|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Mpik82 ogromniaste gratulacje!!!
|
|
|
|
#4052 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Przede wszystkim GRATULACJĘ DLA MPIK A co do tego co napisała Kretencja Cytat:
![]() Ale i tak wiem, że każda z Nas będzie tu zaglądać więc nic się nie martwcie |
|
|
|
|
#4053 |
|
Zakorzenienie
|
Mpik no mowilam juz wczoraj, ze mozna gratulowac
U mnie tez byla taka blada Za 2 dni juz bedzie wyrazna Lenka usycham.... Kretencja ale niektorym jest przykro jak my tak ciagle o tej ciazy i ciazy.Oczywiscie bedzie nam bardzo milo jezeli bedziecie chcialy z nami tworzyc watek zaciazonych, ale tutaj juz tylko o starankach i codziennych sprawach Scio kochana to nie przez Ciebie Ollliwko bedziemy i tu i tam Tity mi sie wydaje, ze moze slabiej dobrzec, przez to, ze zbytnio forsujesz to oczko.Ono powinno byc teraz uzywane minimalnie zeby mialo czas sie zregenerowac.A Ty ciagle nauka, szkola,praca itd..... to kiedy oczko ma odpoczywac ?? |
|
|
|
#4054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skąd ja to znam, tylko u mnie nie chodzi o spiew bo głosu to ja nie mam, ale nawet na studiach jak mielismy przedstawiać prezentacje i wiedziałam, że mam porządnie zrobioną to i tak się nie zgłaszałam żeby zaprezentować bo za bardzo się bałam ( że zacznę się mylić, że wszyscy się na mnie patrzą) chciałabym być odważna i na luzie wypowiadać się przed całą sala ludzi, ale to trudne pamietam sytuacje na studiach, mieliśmy język migowy, koleżanka tak się stresowała, że za chiny nie mogła zaliczyć, a w grupie było tylko 15 osób. Za to na poprawce były już dwie grupy i babka kazała jej stanąć na środku przed wszystkimi jak patrzyłam jak biedna się stresuje, to miałam ochotę nawrzeszczeć na tego babsztyla Wystąpienia przed publicznością to dla mnie masakra |
|
|
|
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
MAGiALENA a co lekarze Ci takiego powiedzieli?
zgadnij mam nadzieję, że dochodzi do siebie. aldii, ale teoretycznie już 6 dni po operacji można wrócić do normalnych czynności, tak też zrobiłam A do pracy dopiero od poniedziałku chodzę. No, ale ja mam wahania nastrojów, raz myślę, że jest lepiej, a zaraz że jest tragedia....niezrównoważo na psychicznie jestem
|
|
|
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
chyba już Wam pisałam. to było 10 lat temu. bolały mnie jajniki i okazało się, że pęcherzyki nie "uciekały", tylko się gromadziły (ja o tym zapomniałam). pamiętałam tylko, ze powiedział, że póżniej mogę mieć problemy z zajściem w ciążę. i jak ostatnio (po kilku latach) byłam u gina, to powiedział, że cykl był bezowulacyjny. to mi dopiero przypomniało. nie mówiłam wtedy o planowanej ciąży.
|
|
|
|
#4058 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Magialena
oby obyło się bezproblemowo wszsytko a do ginka jeszcze na USG idziesz?Gabisun, ja wole o studiach nie wspominać Na szczęście nic nie musiałam prezentować, w przeciwnym wypadku padła bym jak kawka W szkole średniej najgorsze były 3 min prezentacji, potem szło... Nawet jak szłam do odpowiedzi to dawałam radę choć czasem aż za bardzo wyluzowana byłam Szkoda, że czas luzu minął...
|||||||||||||||||||||
|
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
MAGiALENA a ost. byłaś u lekarza ? mówiłaś o tym co było 10 lat temu?
zrobiłam sobie test owu. i jest krecha tyle ,że słaba... wczoraj była ładna gruba a dzisiaj już taka byle jaka Aha.. dziewczyny ja to sobie podczytuję Was na tym 2 gim wątku , mam nadzieję ,że nie macie tego za złe.. bo wypowiadać się nie zamierzam
|
#4060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe Olliwko a któż by się miał na Ciebie gniewać jak Ty nasza jesteś |
|
|
|
|
#4061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) nie. wczoraj, jak tak się rozpłakałam, to obiecałam sobie i mężowi, że po prostu się kochamy bez żadnych zabezpieczeń i że postaram się nie myśleć o tym co by było gdyby. bo przecież to dopiero nasze początki. żadnych dowodów... tylko ta wizja...ja o tych planach powiedziałam dopiero pod koniec wizyty. na ten temat nic nie mówił. tylko, żebym kwas foliowy brała. i biorę. Edytowane przez MAGiALENA Czas edycji: 2009-12-30 o 12:32 |
|
|
|
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
Ollliwko pisalam kilka postow wyzej, ze bedzie nam bardzo milo jak bedziecie z nami wspoltworzyc tamten watek
|
|
|
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
aldii
samo czytanie mi wystarczy w sumie piszę tutaj a Tobie ciąża służy bardzo , zresztą każdej kobiecie.. wyglądasz bardzo ładnie , na nk widziałam fotki oj Lu to dopiero babka będzie ![]() W poniedziałek do pani gin. idę , tak brzuch mnie boli ,że nie wiem jak ja jutro tej zabawy doczekam
|
#4064 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To prawidłowo. Jednego dnia krecha powinna wychodzić, a później znika. |
||
|
|
|
#4067 |
|
Rozeznanie
|
Napisane przez Ollliwka
zrobiłam sobie test owu. i jest krecha tyle ,że słaba... wczoraj była ładna gruba a dzisiaj już taka byle jaka Oliwko to znaczy, że masz dziś owulacje czyli jeśli kochałaś się tak do 4 dni wcześniej masz szanse na dziewuszke,, jeśli kochałaś sie wczoraj, dzis czy jutro,,,będzie chłopak hehe OBY wszystko się dobrze ułożyło
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje wam za komplementy
|
|
|
|
#4069 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Lenko
czekam
|||||||||||||||||||||
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie, gdzie ta Lenka
|
|
|
|
#4072 |
|
Rozeznanie
|
No właśnie nie ma Lenki... miała być o 17.00
Ja odebrałam wyniki mam 283.31 NORMY beta HCG dla poszczególnych tygodni ciąży,licząc tydzień ciąży od terminu owulacji mlU/ml 3 – 4 tydzień od owulacji—– 9 - 130 4 – 5 tydzień od owulacji—– 75 – 2600 5 – 6 tydzień od owulacji—– 850 - 20,800 6 – 7 tydzień od owulacji—- 4,000 - 100,200 7 – 12 tydzień od owulacji—- 11,500 - 289,000 12 – 16 tydzień od owulacji— 18,300 - 137,000 16 – 29 tydzień od owulacji—- 1,400 - 53,000 29 – 41 tydzień od owulacji— 940 - 60,000
Edytowane przez Mpik82 Czas edycji: 2009-12-30 o 17:42 |
|
|
|
#4073 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Mpik no jak nic 4-5 tydz
GRATULACJE jeszcze raz
|||||||||||||||||||||
|
|
#4074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wskakuj na wątek mamuś oczekujących super że do Nas dołączyłaś |
|
|
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
mpik jeszcze raz gratulacje, możesz już na wrześniówki się zapisywać
|
|
|
|
#4077 |
|
Zadomowienie
|
Cześć kochane, tak późno jestem, bo mieliśmy parę rzeczy do załatwienia...
Powiem wprost: ręce mi się do tej pory trzęsą ze strachu.. II kreseczka pojawiła się prawie od razu!!! Jestem w ciężkim szoku, bo w ogóle w to nie wierzyłam. Zresztą nadal nie wiem, czy wierzę, czuję się NORMALNIE... DZiękuję wam, że o mnie myślałyście, chyba bardziej w te II kreski wierzyłyście niż ja...
|
#4079 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Lenkooooooooooooooooooooo ooooooooo moje najszczersze gratulacje
|||||||||||||||||||||
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.

Za 2 dni juz bedzie wyrazna
jak patrzyłam jak biedna się stresuje, to miałam ochotę nawrzeszczeć na tego babsztyla
A do pracy dopiero od poniedziałku chodzę. No, ale ja mam wahania nastrojów, raz myślę, że jest lepiej, a zaraz że jest tragedia....niezrównoważo na psychicznie jestem 

oby obyło się bezproblemowo wszsytko
Szkoda, że czas luzu minął...

) nie. wczoraj, jak tak się rozpłakałam, to obiecałam sobie i mężowi, że po prostu się kochamy bez żadnych zabezpieczeń i że postaram się nie myśleć o tym co by było gdyby. bo przecież to dopiero nasze początki. żadnych dowodów... tylko ta wizja...

klaski: