnie donaty choc sama nie jem raczej bo nie moge ani maki ani mleka no i to smazone a ja nie dosc ze gruba to jeszcze z alergia pokarmowa![]() Laski!! Moja szefowa wymyslila mi CHALLENGE!! jak ja nie nawidze tego slowa z jej ust..... ![]()
|
|
#2032 |
|
Zadomowienie
|
hi hi - Syluś, lepiej nie, bo primo wciąż się stresuje gdy ktoś mnie czyta, a już jak ktoś mnie zna to szczególnie (no taki ze mnie dzik
, a`secundo - musiałabym zrezygnować z Jane i wszystko byłoby już inaczej - ale dzięki za gratulacje, chyba`się aż zawstydziłam z przyjemności Zanka - a to są krople czy co, to tantum??? Misia - nie od puszystości, dla mnie bardziej słodkości, czegoś miłego, kochanego |
|
|
|
#2033 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
OJJ bedactwo....ale najwazniejsze jest dziecko.... :ehe m:Cytat:
A ja kochana jestem u Gabrysi.... dorwalam neta i niej...tz.Aneta mi powiedzila ze mioge z niego korzycac...eheh Mala dzids bardzo maruda jest....wlasnie spi...bylam z nia na spaceru w parku piekna pogoda...wmiare cieplo siweci slonce... bo chyba do 8 rano stalabym na mrozie....jak wiecie zepsula mi sie ladowarka do tego wujka kompa...i musz po pracy isc ja kupic albo zapytac sie o cene....oby nie kosztowala z 200zl.. Aha JANE-a co to za ksiaza ta twoja??? oczym jest?? Edytowane przez Motylicaja Czas edycji: 2009-11-04 o 12:27 |
||
|
|
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka lejdiski
![]() u was tez tak bialusienko za oknem jest rano jak wstalam to az uwierzyc nie moglam ... tak światecznie sie zrobilo vcelko bomba??? kurcze na tym watku to zawsze takie akcje sa hyhy
|
|
|
|
#2035 |
|
Zadomowienie
|
Hej - ja na kuchni się nie znam, więc mnie oświećcie co to są te donaty i jak się to robi???
![]() Misia - no, ale fajnie za to "robisz w konia" tę szefową - Ona zleconko Ci daje nie do wykonania w tym czasie, a Ty "zwarta i gotowa" za godzinkę raport jej rzucasz na biurko ![]() A serio, to pewnie kiedyś już tak było i że`szybko jej wtedy zrobiłaś to teraz Ci już to zlecać będzie Hej Motylku-Jagódko - fajnie sobie poradziłaś z tym domofonem, spryciara A my book jest ogólnie rzecz ujmując o ryzyku, nieruchomościach, katastrofach i ubezpieczeniach - hi hi, zatem o bombach Vcelki też w niej jest
Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-11-04 o 12:36 |
|
|
|
#2036 |
|
Zakorzenienie
|
to jest spray do gardła, psika sie
używałam go nawet w ciąży
|
#2037 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Zanka - tantum verde spray do gardła, warto zapamiętać
|
|
|
|
#2038 |
|
BAN stały
|
Mam normalne włosy
teraz siedze w pracy i zasypiam porazka...
|
|
|
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj 3 dzień humor do du... mmoge siedzieć i cały dzień płakać
kolejny raz się potwierdziło że mam pecha w życiu szkoda słow |
|
|
|
#2040 |
|
Zadomowienie
|
ho ho - widziałyście? Nawet google są dziś sezamkowe
![]() A ja nie lubię tego, ani pigi czy kermita? - nie znoszę kukiełek, ani ludzi przebranych za takie ... coś ![]() ![]() - kocham bajki animowane |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.

bo nic nie wiem

(

, więc wybaczcie, że szybko i z byczkami pewnie cosik skrobnę do Was
. Mam nadzieje ze nie chodzilo im ze tak dlugo masz tam zostac

kurcze na tym watku to zawsze takie akcje sa hyhy 

- kocham bajki animowane