|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
nio teraz już wszyscy odetchnęliśmy, bo mała urodziła się sina i 1,5 godzinky leżała pod tlenem.. no i trafiły z mamusia na oddział patologii i muszą zostać aż do środy, bo mała dostaje antybiotyk, ale lekarz powiedział, że będzie ok
mała bardzo chciała przyjśc na świat jeszcze w starym roku hehe
|
|
|
|
#1562 | |
|
Adwokat diabła
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
![]() wiecie co, że dzwonił do mnie wczoraj ktoś z Hiszpanii (nr telefonu Hiszpański) i tż mówi że to Ci słynni naciągacze
|
|
|
#1563 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wymiotłam o północy, gdy Tż mnie przytulił, zamiast złożyć mu życzenia rozpłakałam się ![]() Niby w 2009 się zaręczyliśmy, znalazłam pierwszą w życiu pracę, ale jakoś negatywów było dużo, dużo więcej . Obyśmy mieli najgorszy rok już za sobą![]() Cytat:
|
|
#1564 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Gdybym sama sobie przyklejała, to pewnie jedne kępki by były nad linią rzęs, a drugie pod Podpytałam kosmetyczkę jak to trzeba przyklejać, to mi powiedziała, że częściowo do skóry, a częściowo do naturalnych rzęs ![]() Zaraz się zabiorę za odklejanie. Wgooglałam sobie jak to zrobić i tam napisali, żeby nie ciągnąć, bo można sobie rzęsy powyrywać. Trzeba przyłożyć mokrą myjkę (ja spróbuję wacik) i poczekać aż klej odpuści ![]() Aż mi przykro, że muszę te rzęsy odkleić, bo TŻcik mi co chwilę mówi, że ślicznie wyglądam ![]() Już wyszukałam w KWC odpowiednie kępki rzęs i teraz będę na nie polować w drogeriach. A jak w drogeriach nie dostanę to zamówię na all. Niby taka mała pierdołka a naprawdę potrafi znacząco zmienić wygląd oczu ![]() Cytat:
gratulacje
|
|||
|
|
|
#1565 |
|
BAN stały
|
Toska,teraz ten rok musi być lepszey od poprzedniego.
![]() Cant,gratulacje ciociu. ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- A już jutro nasza monikadavida wychodzi za mąż,jako pierwsza z PM-ek 2010. Ciekawe co tam u niej?? Jak przygotowania,czy jest choć troszke poddenerwowana. itp
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-01-01 o 23:25 |
|
|
|
#1566 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
wiecie co, jak mi czas leci ![]() ps. dobranoc! bo chyba wszystkie śpicie
Even if it was there all along Edytowane przez BlackAngel Czas edycji: 2010-01-02 o 00:07 |
|
|
|
|
#1567 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ogolnie preferuje ciemniejsze makijaze i do slubu bedzie smokey ![]() Cytat:
czyzby narod pokochal kino? czy tylko efekty specjalne ![]() Cytat:
i jakims cudem w niektorych papierach mial date urodzenia 31 grudnia, a w niektorych 1 stycznia roku nastepnego jest plus takiej daty - zawsze ma sie fajerwerki na urodziny choc o wynajeciu lokalu na imprezke raczej mozna zapomniec - no chyba, ze ma sie nadmiar $ ![]() ja nie wlasnie wrocilam do domu sie troche zasiedzielismy z TZcikiem ![]() w poniedzialek bedzie premiera naszej slubnej stronki dzis jeszcze dopracowalismy razem pare rzeczy w poniedzialek wykupimy miejsce na serwerze na rok i wszystko wgramy ![]() a jutro jedziemy na wyprzedaze i bedziemy m.in. szukac garniaka do slubu moze juz cos nawet kupimy TZ juz chce miec to z glowy, wiec niech mu bedzie ![]() i moze wreszcie sukienki beda na wyprzedazy
|
|||
|
|
|
#1568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po przyjeździe z imprezy Sylwestrowej spaliśmy z TZ prawie dwie godzinki, pewnie dlatego nie jestem teraz śpiąca ... Hm... żeby mój TZ chciał już mierzyć garnitury .. ale on uważa, że na wszystko ma jeszcze czas .. a czas ucieka Muszę mu uświadomić chyba, że pora zacząć się rozglądać ....
|
|
|
|
|
#1569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pospalismy jeszcze troche u kolezanki po imprezie, potem troche po obiadku i teraz sa tego skutki trzeba sie bedzie jakos zmusic bo jak ja sie przyzwyczaje do tak poznego chodzenia spac to sie potem odzwyczaic nie moge i jest bol jak pewnego dnia trzeba na 8 na uczelnie leciec...moj TZ wlasnie przeciwnie - wrecz mnie pogania zebym juz suknie kupila ![]() a rodzice sie dzis pytali czy zaproszenia wybrane (i dlaczego nie wybrane ) i czemu tak pozno chcemy rozdawac (ze niby wielkanoc to pozno )hehe a moja siostra to w ogole prawie zapomniala o naszym slubie (ze to akurat tego i tego dnia) i o malo sobie wtedy wakacji nie zorganizowala w ogole super plany maja a tam gejzery, lodowiec, wodospady itd. |
|
|
|
|
#1570 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Can't gratulacje Ja już nie mogę się doczekac kiedy zobaczę mojego chrzesniaczka W środe ma imieniny i planuję jechać Ale neiw iem czy to wypada, wprawdzie kuzynka kazała mi przyjechać od razu jak wyjda ze szpitala ale pewnie ma nalot gości. A z drugiej strony jak kazała przyjechać to chyba mogę. Ehh ja to zawsze mam jakies problemyMartoolka masz sliczne oczy. I naprawdę super umalowane i te rzęsy.... Mrrr Też takie chcę. moje są długie ale strasznie proste i nawet zalotka im nie pomaga![]() Monikadavida życzę ci aby ten dzień była taki jak sobie wymarzyłaś ![]() ![]() ![]() ![]() :![]() ![]() Ehh wracam do pisania mgr Ale ma to swoje plusy Mogę pisać mgr A w nocy najlepiej się pisze bo cisza i spokój, nikt nie łazi i nie przeszkadza-oprócz wizazu![]() A co do garniturów tżtowi nastęny jest za mały. Na styk normalnie ma. Znowu przytył-ale jemu to tylko an dobre wyjdzie. No i nic nie widać żeby przytył tylko garnitury mu trzeba często nowe kupować:
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2010-01-02 o 01:09 |
|
|
|
#1571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobil 90-ki, jest zadowolony, ale wiecej tyc nie chce teraz tylko na silowni pakuje z reszta pomimo 7 dodatkowych kg w ostatnim czasie jego garnitury nadal sa na niego ok, wiec mysle, ze nie bedzie problemu![]() dobra, wylaczam lapka i biore sie za ksiazke trzeba sie jakos uspic ![]() dobranoc
|
|
|
|
|
#1572 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie to jest zastanawiające, ze jakoś ostatnio dużo nei przytył a mu za mały garnitur jest. Pewnie kupił taki na styk i dlatego![]() Ja też wyłaczam komputer, bo zamaist pisac buszuje po necie A o 2 planuję iść do łóżka-jutro trzeba wczesnie wstać bo mama pewnie mnie na zakupy wyśle, bo jutro mamy gości i trza kilka rzeczy kupić, bo jej się zapomniało I jeszcze porządki bo niedzielę ja mam gości![]() Dobranoc
|
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
ja też idę spać bo się zasiedziałam na necie
![]() jutro będę robić projekt bo P. do pracy na 10:00 idzie, ale miał wybór: albo między świętam iść, albo jutro więc wybrał mniejsze zło ![]() dobranoc a już dziś pierwsza PM 2010 ślubuje
|
#1574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale też już się chyba położę .. obym szybko usnęła ... ![]() Dobranoc Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2010-01-02 o 01:30 |
|
|
|
|
#1575 |
|
Wtajemniczenie
|
Heloł
![]() Dopiero dziś tu po Sylwku dotarłam Makasra, to przez to że wczoraj mieliśmy 'poprawiny' jeszcze haha ![]() Impreza sylwestrowa bardzo udana Aczkolwiek jakieś 70% jej to był czysty spontan Najpierw before party nieplanowane u mnie w domu, później do znajomych poszliśmy a poźniej ze nimi i jeszcze jednymi znajomymi którzy bawili się na innej imprezie do sąsiedniej miejscowości bo miała nadawane prawa miejskie i była tam impreza Ogólnie chyba najlepszy sylwek na jakim byłam A teraz niestety idę się wziąc do nauki bow poniedziałek koło :/ |
|
|
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia-spontaniczne imprezki są najfajniejsze
![]() Dzień Dobry wszystkim, w sumie nie wiem czy dobry bo nadal czuje się nijak ![]() Dziewczyny czy któraś z Was sprzedawała kiedyś coś na allegro? Bo nie wiem czy jest sens się w to bawić czy nie
|
#1577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja znam chłopaka, który urodził się 31 grudnia 1987 i dziewczynę, która urodziła się 1 stycznia 1988, on jest o rok od niej starszy, zawsze był w wyższej klasie, ale tak naprawdę tylko dzień jest przecież starszy, hehhehe. Ta dziewczyna żeby pójść do szkoly czekała cały rok dłużej od niego:P. A tak w ogóle to jaki to jest makijaż ten smokey? toska bedzie dobrze )Can't gratuluję maleństwa, co prawda jeszcze nie Wasze, ale co tam. monikadavida wychodzi dzisiaj za mąż, ale fajnie ). Gratuluję i trzymam kciuki )
Edytowane przez anesh_ Czas edycji: 2010-01-02 o 09:52 |
|
|
|
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
ja nadal nie mogę uwierzyć, że pierwsza PM 2010 wychodzi za mąż P. już w pracy i tak do 18:00 wróci pewnie ok 20:00 albo później bo jego mama i siostra pojechały na zakupy
|
#1579 |
|
Konto usunięte
|
My zaraz jedziemy w końcu sobie kupić porządną pościel
![]() Za oknem sypie.... W tym roku polubiłam śnieg, ale mam nadzieję, że do jutra się unormuje sytuacja na drogach, bo wracamy do Wrocławia. I się zaczną kolokwia od poniedziałku
|
|
|
|
#1580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Garniak załatwimy w jeden weekend razem z wszystkimi dodatkami![]() Bolą mnie plecy i bardzo mnie to martwi ![]() Ciekawe jak się teraz czuje dzisiejsza PMka
|
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj przeglądałam kilka części wątku 2010
|
#1582 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() martoolka mam nadzieję że odzyskasz dokumenty oczka pierwsza klasa (nosisz soczewki??) bo piekny kolor oczu masz![]() napiszesz mi na PW gdzie byłaś u kosmetycznki?? ja w tym roku nie mam jakichś tam wielkich postanowień, tylko tyle że będę się starać być szczęśliwa jak do tej pory i mniej się wszytskich przejmowac ![]() samoa może za bardzo nadwyrężyłaś kregosłup?? mnie co jakiś czas też pobolewa, co prawda nie tak jak 2 lata temu, bo to było masakryczne.. najlepiej zgłoś się do lekarza ![]() kaśka nie łam się w przyszłym roku slubujesz czekałaś tyle czasu na to więc ten jeden malutki roczek Cię nie zbawi
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2010-01-02 o 10:56 |
|
|
|
#1583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko było ok i wczoraj wieczorem mnie zaczęło boleć, myśłałam, że mi przez noc przejdzie a dzis jest gorzej Jedyne co robiłam takiego innego niz zwykle to pilates we wtorek, ale własnie wiem, że mój kręgoslup reaguje z opóźnieniem, więc to chyba to Strasznie sie boję teraz, ze mi sie stanie to co półtora roku temu![]() Idę, miłego dnia dziewczyny.
|
|
#1584 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymajmy kciuki o 17:00, bym im się wszystko dziś udało, jak sobie zaplanowali ![]() Cytat:
Radzę zrobić dobre zdjęcia sprzedawanych przedmiotów, wyraźne i jasne.Kasia doczekasz się ![]() monikadavvida
gratuluję nasza pierwsza PM 2010r. Rozpoczniesz dziś nasz ślubny kalendarz. Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień minie Wam spokojnie i tak, jak sobie zaplanowaliście Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-01-02 o 11:52 |
||
|
|
|
#1585 |
|
Wtajemniczenie
|
Heh właśnie popatrzyłam tak po naszym kalendarzu i zauważyłam że wbrew pozorom najbardziej obleganą datą nie jest żadna sierpniowa ani czerwcowa tylko 22 maja
|
|
|
|
#1586 |
|
BAN stały
|
MonikoDawida,dziś jest twój wielki dzień i jako pierwsza z PM-EK 2010 wychodzisz za mąż i z tej okazji życze Wam:
Niech ten cudowny dzień
na zawsze zostanie w Waszej pamięci jako najszczęśliwsza chwila a miłość, radość i szczęście niech towarzyszą przez całe Wasze WSPÓLNE ŻYCIE... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA ŻYCZĄ MADMUAZELLE I JEJ PRZYSZŁY MĄŻ. |
|
|
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
Niby tak, ale tylko o 1 osobę więcej, niż 7 sierpnia
liczby PM w miesiącach, przodują sierpień i maj :styczeń = 1 luty = 2 marzec = 0 kwiecień = 17 maj = 51 czerwiec = 37 lipiec = 23 sierpień = 53 wrzesień = 21 październik = 10 listopad = 0 grudzień =0
|
#1588 |
|
Zakorzenienie
|
ale super, wychodzi 17 kwietnia
![]() Chilanes jak się robiło tego emotka z tabliczką bo zapomniała
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-01-02 o 12:40 |
|
|
|
#1589 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te, które dokleiła mi kosmetyczka wyglądały tak: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-7...Inter-Vion.htmJak pójdę do niej w przyszłym tygodniu, to zapytam, cy to ta firma, bo chyba sobie takie kupię. Dziś rano wytuszowałam rzęsy, chociaż nie maluję ich codziennie, ale po odklejeniu tych sztucznych jakoś i tak łyso było Cytat:
Noszę soczewki, ale nie kolorowe, tylko takie zwykłe, bo mam wadę wzroku. Co do tych dokumentów, to już powoli tracę nadzieję Byłam dziś u tamtej fryzjerki zapytać czy ktoś nie przyniósł tego portfela, ale niestety nie. Obskoczyłam wszystkie okoliczne sklepy i tam też nic ![]() Zaraz wysyłam pw odnośnie kosmetyczki
|
||
|
|
|
#1590 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wczoraj go rozpieszczalam caly dzien, straaasznie mu sie to podobaloCytat:
Cytat:
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.

. Obyśmy mieli najgorszy rok już za sobą

Jak ładnie masz te rzęsy naklejone, jakos tak równo z linią rzęs a u mnie w instrukcji byloo napisane, żeby nakleić nad rzęsami a nie na nich, więc nakleiłam jakieś 2-3 mm powyżej. Tzn. WIĘC to za dużo powiedziane, bo naklejałam na oślep
Podpytałam kosmetyczkę jak to trzeba przyklejać, to mi powiedziała, że częściowo do skóry, a częściowo do naturalnych rzęs 
gratulacje
Jak przygotowania,czy jest choć troszke poddenerwowana. itp 

Muszę mu uświadomić chyba, że pora zacząć się rozglądać ....

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)