|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
A może
![]() Tylko że to wioska... Prędzej przez pół miasta przejechałam niż przez jedną wioskę ![]() ![]() Już próbował, poszło dużo kasy a efekt żaden. I na razie odpuścił... Ja lubię jeździć na ogół i chyba bezpieczniej się czuję jak sama prowadzę... Wybaczam Posprzątałam troszkę w drugim pokoju... Jeszcze jutro Tz będzie odkurzał a ja powycieram podłogi i będzie git... A i jeszcze łazienka ![]()
#3452 |
Zakorzenienie
|
Jakoś mało się odzywacie, ja pójdę spać a jutro sie okaże, że wy tu do północy gadałyście...Ale już mi sie chce spać i nie chce mi sie siedzieć przed kompem, bo strasznie się garbię
![]() ![]() Miłej nocki laseczki ![]() ![]()
#3453 |
Zakorzenienie
|
Kretencja to moze byc przepona nadwyrezona od dlugotrwalego kaszlu
![]() Lindsley kazde dziecko jest inne. Tez nigdy nie bylam u gina w spodnicy.Dla gina nasza pani szanowna, to jak dla dentysty zab - nie robi na nim wrazenia ![]() ![]() A z ta dieta przy karmieniu piersia to nie ma co swirowac..... Teraz juz na pewno bedziesz miala usg przez brzuch.Nwet nie da sie inaczej zrobic polowkowego Kakusia ja do tej pory mialam ![]() Moja mama byla ze mna na usg ![]() ![]() Abz do tej pory nie nosilam w ogole.Na swieto zmarlych mialam ponczochy.Ale sa specjalne rajty dla ciezarnych ![]() Ollliwko to nic dziwnego, ze jestes taka przemarznieta jak biegasz teraz w spodnicach. U mojego gina najpierw wchodzisz, rozmawiasz, pozniej idziesz sie rozebrac i jest badanie, po badaniu idziesz sie ubrac i znow rozmawiasz - nie trzeba siedziec z gola dupka ![]() Agness swietnie opisalas diete mamy karmiacej ![]() Lindsley mnie na fotelu badal chyba 2 razy tylko. |
![]() ![]() |
![]() |
#3454 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jakieś doświadczenie mam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() abz,to miłej nocki!! ![]() ![]() Ja też uciekam spać,mężuś obgadany ![]() ![]() Dobranoc laseczki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3455 |
Zakorzenienie
|
Witam! pobieżnie was nadrobiłam, a trochę tego było od poniedziałku
![]() Jeśli chodzi o spódnice to u mnie tylko latem i wo góle jakoś nie lubię spódnic, nigdy nie wiem co do nich założyć ![]() Też mam parę zdjątek w albumie, zaraz muszę was pooglądać ![]() Linsley ta fryzurka wcale nie jest taka straszna, szczerze to wyobrażałam ją sobie dużo gorzej Olliwka mam nadzieję, że piesiowi juz lepiej, mój jak był chory to wet też zalecił ryż z marchewką i kurczakiem tylko on za bardzo nie chciał tego jeść, co najwyżej mięso powybierał, nie był nauczony jeść warzywa. |
![]() ![]() |
![]() |
#3456 |
Zakorzenienie
|
Też sobie Ciebie pooglądałam... Ale z Was ładna para
![]()
![]() |
#3458 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() pie**** dzisiaj ide do wet. i zapytam ocb ![]() A na domiar złego zaczeło mnie gardło boleć ![]()
![]() |
#3459 | ||
Zakorzenienie
|
Ollliwko a o co się bardziej pokłóciliście ?
ale o co chodzi bo już się pogubiłam ![]() ja na każdej wizycie jestem na fotelu i bada palpacyjnie ![]() Cytat:
![]() mnie wczoraj wieczorem 5min po wyjściu z domu zaczęły łapki zamarzać ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale Ci fajnie, następna wizyta zaliczona, jeszcze 2dni i usg ![]() A ja wczoraj wieczorkiem poszłam z TŻtem na chwilkę do Jego rodziców, a potem do tesco na zakupy. Także wróciliśmy na 22. Śmialiśmy się, że jak dwa bałwany wyglądamy ![]() ![]() Wczoraj wieczorem znalazłam patent żeby pochodzić jeszcze w zwykłych spodniach (które już nie dopinam ![]() ![]() ![]() No i TŻ kochany mnie wczoraj pocieszał, że jeśli doszły mi kg, to napewno tylko na brzuszku i bo nigdzie indziej nie przytyłam i spokojnie mieściłam się w każde nawet z przed lat spodnie ![]() A no i Święta już zaplanowane ![]() ![]() No i nic się wczoraj nie pouczyłam a jutro zaliczenie ![]() ![]() Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-12-19 o 06:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a z Tż.. tym razem obraził się ,że nie przyjechałam do Niego.. dziecinada normalnie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3461 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3462 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja miałam w planach ciąg dalszy sprzatania ale wstałam z leniem do potęgi ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3463 |
Zakorzenienie
|
Ale się rozpisałyście! Szok!
A myśmy wczoraj wrócili wieczorem i już nie chciało mi się do kompa siadać. Aldii, z kaszlem to ja się już męczę prawie 4 tygodnie ![]() ![]() ![]() ![]() Aha, wniosek o kredyt prawie złożony, okazało się niestety, że jeszcze podpis Taty w jednym miejscu jest potrzebny (bo ma z Mamą wspólnotę majątkową), ale to się załatwi przez weekend i we wtorek załatwimy z mężem już ostateczne formalności. Pani powiedziała, że przy odrobinie szczęścia decyzja może być jeszcze przed sylwestrem, a jak nie, to tuż po nowym roku ![]() No, to zmykam do łóżka zaraz, może w ciągu dnia doskoczę do kompa na chwilę. Miłego dnia Wam życzę! ![]()
#3464 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny
![]() A z tym marznięciem aj mam tak samo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3465 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() owocnej nauki! ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja czekam aż mama mi odda samochód żebym mogła jechać na rynek i ostatnie zakupy. Mąż też ma plan ze mną jechać ![]() ![]() A potem porządki i porządki, jakoś nawet mam energię, bo słoneczko trochę świeci i przy tym śniegu jest tak jasno. Miłego dnia!
![]() |
#3466 |
Zakorzenienie
|
oj tak... to jest straszny ból....
![]() Abz udanych zakupów ![]() Gabisun jaka z Ciebie chudzinka! Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-12-19 o 09:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3467 | ||||
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny
Ja się dzisiaj obudziłam z przerażająco wielkim bólem głowy - ostatnio tak miałam jakieś 12 lat temu. Troszkę się wystraszyłam, ale na szczęście świeże powietrze pomogło uffff ![]() Ja dzisiaj ogarnę troszkę w domu - bo po moim sprzątaniu to za wiele już nie widać ![]() Cytat:
![]() kręciołek z niego ![]() Cytat:
U mnie jak na razie jest -14 więc śnieg się utrzymuje - po za tym troszkę pada ![]() Cytat:
A TŻ to ma jakąś nerwówkę przedświąteczną czy co ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I zdrowiej nam ![]() A ja od rana zagoniłam Tz do roboty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A i wyłączyli te chole.rne światła... W 15min byliśmy u Tz w pracy... Ale i tak debili na drodze nie braknie ![]()
![]() |
#3470 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() U nas teraz -10 i ma się utrzymać tak do jutra,w poniedziałek ma być -6 ![]() A mój Mondek się dzisiaj zbuntował,nie chciał odpalić ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Teraz biorę się za naleśniki ![]() ![]() Dodałam parę zdjęć do albumu wizażowego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3471 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dopiero część podłóg umyłam a jeszcze kuchnia i łazienka mnie czeka ![]() ![]() Na mnie dziś gość trąbił jak chciałam wyjechać z naszej osiedlowej drogi na drogę krajową... Jak jest lód to trzeba powoli no i grzecznie czekałam aż zrobi się na tyle luźno aż zdążę wyjechać tak, żeby się nikomu nie wciskać. Ten idiota mnie ominął i się wcisnął komuś a sam o mało by do rowu nie wleciał... Jak dojechałam do miasta to na skrzyżowaniu się spotkaliśmy.. I po co mu było się tak spieszyć? ![]() Ja też... I rozwiązałaś mój problem co na obiad zrobić ![]() A ja dziś zupełnie sama w domku... Teścia już nie ma, szwagra też, Tz w pracy do 20... I żeby nie zmarznąć muszę się przełamać i zejść do pieca... ![]()
![]() |
#3472 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Powinnaś się oszczędzać ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Lenka,ale ślizna dziewczyna z Ciebie,zdjęcia ze ślubu-miodzio ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3473 |
Zadomowienie
|
agness813, dziękuję
![]() ![]() Twoje foteczki też śliczne!! A Twoje chłopaki to takie przystojniaki ![]() ![]() Ale mi się nudzi, mąż poszedł do pracy:/
![]() |
#3474 |
Zakorzenienie
|
no jakoś nigdy nie udało mi się przytyć chociaż próbowałam. Mąż każe mi kamienie w torebce nosić jak wiatr mocniej wieje
![]() ![]() A ja dzisiaj takie plany miałam, wilekie sprzątanie i wogóle a taki leń mnie dopadł że nic robić nie mogę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3475 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mnie neta wcielo i nie mailam go....wczoraj... A u mnie...to krzyz mnie strasznie boli.... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3476 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Fajnie,mam wesoło,rzadko kiedy w domu jest cicho ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() aldii,śliczny brzuszek ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez agness813 Czas edycji: 2009-12-19 o 16:10 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W końcu nie robię tych naleśników, odwidziało mi się i zrobię ryż z sosem słodko kwaśnym ale to na kolację dopiero. Na szczęście piec w piwnicy i węgiel też... Musiałabym zajrzeć znów ale tak mi się nie chce ![]()
![]() |
#3479 |
Zakorzenienie
|
Ollliwia i jak piesio ? Łacze sie w bolach gardlowych
![]() ![]() Kakusiu o gole nogi pod spodniami, na wizycie u gina Kretencja ![]() Lindsley i dobrze, ze Ci wreszcie pomogl - nic mu sie nie stalo, nie zaluj go !! Agness niebawem i Ty bedziesz taki miala ![]() ![]() ![]() Ollliwko teraz doczytalam, ze juz wrocilas.A co w ogole wet. mowil, od czego to ? Edytowane przez aldii Czas edycji: 2009-12-19 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3480 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() agness813, mojemu TŻtowi nikt by nie dał tyle, ile naprawdę ma ![]() Ja też chcę brzuszek!!! A w listopadzie 5 kg schudłam ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:01.