![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XII
|
![]() ![]() |
![]() |
#332 | |
Zakorzenienie
|
To co,zamieniamy się
![]() ![]() Cytat:
W Twoim przypadku myślę,że chodzi o zwykły stres. Radzę wziąść kredyt i skończyć remont,bo to jest,przepraszam za słowo ,chore,żeby remont mieszkania trwał tak długo.Myślę,że to jest zródłem stresu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edyto, świetne podejście ![]() Życzyłabym sobie, żeby wszyscy takie mieli. Niestety tak nie jest... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#334 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurcze, ale '' pomór '' ![]() Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam w przytulaniu.... To ja nawet nie będę pisać, że nastrój mam do bani, ale tak bez powodu... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
grozi wypollizowaniem
|
spoko...moje sa wklęsłe ![]() skarbiątko- ja serio myślę ze dusi to Cię ten remont, a stany lękowe często pojawiają sie gdy ma sie jakieś trudne wlokące sięsprawy, których nie da się zamknąć chociaż sie chce. Skoncie remont i wyjedźcie gdzieś. Znam jeszcze jedną metodę na łagodzenie stanów lękowych, ale nie wim czy wypada polecać ![]() ![]() Justynoneyman- ten epizod to mogł byc jakiś mały udar lub mikro wylew i to pewnie ani doktor chce obadać, przy okazji poszpera pewnie co tam w głowie Ci siedzi ![]() ![]()
#336 |
Zakorzenienie
|
Polly... będę natrętna... pójdziesz...?
|
![]() ![]() |
![]() |
#337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coś takiego miałam w dniu porodu. Miałam mrowienie w całej lewej części ciała,łącznie z twarzą a do tego miałam zanik pamięci do słów. Chodziłam w zdłóż pokoju i próbowałam powiedzieć coś sensownego. Zapomniałam słów. Tak jak przy histerii. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#338 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Upiłam się kurde blaszka z okazji urodzin,jestem taka starrrra ![]()
![]() |
#339 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() No nie nadążysz... ![]() Jaaa?! A w życiu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A Tobie co, maj dir? ![]() ![]() Pikuty ![]() Cytat:
![]() Edyta dobrze prawi (w sprawie specjalisty i leków) ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#340 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
meineboże, Gryx: jesteś ciacho. I to wcale nie niszowe.
![]() |
#341 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kążde słowo wsparcia na wagę złota o to prawda Gryx to absolutne ciacho ![]()
![]() |
#342 |
BAN stały
|
A nie przypadkiem w awku, dawno temu?
![]() Justyno, mam nadzieję, że to tylko jakiś chwilowy "zanik" (jakkolwiek straszna to historia), i że badania wyjdą OK ![]() Też bym się upił, ale nie mam z kim ![]() A mamie likieru podkradał nie będę, bo to brzydko, co nie? ![]() Nie mam ładniejszego zdjęcia, a to po dniu w zmywarkowych oparach i po % ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#344 |
BAN stały
|
No dooobra...
![]() ![]() Ramazzotti jest o takie ---> ![]() PS. A z maużem nie drinkujesz? Edit: Chyba mauż Cię już zgarnął sprzed kompa (a sam pił nie będę) ![]() Dobranoc ![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2009-12-29 o 02:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Zadomowienie
|
jako że mię przypadło w udziale trwanie na posterunku to się mogę z Tobą napić.
Właśnie wróciłam ze Starówki w stanie niedopitym z racji jutrzejszych obowiązków zawodowych, toteż chętnie wirtualnie przyswoję małe piwko \ http://www.youtube.com/watch?v=Cb8ES...eature=related
#346 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam robione EEG i tomografię komputerową głowy + badanie neurologiczne - wszystko OK. To prawdopodobnie objaw długotrwałego czasem nieuświadomionego stresu i niedotlenienia z tym związanego. Kiedyś miałam to dosyć często ( w okolicach 30-40 tki) trwało ok. godziny , a ból głowy kilka godzin ,.prawie ustapiło po regularnych ćwiczeniach oddechowych jogi tzw. pranajamach i relaksacji a jak dołączyłam rekreacyjne ćwiczenia na siłowni , to miałam przerwę kilkuletnią w tych objawach. Radzę sobie też dosyć dobrze ze stresem. Teraz właściwie też nie narzekam, sporadycznie mam lekkie zaburzenia wzroku , czasem przy tym, drętwieją mi końce palców i po kilku minutach samo wszystko przechodzi, ból głowy i problemy z mową nie występują. ---------- Dopisano o 04:01 ---------- Poprzedni post napisano o 03:37 ---------- Cytat:
A niezaleznie od tego w ciągu dnia znajdź chwilę i spróbuj uświadomić sobie czego się boisz i czego bałaś się w dzieciństwie albo co jest w twoim zyciu takiego , co jest sprzeczne z twoją naturą lub istotnymi potrzebami. Może to pomoże znaleźc jakąs przyczynę.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2009-12-29 o 02:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#347 | |||||||
Wiedźma
|
Cytat:
Zamówiłam ampułki Vichy i polecane przez Madziczkę tabletki. Neril wezmę pod uwagę także. Dziękuję. ![]() Cytat:
Olej kokosowy muszę rzeczywiście w końcu kupić - włosy mam nie tylko latające aktualnie, ale ogólnie suche. A w kwestii suplementów diety - łykam Merz Spezial. Nie pomagają ani troszkę. ![]() Cytat:
I dlatego własnie, z okazji tych podejrzeń zdaję sobie sprawę, że wszelkie próby przekonania Cię, że dasz rade są jałowe, ale... Po zaliczonej sesji, jak już dostaniesz to naukowe stypendium - stawiasz flaszkę. ![]() Cytat:
![]() O psychiatrach mam opinię jak najgorszą, w pomoc psychologa nie bardzo wierzę (zdarzył mi się doktor psychologii, który po kilku spotkaniach powiedział mi, że mi nie pomoże, bo jestem zbyt inteligentna na normalne metody działania), jedyna nadzieja, jaką mam w tej kwestii to to, że jesteś mniej zniszczona psychicznie, niż ja. oim zdaniem parę miesięcy to niewiele. Jeszcze minie. Jeszcze będzie normalnie, jeszcze będzie przepięknie... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Całkiem niezłe coś. ![]() ---------- Dopisano o 06:14 ---------- Poprzedni post napisano o 06:10 ---------- Cytat:
![]() Ślina ma własciwości dezynfekujące. ![]() Ale pobawić się, pomiętosić w rączkach surowe ciasto można. Czyż nie? ![]()
![]() |
#348 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Jej, co tu się dzieje....
![]() Skarbiątko, Justyno, Cbr-ku, Polly, Madziczko, Sabb, ROZ-ter-KO, Edyto [mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam] przytulam.. Będzie dobrze.. ![]() PS: które ciacho to Gryksiu??
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#349 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cbr -
![]() a o czym te koszmary masz? Jakies powtarzające się motywy? Lęki? Skoro tak się zaczęły kilka miesięcy temu, to może związane są z jakimiś przejściami w Twoim życiu? jakies trudne przezycia, problemy... Cytat:
![]() straszne te nasze fizjologiczne doły są... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() chcesz ich "naprawiać"? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sabbath - ![]() ja to jestem w szoku po przeczytaniu podejścia tego psychiatry - jak można komuś powiedziec, że jest za inteligentny na leczenie??? ![]() To g**no a nie psychiatra
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-29 o 07:59 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#350 | |
never say no to panda
|
Dziewczyny i Rodzynki, dzięki za ciepłe słowa - chyba się na psychiatrze skończy
![]() (a starałam się tego uniknąć, bo jestem pewna, że wciśnie mi jakieś psychotropy i inne poprawiacze nastroju... i na tym się skończy Sabb - w pełni popieram Twój pogląd ![]() można powiedzieć, że zaczynam widzieć plusy bezsenności, bo nadrabiam braki czytelnicze (dzisiejszej nocy było Pachnidło, próbowałam jeszcze kontynuować Palmirę, ale utknęłam w miejscu i ruszyć nie mogę, bo kiepska w porównaniu do Patroli :/) Cytat:
różne - od całkowcie absurdalnych, przez niezidentyfikowane (nie wiem, czego się boję, ale przez cały czas taki niepokój w środku mnie zżera), śmierć bliskich, po - chyba najbardziej męczące - w których się duszę/nie mogę oddychać, próbuję się obudzić i ostatnimi siłami mi się to udaje, ale budzę się we własnym śnie... po czym zasypiam (we śnie), chociaż nie chcę, duszę się i znowu się budzę we śnie i tak do rana, kiedy to obudzę się już naprawdę melisy, wszystkie pochodne waleriany i inne uspokajacze ziołowe nie pomagają melatonina też nic nie daje, ale podobno melatoninka działa bardziej na zasadzie placebo, niż stricte farmakologicznie
![]() ![]() |
![]() |
#351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Np mi się kiedyś sniło, ze nagle spadam, i faktycznie spadłam wtedy z łóżka ![]() A co z problemami w życiu? Jakieś stresy, może przytrafiły Ci się nieszczęścia, jakies trudności, labo się czymś bardzo denerwujesz... ![]()
![]() |
#352 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() cbr- a jakieś Perseny itp nie pomagają? ze 2,3 przed snem? ![]() Gryx!-gdzie żeś pysie podział? ![]() ![]() ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-12-29 o 09:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#353 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale to przecie nieprawda by była, bo monsz Madzika ładny jest ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-12-29 o 08:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#354 | |||||
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to już lepszy przedział ja tak 29 - 40 choć nie tak dawno temu super wrażenie na mnie zrobił gość chyba starszy od mojego ojca, nie powiem byłam w szoku. ![]() Cytat:
![]() Nie będę już licytować tych miniaturek meteorytów - znowu mi się nie udało, nawet mnie nie ma na liście - ciągle było, że moja oferta jest za niska a jak dałam wiecej to się skończyła ![]() Mam pytanie o promocję Sephory - dostałam właśnie sms, że jest 30% na kolorówkę i świąteczne zestawy. Wszystkich marek czy tylko sephorowska?? Odwykam z perfumami ale kolorówka mnie kusi..... ![]() aaa dowiedziałam się - na wszystkie marki!!!!!
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice ![]() ![]() Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2009-12-29 o 09:00 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#355 | |
never say no to panda
|
Cytat:
![]() szczególnie ostatnio (i dziś już zresztą też) babcia mieszka z nami od zawsze od 2 lat praktycznie nie chodziła (staw biodrowy) pół roku temu endoproteza - wyraźnie się poprawiła - nawet dawała radę zejść i wejść na 4. piętro (wakacje spędziła na działce) w październiku zaczęła się nagle gwałtownie pogarszać - obrzęki, problemy z chodzeniem, ból, zaburzenia równowagi teraz praktycznie już tylko leży/siedzi, nawet do toalety trzeba jej pomóc wstać no i dziś jeszcze matka pokazała mi "rzekome" odparzenia, a tam książkowa odleżyna już naprawdę nie wiem, co robić do tego wszystkiego (żeby mi problemów było mało) od początku 5. roku tak dostajemy w dupska na studiach... jak żadna inna grupa studencka - idiotycznie ktoś kliniki poukładał (od października: 11 zaliczeń, 9 kolokwiów i 3 tygodnie neurologii, gdzie z dnia na dzień asystent robił odpytki z materiału do przygotowania w domu) i nie ma opcji "ucz się systematycznie" - kończę jedne trzydniowe kliniki kolokwium, a nastąpnego dnia mam już kolejne i na dzień dobry kolokwium wejściowe (300str do wykucia od 15 do 7 rano) od końca września nie mogę infekcji wyleczyć - tzn. jedną zaleczam, pojawia się druga a skończyło się na przewlekłym zapaleniu migdałków i perspektywie wycięcia tego cholerstwa (wszystko fajnie, ale ja zwyczajnie NIE MAM MOŻLIWOŚCI wygospodarować sobie tygodnia wolnego, gdzie dałoby radę te paskudy wyrżnąć) plus jeszcze tż, który cały czas nad uchem marudzi i japę na mnie pruje, żebym kończyła remont nowego mieszkania (sram się z tym od 2 lat prawie, bo nie zawsze kasa /i czas/ na zawołanie jest, a kiedy kasa /i czas/ jest, to z kolei fachmanów na zawołanie nie ma) - bo ON CHCE już tam mieszkać (a mnie tam dobrze tu, gdzie jestem - bo w remontowanym mieszkaniu nie mieszkam) idę obfocić flachoniki na allegro, co by jakoś się oderwać od tego wszystkiego i kończę już użalanie się, bo nie będę tutaj wątku i humoru Wam psuła (się chyba wygadać musiałam)
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2009-12-29 o 08:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle, żwe problemy z mową to był JEDYNY objaw, poza tym czułam się doskonale i z myśleniem nie miałam kłopotów. No cóż, ja obstawiam Samsarę (to jej użyłam tuż przed) ![]() Gryź, coby rozwiać cień wątpliwości- którym z tych panów jesteś? Tym z włosami? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TŻ-ta doprowadzić do porządku - co on sobie myśli. Teraz powinien Cię jak najwięcej wspierac, a nie dobijac do końca ![]() I dużo zdrowia życze - dla Ciebie i babci ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-29 o 09:37 Powód: samo wyczerniło mi się wszystko, cholerstwo :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Nindżopesz
|
O rety, wchodzę do baru a tutaj się porobiło
![]() Justyno, Cbrku, Polly, Madziczko, Skarbiątko, Edyto i Sabbath - ściskam mocno i trzymam kciuki za zdrowie, lepsze samopoczucie ![]() Gryx - a który to Ty? Tak czy siak żaden nie jest gruby ani brzydki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
grozi wypollizowaniem
|
gryx to ten w białekj koszulce o ile mnie pamięc nie myli
![]()
#360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spotkałam psychiatrów głupich i mądrych, na szczęście ci drudzy bardzo mi pomogli- nawet nie chcę wiedzieć, gdzie bym teraz była. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.