|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cześć Kobietki! Mam wielką prośbę - podpowiedzcie mi jaki jest tytuł piosenki użytej w tym teledysku
Wzięliśmy się pomału za wybieranie podkładów do video i idzie nam... tak sobie
|
|
|
|
#1232 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
![]()
|
|
#1233 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam poświątecznie
![]() Cytat:
Ale się dzisiaj nagadamy Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na takich imprezach najbardziej pasuje mi rosół, ale krem pomidorowy też jest dobry ![]() Cytat:
co do godzin to dokładnie jeszcze nie wiemy, ale kolejność będzie taka: obiad deser lodowy + ciasta zimny bufet krótko przed oczepinami tort jakoś koło 1.30 śniadanie - barszczyk, golonki, szaszłyki Oprócz tego jak ciasto zdejmą ze stołu, to będzie stało na osobnym stoliku i goście cały czas będą mogli sobie je podjadać, no i zimny bufet też jak już będzie postawiony na stole, to tak będzie stać do przygryzania. Cytat:
![]() Poświątecznie czuję się bardzo ciężka i cieszę się, że nie mam wagi, bo mogłabym się przestraszyć ![]() Prezenty w tym roku nam się bardzo udały - wszyscy byli z nich zadowoleni My dostaliśmy żelazko, koszyk na owoce, bulionówki, zestaw talerz do ciasta + talerzyki, kieliszki do wina (wreszcie nie będziemy musieli pić w szklankach |
|||||
|
|
|
#1234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba, że gdzieś przy lotnisku na wygwizdowie
|
|
#1235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w sobotę to już jej się nie opłacało jechać taki kawał drogi, bo spędziła by z nami tylko 1 dzień
|
|
|
|
|
#1236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1237 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I za szybko kapitulujesz![]() Tżcik kupił mi cudny zegarek pod choinkę Ostatnio mu wychodza te niespodzianki, bo to juz któras z kolei udana Ide mu dziękowac
|
|
#1238 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
skup się na tym co jest najważniejsze dla Ciebie tak w ogóle czyli na studiach, a cała reszta niech się układa bocznymi torami. |
|
|
|
|
#1239 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zostaje do 2 stycznia ![]() Cytat:
kiedys bylam przekonana, ze szwedzki stol bylby swietnym rozwiazaniem, ale pani z restauracji mi uswiadomila, ze sie ludziom tylka nie chce ruszyc i tak pija, a w sumie malo przez to przegryzaja... skutkiem czego szybciej sie upijaja, a tego bym nie chciala
|
||
|
|
|
#1240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak wogole to spojrzalalm na swoj suwak i normalnie mam 111 dni
ŚLUBOWALIŚMY http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100417600713.html SYNCIO I http://s2.suwaczek.com/201101291762.png SYNCIO II http://www.suwaczki.com/tickers/f2wl2n0ake8axtlz.png Edytowane przez metkaa Czas edycji: 2009-12-27 o 12:35 |
|
|
|
|
#1241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas ciasto będzie osobno z kawą i herbatą, a zimny bufet na stole.
|
|
|
|
|
#1242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas osobny stol sie nie sprawdzil mi sie to nie podoba ale oczywisice kazdy robi jak uwaza
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Strasznie ten czas szybko mija- dopiero co był 2008 i zaczynałyśmy pisać na I częsci wątku a tu już widze XXIII część ![]() Poki co nie interesowałam się weselem ale zostało już 5 miesięcy i zaczynam powoli myśleć... ciężko mi to idzie, ale mam nadzieje, że znów czytając wątek mi się uda coś wymyślić. A propos ciast- będą na samym początku, zaraz po obiedzie do kawy. Oczywiście łącznie z tortem. Później... nie zastanawiałam się, raczej znikną ze stołów bo przecież nie każdy będzie jadł cały wieczór ciasta, zamiast innych pyszności
|
#1244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1245 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, miałam małe urwanie z pracą i budową
Teraz już prawie wszystko na swoim miejscu, ale znów się zaczyna kolejne urwanie- ślub i obrona Tak więc z jednego gorącego okresu wpadam w drugi ![]() A powiedz mi, co Cię skłoniło do zmiany daty ślubu?
|
|
#1246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, już kończymy
Ja właśnie zrobiłam odwrotnie do Ciebie- zamiast kończyć dziennie przeniosłam się na zaoczne, całkowicie tego nie planując
|
#1248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obawiam się, że bez znajomości to mogę najwyżej w sklepie sprzedawać, ale to mogłam robić bez studiów ehhh ryczeć mi się chce, bo gdybym nie szukałą pracy to ok, ale tyle ile ja wysłałam już cv to głowa mała...
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-12-27 o 13:36 |
|
|
|
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
No to nieciekawie... Ja miałam fuksa- zaproponowano mi pracę po praktykach, jakie miałam w firmie. No i tak już siedzę tam prawie rok
![]() Aie masz rację- ciężko znaleźć coś porządnego... Jak przeglądam czasem oferty pracy to ciekawi mnie kto tam idzie pracować ![]() A jak Wasz domek? Ruszyliście z budową czy jeszcze nie?
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
no w tym temacie to też się sporo zmieniło bo się przeprowadziliśmy do Wrocławia i czeka nas kredyt bo będziemy musieli kupić mieszkanie bo nie chcemy wracać do naszego miasta
|
#1251 |
|
Zakorzenienie
|
No to widze, że duże zmiany u Ciebie
Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
|
#1252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mieszkamy sobie razem, P. na szczęście ma pracę nawet pierwszą podwyżkę dostał aha! matoł ze mnie miałam Wam napisać jaki piękny prezent nam siostra P. zrobiła na gwiazdkę P. przyniósł do mnie prezent żebyśmy razem go otworzyli ja otwieram a tam 2 zawiniątka-myślę co to-ściągam folię a tam perfumy i wszytko by było normalnie gdyby nie to, że to były dkny i one mają takie flakoniki jak jabłko... czyli 2 połówki jabłka-ja i P. normalnie się wzruszyłam-kochana jestZałącznik 2744215Załącznik 2744216
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-12-27 o 13:53 |
|
|
|
|
#1253 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mi pewnie też będzie brakowało tego czasu przygotowań, niewiedzy, itd... ![]() Cytat:
ale tekst mało "miłościowy, ślubny, szczęśliwy..." mi się wydaje ![]() http://www.tekstowo.pl/index.php/tek...ay_(All_I_Need) Cytat:
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-12-27 o 15:29 |
||||
|
|
|
#1254 |
|
Raczkowanie
|
Wielkie dzięki Dziewczyny za pomoc!
Jak już stworzymy naszą "videową listę przebojów" to się podzielę, może komuś się przyda. A mamy już pare fajnych kawałków.Pzdr! |
|
|
|
#1255 | ||
|
Wtajemniczenie
|
hehe, może i jestem, ale twardo obstaję przy swoim, za to bardzo nie lubię się kłócić
no nic, mama wyjeżdza i dopiero pewnie na ślub przyjedzie więc ja tu będę rządzić najgorsze że tak głupio teraz będzie nie zaprosić osób które ona sama zaprosiła, a których ja nie chcę na swoim ślubie![]() Cytat:
zazdroszczę wykańczania mieszkania sama chciałabym mieć już nasze gniazdko i nie przejmować się tym co się dzieje w moim domu...Cytat:
bardzo ładne te zapachy są Kasiu tak nie zaglądałam regularnie na wizaz z braku czasu i dzisiaj patrzę a Twoja data ślubu się zmieniła, no i prowadzisz kalendarz PM 2011, a przecież 2010 to miał być NASZ ROK
|
||
|
|
|
#1256 |
|
Zakorzenienie
|
Certinko sądzę, ze jak nie dostaną zaproszenia, to sprawa się rozwiąże, w końcu to ślub Twój i Tż, a nie matki
|
#1257 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to, ze ciasto stoi na stole nie zmusza nikogo do jedzenia go ja tam na weselach w ogole ciasta nie jem ale znam ciastomaniakow i im na pewno bedzie wygodniej jak ciasto bedzie na stole w miare w zasiegu reki![]() Cytat:
poprostu przez srodek sa rozstawione te takie 'piramidki' z ciastami, polmiski z zimna plyta i zimne napoje, a dania dostaje sie juz na talerzu podane - po zjedzeniu cieplego dania talerze sa zabierane i rozstawiaja nowe czyste talerzyki na zimna plyte ![]() Cytat:
![]() a w ogole to witaj Nati ale Cie tu dawno nie bylo ja wlasnie myslalam, ze przy szwedzkim stole ludzie beda mieli motywacje zeby czesciej sie z krzesla ruszyc... jak sie okazuje niekoniecznie tak jest i zazwyczaj wola nie zjesc niz sie ruszyc ![]() Kaska a siostra TZa trafila z zapachami? ja bym sie tak bala kupowac perfumy w prezencie piekna masz teraz date slubu na pewno bede pamietac ![]() bylismy na lodowisku ale wymiatalam a teraz TZ poszedl do kosciola, wiec czekam az wroci i jedziemy do niego ogladac przy piwku Rewers nie ryzykujemy pojscia do kina, bo zdania co do niego sa mocno podzielone jak nam sie nie spodoba to wylaczymy
|
|||
|
|
|
#1258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no mi się też ta data szalenie podoba bo mamy naszą 17-stkę i wtedy są tańsze wycieczki ![]() kupuję na 100% http://www.madonna.com.pl/pl/manuelmota.php?s=25.cher
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-12-27 o 18:16 |
|
|
|
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Ale mi dzisiaj smutno... tż wyjechał na dwa miesiące... do 9 marca . Takie już nasze życie... dwa miesiące w domu, dwa w pracy itd. Nienawidzę jak wyjeżdża .
|
|
|
|
#1260 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moja mama w złości na mnie powiedziała, że jak ja ich nie zaproszę ( tych gości co ona zaprosiła ) to ona nie przyjdzie na mój ślub pewnie do końca nie była świadoma jak mnie te słowa zabolą, ale tak powiedziała, zapewne i tak nie opuściłaby ślubu własnej córki. Ale z nią ciężko bardzo się rozmawia, ona zakłada że ja mam ślub raz w życiu to się przemęczę, ale czy na prawdę o to chodzi? Czy ślub nie ma być wymarzony przeze mnie a przez moją mamę, mnie nie obchodzi fakt że głupio kogoś nie zaprosić, czy nie wypada. Chciałabym mieć przy sobie w tym dniu te osoby które są mi bliskie, a nie całą rodzinę i tą bliską i tą daleką, bo wypada...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.

Ale się dzisiaj nagadamy 
stwierdzili, ze moglby byc krem borowikowy albo jakis groszkowy 

no chyba, że gdzieś przy lotnisku na wygwizdowie
wiec jak bedziemy wybierac to mamy wybrac cos takiego co trzeba zrobic w miare swieze i najlepiej cos bardziej wymyslnego zeby nie bylo nudno i przewidywalnie

Jak już stworzymy naszą "videową listę przebojów" to się podzielę, może komuś się przyda. A mamy już pare fajnych kawałków.
na pewno bede pamietac