|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2131 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
No to muszę facetowi wspomnieć że ja z tego ni chu i niech zrobi to ze mną. W ogóle to mówiłam wam jaki mam fakultet, ja + koleżanka, a ona czasem nie chodzi. Czyli praktycznie korki. ![]() Jadłyście Cini Mini truskawkowe ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2132 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry Żbiczki ;*
zła jestem. nie było proby poloneza, nikt mojej klasie o tym nie powiedział, poza tym kolega sam wybrał reszcie znaczki na studniówkę, a jak pokazałam klasie to wszyscy stwierdzili, że ohyda i tego nie chcą, wiec go poinformowałam, że chcemy inne.. i za to, że MOJA KLASA ma takie zdanie on walną focha NA MNIE ![]() wkurza mnie, że on jest kumplem interesownym. jak mu coś potrzeba i ja mogę to załatwić to wie gdzie szukać ![]() znalazł się Pan Mądry. ugh. idę na 17:00 do mojej G. więc już mnie dzisiaj raczej nie będzie, pocytuję Was wieczorkiem przed snem. więc miłego popołudnia Moje Gazele ;**
#2133 |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15107789]w ogóle wiecie co dziewczyny ? jakaś szkoła w Gdańsku chce złożyc projekt żeby matura rozpoczynała się w czerwcu
![]() ![]() ![]() dzień dobry;* wczoraj nie miałam czasu wejść tutaj nawet. Ale Was nadrobiłam. W końcu weekend. Chociaż w sumie będzie jak zwykle pracowity. ![]() Jestem dzisiaj w autobusie i byłam zmuszona słuchać konwersacji jednego chłopaka z kierowcą. ![]() chłopak: "Noo kolega pracuje w wojsku, dużo zarabia, to można popić. " po chwili mówi... "Mieć a nie mieć 600 zł". ![]() ![]() I w ogóle coś tam o prawku mówi: Ch: "Jaka będzie pogoda w pon." Kierowca "Niee wiem, powiem Ci w poniedziałek" ![]() chyba chciał wymusić pytanie "A co będzie w pon." Jednak się nie doczekał. I sam powiedział "Bo mam egzamin na prawko.". Dziwny ten koleś. Ludzie są śmieszni. ![]() oglądam na animal planet o lemurach i mi żal Tereski (tak nazwali lemura), bo zgubiła stado. ![]() ![]() I ten, dzisiaj o 12 w nocy jadę do Warszawy.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-11-06 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ha ha ![]() Ja kiedyś siedzę sobie na przystanku, koło mnie jakaś dziewczyna, tak z 25 lat. I zaczyna mi opowiadać, że musi kupić sukienkę na wesele, bo niedługo ma. Później zaczęła mi opowiadać o swojej koleżance, która gdzieś coś tam studiuje. Ja przez całą 'rozmowę' nie wypowiedziałam ani słowa. Siedziałam i patrzyłam przez siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o Boooże. ![]() ![]()
![]() |
#2136 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niektórzy "nauczyciele" to mnie powalają. Oczywiście prym wiedzie moja ukochana pani od niemieckiego. Ostatnio nam oznajmiła, że jak idzie do naszej klasy na lekcje, to tylko się modli, żeby przeżyć ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ostatnio nie ogarniam tego co tu się dzieje ![]() ![]() I dziewczyny! Uwaga, uwaga! ![]() ![]() ![]() Koniec postanowienia! ![]() Z bojowym nastawieniem, jazda do matury! ![]() Oooo i wy na pewno wiecie ![]() W tych przedmiotach dodatkowych można wpisać jednego przedmiotu dwa poziomy? Tzn. np. biologia P i biologia R? Jak dla mnie to można, ale wolę się upewnić ![]()
![]() |
#2137 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tylko sie utwierdzilam ze ta pani nie ma pojęcia o co chodzi w maturze, powiedziała, że jak mi zabraknie kartek to dostane więcej ![]() błagam was, ja juz nie wiem czy mam sie smiac czy plakac. Cytat:
![]() ale tak czy siak idzcie do dyrektorki. w ogóle fajny ksiądz ![]() ale bym mu coś powiedział ![]() Cytat:
Cytat:
![]() moze kobieta da sobie siana. ja nie mialam tych tryptofanow ![]() ale fajnie wyjasnilaś to, musze zapamietac na ktorej stronie w ktorym watku ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2138 |
Zakorzenienie
|
a ja myślałam dzisiaj, że mnie szlak trafi w autobusie ;P
wracam ze szkoły, stoję sobie w autobusie a za mną stoi chłopak, jego dziewczyna siedzi i dosłownie co kilka sekund słyszałam bądź co bądź ciche mlaskanie ;] i inne tego typu 'dźwięki' fajnie, że się kochają, ale w autobusie mogliby się powstrzymać ;] albo trochę ograniczyć... ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- jakby co mogę zrobić fotki notatek xd bo mam schematy do tego też :P
#2139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle to jak hippis wyglądała, jakieś koraliki, paciorki, okrągłe okulary. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2140 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale wiesz co? faceci tak mają ![]() Cytat:
![]() biedna Tereska ![]() ![]() do Warszawy jedziesz i nic nie mowilas ![]() Cytat:
![]() na nic wasz sprzeciw? u nas "byłaby juz u pani (wychowawczyni)" ![]() ahaha, skad jej sie to wzielo? ![]() Cytat:
![]() ![]() u mnie w szkole mówiła dyr że nie :| ale najlepiej samemu pytac w cke, bo juz dawno przekonalam sie ze szkoly potrafia nic a nic nie wiedziec. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie można, bo R i P jest tego samego dnia o tej samej godzinie. Nie rozdwoisz się przecież ![]() U nas też, ale u nas to na lekcjach połowy klasy nie ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2142 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale w sumie wypracowanie to chyba mozna ile sie chce chociaz nie wiem ![]() Cytat:
a dzis fajny dzien, dwie 4 (jednak z hist. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wychowawca to i tak by nas nie poparł. Nie lubi nas, bo nikt do niego na prawko nie poszedł ![]() Klej wąchała ![]() Albo przeuczyła się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2144 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
powinnas sie cieszyc, albo conajmniej uwagi nie zwracac ![]() ![]() ha ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w obu rękach po długopisie xD lewą ręką P, prawą R ^^ i jazda xD
![]() |
#2146 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedzieeesz ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2147 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie, chyba podstawa jest o 9, a rozszerzenie o 14 czy 13 . Ale jeszcze poszukam, to się załamałam :P jak to nie ![]() w obu rękach po długopisie xD lewą ręką P, prawą R ^^ i jazda xD ale to w 2 róznych salach ![]() ![]() To się rozdwoję ![]() ![]() Ooo albo mam lepszyb pomysł ![]() ![]()
Niech nikt i nic nie zdoła Cię powstrzymać od zrobienia rzeczy, które sobie wymarzyłaś... Edytowane przez FeelingGood Czas edycji: 2009-11-06 o 13:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2148 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() spoko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- o jednej godzinie ![]() wiem, że bio jest o 9, a tydzień później chemia o 14 ^^ u mnie na sali gimn. ![]()
![]() |
#2149 |
Rozeznanie
|
Ooooo nieeee!!!
A jednak o tej samej godzinie dwa poziomy! ![]() ![]() ![]() To mnie dobili ![]() Nie pozostaje nic innego jak kuć do rozszerzenia ![]() Albo jeszcze powylewam swoje żale ![]() Niby z jakiej okazji nie mogę zdać obu poziomów? Czemu mam być gorsza od tych co, co mogą oba napisać z polaka, matmy czy angola!!!??? Co za chory kraj!! PS. Już mi lepiej ![]()
Niech nikt i nic nie zdoła Cię powstrzymać od zrobienia rzeczy, które sobie wymarzyłaś... Edytowane przez FeelingGood Czas edycji: 2009-11-06 o 14:02 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2150 | |
Zakorzenienie
|
O 14 to jest historia muzyki
![]() Nie dam radyyyy ![]() Cytat:
![]() No tak możesz zrobić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kujemy ![]() masz rację, w sumie. a nie mozesz tylko dlatego, że to dodatkowy ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- eeej jestem glodna, ale nie chce mi się robić obiadu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tereska grupę, w tym mamę znalazła. Także happy end. ![]() Dopiero dzisiaj się dowiedziałam, że jadę. Z siostrą jadę zawieźć na lotnisko jej znajomego. ![]() dziewczyny we wtorek w szkole będzie oddawanie krwi, zapisałam się na listę. Tylko nie wiem, czy mi w ogóle pobiorą, bo chyba nie mam odpowiedniej wagi. Boję się, ale chcę znać swoją gr. krwi. ![]()
![]() |
#2153 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Marta, no jak to który kolega, no Karol przecież. -.- nic mi się nie chce. -.- ŻJDD
![]() |
#2154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() oo to słitaśnie ![]() osz ty, zapamietam sobie ![]() nie boooj ![]() ![]() no, a jak nie, to poznasz gr krwi. bo to najpierw pobieraja troche z palca - na badania wlasnie, wiec juz poznasz grupę w tym momencie, jak bedziesz za lekka, to juz tych 450 ml nie wezma ![]() ed: no chyba ze od razu Cie skreślą, to wtedy zrob tak jak Martyna mówi ![]() Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2009-11-06 o 14:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a test na grupę krwi kosztuje chyba 15 zł w laboratorium, tam gdzie się idzie jak Ci pobierają krew np. podczas choroby, najczęściej w jakimś ośrodku zdrowia czy coś.
![]() |
#2156 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2157 |
Zakorzenienie
|
![]() No właśnie nie -.- Ma szkołę jazdy i jak ktoś był przed 18 to się wprost pytał kiedy do niego przyjdzie. A jak poszło 5 osób na całą klasę to się trochę zdenerwował. I akcje z tym były. Widział moją kol. przed WORDem i jak mu następnego dnia dzień dobry powiedziała to on jej z tekstem 'ja za zdrajcami nie rozmawiam' i przez 2 tyg był obrażony. Albo mój kolega, miał poprawkę w sierpniu, więc świadectwo miał dostać we wrześniu. To ten mu ' jak się zapiszesz do mnie to ci dam świadectwo ' niby na żrty mówił ale do tej pory nie oddał :// |
![]() ![]() |
![]() |
#2158 | |
Zakorzenienie
|
tja. przy okazji. on ma z głową coś nie tak :/ wkurzył mnie.
zrobiłabym, ale to za sześć godzin bym dopiero do Ciebie doleciała. Pasuje? ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
no co Ty ? ![]() jaki de.bil.
![]() |
#2159 |
Zakorzenienie
|
To jest właśnie nasz wychowawca, w całej okazałości.
Kumpluje się z dyrkiem to go nie zwolnią. |
![]() ![]() |
![]() |
#2160 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choc chyba nie, wprost mowil ze mu na kasie zalezy i tyle. dziwni ludzie czasem sa... tacy... zapatrzeni w siebie i tylko o sobie myslacy... i uwazajacy ze sa fajni. ze maja racje. Cytat:
![]() nie masz jakiejs tajemniczej siły, ktora by przesłała ![]() ![]() łeee, pojde se zrobie sama ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
o popatrz - tak jak moja polonistka! ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.