etorebka.pl część IV - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-26, 12:38   #3361
karolag22
Zadomowienie

Dot.: etorebka.pl część IV

Cytat:
Napisane przez PaulinaPPP Pokaż wiadomość
Dla mnie flakowata to taka która dobrze się nie układa taka jak np. mają niektóre worki, moim zdaniem Iko ma taką skórkę cienka i trochę taka że jak nie jest niczym wypchana dziwnie wygląda jak taki flak , troszkę rozczarowała mnie swoją jakością.
Tak jak opisujesz to napewno będę zadowolona, ale tak bardzo cienka ta skórka w Elvie nie jest i dobrze się układa ? Raczej tak bo dziewczyny są zadowolone
Skorka Elvi jest mieciutka w dotyku i na pewno ciensza niz np. w Amberlyn (o wiele ciensza), ale uklada sie super Nawet jak nic w niej nie ma Nie zastanawiaj sie tylko bierz Elvi, bo ci ja wkoncu sprzatna sprzed nosa i bedzie placz
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 12:45   #3362
karolinaa
Wtajemniczenie

hmm na pewno nie zwróciłybyśmy uwagi tymi modelami :
1. http://www.net-a-porter.com/product/60919
2. http://www.net-a-porter.com/product/52743
3 . http://www.net-a-porter.com/product/52739
4. http://www.net-a-porter.com/product/52739

Chcesz podarować uśmiech dzieciom wyślij kartkę więcej na: http://marzycielskapoczta.pl/
karolinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 12:53   #3363
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie flakowata to taka która dobrze się nie układa taka jak np. mają niektóre worki, moim zdaniem Iko ma taką skórkę cienka i trochę taka że jak nie jest niczym wypchana dziwnie wygląda jak taki flak , troszkę rozczarowała mnie swoją jakością.
Tak jak opisujesz to napewno będę zadowolona, ale tak bardzo cienka ta skórka w Elvie nie jest i dobrze się układa ? Raczej tak bo dziewczyny są zadowolone
Elvie układa się bardzo dobrze zarówno jak jest wypchana jak i wtedy kiedy wkładam do niej dosłownie kilka rzeczy

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 12:58   #3364
karolag22
Zadomowienie

Stary 2009-12-26, 13:12   #3365
starlit
catch me if I fall.

hahah ten ul jest boski
Stary 2009-12-26, 13:14   #3366
farfalla
Zakorzenienie

no faktycznie bardzo "pospolite i wcale nierzucające się w oczy" modele ale w sumie czasami dla poprawy humoru mogłabym takie ciasteczko założyć
/A.H/

Edytowane przez farfalla
Czas edycji: 2009-12-26 o 13:17
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 13:25   #3367
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
no faktycznie bardzo "pospolite i wcale nierzucające się w oczy" modele ale w sumie czasami dla poprawy humoru mogłabym takie ciasteczko założyć
no właśnie ja może też ... ciasteczko jest niczego sobie

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2009-12-26, 13:52   #3368
karolinaa
Wtajemniczenie

ja właśnie zastanawiałam się nad tym ulem ale na szczęście jest pokazane jak trzeba otworzyć i że jest pasek na ramię ale za sowę podziękuję

Chcesz podarować uśmiech dzieciom wyślij kartkę więcej na: http://marzycielskapoczta.pl/
karolinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 14:08   #3369
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinaa Pokaż wiadomość
ja właśnie zastanawiałam się nad tym ulem ale na szczęście jest pokazane jak trzeba otworzyć i że jest pasek na ramię ale za sowę podziękuję
A mi się sowa podoba I ciasteczko też Ul za to nie bardzo
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 14:45   #3370
a*a*a*
Ania

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16048670]Możesz też wyładować torbę czymś dość ciężkim i powiesić ją na długim pasku na krześle albo klamce - pasek rozprostuje się od ciężaru.
Tylko najlepiej od razu go sobie wyreguluj, bo zagniecenia od regulatora są jeszcze trudniejsze do wyprostowania.[/QUOTE]

Dzięki, zrobiłam tak jak mówiłaś. Najgorzej było właśnie w miejscu tego regulatora, ale już jest lepiej, Niech sobie jeszcze powisi i będzie prościutki

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Myślę, że oni mogą wychodzić z takiego założenia, że my i tak te torebki od nich kupimy bez względu na wszystko .
Jakby nie patrzeć, ale reklamę to oni tutaj mają świetną i to kompletnie za darmo.
No fakt, o takiej reklamie to inni mogą tylko pomarzyć. Ale jeśli ceny torebek jeszcze poszłyby w górę, to nie wiem czy bez względu na to byłoby tyle chętnych na ich zakup. Wprawdzie torebki są naprawdę dobrze wykonane i mają niespotykany wygląd ale są pewne granicę. No przynajmniej ja skromna studentka tak uważam

Cytat:
Ja mam jeszcze pytanie do właścicielek Elvie wiem że skorka jest mięciutka ale czy jest cienka taka flakowata? bo ja za bardzo nie lubię takich do jakich torebek można ją porównać ? Czy jest podobna do jakości skórki np. w Emilce albo Andi?
Nie posiadam żadnej innej torebki, więc nie mam jak Elvie porównać do innych ale jest z naprawdę z miękkiej skórki takiej przyjemnej w dotyku. I nie jest flakowata, cały czas trzyma swój fason, nawet ja teraz mam w niej tylko teczkę A4 i portfel, w dodatku leży na ziemi (choć wiem, że nie powinno się torebek trzymać na ziemi) i cały czas wygląda tak samo, nic się nie odgniata, deformuje. Jedyno do czego mogę mieć obawy, czy przez to, że jest taka miekka, wydawałoby się dalikatna nie uszkodzę jej gdzieś, np. ocierając sie o coś. Ale i tak jest boska, do tej pory nie mogę się napatrzeć
Stary 2009-12-26, 14:52   #3371
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
relacja mari - najpierw napiszę że chyba zbyt pochopnie ją oceniłam , przyszła w środę ja byłam zabiegana wiecie prezenty , ogarnięcie mieszkanie itp i właściwe wczoraj się jej przyjrzałam
duży minus :
- zbyt krótkie rączki
mniejszy minus :
-zamek nie jestem pewna co do niego nie widzę żadnego uszkodzonego "ząbka" , materiał też nie podchodzi , myślę że z czasem się wyrobi bo nie chce mi się bawić w odsyłanie
- dodatkowy pasek , na ramię jest nawet w porządku ale jakoś dziwnie torebka wygląda jak się ma pasek przez ramie ( a właśnie na tym mi zależało)
duży plus
+ bardzo pakowna ( można zabierać ją jako torbę podróżną na wyjazdy 1-2 dniowe )
+ fajna faktura skóry, leciutko błyszcząca , dość solidna
+ gruby dodatkowy pasek
+ kolor zupełnie inny niż na stronie taki ciemno-szary

przykładowa ilość rzeczy żeby wizualnie pokazać pakowność
Fajna jest ta Mari dużo lepiej się prezentuje niż na etorebce

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Elvie układa się bardzo dobrze zarówno jak jest wypchana jak i wtedy kiedy wkładam do niej dosłownie kilka rzeczy
Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
Nie posiadam żadnej innej torebki, więc nie mam jak Elvie porównać do innych ale jest z naprawdę z miękkiej skórki takiej przyjemnej w dotyku. I nie jest flakowata, cały czas trzyma swój fason, nawet ja teraz mam w niej tylko teczkę A4 i portfel, w dodatku leży na ziemi (choć wiem, że nie powinno się torebek trzymać na ziemi) i cały czas wygląda tak samo, nic się nie odgniata, deformuje. Jedyno do czego mogę mieć obawy, czy przez to, że jest taka miekka, wydawałoby się dalikatna nie uszkodzę jej gdzieś, np. ocierając sie o coś. Ale i tak jest boska, do tej pory nie mogę się napatrzeć
Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
Skorka Elvi jest mieciutka w dotyku i na pewno ciensza niz np. w Amberlyn (o wiele ciensza), ale uklada sie super Nawet jak nic w niej nie ma Nie zastanawiaj sie tylko bierz Elvi, bo ci ja wkoncu sprzatna sprzed nosa i bedzie placz
Dzięki dziewczyny za odpowiedz właśnie o to mi chodziło
PaulinaPPP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 15:28   #3372
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
No fakt, o takiej reklamie to inni mogą tylko pomarzyć. Ale jeśli ceny torebek jeszcze poszłyby w górę, to nie wiem czy bez względu na to byłoby tyle chętnych na ich zakup. Wprawdzie torebki są naprawdę dobrze wykonane i mają niespotykany wygląd ale są pewne granicę. No przynajmniej ja skromna studentka tak uważam
Ja też jestem skromną studentką, więc zgadzam się z tym co piszesz. Myślę, że gdyby ceny tych torebek były takie jak na allegro ( czyli ok 130 zł) to wątpię, żebym robiła zakupy na etorebce

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2009-12-26, 15:55   #3373
mila17
Zakorzenienie

Dziewczyny, torebka doszla w środę, wszytsko było w jak najlepszym porządku, w czwartek wieczorem ją rozpakowalam i jestem bardzo zadowolona, Elvie jest sliczna
mila17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 16:04   #3374
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mila17 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, torebka doszla w środę, wszytsko było w jak najlepszym porządku, w czwartek wieczorem ją rozpakowalam i jestem bardzo zadowolona, Elvie jest sliczna
Następna szczęśliwa posiadaczka Elvie
Stary 2009-12-26, 20:05   #3375
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mila17 Pokaż wiadomość
Ja juz sie nie moge doczekac, zeby ja ponosic - na razie testuje Amberlyn
Stary 2009-12-26, 20:07   #3376
ladyinred85
Rozeznanie

Bardzo dziekuję jakiejś miłej Wizażance, za skorzystanie z mojego kodu Niech sie torebeczka dobrze nosi. Mam pytanie do Was, ile czasu zazwyczaj mija od skorzystania z kodu, do naliczenia rabatu? Czy przy płatności za pobraniem ten okres jest dłuzszy?
ladyinred85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 20:23   #3377
an.ka
Zadomowienie

Moja kolekcja etorebkek
an.ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 20:25   #3378
an.ka
Zadomowienie

I jeszcze kilka zdjęć
Stary 2009-12-26, 20:32   #3379
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez an.ka Pokaż wiadomość
Moja kolekcja etorebkek
Niezla Podoba mi sie ta biala Liya Mam pytanie co do koloru Any: jest przeklamany czy zblizony do tego ze zdjecia
Stary 2009-12-26, 20:38   #3380
an.ka
Zadomowienie

Kolor Any niestety przekłamany na obu zdjęciach, na jednym zbyt rozjaśniony, na drugim za ciemny
Stary 2009-12-26, 20:58   #3381
anah
Zakorzenienie

Cytat:
Moja kolekcja etorebkek
piękna kolekcja
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 21:01   #3382
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Moja kolekcja etorebkek
Ale boska Maya! Od razu sprawdziłam, czy nie ma jeszcze jej, bo bym chętnie przygarnęła. Ale jest tylko zielona :/
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 21:14   #3383
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
Ja juz sie nie moge doczekac, zeby ja ponosic - na razie testuje Amberlyn
zwykle jesli ktos wybral jako forme platnosci wplate na konto to zasilenie jest juz nastepnego dnia ale teraz maja przerwe na etorebce wiec moze sie to przedluzyc
Stary 2009-12-26, 21:32   #3384
PaulinaPPP
Zadomowienie

An.ka cudowna kolekcja Bardzo mi się podoba biała Liya jest cudowna szkoda że już jej nie ma
Stary 2009-12-26, 21:37   #3385
kropkatereski
Raczkowanie

kiedy można spodziewac się nowych torebek ?
kropkatereski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 21:38   #3386
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropkatereski Pokaż wiadomość
kiedy można spodziewac się nowych torebek ?
na wiosnę
Stary 2009-12-26, 21:44   #3387
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Moja kolekcja etorebkek
No no ... niezła kolekcja

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2009-12-26, 22:02   #3388
an.ka
Zadomowienie

Dzięki, dziewczyny Cieszę się, że podoba Wam się mój zbiór I faktycznie - jedyną chyba wadą etorebki jest to, że niektóre modele znikają bezpowrotnie. Też się na kilka torebek nie załapałam i żałuję
Stary 2009-12-26, 22:43   #3389
Surrealna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Ale boska Maya! Od razu sprawdziłam, czy nie ma jeszcze jej, bo bym chętnie przygarnęła. Ale jest tylko zielona :/
Zgadzam się w 100% Wygląda rewelacyjnie!!! Teraz chyba nawet podoba mi się bardziej niż Amberlyn... Niestety zielona już mnie tak nie zachwyca... :/

An.ka, która z etorebek jest obecnie Twoją ulubioną i z której jesteś najbardziej zadowolona??

Edytowane przez Surrealna
Czas edycji: 2009-12-26 o 22:45
Surrealna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 23:13   #3390
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
relacja mari - najpierw napiszę że chyba zbyt pochopnie ją oceniłam , przyszła w środę ja byłam zabiegana wiecie prezenty , ogarnięcie mieszkanie itp i właściwe wczoraj się jej przyjrzałam
duży minus :
- zbyt krótkie rączki
mniejszy minus :
-zamek nie jestem pewna co do niego nie widzę żadnego uszkodzonego "ząbka" , materiał też nie podchodzi , myślę że z czasem się wyrobi bo nie chce mi się bawić w odsyłanie
- dodatkowy pasek , na ramię jest nawet w porządku ale jakoś dziwnie torebka wygląda jak się ma pasek przez ramie ( a właśnie na tym mi zależało)
duży plus
+ bardzo pakowna ( można zabierać ją jako torbę podróżną na wyjazdy 1-2 dniowe )
+ fajna faktura skóry, leciutko błyszcząca , dość solidna
+ gruby dodatkowy pasek
+ kolor zupełnie inny niż na stronie taki ciemno-szary

przykładowa ilość rzeczy żeby wizualnie pokazać pakowność wybaczcie troszkę niewyraźne zdjęcia na ramieniu - i jeszcze nie patrzyłam jak wygląda z mniejszą ilością rzeczy tylko specjalnie na potrzeby wizazu naładowałam
Fajnie wygląda i rzeczywiście jet dość duża no i ogromny plus za kolor - piękny szary nie żaden biały jak na ich stronie ... Rozważam zakup na wiosnę

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Dziwne ... nie podobają mi się

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Cytat:
Moja kolekcja etorebkek
Śliczności szkoda że Gemmy już nie ma czarnej i Mayi brązowej - piękne są ! No cóż spóźniłam się z zakupem tych torebek i teraz muszę żałować - szczególnie jak oglądam takie ładne fotki Dzięki za zdjęcia
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości