|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
eee to w porządku, a zaliczki Wam za salę nie oddadzą?
|
#1682 |
|
BAN stały
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Ja myśle,że to klub to bardzo fajny pomysł.
![]() Ps.Pisze właśnie to co wyżej,tż mi zagląda,czyta i się zapytał przed chwilą.Co to ma być,jakie zaproszenie do klubu co???
|
|
|
|
#1683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak ja powiedziałam TZ, że mamy klub to powiedział tylko "aha" z mniej więcej takim wyrazem twarzy: ![]() On i tak uważa, ze jestem uzależniona od wizażu, więc teraz to już chyba pomyśli, że całkiem zwariowałam |
|
|
|
|
#1684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1685 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No to swoją drogą,gdy widzi słysze znowu ten wizaż. ![]() Właśnie oglądałam/liśmy "Kac Vegas" świetny film.
|
|
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1687 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślicie, ze tżtowi nie przyda się garniak ślubny na inne okazje i dlatego wypożyczacie?Mój tż na co dzięn chodzi do pracy w garniaku, więc jemu sie przyda kolejny do kolekcji Chyba, że kupimy mocno wieczorowy to będzie tylko na jakies imprezy, ale takich imprez na szczęście mamy sporo, więc opłaca nam sie kupić w razie czego też wieczorowy garniak![]() Cytat:
Powiem Wam, że bardzo sie przestraszyłam JAk pojedziemy w te góry to ja sobie chyba daruje jazdę Na razie leże i ćwiczę, bo tak trzeba robić przy tym co mam I tżcik robi mi masażyk![]() Cytat:
Cytat:
nooooo Ide w poniedziałek Ale dobrze, że teraz mi sie znów stało, bo będe sie pilnować. Nie chce myśleć co by było gdyby mi się stalo w dniu ślubu![]() Cytat:
Cytat:
![]() Fajnie, że jest ta grupa, ale ja nie wiem jak sie na nią wchodzi Wylazlam przed chwila i juz chyba nie wrócęA wiem co Wam miałam pisac - o dzieciach pisalyście a my dziś akurat rozmawialiśmy i tz mówi, że sie mnie boi, bo jestem teraz tak anty, że on mówi, ze sobie nie wyobraża, żebym sie zamieniła w matke polke Ale spoko i luz, pewnie jak mnie dopadnie instynkt to będzie mnei cieszyc perspektywa drącego sie, tupiącego i płaczącego dziecka Także u nas dzieci jak do tego dojrzejemy, póki co chcemy miec tylko siebie Ale ja tez mlodziutka jeszcze jestem takze mam jeszcze kupe czasu. Teraz skończe studia, znajdę pracę i jak kilka lat popracuję, wyszaleje sie z tż to pewnie mi się zachce bejba.
|
|
#1688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TŻcik w takich sytuacjach mówi do mnie "Ty Łemejo" (żeby nie mówić memejo Właśnie wylisiłam, że według horoskopu chińskiego jestem zającem, a TŻ świnią
Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2010-01-02 o 20:44 |
|
|
|
|
#1689 |
|
Adwokat diabła
|
hellow!
trochę mnie tu nie było a tu 3 strony i klub xD koffam Was
|
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
Samoa pod logowaniem masz ustawienia, wejdź w nie, potem po lewej znajdź i Klub, wejdź i kliknij na tytuł PM2010
|
#1691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz działam ![]() O to ja sobie pocztam horoskopy na ten rok, bo tam zawsze same optymistyczne rzeczy to sie pocieszę Ja jestem tygrysem(roarrrrr
|
|
#1692 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam w Nowym 2010 Roku
Zjechałam do domu dopiero dzisiaj rano Nigdy nie zapomnę tego Sylwka spędzonego nad morzem ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Martoolka87, bardzo ładne oczęta ![]() Kiedy to było, gdy miałam tyle lat. Nawet wtedy mojego przyszłego męża nie znałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Can't, gratulacje z powodu zostania ciocią ![]() Co do dzieci, to u nas na razie jedno starczy (mój siostrzeniec) Aż się smutno robi człowiekowi jak słyszy płacz i nie może nic na to poradzić
|
|||||
|
|
|
#1693 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Postawiłam tarota na onecie i wyszlo i, ze zapowiada się wspaniała podróż lub niezwykłe wakacje To sie zgadza Ohoho i nadszedl odpowiedni moment na budowe domu i założenie rodziny i będzie bezpieczeństwo materialne- prosze proszę, my tu mieszkanie kupujemy sie hajtamy i tarot wszytko wie, chyba mnie śledzi I miłośc sie wzmocni![]() O kurka i do tego runą dotychczasowe zasady i będe musiała sobie zbudowac wszystko od nowa - skąd tarot wie ze juz nie będe miaszkac z rodzicami? o i nowy rodzial w życiu![]() Skubane to jest, ze zawsze pasuje. Juz kiedys sobie tu robiłysmy tego tarota i tez się czytało jakby o sobie. Toż to czary ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
Ja tez nie zapomnę Sylwestra spędzonego nad morzem, bo miałam kaca życia - trwał 48 godzinA ze mną lepiej niz rano, bo rano było bardzo źle Mam nadzieję, ze jutro będzie lepiej, ale jestem delikatnie mówiąc przerażona, żeby nie powiedzieć, że pos....
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1695 |
|
Adwokat diabła
|
Moj dzisiejszy choryszkop
-> You normally don't mind waiting for personal satisfaction, but today you could be frustrated because you don't have what you want. Even if your basic needs are being met, you might feel as if there's something missing, yet you don't know exactly what it is. Your irritation could get the best of you until you realize that there's no hurry and that you've been given the gift of a couple more weeks to sort it all out. i się cholera sprawdził ![]() znowuż wszystkie śpią?
Even if it was there all along Edytowane przez BlackAngel Czas edycji: 2010-01-02 o 22:05 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyna idzie któras z Was na targi 10.01 we Wrocławiu?
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1698 | |
|
Zakorzenienie
|
ale, że prezydent sie interesuje moim życiem prywatnym albo agent Tomek?
Cytat:
---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- ja tylko chciałam powiedzieć, że masz literówkę w suwaczku tam gdzie data zaręczyn
|
|
#1699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1700 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
ale nowa praca tylko konkretnego adresu nie znam! bo kobieta rozgarnięta jak stóg siana.. :| Samoa, a nóż to. taroty nas szpiegują i choryszkopy
|
|
|
#1701 | |
|
Zakorzenienie
|
e nie, jednak nie ma literówki, chyba mi esie przywidziało
Cytat:
Ja myślę, ze to Kaśka w tym onecie te taroty kmini, bo to ona mi tego tarota pokazała a do tego przecież wszystko o nas wie Dobra, ja spadam Dobranoc pchły na noc karaluchy pod poduchy, byle nie w moim łóżku
|
|
#1702 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
|
|
|
#1703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałąs nikomu nie mówić teraz nie będę wiarygodna
|
|
#1704 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
wszystkie wyszpiegują, wszystko Kaś, musisz zmienić portal w którym tarota wykładasz ![]() bo znowu Samoa Cię wykmili..
|
|
|
#1705 |
|
Wtajemniczenie
|
woda sodowa skopiowałam sobie Twoją listę do worda
Chill |
|
|
|
#1706 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki jakby przydymiony http://images.google.pl/images?hl=pl...ed=0CBYQsAQwAACytat:
w tamtym roku byli juz na Litiwe, Łotwie, w Estonii, Szwecji, Norwegii, Finlandii, a teraz z polnocy zostala juz im chyba tylko Islandia choc w sumie jeszcze Grenlandia jest wyzej Cytat:
![]() chce pozostac w miare anonimowa, a jak raz wstawilam fote i wykasowalam to dostalam bana ![]() Cytat:
i coraz czesciej wspomina o trojce chyba mu sie udziela od kolegi z pracy, ktory ma wlasnie dwojke maluchow...ja na razie bezpiecznie obstawiam jednak 6 lat i dwojke a wszystko wyjdzie w praniu ![]() ale na razie - stwierdzam obiektywnie - jestem zbyt egoistyczna i malo sklonna do poswiecen zeby miec dziecko ![]() Cytat:
troche sie wystraszylam jak zobaczylam prywatna wiadomosc z jakims klubem, bo pierwszy raz widze cos takiego ale moze jakos to rozkminie ![]() Cytat:
ten rok to nasz rok ![]() bylismy na tych wyprzedazach. takie wyprzedaze, ze nic z tego co kupilam nie bylo przecenione a kupilam sobie sexi obcisla mala czarna - TZ jak mnie w niej zobaczyl to prawie mnie zmolestowal w przebieralni super jest do tego zaopatrzylam sie w nowe wranglery (stare zostawiam na okres ciazy i lakier do paznokci widzialam takie sliczne biustonosze.... ale oczywiscie wszystkie w tych dziwnych rozmiarach znieksztacajacych biust dlatego sobie darowalam i pojade specjalnie do tego sklepiku gdzie sa tez tez wieksze rozmiary, a nie tylko konczace sie na mieseczce C czy D i zaczynajace sie od obwodu 70 ![]() a TZ sobie kupil zapas skarpetek ![]() a w ogole to spedzilam przemily dzien z TZcikiem ![]() i jutro jeszcze przyjezdza do nas na obiad, bo bedzie moj dziadek, a co za tym idzie - mini imprezka mama zrobi jakas kulinarna pychote i popijemy dobrym winkiem, bo siostra na swieta byla we Francji, wiec przywiozla nowy zapas ![]() a w poniedzialek TZ ma wolne i jedziemy na deske ![]() ok, to ide obczajac ten caly klub
Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-01-02 o 23:10 |
||||||
|
|
|
#1707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1708 |
|
Adwokat diabła
|
usiądź na ulu
![]() i zadek ala J.LO ![]() a tak szczerze to nie wiem.. buu a też by mi się przydało (in my opinion..)
|
|
#1709 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam płaski tyłek i nie powiem żebym była z niego zadowolona, wolałabym żeby był bardziej zaokrąglony |
|
|
|
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lepiej miec zgrabna, jedrna i jednak troche wypukla, a nie plaska ![]() ta moja sukienka jest obcisla na calej linii raczej tanga z podnoszeniem nogi w niej nie zatancze jedyny jej (sukienki) minus to taki, ze bez asysty jej nie ubiore (zapinana z tylu )udalo mi sie chyba zapisac do klubu
Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-01-02 o 23:38 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

Może dlatego, że nie czytałam książki
Powiem Wam, że bardzo sie przestraszyłam
Ale dobrze, że teraz mi sie znów stało, bo będe sie pilnować. Nie chce myśleć co by było gdyby mi się stalo w dniu ślubu
Wylazlam przed chwila i juz chyba nie wrócę

I miłośc sie wzmocni

miałąs nikomu nie mówić teraz nie będę wiarygodna