Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ III - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-07, 06:52   #361
anula_81
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

hej sloneczka moje!

pisze z rana z okropnym samopoczuciem! mecza mnie mdlosci, slaba jestem, niewyspana. Wczoraj bylismy na koncercie wieczorem, nei wrocilismy pozno, ale spac nie moglam bo.. oczywiscie w nocy tez meczyly mnie mdlosci. masakra. Ale cierpie dla maluszka
dodatkowo u nas teraz najciemniejsze dni. slonce wschidzi mniej wiecej o 9:20 a zachodzi o 15:stej
jest ciezko. Wczoraj bylo szaro i deszczowo wiec w ogole ani na chwile nie wygladalo to jak dzien. Czekam na snieg bo przeciez zwariowac mozna. DOczytam was po poludniu dziewczynki bo mam duzo pracy. Linus!! co do welonu bierz ten bez cekinow, jestes sliczna szczupla dziewczynka, po co ci cekiny!
Carol! trzymam kciuki juz teeraz choc do 18-stej jeszcz etroche czasu. Wiem, ze sie denerwujesz, ja sie cala trzeslam jak weszlam do lekarza, az sie ze mnei smial. I 15 razy pytalam czy to napewno serduszko??? Wiec ctrzeba spokojniej kochana bo ja wiem ze wszystko bedzie dobrze.
Latkoo ja sie smieje ze tez juz mi brzuszek widac, choc moze to moja tylko wyobraznia ale ja zawsze mialam plaski jak stol a teraz taki twardszy jest i nie moge wciagnac))

Pozdrawiam i milego (choc u nas deszczowego i ciemnego) dnia

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 07:42   #362
Maggie1983
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez LadyMK Pokaż wiadomość
ja w pokoju (byłym) u rodziców zrobiłam sobie sufit i 2ściany - natchnienie (taki ni to biały ni kremowy) i 2 ściany majowy bez (taki niby fiolecik) ;]
Teraz jest tyle dostępnych kolorów, odcieni, że............ własnie tu tkwi problem gdy kobieta ma wybierać ale na pewno znajdziesz fiolecik nie taki zimny
no wlasnie tu lezy problem
Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
hej a ja znów tylko na chwilke zobaczcie jakie to piekne
http://www.youtube.com/watch?v=GUANewh4arU

Marlenko kuruj sie, strasznie mi Cie szkoda że sie musisz tak nacierpieć
Linka super ze u Ciebie i dzidzi ok

a reszta dziewczynek hmmmm nie wiem co wam poradzić na biegunkę może gorzka czekoladka by pomogła

a co do kolorków to ja mały pokoik czyli taka moja sypialnia też jest fioletowa taka jasna i ze spaniem nie mam problemówprzedpokój czerwony ,kuchnia pomarańczowa i salonik zielony, uwielbiam zywe kolorki
czyli mam sie skusic na jakis fajny fiolecik. Dziekuje wszystkkim za opinie!
Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
A mnie tam podobał się Kruk i Blacha LAtko co ty opowiadasz? zaczyna ci brzuś rosnąc???mnie nie ruszył nawet centymetra!

Kochane szukam welonu do mej skromniutkiej sukni. Ten który mi proponowali był masakrycznie drogi, a tu znalazłam na allegro tańsze i teraz nie wiem...

Pierwszy jak widać, jest cięty z cekinkami a drugi z lamówką. Niby mała rożnica ale jednak nie wiem na który się decydowac.
ja nie lubie welonow z lamowka, ale do Twojej sukni zdecydowanie pasuje ten z lamowka
Cytat:
Napisane przez nika0108 Pokaż wiadomość
Hej chciałam się tylko przywitać jestem wykończona dziś miałam egzamin z prawa zobowiązań i ledwo żyję. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie i trzymam kciuki za te dziewczynki , które tak jak ja się starają
studentka administracji???
Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
hej sloneczka moje!

pisze z rana z okropnym samopoczuciem! mecza mnie mdlosci, slaba jestem, niewyspana. Wczoraj bylismy na koncercie wieczorem, nei wrocilismy pozno, ale spac nie moglam bo.. oczywiscie w nocy tez meczyly mnie mdlosci. masakra. Ale cierpie dla maluszka
dodatkowo u nas teraz najciemniejsze dni. slonce wschidzi mniej wiecej o 9:20 a zachodzi o 15:stej
jest ciezko. Wczoraj bylo szaro i deszczowo wiec w ogole ani na chwile nie wygladalo to jak dzien. Czekam na snieg bo przeciez zwariowac mozna. DOczytam was po poludniu dziewczynki bo mam duzo pracy. Linus!! co do welonu bierz ten bez cekinow, jestes sliczna szczupla dziewczynka, po co ci cekiny!
Carol! trzymam kciuki juz teeraz choc do 18-stej jeszcz etroche czasu. Wiem, ze sie denerwujesz, ja sie cala trzeslam jak weszlam do lekarza, az sie ze mnei smial. I 15 razy pytalam czy to napewno serduszko??? Wiec ctrzeba spokojniej kochana bo ja wiem ze wszystko bedzie dobrze.
Latkoo ja sie smieje ze tez juz mi brzuszek widac, choc moze to moja tylko wyobraznia ale ja zawsze mialam plaski jak stol a teraz taki twardszy jest i nie moge wciagnac))

no teraz to nam bedziecie rosly w oczach

u nas staranka na nowo rozpoczete wczoraj byla wspolna kapiel, ja wyszlam pierwsza, szybciorem polecialam do pokoju, zapalilam swieczki, wlaczylam naszego ukochanego Barry'ego White'a, zalozylam sexy komplecik i wskoczylam pod poduszke i nakrylam sie koldra, a jak mezus wszedl to mu szepnelam ze ma prezent pod poduszka od Mikolaja ten moj baranek myslalam, ze padnie ze smiechu i taka glupawka go ogarnela, ze ze smiechu nie mogl prezentu rozpakowac a na koniec jeszcze pytal, czy widzialam Mikolaja jak mu prezent przyniosl
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 08:44   #363
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Witajcie sloneczka

Ja juz od godziny w pracy. Znowu musialam przyjsc wczesniej . Ale tak wypoczelam i wylenilam sie w ten weekend ze jest ok. Bede sie starala do was zagladac.

Carol mam nadzieje ze sie nie denerwujesz przed wizyta... Wszystko bedzie dobrze

Cosmaaa przy pierwszym pudelku moze sie zdarzyc ze @ sie nie pojawi. Ale mimo wszystko wole zeby byla fasolka

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość

ja nie lubie welonow z lamowka, ale do Twojej sukni zdecydowanie pasuje ten z lamowka

u nas staranka na nowo rozpoczete wczoraj byla wspolna kapiel, ja wyszlam pierwsza, szybciorem polecialam do pokoju, zapalilam swieczki, wlaczylam naszego ukochanego Barry'ego White'a, zalozylam sexy komplecik i wskoczylam pod poduszke i nakrylam sie koldra, a jak mezus wszedl to mu szepnelam ze ma prezent pod poduszka od Mikolaja ten moj baranek myslalam, ze padnie ze smiechu i taka glupawka go ogarnela, ze ze smiechu nie mogl prezentu rozpakowac a na koniec jeszcze pytal, czy widzialam Mikolaja jak mu prezent przyniosl

Milego dzionka dziewczynki

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 09:20   #364
marlenka0505
Zakorzenienie

Dzień Dobry kochane
Żyję został mi jeszcze kaszel i mega osłabienie, ale już mogę w miarę normalnie funkcjonować.
Tak Was troszkę nadrobiłam, ale niestety tak bardzo dokładnie nie byłam w stanie.
Mocno trzymam kciuki za wszystkie starania

Dziekuję za wszystkie słowa otuchy

Linka mnie się bardziej podoba ten z lamówką jest taki wyrażniejszy i miałam całkiem podobny
itakasia ja też tą ciążę mam zupełnie inną, z oliwią był zupełny luz, a teraz jakieś mdłości normlanie szok. Może rzeczywiście teraz będzie chłopak. Zobaczymy.
latko carol a ja myślałam że mam biegunkę z grypy, a Wy tu piszecie że to może być ciążowa. mi na szczęście już sama przeszła.

Co do reszty objawów to brzuch mnie nie boli, za to moje cycole zgupiały... jak tak dalej pójdzie to ja nie wiem jaki rozmiar będzie pod koniec ciąży, a sutki chyba coś się mojemu organizmowi pomyliło, przecież na karmienie to jeszcze jest czas
Stary 2009-12-07, 09:44   #365
agnieszka1980
Raczkowanie

Witajcie dziewczynki
U mnie dziś 34dc, temp 37,1 troszkę mnie zgaga męczyła ale nie wiem czy nie z przejedzeniana @ jakoś się nie czuję ale może coś mi się pokręciło
a wogóle to się boję bo mój synuś dostał ospyi teraz nie wiem czy gdybym zaszła to czy coś mi grozi. Przechodziłam już ospę jako dziecko ale kurczę mam strachajak jutro nie dostanę to zrobię tescik.
Carol mam prośbę bo Ty dziś masz wizytę u lekarza,zapytaj się czy jest jakieś ryzykoDziewczynki czy któraś się orientuje?czytałam na necie,że jak przechodziłam ospę to jest ok.
ojjj się porobiło.
Miłego dzioneczka dziewczynki,lecę poczytać co tam u Was

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry kochane
Żyję został mi jeszcze kaszel i mega osłabienie, ale już mogę w miarę normalnie funkcjonować.
Tak Was troszkę nadrobiłam, ale niestety tak bardzo dokładnie nie byłam w stanie.

Linka mnie się bardziej podoba ten z lamówką jest taki wyrażniejszy i miałam całkiem podobny
itakasia ja też tą ciążę mam zupełnie inną, z oliwią był zupełny luz, a teraz jakieś mdłości normlanie szok. Może rzeczywiście teraz będzie chłopak. Zobaczymy.
latko carol a ja myślałam że mam biegunkę z grypy, a Wy tu piszecie że to może być ciążowa. mi na szczęście już sama przeszła.

Co do reszty objawów to brzuch mnie nie boli, za to moje cycole zgupiały... jak tak dalej pójdzie to ja nie wiem jaki rozmiar będzie pod koniec ciąży, a sutki chyba coś się mojemu organizmowi pomyliło, przecież na karmienie to jeszcze jest czas
Super,że już u Ciebie lepiej

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Witajcie sloneczka

Ja juz od godziny w pracy. Znowu musialam przyjsc wczesniej . Ale tak wypoczelam i wylenilam sie w ten weekend ze jest ok. Bede sie starala do was zagladac.

Carol mam nadzieje ze sie nie denerwujesz przed wizyta... Wszystko bedzie dobrze

Cosmaaa przy pierwszym pudelku moze sie zdarzyc ze @ sie nie pojawi. Ale mimo wszystko wole zeby byla fasolka

Witaj Kasieńko

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:

No no no łaskawy ten Mikołaj był dla Twojego tz,mam nadzieję że tz niespodziankę też zostawił w brzuszku
agnieszka1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 09:54   #366
agnieszka1980
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
hej sloneczka moje!

witaj Aneczko

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
mi z tych co wkleiła niunia podoba się tylko to zawiązywane na kokardkę, śliczne i by na pewno pasowało ale te ślubne to raczej takie właśnie drogie. Masz może jakiś bazarek niedaleko siebie albo ryneczek??? bo ja swoje właśnie w takim miejscu kupiłam i dałam raptem 100zł, więc może warto się wybrać? jak coś to nadal służę swoim, tyle, że wiesz rozmiar trochę duży (38 na oko)... aha i mi i osobiście ten welon z kryształkami się podoba ale mój gust to zawsze odbiegał od standardowych

a tak zupełnie z innej beczki, ten mój organizm to czarna rozpacz po prostu dziś w nocy się przebudziłam, czuję, że jakoś mi tak mokro, sprawdzam a tam niespodzianka, śluz 100% płodny...
Motylko to teraz wykorzystuj tz ile tylko możnawidocznie przesunął Ci się cykl przez te Twoje przeziębienie,ja tez tak miałam w zeszłym miesiącu

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Jeszcze się porozglądam za tym futerkiem. Mnie też podoba się to z kokardką, ale czy nie jest troche przykrótkie?
Dziękuje wam dziewczynki za pomoc i zrozumienie. Widze większość za welonem z lamówką Co ja bym bez was zrobiła moje kochane??? Normalenie zapraszam was wszystkie na flaszkę weselną!!!!
Tak jak już dziewczynki pisały bardziej do sukieneczki pasuje ten z lamówką chociaż mi osobiście podoba się ten z cekinami
a co do flaszeczki to hmmm

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
hej dziewuszki, ja po całym dniu w szkole, padam po prostu...
29dc się kończy, ciekawe kiedy dostanę... szyjka nisko i twarda. Dziś troszkę humor marudny... śluz gęsty biały.
Co do welonu Linus, to ja też z lamówką bym wybrała.

A co do mam talent... Filipińczyk też ma powalający głos, i ładnie pokazał z paru stron siebie. Jessica.. mi się nie podoba od początku, jakoś tak irytuje mnie jej osoba. Ania Teliczan podobnie jak jak Filipińczyk mają świetne głosy. Cieszę się, że jemu "Mam talent" zafundowało podróż w jego rodzinne strony
ah!
no i Kaczorex... coś ma młodzieniec w sobie;] te oczka i ta niewinna buxka
za fasolkę. Mój tz mówi,że ja jestem strasznie marudna,może coś się święci
a co do mam talen to mi się podobała Anna T
Stary 2009-12-07, 09:55   #367
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka1980 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki
U mnie dziś 34dc, temp 37,1 troszkę mnie zgaga męczyła ale nie wiem czy nie z przejedzeniana @ jakoś się nie czuję ale może coś mi się pokręciło
a wogóle to się boję bo mój synuś dostał ospyi teraz nie wiem czy gdybym zaszła to czy coś mi grozi. Przechodziłam już ospę jako dziecko ale kurczę mam strachajak jutro nie dostanę to zrobię tescik.
Carol mam prośbę bo Ty dziś masz wizytę u lekarza,zapytaj się czy jest jakieś ryzykoDziewczynki czy któraś się orientuje?czytałam na necie,że jak przechodziłam ospę to jest ok.
ojjj się porobiło.

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Witaj Kasieńko

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

No no no łaskawy ten Mikołaj był dla Twojego tz,mam nadzieję że tz niespodziankę też zostawił w brzuszku
o kurczaki, dawaj tesciora, choc ja wynik na 95% juz znam ale prosze wklej nam zdjecie pieknych, tlustych II i zaczynamy grudniowa fale
i prosze nie kaz czekac
a co do prezentu dla mnie to niestety za wczesnie jeszcze
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Stary 2009-12-07, 09:58   #368
agnieszka1980
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
Hej kochane
Mam pytanie do naszych zafasolkowanych odnosnie ich mdlosci... Powiedzcie mi prosze, w jakich okolicznosciach je odczuwacie, czy sa jakies okreslone pory dni, czy po prostu czasem Was tak lapia?

Bardzio prosie o odpowiedz
Ojjj Cosmaaaa czyżbyno ja narazie Ci nie pomogę bo czy jestemale za Ciebie trzymam kciuczki

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Cytat:
o kurczaki, dawaj tesciora, choc ja wynik na 95% juz znam ale prosze wklej nam zdjecie pieknych, tlustych II i zaczynamy grudniowa fale
i prosze nie kaz czekac
a co do prezentu dla mnie to niestety za wczesnie jeszcze
jak mi się uda to jutro zrobię,bo nie mam jak wyjść bo mały chorykurczę ale by było

idę torszeczkę posprzatac,odezwę się poźniej dziewczynki.
Carol trzymam kciuki za wizytę,zobaczysz juz fasolinkę i jak możesz zapytaj się lekarza o to co pisałam wyżej,dziękuję

Edytowane przez agnieszka1980
Czas edycji: 2009-12-07 o 10:17
Stary 2009-12-07, 10:20   #369
marlenka0505
Zakorzenienie

no to agnieszka trzymam za lokatora
Stary 2009-12-07, 10:23   #370
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
i tz zostawał do końca tak? bo wiesz, same mi pisałyście, że te ich robaczki to żywotne są i w sprzyjających warunkach to chyba nawet 8dni żyją no ale skoro gin powiedziała, że w razie co to nie szkodzi to może poczekaj jeszcze, może to reakcja organizmu na nowe opakowanie. a jeśli krwawienie się nie rozkręci w ciągu kilku dni (no bo przecież musi skoro była przerwa, przynajmniej tak powinno być) to może zrób test, no trudno najwyżej stracisz parę zł, ale przynajmniej będziesz wiedziała

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

ok super ale z tego co na razie wnioskuję to jeszcze skoro mam nisko to dni płodne są tak?? dobrze rozumuję???
aj gapa ze mnie, tam napisałaś, że przed okresem miękka, ale ja jeszcze nie będę miała okresu... za wcześnie...

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

a tak jeszcze do Cosmy, jak wy wytrzymujecie, tzn tak rzadko??? bo my to normalnie jak króliki a jeśli nie kochamy się więcej niż dwa dni to mam wrażenie, że coś jest nie tak;D hihi
Wiem, wiem to wszystko, tylko mi sie wierzyc nie chce, ze w ogole moge cos podejrzewac....
Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
U mnie z mdłościami to bardzo różnie było, czasami odrazu z rana miałam, czasami w południe mnie złapały ale ogólnie to tak z zaskoczki bez niczego, siedzę sobie a tu nagle robi mi się niedobrze , teraz już mi przeszło.
No mnie lapia prawie codziennie wieczorem ... Nawet wczoraj jak musialam autokarem jechac to myslalam ze sie
Cytat:
Cytat:
Ojjj Cosmaaaa czyżbyno ja narazie Ci nie pomogę bo czy jestemale za Ciebie trzymam kciuczki
Zeby to bylo jeszcze z m-c temu .... to bym wariowala z radosci... tymczasem mam w oczach wielki strach ....
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 10:23   #371
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

jak mi się uda to jutro zrobię,bo nie mam jak wyjść bo mały chorykurczę ale by było

idę torszeczkę posprzatac,odezwę się poźniej dziewczynki.
Carol trzymam kciuki za wizytę,zobaczysz juz fasolinkę i jak możesz zapytaj się lekarza o to co pisałam wyżej,dziękuję

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-07, 10:33   #372
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień Dobry kochane

Cytat:
Witajcie sloneczka

Cytat:
Witajcie dziewczynki
ojjj się porobiło.

Witaj Kasieńko

Witajcie kochane

Marlenko jak sie ciesze, że czujesz się lepiej mnie biegunka tak do 3 razy dziennie męczy,więc nie jest źle, tylko jelita bolą i wzdęcia tez strasznie mnie męczą. A cycochy wystartowały mężuś dzisiaj zauwazył, że sa większe w nocy chciałam sie na brzuchu położyć i nie ogłam wyleżeć, bo bolały

Kasieńko, wiesz może ociupinkę się denerwuję,ale nie tak jak ostatnio

Aguś jak nie zapomnę z nadmiaru wrażeń, to sie zapytam i tzrymam mocno kciuki za fasolinkę

Karolinko postaram się pić więcej, ale będzie cięzko, bo ja nie lubię pić, dziennie wypije może z litr i to wszystko, ale tak jak pisałam do 3 razy dziennie odwiedzam wc więc chyba tak szybko sie nie odwodnię.

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Cytat:
Wiem, wiem to wszystko, tylko mi sie wierzyc nie chce, ze w ogole moge cos podejrzewac....

No mnie lapia prawie codziennie wieczorem ... Nawet wczoraj jak musialam autokarem jechac to myslalam ze sie

Zeby to bylo jeszcze z m-c temu .... to bym wariowala z radosci... tymczasem mam w oczach wielki strach ....
Cosma czasami tak jest, ze w najmniej oczekiwanym momencie się udaje j amdłosci jako takich nie mam więc niewiele pomogę, mnie tylko zapachy drażnią strasznie,ale wtedy zmieniam otoczenie i przechodzi. Wczoraj miętowy cukierek pomógł zrób test kochana i będziesz wiedziała nie wiem czy trzymac kciuki czy nie??!!

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 10:35   #373
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Ach Motylku jeszcze co do naszych rzadkich stosunkow.... teraz nie mamy tak naprawde kiedy, wykorzystujemy kazda mozliwa okazje zeby sie poprzytulac, ale hm niekiedy nie ma jak skoro ja jestem w PL np, albo on tam jest teraz bedzie nasz 3 weekend osobno ...

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość

Cosma czasami tak jest, ze w najmniej oczekiwanym momencie się udaje j amdłosci jako takich nie mam więc niewiele pomogę, mnie tylko zapachy drażnią strasznie,ale wtedy zmieniam otoczenie i przechodzi. Wczoraj miętowy cukierek pomógł zrób test kochana i będziesz wiedziała nie wiem czy trzymac kciuki czy nie??!!
Boje sie czy nie za wczesnie, a madrala jestem i kupilam jeden
Stary 2009-12-07, 10:39   #374
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Ach Motylku jeszcze co do naszych rzadkich stosunkow.... teraz nie mamy tak naprawde kiedy, wykorzystujemy kazda mozliwa okazje zeby sie poprzytulac, ale hm niekiedy nie ma jak skoro ja jestem w PL np, albo on tam jest teraz bedzie nasz 3 weekend osobno ...

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Boje sie czy nie za wczesnie, a madrala jestem i kupilam jeden
My też tylko 3 razy się przytulaliśmy i się udało zrób, najwyżej polecisz po kolejny

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-12-07, 10:40   #375
latko0
Zadomowienie

Cytat:
Witajcie kochane

Marlenko jak sie ciesze, że czujesz się lepiej mnie biegunka tak do 3 razy dziennie męczy,więc nie jest źle, tylko jelita bolą i wzdęcia tez strasznie mnie męczą. A cycochy wystartowały mężuś dzisiaj zauwazył, że sa większe w nocy chciałam sie na brzuchu położyć i nie ogłam wyleżeć, bo bolały

Kasieńko, wiesz może ociupinkę się denerwuję,ale nie tak jak ostatnio

Aguś jak nie zapomnę z nadmiaru wrażeń, to sie zapytam i tzrymam mocno kciuki za fasolinkę

Karolinko postaram się pić więcej, ale będzie cięzko, bo ja nie lubię pić, dziennie wypije może z litr i to wszystko, ale tak jak pisałam do 3 razy dziennie odwiedzam wc więc chyba tak szybko sie nie odwodnię.

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Karolinko ja pije conajmniej 1,5l i to taka norma w ciąży musisz kochana więcej pić, może jak coś robisz w międzyczasie jakiś soczek czy herbatkę, zwłaszcza że przy biegunce nawet 3 razy dziennie to i tak traci się dużo płynów. Mnie pilnuje moje kochanie żebym dużo piła, jak nie mam nic w kubeczku to leci biegiem zrobić mi coś do picia
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 10:52   #376
LadyMK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
Karolinko ja pije conajmniej 1,5l i to taka norma w ciąży musisz kochana więcej pić, może jak coś robisz w międzyczasie jakiś soczek czy herbatkę, zwłaszcza że przy biegunce nawet 3 razy dziennie to i tak traci się dużo płynów. Mnie pilnuje moje kochanie żebym dużo piła, jak nie mam nic w kubeczku to leci biegiem zrobić mi coś do picia
witam
heh ale masz opiekunczego mezczyzne! mrrr )

Szczęściara
LadyMK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 10:55   #377
latko0
Zadomowienie

Cytat:
witam
heh ale masz opiekunczego mezczyzne! mrrr )
Powiem Ci że czasami aż za bardzo moje kochanie postanowiło że sam będzie mi solił kanapki bo ja za bardzo lubie sól i za dużo bym używała, nie pozwala mi pić gazowanego i wogóle zanim kupimy jakiś pordukt to czyta czy nie ma za dużo chemii, boje się że zaraz przerodzi się to w paranoje...
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 11:02   #378
kasiula1208
Zadomowienie

witam was dziewczynki z samego rana...melduje sie....jestem co tam mamy dzisiaj ciekawego???lece czytac....uhmmmmm....udał o mi sie wreszcie zgwałcic mojego tz....ale za pózno....najpiekniej sze dni w moim cyklu mineły(chyba)
5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18
zaczynam od nowa
17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage)
dieta od poniedziałku
21.luty -
kasiula1208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 11:10   #379
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
My też tylko 3 razy się przytulaliśmy i się udało zrób, najwyżej polecisz po kolejny
Zrobilam Negatyw
Stary 2009-12-07, 11:16   #380
marlenka0505
Zakorzenienie

normalnie Cosma nie mogę się napatrzeć na twoje zdjęcie w avatarku. Poprostu cudne.

A ja się za szybko cieszyłam, siedzę teraz z szalikiem na szyji, bo mnie tak dziwnie boli, boję się że to będzie drugie uderzenie tej cholernej grypy, a już było tak pięknie... mam nadzieję że to chwilowe osłabienie...
Stary 2009-12-07, 11:18   #381
Carol77
Zakorzenienie

Karolinko spróbuje choć nie bardzo mi to pasuje bedę sikać dalej niz widzew sumie z Olą mało piłam a wód miałam jak nie wiem co, kosmicznie dużomój mężuś też szaleje, ale ostatnio trochę mu przeszło, nawet autem jade raz po razale uwaza na mnie i nie pozwala nic robić w sumie lepiej jak Ci nasi panowie są opiekuńczy

Cosma to na razie sie nie martw kochana i tak co ma być to będzie

Witaj Agusiu
a może jednak sie udało

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-12-07, 11:25   #382
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
normalnie Cosma nie mogę się napatrzeć na twoje zdjęcie w avatarku. Poprostu cudne.

A ja się za szybko cieszyłam, siedzę teraz z szalikiem na szyji, bo mnie tak dziwnie boli, boję się że to będzie drugie uderzenie tej cholernej grypy, a już było tak pięknie... mam nadzieję że to chwilowe osłabienie...
DZiekuje
Moje wlasne

Co do choroby, to staraj sie nie wychodzic, wylezec to lozku i pokurowac sie domowymi sposobami Mam nadzieje ze szybciutko przejdzie!

Tak spogladam na ten test co chwila i patrzac na te jedne, ale za to gruba kreche troche mnie kluje w sercu ze sama sie o nia modlilam.... Ale teraz jest naprawde najnieodpowiedniejszy moment....Gdyby to bylo miesiac temu....
Teraz nastepny test planuje robic dopiero pod koniec przyszlego roku i modlic sie wtedy bede o 2 kreseczki
Stary 2009-12-07, 11:39   #383
sas
Wtajemniczenie

czesc dziewczynki
Karolinko 3mqm kciuki za wizyte ale napewno wszystko jest ok:
Cosma ale nam narobilas "smaka" na tedwie kreseczki
dziewczynki a @ nadal nie ma ehh
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 11:40   #384
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
Sasku, a moze w koncu lekarz
Stary 2009-12-07, 11:43   #385
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
czesc dziewczynki
Wam sie bardziej naleza niz mnie
Wlasnie, moze do lekarza?
Stary 2009-12-07, 11:44   #386
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
Tak spogladam na ten test co chwila i patrzac na te jedne, ale za to gruba kreche troche mnie kluje w sercu ze sama sie o nia modlilam.... Ale teraz jest naprawde najnieodpowiedniejszy moment....Gdyby to bylo miesiac temu....
Teraz nastepny test planuje robic dopiero pod koniec przyszlego roku i modlic sie wtedy bede o 2 kreseczki
Kotus najwazniejsze ze wszystko sie powoli uklada. A kluje bo przeciez nie przestalas tego pragnac wiec troszke zawod jest ale mimo wszystko macie z tz-em piekne plany i na sam koniec nagroda za to czekanie i ciezka prace beda grube dwie krechy

Cytat:
czesc dziewczynki
Moniczko ja na dniach zrobilabym jeszcze jeden tescik (do trzech razy sztuka ) i jak dalej nic to koniecznie do lekarza!!!! A jak samopoczucie wogole?

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 11:49   #387
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Sasku, a moze w koncu lekarz
Cytat:
Wam sie bardziej naleza niz mnie
Wlasnie, moze do lekarza?
Cytat:
Kotus najwazniejsze ze wszystko sie powoli uklada. A kluje bo przeciez nie przestalas tego pragnac wiec troszke zawod jest ale mimo wszystko macie z tz-em piekne plany i na sam koniec nagroda za to czekanie i ciezka prace beda grube dwie krechy

Moniczko ja na dniach zrobilabym jeszcze jeden tescik (do trzech razy sztuka ) i jak dalej nic to koniecznie do lekarza!!!! A jak samopoczucie wogole?
jeszcze poczekam bo ja juz tak mialam jak wam pisalam wczesniej ze czasem mis ie poprzestawialo..poza tym czytalan na necie ze przy stresie moze sie przestawic nawetdo 50 dni jak nie to poje na badania dolekarza.
ogolnie czuje sie ok..takze fasolinka to napewno nie jeste bo niemam zadnych objawow
ciekawa jesem jak tam myszka( chyba dobrze pamietam) jej juz sie ponad dwa tyg spoznia i testy neg wychodzily

Edytowane przez sas
Czas edycji: 2009-12-07 o 11:53
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 12:02   #388
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze poczekam bo ja juz tak mialam jak wam pisalam wczesniej ze czasem mis ie poprzestawialo..poza tym czytalan na necie ze przy stresie moze sie przestawic nawetdo 50 dni jak nie to poje na badania dolekarza.
ogolnie czuje sie ok..takze fasolinka to napewno nie jeste bo niemam zadnych objawow
ciekawa jesem jak tam myszka( chyba dobrze pamietam) jej juz sie ponad dwa tyg spoznia i testy neg wychodzily
Myszka, dzis albo wczoraj chyba zrobila kolejny test i dalej jedna krecha, wiec sie umowila do gina, ale dopiero w styczniu gin tez powiedzial, ze skoro niedawno odstawila tabsy to niech spokojnie czeka na ta wizyte, bo @ moze przyjdzie, a nie ma sie co faszerowac na zapas
Stary 2009-12-07, 12:02   #389
kasiula1208
Zadomowienie

no i ładnie nie mam was jak nadrobic...tyle roboty w pracy dzis mambrzuch mnie dzis boli....chyba@wielkimi krokami sie zbliża...........:brzydal :
5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18
zaczynam od nowa
17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage)
dieta od poniedziałku
21.luty -
kasiula1208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 12:07   #390
Gosiaro
Wtajemniczenie

Witajcie dziewczyny!
Dzisiaj w nocy praktycznie nie spałam.Wierciłam sie strasznie.No i raz tak się trochę mocniej przekręciłam i strasznie mnie zaklulo w dole brzucha z prawej strony.Już drugi raz mi się to zdarza.Miałyście tak drogie zafasolkowane?

Carol trymam kciuki za dzisiejsza wizyte i zdaj relację koniecznie po.

Cosmaa
mnie przed zatestowaniem mdliło wieczorami, ale tak delikatnie.

Motylku ja tez nie wiem, kiedy był ten moment, który zaowocował fasolką.Trzymam kciuki żeby się udało!!!!

Gosiaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości