|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
hej sloneczka moje!
pisze z rana z okropnym samopoczuciem! mecza mnie mdlosci, slaba jestem, niewyspana. Wczoraj bylismy na koncercie wieczorem, nei wrocilismy pozno, ale spac nie moglam bo.. oczywiscie w nocy tez meczyly mnie mdlosci. masakra. Ale cierpie dla maluszka ![]() dodatkowo u nas teraz najciemniejsze dni. slonce wschidzi mniej wiecej o 9:20 a zachodzi o 15:stej jest ciezko. Wczoraj bylo szaro i deszczowo wiec w ogole ani na chwile nie wygladalo to jak dzien. Czekam na snieg bo przeciez zwariowac mozna. DOczytam was po poludniu dziewczynki bo mam duzo pracy. Linus!! co do welonu bierz ten bez cekinow, jestes sliczna szczupla dziewczynka, po co ci cekiny! Carol! trzymam kciuki juz teeraz choc do 18-stej jeszcz etroche czasu. Wiem, ze sie denerwujesz, ja sie cala trzeslam jak weszlam do lekarza, az sie ze mnei smial. I 15 razy pytalam czy to napewno serduszko??? Wiec ctrzeba spokojniej kochana bo ja wiem ze wszystko bedzie dobrze. Latkoo ja sie smieje ze tez juz mi brzuszek widac, choc moze to moja tylko wyobraznia ![]() ![]() Pozdrawiam i milego (choc u nas deszczowego i ciemnego) dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#362 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u nas staranka na nowo rozpoczete ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#363 | |
Zadomowienie
|
Witajcie sloneczka
![]() Ja juz od godziny w pracy. Znowu musialam przyjsc wczesniej ![]() Carol mam nadzieje ze sie nie denerwujesz przed wizyta... Wszystko bedzie dobrze ![]() Cosmaaa przy pierwszym pudelku moze sie zdarzyc ze @ sie nie pojawi. Ale mimo wszystko wole zeby byla fasolka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Milego dzionka dziewczynki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#364 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry kochane
![]() Żyję ![]() ![]() ![]() ![]() Tak Was troszkę nadrobiłam, ale niestety tak bardzo dokładnie nie byłam w stanie. Mocno trzymam kciuki za wszystkie starania ![]() Dziekuję za wszystkie słowa otuchy ![]() Linka mnie się bardziej podoba ten z lamówką jest taki wyrażniejszy i miałam całkiem podobny itakasia ja też tą ciążę mam zupełnie inną, z oliwią był zupełny luz, a teraz jakieś mdłości normlanie szok. Może rzeczywiście teraz będzie chłopak. Zobaczymy. latko carol a ja myślałam że mam biegunkę z grypy, a Wy tu piszecie że to może być ciążowa. mi na szczęście już sama przeszła. Co do reszty objawów to brzuch mnie nie boli, za to moje cycole zgupiały... jak tak dalej pójdzie to ja nie wiem jaki rozmiar będzie pod koniec ciąży, a sutki chyba coś się mojemu organizmowi pomyliło, przecież na karmienie to jeszcze jest czas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#365 | |||
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki
![]() U mnie dziś 34dc, temp 37,1 troszkę mnie zgaga męczyła ale nie wiem czy nie z przejedzenia ![]() ![]() a wogóle to się boję bo mój synuś dostał ospy ![]() ![]() Carol mam prośbę bo Ty dziś masz wizytę u lekarza,zapytaj się czy jest jakieś ryzyko ![]() ojjj się porobiło. Miłego dzioneczka dziewczynki,lecę poczytać co tam u Was ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#366 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
![]() a co do flaszeczki to hmmm ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() a co do mam talen to mi się podobała Anna T ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i prosze nie kaz czekac ![]() a co do prezentu dla mnie to niestety za wczesnie jeszcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#368 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() idę torszeczkę posprzatac,odezwę się poźniej dziewczynki. Carol trzymam kciuki za wizytę,zobaczysz juz fasolinkę ![]() ![]() Edytowane przez agnieszka1980 Czas edycji: 2009-12-07 o 10:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#370 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#372 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Marlenko jak sie ciesze, że czujesz się lepiej ![]() ![]() ![]() ![]() Kasieńko, wiesz może ociupinkę się denerwuję,ale nie tak jak ostatnio ![]() Aguś jak nie zapomnę z nadmiaru wrażeń, to sie zapytam ![]() ![]() Karolinko postaram się pić więcej, ale będzie cięzko, bo ja nie lubię pić, dziennie wypije może z litr i to wszystko, ale tak jak pisałam do 3 razy dziennie odwiedzam wc więc chyba tak szybko sie nie odwodnię. ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#373 | |
BAN stały
|
Ach Motylku jeszcze co do naszych rzadkich stosunkow.... teraz nie mamy tak naprawde kiedy, wykorzystujemy kazda mozliwa okazje zeby sie poprzytulac, ale hm niekiedy nie ma jak skoro ja jestem w PL np, albo on tam jest
![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#375 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() heh ale masz opiekunczego mezczyzne! mrrr ![]() ![]()
![]() |
#377 |
Zadomowienie
|
Powiem Ci że czasami aż za bardzo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Zadomowienie
|
witam was dziewczynki z samego rana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
WAGA 84 KG. ![]() ![]() ---------WZROST 168 cm.------- ![]() [B]od dzis konczę z dukanem i przechodze na MŻ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18 ![]() zaczynam od nowa ![]() 17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage) dieta od poniedziałku ![]() 21.luty - |
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#380 |
Zakorzenienie
|
normalnie Cosma nie mogę się napatrzeć na twoje zdjęcie w avatarku. Poprostu cudne.
A ja się za szybko cieszyłam, siedzę teraz z szalikiem na szyji, bo mnie tak dziwnie boli, boję się że to będzie drugie uderzenie tej cholernej grypy, a już było tak pięknie... mam nadzieję że to chwilowe osłabienie... |
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Zakorzenienie
|
Karolinko spróbuje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cosma to na razie sie nie martw kochana i tak co ma być to będzie ![]() Witaj Agusiu ![]() ![]()
#382 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Moje wlasne ![]() Co do choroby, to staraj sie nie wychodzic, wylezec to lozku i pokurowac sie domowymi sposobami ![]() Tak spogladam na ten test co chwila i patrzac na te jedne, ale za to gruba ![]() Teraz nastepny test planuje robic dopiero pod koniec przyszlego roku i modlic sie wtedy bede o 2 kreseczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
![]() Karolinko 3mqm kciuki za wizyte ale napewno wszystko jest ok: Cosma ale nam narobilas "smaka" na tedwie kreseczki ![]() ![]() ![]() ![]() dziewczynki a @ nadal nie ma ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#386 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#387 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ogolnie czuje sie ok..takze fasolinka to napewno nie jeste bo niemam zadnych objawow ![]() ciekawa jesem jak tam myszka( chyba dobrze pamietam) jej juz sie ponad dwa tyg spoznia i testy neg wychodzily
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() Edytowane przez sas Czas edycji: 2009-12-07 o 11:53 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#389 |
Zadomowienie
|
no i ładnie nie mam was jak nadrobic...tyle roboty w pracy dzis mam
![]()
WAGA 84 KG. ![]() ![]() ---------WZROST 168 cm.------- ![]() [B]od dzis konczę z dukanem i przechodze na MŻ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18 ![]() zaczynam od nowa ![]() 17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage) dieta od poniedziałku ![]() 21.luty - |
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczyny!
Dzisiaj w nocy praktycznie nie spałam.Wierciłam sie strasznie.No i raz tak się trochę mocniej przekręciłam i strasznie mnie zaklulo w dole brzucha z prawej strony.Już drugi raz mi się to zdarza.Miałyście tak drogie zafasolkowane? Carol trymam kciuki za dzisiejsza wizyte i zdaj relację koniecznie po. Cosmaa mnie przed zatestowaniem mdliło wieczorami, ale tak delikatnie. Motylku ja tez nie wiem, kiedy był ten moment, który zaowocował fasolką.Trzymam kciuki żeby się udało!!!!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.