|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mamy dziś łącznie IIII kreseczki heheh
![]() ![]() |
![]() |
#4082 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak to w tym tempie będzie postępować, to nam do kwietnia wątek zniknie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4083 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
zgadnij_MS, Tity ![]() Wiecie co jest najlepsze: dwa razy w nocy miałam sen że robię test i wychodzą II kreseczki, aż mi było smutno jak się obudziłam... A jak robiłam teścik, to tak mi się trzęsły ręce.. Kupiłam dziś pre-test, jutro powtarzam akcję ![]()
![]() |
#4085 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Lenko, dowodzik pierwsza klasa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4086 |
Raczkowanie
|
Lenko, ogromniaste gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! Cieszę się niezmiernie!!!!!
![]() ![]() ![]()
#4087 |
Zakorzenienie
|
Lenka gratulacje!!!!!!!! aaalleee się cieszę
![]() ![]() z innych wątków chyba się do nas poprzeprowadzają jak zobaczą jaki u nas wysyp w tym miesiącu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4088 |
Rozeznanie
|
strasznie dużo piszecie nie nadążam
![]() Mpik82 Lenka gratuluje kochane ![]() ![]() ![]() jakie miłe zakończenie starego roku ![]() ja chyba nie doczekam II kreseczek,jednak musze poddać się zabiegowi ![]() ![]() normalnie wyć mi sie chce, do tego właśnie skończyła mi się @ (w poniedziałek teoretycznie) i plamie - nie wiem czemu ![]() ![]() wiecie jakie mam noworoczne życzenie aby jeszcze przed 40 stką urodzic dziecko ![]() czy to tak dużo ![]() już nie przynudzam życze Wam udanego bezalkoholowego Sylwestra spełnienia marzeń w nowym roku a wszystkim "brzuszkom" zdrowych,ślicznych dzieciaczków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4089 |
Zakorzenienie
|
Awenturka urodzisz. Ale musisz się koniecznie wyleczyć najpierw. A mogę zapytać co Ci dolega?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4090 |
Zakorzenienie
|
lenko gratuluje kochana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4091 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4092 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4093 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4094 | |
Zadomowienie
|
dziękuję kochana bardzo bardzo
![]() Cytat:
![]() Jejku, tyle się tych wątków porobiło, nie wiem czy to dobry pomysł.. wszędzie piszę to samo do tych samych osób i nie mogę się połapać ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4096 |
Zakorzenienie
|
Lenko gratulacje
![]() To mamy dziś podwójne szczęście ![]() Ja też jestem nieśmiała, ale praca w punkcie obsługi klienta mnie troche wzmocniła, musiałam się nauczyć, bo inaczej ludzie by mnie zjedli ![]() Byłam dziś u gina, jednak pechowo usg mu się zepsuło, ale był na tyle miły, ze zadzwonił do kolegi, ktory prowadzi gabinet usg i tamten mnie przyjął za darmo ![]() Poza tym załatwiłam w końcu zmianę nazwiska w US i byłam z moim kociakiem u weta, bo zapomniałam się pochwalić ze na Mikołaja Tz przyniósł mi kociczkę, bienego malucha, odrzuconego przez matke i się w niej zakochałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4097 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Już Cię pytałam, ale chyba nie odpisałaś, to od Ciebie to zaproszenie na nk?? ![]() Scio, ![]() Jutro po pracy jedziemy do babci, spędzimy u niej sylwestra, bo jest sama. A w Nowy Rok pracuję, więc i tak nie będzie imprezowania.. A Wy jakie macie plany??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4099 |
Zakorzenienie
|
Aldii w przyszłym tygodniu we wtorek.
A wyszło mi "MAcica o niejednorodnej echostrukturze o wym 53 na 30mm endometrium hiperechogeniczne do 4,3 mm ![]() Obustronne pęcherzyki do 5,5mm" No i fotki kociaka: |
![]() ![]() |
![]() |
#4100 |
Zakorzenienie
|
Ollliwko ale to żołądek czy macica?
Scio słodki kotek.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4102 |
Zakorzenienie
|
Lenko wiedziałam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mpik kochana, jeszcze raz gratulacje ![]() Dziewczyny, teraz zapraszam pełnoprawnie na wrześniówki ![]() Więcej dziś się nie udzielam, bo wróciliśmy dopiero od teścia, gdzie było średnio raczej ![]() ![]() Miłej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4103 |
Wtajemniczenie
|
Lenka i Mpik82 GRATULACJE
![]() ![]() ![]() Awenturyn - ![]() Scio - słodki kotek ![]() Chyba tez sobie zaraz podpatrzę Was na tym drugim wątku, a tak po cichu zastanawiam się kiedy mi jest planowane przeniesienie się tam ![]() Ja też kiedyś byłam bardzo nieśmiała, wstydziłam się zabierać głosu w trakcie zebrań itp., załatwić sprawy w urzędzie, ale teraz myślę sobie tylko "a co mi szkodzi..?" i idę ![]() ![]() ![]() ![]()
#4104 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Awenturko maluszek musi mieć zdrową mamusię żeby rosnąć... Trzymam kciuki, żeby jednak to było szybciej niż za rok ![]()
![]() |
#4106 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczynki
![]() ja tak póxno dzisiaj... wogóle to mnie trochę nie było i mam trochę do nadrobienia... ehh... hmm... Lenka: gratulacje ![]() ![]() ...nie wiem komu jeszcze gratulować bo kilka przyszłych mam nam tu doszło ![]() Mpik??. ... która jeszcze?? ![]() Chciałam Wam już życzyć udanej zabawy Sylwestrowej i po prostu dobrego skoku do Nowego Roku ![]() ale się zrymowało ![]()
http://s5.suwaczek.com/20070922040113.png http://www.suwaczek.pl/cache/bdbd48d327.png[/url] http://www.suwaczki.com/tickers/zem3anliaj4xxsq7.png http://s2.pierwszezabki.pl/046/0464919c0.png?8294 "W życiu piękne są tylko chwile...." |
![]() ![]() |
![]() |
#4107 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4108 |
Zakorzenienie
|
chyba nerki.. tak podejrzewam.. rok temu jak byłam na USG wykryła piasku trochę w nerce
![]() ![]() lindsley w pon. do gina idę , chcę być pewna ,że ok wszystko no i chce w przyszłym tyg. na usg iść jeszcze jak będzie piach czy kamień to będę wiedziała ,że to nerki. Mam 23 lata a już połowe specjalistów za sobą jak to jest ![]() lenka TŻ załagodził sprzeczke wczoraj z naszym przyjacielem i idziemy do niego na domówke.. ma być jego dziewczyna i rodzice , ale to nic ![]() scio śliczny kot ![]() bordana ![]() awenturyn u mnie będzie alkoholowy sylwester , ale tak symbolicznie bardziej ![]() ![]()
#4109 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
Wpadłam tylko na chwilkę bo mam mało czasu. Mój TŻ pracuje dzisiaj do 13 i do tego czasu muszę obrobić się w mieszkanku i jeszcze ugotować obiad - a z obiadem nie tak łatwo bo nie dość że sylwestrowy to jeszcze taki który można jeść przy refluksie żołądkowym... ehhh Całuję Was mocno i do napisania w nowym roku Dużo szczęścia, zdrowia i uśmiechu dla każdej z Was w nadchodzącym 2010 roku
#4110 | |
Zakorzenienie
|
BordAna nadrabiaj i pisz co u Ciebie
![]() No t jesteśmy dwie ![]() Cytat:
![]() Też Wam życzę Wszystkiego dobrego w nowym roku. Oby nam się spełniły nasze marzenia i żeby zdrówko było, bo wielu z nas go jak widzę brakuje
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.