|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
No to muszę facetowi wspomnieć że ja z tego ni chu i niech zrobi to ze mną. W ogóle to mówiłam wam jaki mam fakultet, ja + koleżanka, a ona czasem nie chodzi. Czyli praktycznie korki. ![]() Jadłyście Cini Mini truskawkowe ? |
|
|
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry Żbiczki ;*
zła jestem. nie było proby poloneza, nikt mojej klasie o tym nie powiedział, poza tym kolega sam wybrał reszcie znaczki na studniówkę, a jak pokazałam klasie to wszyscy stwierdzili, że ohyda i tego nie chcą, wiec go poinformowałam, że chcemy inne.. i za to, że MOJA KLASA ma takie zdanie on walną focha NA MNIE wkurza mnie, że on jest kumplem interesownym. jak mu coś potrzeba i ja mogę to załatwić to wie gdzie szukać ![]() znalazł się Pan Mądry. ugh. idę na 17:00 do mojej G. więc już mnie dzisiaj raczej nie będzie, pocytuję Was wieczorkiem przed snem. więc miłego popołudnia Moje Gazele ;**
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15107789]w ogóle wiecie co dziewczyny ? jakaś szkoła w Gdańsku chce złożyc projekt żeby matura rozpoczynała się w czerwcu
![]() dzień dobry;* wczoraj nie miałam czasu wejść tutaj nawet. Ale Was nadrobiłam. W końcu weekend. Chociaż w sumie będzie jak zwykle pracowity. ![]() Jestem dzisiaj w autobusie i byłam zmuszona słuchać konwersacji jednego chłopaka z kierowcą. Tzn. bardziej monologu chłopaka. Myślałam, że tam padnę ze śmiechu. Np. :chłopak: "Noo kolega pracuje w wojsku, dużo zarabia, to można popić. " po chwili mówi... "Mieć a nie mieć 600 zł". I w ogóle coś tam o prawku mówi: Ch: "Jaka będzie pogoda w pon." Kierowca "Niee wiem, powiem Ci w poniedziałek" chyba chciał wymusić pytanie "A co będzie w pon." Jednak się nie doczekał. I sam powiedział "Bo mam egzamin na prawko.". Dziwny ten koleś. Ludzie są śmieszni. ![]() oglądam na animal planet o lemurach i mi żal Tereski (tak nazwali lemura), bo zgubiła stado. I ten, dzisiaj o 12 w nocy jadę do Warszawy.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-11-06 o 14:25 |
|
|
|
#2134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ha ha Ja kiedyś siedzę sobie na przystanku, koło mnie jakaś dziewczyna, tak z 25 lat. I zaczyna mi opowiadać, że musi kupić sukienkę na wesele, bo niedługo ma. Później zaczęła mi opowiadać o swojej koleżance, która gdzieś coś tam studiuje. Ja przez całą 'rozmowę' nie wypowiedziałam ani słowa. Siedziałam i patrzyłam przez siebie
|
|
|
|
|
#2135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o Boooże.
|
|
#2136 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
już by się wstydził Ci kazać pisać kolejną pracę!![]() Niektórzy "nauczyciele" to mnie powalają. Oczywiście prym wiedzie moja ukochana pani od niemieckiego. Ostatnio nam oznajmiła, że jak idzie do naszej klasy na lekcje, to tylko się modli, żeby przeżyć No sorry, ale jeśli jest taka "głupia" i daje sobą pomiatać, to czego się dziwi? Jakoś z innymi nauczycielami tego problemu nie ma ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I gdzie tu sprawiedliwość??!!Ostatnio nie ogarniam tego co tu się dzieje Ale fajnie, fajnie dużo nowych "twarzy" ![]() I dziewczyny! Uwaga, uwaga! Z dniem dzisiejszym tj. 6 listopada 2009 roku , postanawiam, że biorę się ostro w garść i do pracy! Przebimbałam tyle, więc już najwyższy czas! I udowodnię, kto tu jest najlepszy !Koniec postanowienia! ![]() Z bojowym nastawieniem, jazda do matury! ![]() Oooo i wy na pewno wiecie ![]() W tych przedmiotach dodatkowych można wpisać jednego przedmiotu dwa poziomy? Tzn. np. biologia P i biologia R? Jak dla mnie to można, ale wolę się upewnić
|
|
#2137 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tylko sie utwierdzilam ze ta pani nie ma pojęcia o co chodzi w maturze, powiedziała, że jak mi zabraknie kartek to dostane więcej błagam was, ja juz nie wiem czy mam sie smiac czy plakac. Cytat:
![]() ale tak czy siak idzcie do dyrektorki. w ogóle fajny ksiądz koljny co sie z powolaniem minal.ale bym mu coś powiedział ![]() Cytat:
Cytat:
![]() moze kobieta da sobie siana. ja nie mialam tych tryptofanow ![]() ale fajnie wyjasnilaś to, musze zapamietac na ktorej stronie w ktorym watku to jak bede miala na korkach to do tego wrócę
|
||||
|
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
a ja myślałam dzisiaj, że mnie szlak trafi w autobusie ;P
wracam ze szkoły, stoję sobie w autobusie a za mną stoi chłopak, jego dziewczyna siedzi i dosłownie co kilka sekund słyszałam bądź co bądź ciche mlaskanie ;] i inne tego typu 'dźwięki' fajnie, że się kochają, ale w autobusie mogliby się powstrzymać ;] albo trochę ograniczyć... ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- jakby co mogę zrobić fotki notatek xd bo mam schematy do tego też :P
|
#2139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle to jak hippis wyglądała, jakieś koraliki, paciorki, okrągłe okulary. |
|
|
|
|
#2140 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?ale wiesz co? faceci tak mają Cytat:
biedna Tereska ![]() do Warszawy jedziesz i nic nie mowilas ![]() Cytat:
na nic wasz sprzeciw? u nas "byłaby juz u pani (wychowawczyni)" ![]() ahaha, skad jej sie to wzielo? ![]() Cytat:
ale spokojnie, ogarnie się ![]() u mnie w szkole mówiła dyr że nie :| ale najlepiej samemu pytac w cke, bo juz dawno przekonalam sie ze szkoly potrafia nic a nic nie wiedziec. |
||||
|
|
|
#2141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie można, bo R i P jest tego samego dnia o tej samej godzinie. Nie rozdwoisz się przecież ![]() U nas też, ale u nas to na lekcjach połowy klasy nie ma
|
|
|
|
|
#2142 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale w sumie wypracowanie to chyba mozna ile sie chce chociaz nie wiem nie mam zamiaru liczyc tam slow, pewnie za kazdym razem wyszloby mi inaczej:PCytat:
a dzis fajny dzien, dwie 4 (jednak z hist. ![]() z II wojny swiatowej i spr. z wiedzy bardzo glupi .. nienawidze tego) ... wiec juz weekend :d niestety wiele nie zaszaleje bo mi tato wraca po miesiacu, wiec musze go przywitac ;D
|
|
|
#2143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wychowawca to i tak by nas nie poparł. Nie lubi nas, bo nikt do niego na prawko nie poszedł ![]() Klej wąchała ![]() Albo przeuczyła się |
|
|
|
|
#2144 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powinnas sie cieszyc, albo conajmniej uwagi nie zwracac ![]() ha pewnie,że mozesz, jak mozesz ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w obu rękach po długopisie xD lewą ręką P, prawą R ^^ i jazda xD
|
|
#2146 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedzieeesz ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2147 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie, chyba podstawa jest o 9, a rozszerzenie o 14 czy 13 . Ale jeszcze poszukam, to się załamałam :P jak to nie w obu rękach po długopisie xD lewą ręką P, prawą R ^^ i jazda xD ale to w 2 róznych salach To się rozdwoję ![]() Ooo albo mam lepszyb pomysł Niby moja siostra jest do mnie podobna, to ja pójdę na podstawę, a ją wyślę na rozszerzenie
Niech nikt i nic nie zdoła Cię powstrzymać od zrobienia rzeczy, które sobie wymarzyłaś... Edytowane przez FeelingGood Czas edycji: 2009-11-06 o 14:55 |
|
|
|
|
#2148 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
spoko żaden problem ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- o jednej godzinie wiem, że bio jest o 9, a tydzień później chemia o 14 ^^ u mnie na sali gimn.
|
|
#2149 |
|
Rozeznanie
|
Ooooo nieeee!!!
A jednak o tej samej godzinie dwa poziomy! ![]() ![]() ![]() To mnie dobili ![]() Nie pozostaje nic innego jak kuć do rozszerzenia ![]() Albo jeszcze powylewam swoje żale ![]() Niby z jakiej okazji nie mogę zdać obu poziomów? Czemu mam być gorsza od tych co, co mogą oba napisać z polaka, matmy czy angola!!!??? Co za chory kraj!! PS. Już mi lepiej
Niech nikt i nic nie zdoła Cię powstrzymać od zrobienia rzeczy, które sobie wymarzyłaś... Edytowane przez FeelingGood Czas edycji: 2009-11-06 o 15:02 |
|
|
|
#2150 | |
|
Zakorzenienie
|
O 14 to jest historia muzyki
![]() Nie dam radyyyy Cytat:
No tak możesz zrobić
|
|
|
|
|
#2151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kujemy !masz rację, w sumie. a nie mozesz tylko dlatego, że to dodatkowy ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- eeej jestem glodna, ale nie chce mi się robić obiadu
|
|
|
|
|
#2152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tereska grupę, w tym mamę znalazła. Także happy end. ![]() Dopiero dzisiaj się dowiedziałam, że jadę. Z siostrą jadę zawieźć na lotnisko jej znajomego. dziewczyny we wtorek w szkole będzie oddawanie krwi, zapisałam się na listę. Tylko nie wiem, czy mi w ogóle pobiorą, bo chyba nie mam odpowiedniej wagi. Boję się, ale chcę znać swoją gr. krwi.
|
|
#2153 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Marta, no jak to który kolega, no Karol przecież. -.- nic mi się nie chce. -.- ŻJDD
|
|
#2154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oo to słitaśnie ![]() osz ty, zapamietam sobie ![]() nie boooj podobno nic nie czuc, a moze sie okazac ze mimo wagi masz swietną krew i wezmą ![]() no, a jak nie, to poznasz gr krwi. bo to najpierw pobieraja troche z palca - na badania wlasnie, wiec juz poznasz grupę w tym momencie, jak bedziesz za lekka, to juz tych 450 ml nie wezma ed: no chyba ze od razu Cie skreślą, to wtedy zrob tak jak Martyna mówi
Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2009-11-06 o 15:16 |
|
|
|
|
#2155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jesteś za lekka nie pobiorą..a test na grupę krwi kosztuje chyba 15 zł w laboratorium, tam gdzie się idzie jak Ci pobierają krew np. podczas choroby, najczęściej w jakimś ośrodku zdrowia czy coś.
|
|
#2156 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie -.- Ma szkołę jazdy i jak ktoś był przed 18 to się wprost pytał kiedy do niego przyjdzie. A jak poszło 5 osób na całą klasę to się trochę zdenerwował. I akcje z tym były. Widział moją kol. przed WORDem i jak mu następnego dnia dzień dobry powiedziała to on jej z tekstem 'ja za zdrajcami nie rozmawiam' i przez 2 tyg był obrażony. Albo mój kolega, miał poprawkę w sierpniu, więc świadectwo miał dostać we wrześniu. To ten mu ' jak się zapiszesz do mnie to ci dam świadectwo ' niby na żrty mówił ale do tej pory nie oddał :// |
|
|
|
#2158 | |
|
Zakorzenienie
|
tja. przy okazji. on ma z głową coś nie tak :/ wkurzył mnie.
zrobiłabym, ale to za sześć godzin bym dopiero do Ciebie doleciała. Pasuje? ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
no co Ty ? ![]() jaki de.bil.
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
To jest właśnie nasz wychowawca, w całej okazałości.
Kumpluje się z dyrkiem to go nie zwolnią. |
|
|
|
#2160 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale frajer. moze chcial byc zabawny?choc chyba nie, wprost mowil ze mu na kasie zalezy i tyle. dziwni ludzie czasem sa... tacy... zapatrzeni w siebie i tylko o sobie myslacy... i uwazajacy ze sa fajni. ze maja racje. Cytat:
nie masz jakiejs tajemniczej siły, ktora by przesłała ![]() łeee, pojde se zrobie sama ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
o popatrz - tak jak moja polonistka! zal.
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:28.

No sorry, ale jeśli jest taka "głupia" i daje sobą pomiatać, to czego się dziwi? Jakoś z innymi nauczycielami tego problemu nie ma 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Dyrektor mu kazał, a on powiedział 'nie'. W takim razie dyrektor powiedział, że zwalnia nas z tej religii, a ksiądz, że się nie zgadza. No kretyn. 
?