![]() |
#421 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
![]() ![]() Choć o palette słyszałam same złe opinie... ![]() Cytat:
![]() ![]() (ale nie lubie kupowac w necie - ciągle mi się nie chce zalatwić internetowego konta ![]() ![]() o, na all też mają ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-29 o 14:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#422 | ||
never say no to panda
|
Cytat:
![]() ale jakoś strasznie włosów zniszczonych nie mam - szczególnie po tej wersji bez amoniaku Cytat:
![]() trzymać się trzyma (ja jeszcze "przypudrowuję" to to czarnym cieniem sypki MAC i jest rewelka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#423 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#424 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja na miejscu dowodztwa wolałabym sie przeprosić ze znajomym prezydenta ![]() genialna kreacja na sylwestra http://www.wizaz.pl/szafa/wieszak_wi...wid=6341&zid=1 ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#425 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-29 o 14:25 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#426 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
[QUOTE=Redhaired Witch;16115569]O rety, wchodzę do baru a tutaj się porobiło ![]() Justyno, Cbrku, Polly, Madziczko, Skarbiątko, Edyto i Sabbath - ściskam mocno i trzymam kciuki za zdrowie, lepsze samopoczucie ![]() Dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() Gryxiu,ty przystojniaku ![]() ![]() ![]() Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2009-12-29 o 14:31 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#427 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Dziewczyny....wasze Theoremki doszły? u mnie jest mała jazda ale szczegóły napiszę jak już się to skończy ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 |
grozi wypollizowaniem
|
mnie cos zavizowali wczoraj-moze to łone?
#429 |
Nindżopesz
|
Edyto, ja już tak z rozpędu
![]() ![]() Miałam kiedyś czarną szminkę ale wyglądałam w niej strasznie - negatywnie strasznie. EDIT: objawiła się sprawiedliwość dziejowa. Koleżanka, która (mnie strasznie denerwuje) dzień przed Wigilią się wypięła i wzięła sobie wolne będzie siedzieć w Sylwestra ![]() Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2009-12-29 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#430 | |||
Zakorzenienie
|
oby
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak się zastanawiam nad tą szminką, ale: - czarny pomniejsza usta ![]() - uwielbiam ciemne smokey eye, a trzymam się starej zasady, że jak podkreslac mocno, to ALBO oczy ALBO usta ![]() Nie lubię przesytu ![]()
![]() |
#432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale miałam stresa dzisiaj. Rano wzięłam na przeczyszczenie,a za dwie godziny wybywam na impreze. Już myślałam,że mnie nie ruszy przed wyjściem,ale sukces ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#434 |
grozi wypollizowaniem
|
aaaaa! zapomniałam napisać ze śniła mi sie dziś Maja
![]() chciała sie do mnie włamać przez okno-nie iwem jak bo mieszkam na 8 pietrze ![]() ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-12-29 o 14:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Nindżopesz
|
Maja sieje zamęt w naszych snach! Cbr przez grzeczność nie napisała O KIM ma koszmary
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#436 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie uwierzę! Nie uwierzę, że się nagle zrobiłam naczelną senną marą wizażanek! ![]() Co jest, kurka... Jakieś moje ciemne moce się uwolniły, czy jak? ![]() ![]() Mega szpile - to do mnie pasuje, wystrojona - to też... ![]() Ale 8 piętro??? Polly, a nie miałam przypadkiem długich kłów i skrzydeł nietoperza??? ![]() ![]() A Ty, Red, nie podskakuj - bo jeszcze i Ciebie nawiedzę... ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-29 o 15:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#437 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
A co Twoje jeszcze nie? Mam moje meteoryty ![]() Gryxie nie skomplementowałam Cię jeszcze - bardzo sympatyczny chłopak z Ciebie ![]()
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
![]() Czy ten cały burdel kiedyś się skończy... |
![]() ![]() |
![]() |
#439 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- jaki?
![]() |
#440 |
BAN stały
|
Dziewczyny-trzymajcie się,będzie lepiej
![]() ja ostatnio też spać nie mogę,głupoty mi się śnią,ta robota mnie wykończy wreszcie ![]() ![]() słuchajcie,wiem,ze my raczej perfumiary,ale może któraś się orientuje-silikony w kremach szkodzą czy robia dobrze?mam próbki AA Intensive Therapy jakiś wygładzacz zmarszczek i prostuje super,ale czy to nieszkodliwe jest? kupiłam se Mahorę i siedzę i wącham nadgarstek z błogim uśmiechem na licu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() męczące to jest ,bardzo męczące a im więcej czasu mija tym trudniej cokolwiek zmienić .... smutno dziś w Barze.........
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2009-12-29 o 15:42 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#443 | ||||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Nosz qrde, co za dzień w pracy, nawet w Barze spokojnie posiedzieć się nie da..
![]() Osz ty w morde ![]() A masz za grubego i brzydkiego ![]() Cytat:
![]() Chociaż kolega chyba farbowany? Ale tyż fajny. Nie tak jak nasz Gryxiu, łof kors ![]() Cytat:
![]() Swoją drogą, co za pomór ostatnio.... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dzwoń, koniecznie! ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
Cytat:
też tak czasem mam..... Asentra pomaga....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
BAN stały
|
Właśnie, właśnie - dołączam i ja
![]() ![]() ![]() ![]() Chyba już jestem wyeksploatowana, książki czas spakować i nie wyciągać przynajmniej do stycznia ![]() ![]() Dziewczyny, widziała gdzieś któraś czarny cekinowy pasek? Potrzebuję do sukienki na sylwestra, a będę miała w czwartek pół dnia, żeby coś takiego znaleźć. |
![]() ![]() |
![]() |
#445 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki skromny ... ![]() ![]() Cytat:
a Mahora piękna jest ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Nindżopesz
|
Moje problemy są bardzo błahe w porównaniu z w/w ale postanowiłam i tak coś zmienić z nowym rokiem - więcej asertywności!
Zacznę od teściowej - wymyśliła, że 1go o 15tej wpadniemy do niej na obiad, nie ma mowy. O 15tej planuję ledwo wstać, mieć kaca, rozmazany makijaż, szopę na głowie i rozmemłana snuć się po mieszkaniu przez co najmniej godzinę. Wpadniemy najwcześniej o 18tej! (ależ ja twarda, nie ![]() ![]() No, ponarzekałam, idę jeść. |
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#448 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#449 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Mnie dobijają te proszone obiadki, kiedyś TŻ zawsze umawiał się z matką na 14, potem zawsze dzwonił, że się spóźnimy i było zrzędzenie. Teraz umawia się na 15 jak widać, nie wiem czemu nie może załapać, że 17 byłaby optymalna? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
Melk, dobrze robisz, chowaj. Zmęczenie materiału jest gorsze niż nie tknięcie go...
Skarbiątko, u mnie to jest złozony problem finansowo-rodzinno-osobisto-emocjonalny, z którym nie wiem jak sobie poradzę. Do tego dochodzi kompletnie złe nastawienie do własnej osoby i stawianie względem siebie oczekiwań, które tak nbaprawdę nie są wcale takie ważne... Wzięłam tabletki uspokajające i jest trochę lepiej; fajny to wynalazek, z jednej strony chcesz się wkurzyć i zestresować, ale zdrugiej masz to gdzieś... Do tego z materiałem jestem do tyłu, ale co tam... Jak w końcu czegoś nie zdam za pierwszym podejściem, to nie umrę... Dziękuję Wam za miły gest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.