|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Cytat:
ale się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mamy dziś łącznie IIII kreseczki heheh
|
|
|
#4082 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak to w tym tempie będzie postępować, to nam do kwietnia wątek zniknie
hihi
|
|
|
|
#4083 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zgadnij_MS, Tity Wiecie co jest najlepsze: dwa razy w nocy miałam sen że robię test i wychodzą II kreseczki, aż mi było smutno jak się obudziłam... A jak robiłam teścik, to tak mi się trzęsły ręce.. Kupiłam dziś pre-test, jutro powtarzam akcję
|
|
#4085 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Lenko, dowodzik pierwsza klasa
|||||||||||||||||||||
|
|
#4086 |
|
Raczkowanie
|
Lenko, ogromniaste gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! Cieszę się niezmiernie!!!!!
|
#4087 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka gratulacje!!!!!!!! aaalleee się cieszę
z innych wątków chyba się do nas poprzeprowadzają jak zobaczą jaki u nas wysyp w tym miesiącu tyle czasu nic, a tu tyle radości na raz |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4088 |
|
Rozeznanie
|
strasznie dużo piszecie nie nadążam
Mpik82 Lenka gratuluje kochane jakie miłe zakończenie starego roku ja chyba nie doczekam II kreseczek,jednak musze poddać się zabiegowi a to odwlecze decyzje o dziecku o conajmniej rok normalnie wyć mi sie chce, do tego właśnie skończyła mi się @ (w poniedziałek teoretycznie) i plamie - nie wiem czemu ,boli mnie całe podbrzusze,wizyta u gina dopiero za dwa tyg - bo mają urlopy wiecie jakie mam noworoczne życzenie aby jeszcze przed 40 stką urodzic dziecko czy to tak dużo ![]() już nie przynudzam życze Wam udanego bezalkoholowego Sylwestra spełnienia marzeń w nowym roku a wszystkim "brzuszkom" zdrowych,ślicznych dzieciaczków |
|
|
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
Awenturka urodzisz. Ale musisz się koniecznie wyleczyć najpierw. A mogę zapytać co Ci dolega?
|
|
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
lenko gratuluje kochana
dbaj o siebie i o dzidziusia
|
|
|
|
#4091 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4094 | |
|
Zadomowienie
|
dziękuję kochana bardzo bardzo
Cytat:
![]() Jejku, tyle się tych wątków porobiło, nie wiem czy to dobry pomysł.. wszędzie piszę to samo do tych samych osób i nie mogę się połapać
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4096 |
|
Zakorzenienie
|
Lenko gratulacje
To mamy dziś podwójne szczęście Ja też jestem nieśmiała, ale praca w punkcie obsługi klienta mnie troche wzmocniła, musiałam się nauczyć, bo inaczej ludzie by mnie zjedli ![]() Byłam dziś u gina, jednak pechowo usg mu się zepsuło, ale był na tyle miły, ze zadzwonił do kolegi, ktory prowadzi gabinet usg i tamten mnie przyjął za darmo tyle, ze nic nie wiem, dostałam wynik i mam się zgłosić w przyszłym tygodniu.Poza tym załatwiłam w końcu zmianę nazwiska w US i byłam z moim kociakiem u weta, bo zapomniałam się pochwalić ze na Mikołaja Tz przyniósł mi kociczkę, bienego malucha, odrzuconego przez matke i się w niej zakochałam |
|
|
|
#4097 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Już Cię pytałam, ale chyba nie odpisałaś, to od Ciebie to zaproszenie na nk?? ![]() Scio, Jutro po pracy jedziemy do babci, spędzimy u niej sylwestra, bo jest sama. A w Nowy Rok pracuję, więc i tak nie będzie imprezowania.. A Wy jakie macie plany??? |
|
|
|
|
#4099 |
|
Zakorzenienie
|
Aldii w przyszłym tygodniu we wtorek.
A wyszło mi "MAcica o niejednorodnej echostrukturze o wym 53 na 30mm endometrium hiperechogeniczne do 4,3 mm ![]() Obustronne pęcherzyki do 5,5mm" No i fotki kociaka: |
|
|
|
#4100 |
|
Zakorzenienie
|
Ollliwko ale to żołądek czy macica?
Scio słodki kotek.... |
|
|
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
Lenko wiedziałam
Mpik kochana, jeszcze raz gratulacje Dziewczyny, teraz zapraszam pełnoprawnie na wrześniówki ![]() Więcej dziś się nie udzielam, bo wróciliśmy dopiero od teścia, gdzie było średnio raczej Ale to inna historia, jutro może opiszę. Padam na ryjek, ale na pocieszenie kupiłam sobie buty Miłej nocy |
|
|
|
#4103 |
|
Wtajemniczenie
|
Lenka i Mpik82 GRATULACJE
Awenturyn - Scio - słodki kotek ![]() Chyba tez sobie zaraz podpatrzę Was na tym drugim wątku, a tak po cichu zastanawiam się kiedy mi jest planowane przeniesienie się tam (chociaż jeszcze wciąż się nie staram).Ja też kiedyś byłam bardzo nieśmiała, wstydziłam się zabierać głosu w trakcie zebrań itp., załatwić sprawy w urzędzie, ale teraz myślę sobie tylko "a co mi szkodzi..?" i idę szkoda marnować czas i swoje nerwy na myślenie co inni sobie pomyślą chociaż też zdarzają mi się gorsze dni, kiedy nie mogę się do nikogo swobodnie odezwać. A nie śpiewam w ogóle bo nie mam głosu![]()
|
|
#4104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Awenturko maluszek musi mieć zdrową mamusię żeby rosnąć... Trzymam kciuki, żeby jednak to było szybciej niż za rok
|
|
#4106 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczynki
ja tak póxno dzisiaj... wogóle to mnie trochę nie było i mam trochę do nadrobienia... ehh... hmm... Lenka: gratulacje ...nie wiem komu jeszcze gratulować bo kilka przyszłych mam nam tu doszło ![]() Mpik??. ... która jeszcze?? ![]() Chciałam Wam już życzyć udanej zabawy Sylwestrowej i po prostu dobrego skoku do Nowego Roku ale się zrymowało
http://s5.suwaczek.com/20070922040113.png http://www.suwaczek.pl/cache/bdbd48d327.png[/url] http://www.suwaczki.com/tickers/zem3anliaj4xxsq7.png http://s2.pierwszezabki.pl/046/0464919c0.png?8294 "W życiu piękne są tylko chwile...." |
|
|
|
#4107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4108 |
|
Zakorzenienie
|
chyba nerki.. tak podejrzewam.. rok temu jak byłam na USG wykryła piasku trochę w nerce
no a teraz pobolewaja mnie trochę plecy na dole i brzuch masakrycznie a nasila się jak chodzę i stoję lindsley w pon. do gina idę , chcę być pewna ,że ok wszystko no i chce w przyszłym tyg. na usg iść jeszcze jak będzie piach czy kamień to będę wiedziała ,że to nerki. Mam 23 lata a już połowe specjalistów za sobą jak to jest ![]() lenka TŻ załagodził sprzeczke wczoraj z naszym przyjacielem i idziemy do niego na domówke.. ma być jego dziewczyna i rodzice , ale to nic oni i tak nie wchodzą do pokoju także źle nie będzie. scio śliczny kot ![]() bordana awenturyn u mnie będzie alkoholowy sylwester , ale tak symbolicznie bardziej jak się czujesz? jak spędzasz sylwestra ? z młodym w domu u siebie czy z TŻ też ?
|
#4109 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
Wpadłam tylko na chwilkę bo mam mało czasu. Mój TŻ pracuje dzisiaj do 13 i do tego czasu muszę obrobić się w mieszkanku i jeszcze ugotować obiad - a z obiadem nie tak łatwo bo nie dość że sylwestrowy to jeszcze taki który można jeść przy refluksie żołądkowym... ehhh Całuję Was mocno i do napisania w nowym roku Dużo szczęścia, zdrowia i uśmiechu dla każdej z Was w nadchodzącym 2010 roku
|
#4110 | |
|
Zakorzenienie
|
BordAna nadrabiaj i pisz co u Ciebie
![]() No t jesteśmy dwie ![]() Cytat:
![]() Też Wam życzę Wszystkiego dobrego w nowym roku. Oby nam się spełniły nasze marzenia i żeby zdrówko było, bo wielu z nas go jak widzę brakuje
Całuję Was ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:56.

hihi

klaski:

a to odwlecze decyzje o dziecku o conajmniej rok

Ale to inna historia, jutro może opiszę. Padam na ryjek, ale na pocieszenie kupiłam sobie buty 
Staranka trwają, odchudzanie w trakcie...
Już 28 cykle staramy się o dzidziusia