|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
Do kogo jest podobny A kto będzie sie nim zajmował podczas wesela?I jak to jest byc mamą?Fajnie Ci z tym? Bo mi sie wydaje póki co, ze to strasznie męczace i absorbujące i przez to wcale nie fajne![]() Nie wyobrażam sobie posiadac takiego malucha, ostatnio mi sie chyba pogorszyło i mam pogłebiony antyinstynkt
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Samcia, My też zlaliśmy te wszystkie kokardki bo im dłużej oglądałam zaproszenia tym bardziej mi się ich odechciewało, bo kokardki są na większości zaproszeń-jakaś mania czy jak
A z tymi sukniami to chyba tak jest ![]() Woda Sodowa-jak to jest być mamą he? ![]() Ile masz lat jesli można spytać? A Mały jest słodki Ale potomstwo to jeszcze nie Moja bajka na chwilę obecną
|
#1803 |
|
Zadomowienie
|
Oprócz Ciebie były jeszcze 2 PM-mamusie. Nie pamiętam ich nicków niestety. Jedna miała w avatarze zdjęcie brunetki z włosami do ramion, a drugiej to nawet avka nie pamiętam, ale pamiętam jak mówiła, że idzie sobie od nas (przy okazji jakiegoś tematu uznała, że ktoś na nią naskoczył). Edit: chyba coś miała różowego w avku albo może w tle było coś różowego?hmm... taki ze mnie niby wzrokowiec...
Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2010-01-03 o 21:25 |
|
|
|
#1804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no jakos ledwo dostaje noo jak od maja byl u Ciebie byl to juz musiliscie sie dobrze poznac u mnie kiteczki sa od czerwca i nie dalabym rady ich komukolwiek oddac w sensie, ze od razu nastawiasz sie, ze to na jakis czas tylko![]() woda_sodowa fajnego masz dzieciaczka my to sobie zrobimy za kilka lat jak do tego dojrzejemy ![]() dobra, zmywam sie do TZa na sofe, bo mnie wzywa bede realizowac moje postanowienie noworoczne |
|
|
|
|
#1805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
DobreCoś mi się przypomina, ale nie mogę skojarzyć tej PM ![]() Może jeszcze wróci-zapraszamy
|
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak, dobrze platna. Ale tż już zdecydował, a właściwie razem zdecydowaliśmy, że jak zbudujemy dom to będzie w tej pracy tylko do momentu aż spałacimy kredyt hipoteczny, bo dzięki tej pracy możemy naprawdę szybko go spłacić, liczymy, że zamiast 30 będziemy płacić ok 10 do 12 lat z założeniam, że ja po studiach też będe miała pracę. ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
jeszcze nie byłam w Indiach, ale planujemy mój wyjazd kiedyś jak on będzie wracał z kontraktu to po prostu do niego dojadę i pobędziemy tam jeszcze kilka tygodni. Ale to chyba dopiero jak dom zbudujemy. |
|
|
|
|
#1807 |
|
Zadomowienie
|
A skoro o dzieciach mowa, to mnie dzisiaj TŻ wkurzył i powiedziałam, że nie będziemy mieli dzieci. Jak dotąd zawsze mówił, że nie może się doczekać jak będę w ciąży, że będzie mówił do brzuszka i czytał bajki i w ogóle
Jak będzie tak gadał, to niech się wypcha!
|
|
|
|
#1808 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A przy okazji,jak to jest.Kiedyś tzn wcześniej tyle stron miałam do nadrobienia,bo nienadążałam Was czytać,a teraz ledwo pare postów napisanych.Zaś u PM-ek 2011,teraz ruch nowe PM-ki przybywają a u nas na odwrót ubywają. Szkoda,no bo mi chyba brakuje tego ruchu na wątku.
|
||
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
tak tak były jeszcze 2 jedna się na nas obraziła
fajny maluszek ![]() Maddmauzelle ja też to zauważyłam pomogę Wam trochę
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-01-03 o 21:55 |
|
|
|
#1810 |
|
BAN stały
|
Jazz,nie denerwuj się.Fakt też nie przepadam za "głupimi" żartami,no ale spokojnie bo złość piękności szkodzi.
|
|
|
|
#1811 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojeju juz mi słabo na myśl o wybieraniu tych zaproszeń Skończ ylam przegladac oferty niruchomości, wysłalam tztowi maila z moimi luźnymi propozycjami i zabieram się za cartalię :rolley es:Chciałabym, żeby jakaś sukienusia Ci sie spodobała Ale Ty jestes wymagająca to nie będzie tak latwo a jaką w ogóle masz wizję? Jak bym Cię wsadziła w sexi sukienusię![]() Cytat:
a jak chodze po polu(w sensie po dworze jakby ktos nie skumał![]() A zdradzisz jakie auto tak dyskryminuje osoby niskiego wzrostu? I jeszcze mam do Ciebie pytanie, bo znalazłam obok Ciebie 4 pokojowe mieszkanie w dobrej cenie i to jest niby wieżowiec(a ja nie chcę, ale za taka kasę moge zrobić łaskę Cytat:
A zaraz potem wziąć kolejny MAm nadzieję, że po studiach znajde taką pracę, która pokryje ratę Ale tarot mówił, ze będzie stabilizacja finansowa
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1812 |
|
Zadomowienie
|
A tak serio to u mnie w pracy jedna dziewczyna niedawno urodziła, druga właśnie poszła na chorobowe i jakoś na wiosnę będzie rodzić, a kolejne dwie właśnie planują (jedna już teraz poluje na płodne dni, a druga na wakacjach będzie polować), więc jak się nasłucham w pracy o tym wszystkim, to normalnie będę ekspertem
zaoszczędzę na literaturze fachowej |
|
|
|
#1813 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Napisałabym coś więcej,ale się wstrzymam no chyba,że swoją myśl dokończe w klubie.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-01-03 o 21:56 |
|
|
|
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze jaki miałą nick tamta dziewczyna ta fajna
|
|
#1815 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na tym etapie mojego rozwoju dodałabym, ze zostawimy dziecko i jedziemy razem Fajnie, ze nie będzie mi robił cisnienia na drugie, ale to dla mojego zdrowia Chcemy miec dwoje ale wszystko będzie zależalo jak zniose pierwsza ciążę a wyobrażam sobie, że będzie okropnie Dobrze, że jeszcze mam parę lat na przygotowania psychiczne i wyzte instynktuCytat:
---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
Ej a ja nie zamierzam polowac na plodne dni tylko na spontana, dopiero jak przeez dłuższy czas nie będzie wychodzilo to będę zwracać uwage na to kiedy mam płodne.
|
|
#1816 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edit: nie wiem, może to się nadaje dla psychologa. Może mam jakiś kompleks. Ale mam tego świadomość i czasem sama się z tego nabijam jak uwalnia się we mnie taki kogucik.
Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2010-01-03 o 22:10 |
|
|
|
|
#1817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1818 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Oki,napisze w klubie o kogo mi chodzi. ![]() Cytat:
![]() Ja własnie tego nie pamiętam. ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
Madmuazelle ja myślałam, że Ty wulisiłas jakiego newsa, że ona coś pisze na innym wątku, a to jak walnęła focha to pamiętam
a ja nie wiem ile chcę dzieci pewnie 1 bo tak mi da popalić bo ani ja ani P. aniołkami nie byliśmy-ja lałam dzieci tak, że jedną dziewczynkę mam przeniosła do inne grupy dziecko
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-01-03 o 22:22 |
|
|
|
#1821 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zajrzeliśmy ostatnio do salonu Sposa i tam była piękna suknia w której się oboje zakochaliśmy Noo ale muszę przymierzyć, zresztą Pani była bardzo fajną osóbką więc luzik ![]() Też bym chciala coś z lekka seksownego, ale boję się że nic nie znajdę ![]() I TŻ oraz parę innych osób też twierdzi że jest wymagająca blablabla Cytat:
Ale narazie to ja pozostanę przy filmach 3D typu Avatar Cytat:
|
|
#1822 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję dziewczyny za odpowiedzi odnośnie nauk
mam nadzieję że przebiegną szybko i bezstresowo ![]() Toska fajnie że kiciuś trafił w dobre ręce |
|
|
|
#1823 | |
|
Zakorzenienie
|
nie, bo ona sie będzie mścić za to, że ją ujawniłam
Cytat:
A co do panny foch to ja pamiętam taką co sie na żartach nie znała i nie wiem czy to ta ale powiedziała, że u nas jest niefajnie i sobie idzie. I caly czas sie rzucała, ze ktos się do niej czepia.Dziewczyny przejrzalam ta cartalię i te mi sie podobają: http://www.zaproszeniaonline.com.pl/produkt,46,0.html http://www.zaproszeniaonline.com.pl/produkt,68,0.html a to w białym kolorze i np. z fioletowa kartka w środku http://www.zaproszeniaonline.com.pl/produkt,514,0.html troche sue boję tej Cartalii, bo nasi znajomi zapłacili tam za zaproszenia 700 zł Mam nadzieję, że wizyta tam nie będzie stratą czasu, bo my nie mamy czasu, żeby go marnowac.
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i sadzała takie malutkie dziecko przed tv
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-01-03 o 22:31 |
|
|
|
|
#1825 |
|
Wtajemniczenie
|
woda sodowa fajne to Wasze Maleństwo
![]() u nas była dzisiaj rozmowa u Taty o weselu, kończy się jak zwykle na rozmowach, bo przecież jeszcze za wcześnie jest na załatwianie czegokolwiek ![]() idę spać, bo muszę rano zasuwać do pracy, mam nadzieję że teraz będzie trochę mniej pracy i będziemy wcześniej z niej wychodzić i będę mogła częściej do Was zaglądać
|
|
|
|
#1826 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Napisałam tylko o kogo mi chodzi/mam na myśli.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Już napisałam. ![]() Tż przed chwilą przyszedł,zaczął mi słodzić dał buziaka,skomentował i spijam słodycz z twych ust. W sumie,to on jest taki kochany,czuły i w ogole.
|
||||
|
|
|
#1827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Toż to dużo za dużo jak na jakieś 100zaproszeń(no chyba że znajomi zamawiali większe ilości)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
Szukałam i nie znalazłam jej, bo chciałam Wam pokazać
![]()
|
#1829 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
![]() ![]() Chilanes- telegramy przynoszą ludzie ze wsi no i każdy dostaje czekoladę Sasiedzi dodatkowo dostaja placek No i z telegramami chodzi się także jak jakieś dziecko ma komuunię-nie wiem skąd to się wzięło ale to miło dostać życzenia od sąsiadów i innych życzliwych osób![]() Dzisiaj była u nas kolęda No i pogadałam sobie z księdzem Ogólnie było spoko Możemy przyjśc się zapisać obojętnie kiedy-jedziemy w następną sobotę(bo na chrzest będę musiała mieć zaśiwadczenie o bierzmowaniu i przy okazji to załatwimy), ale niestety wymaga poradn ie i to najlepiej 3 spotkania. No i poradnia wg niego to taka fajna rzecz bo uczą naturalnych metod planowania rodziny Ale kit z tym jak potrzeba to zrobimy![]() No i miło się z nim gadało zobaczymy jak dalej będzie Ostatnio doszły do mnie słuchy, ze jak młodzi podpisywali protokół to robili to na plebanii nie w zachrystii no i żeby fotograf mógł zrobić zdjęcia a kamerzysta filmować młodzi ksiądz chciał 150 zł![]() No i tżcik mnie dzisiaj zaskoczył i powiedział, ze w nastęoną sobotę(w ta idę do szkoły) jedziemy oglądac obrączki i może już kupimy jak nam się coś spodoba
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
no chyba widać, że zostało
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.

A kto będzie sie nim zajmował podczas wesela?I jak to jest byc mamą?Fajnie Ci z tym?

Jak będzie tak gadał, to niech się wypcha!

Edit: nie wiem, może to się nadaje dla psychologa. Może mam jakiś kompleks. Ale mam tego świadomość i czasem sama się z tego nabijam jak uwalnia się we mnie taki kogucik.
dziecko
A co do panny foch to ja pamiętam taką co sie na żartach nie znała i nie wiem czy to ta ale powiedziała, że u nas jest niefajnie i sobie idzie. I caly czas sie rzucała, ze ktos się do niej czepia.