2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-03, 20:15   #1801
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Zdjecia juz wrzucone, niestety zadnych nowych nie mam na kompie, kiedy indziej pokaze jak sie moje malenstwo prezentuje obecnie
jaki fajnyDo kogo jest podobnyA kto będzie sie nim zajmował podczas wesela?I jak to jest byc mamą?Fajnie Ci z tym?Bo mi sie wydaje póki co, ze to strasznie męczace i absorbujące i przez to wcale nie fajne
Nie wyobrażam sobie posiadac takiego malucha, ostatnio mi sie chyba pogorszyło i mam pogłebiony antyinstynktAle nic, kiedys w końcu instynkt zapuka do mych drzwi i rzuci mnie na kolana a ja się rzuce na tżta
Stary 2010-01-03, 20:22   #1802
madziulka_
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Samcia, My też zlaliśmy te wszystkie kokardki bo im dłużej oglądałam zaproszenia tym bardziej mi się ich odechciewało, bo kokardki są na większości zaproszeń-jakaś mania czy jak
A z tymi sukniami to chyba tak jest

Woda Sodowa-jak to jest być mamą he?
Ile masz lat jesli można spytać?
A Mały jest słodkiAle potomstwo to jeszcze nie Moja bajka na chwilę obecną

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 20:22   #1803
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
No mogeMoj maly ma 10 miesiecy Czyzbym byla tu jedyna dzieciata panna mloda?
Oprócz Ciebie były jeszcze 2 PM-mamusie. Nie pamiętam ich nicków niestety. Jedna miała w avatarze zdjęcie brunetki z włosami do ramion, a drugiej to nawet avka nie pamiętam, ale pamiętam jak mówiła, że idzie sobie od nas (przy okazji jakiegoś tematu uznała, że ktoś na nią naskoczył). Edit: chyba coś miała różowego w avku albo może w tle było coś różowego?hmm... taki ze mnie niby wzrokowiec...

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2010-01-03 o 20:25
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 20:24   #1804
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
moja kuzynka prowadzi w obcasach, ale w takich mega szpilach i ma podziurawiony ten dywanikJa go w ogóle wyjęłam i mam wykładzinkę
W ogóle przedzwine jest dla mnie to, że po podsunięciu fotela do przodu nie dostajesz wygodnie do sprzęgła, chyba, że macie tira
to pewnie masz na jesien i zime koncertowo uwalona ta wykladzinke no chyba, ze przed kazdym wejsciem do auta myjesz buty
no jakos ledwo dostaje w dodatku musze sie windowac z fotelem do gory, bo jak mam na ustawieniu TZa to praktyczni nic nie widze zza kierownicy

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Też się cieszę i tęsknię
noo jak od maja byl u Ciebie byl to juz musiliscie sie dobrze poznac u mnie kiteczki sa od czerwca i nie dalabym rady ich komukolwiek oddac ale to pewnie tez jak bierzesz kicie na tymczasa to jakos inaczej emocjonalnie do tego sie podchodzi? w sensie, ze od razu nastawiasz sie, ze to na jakis czas tylko

woda_sodowa fajnego masz dzieciaczka my to sobie zrobimy za kilka lat jak do tego dojrzejemy

dobra, zmywam sie do TZa na sofe, bo mnie wzywa bede realizowac moje postanowienie noworoczne
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 20:26   #1805
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Oprócz Ciebie były jeszcze 2 PM-mamusie. Nie pamiętam ich nicków niestety. Jedna miała w avatarze zdjęcie brunetki z włosami do ramion, a drugiej to nawet avka nie pamiętam, ale pamiętam jak mówiła, że idzie sobie od nas.
Dobre
Coś mi się przypomina, ale nie mogę skojarzyć tej PM
Może jeszcze wróci-zapraszamy

Stary 2010-01-03, 20:34   #1806
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
anesz_ ale przynajmniej dobrze płatna ;/

Tak, dobrze platna. Ale tż już zdecydował, a właściwie razem zdecydowaliśmy, że jak zbudujemy dom to będzie w tej pracy tylko do momentu aż spałacimy kredyt hipoteczny, bo dzięki tej pracy możemy naprawdę szybko go spłacić, liczymy, że zamiast 30 będziemy płacić ok 10 do 12 lat z założeniam, że ja po studiach też będe miała pracę.

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
O super!
Pewnie dobrze mu płacą
Bardzo fajnie, a Ty byłaś już z Nim w Indiach czy nie ma takiej możliwości?
..
Dobrze płacą, ale same wiecie, że w miłości nie tylko o to chodzi, naprawdę wolałabym, żeby zarabiał 2 tys na miesiąc i był ze mną cały czas.
jeszcze nie byłam w Indiach, ale planujemy mój wyjazd kiedyś jak on będzie wracał z kontraktu to po prostu do niego dojadę i pobędziemy tam jeszcze kilka tygodni.
Ale to chyba dopiero jak dom zbudujemy.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 20:44   #1807
Jazzmanka
Zadomowienie

A skoro o dzieciach mowa, to mnie dzisiaj TŻ wkurzył i powiedziałam, że nie będziemy mieli dzieci. Jak dotąd zawsze mówił, że nie może się doczekać jak będę w ciąży, że będzie mówił do brzuszka i czytał bajki i w ogóle A dzisiaj w Faktach mówili, że w 2012 ten urlop ojcowski będzie już wynosił 2 tygodnie i TŻ powiedział, że w takim razie czekamy z dzieckiem do 2012 roku i wtedy on sobie weźmie te 2 tyg. urlopu i pojedzie gdzieś odpocząć - wiem że żartował, bo strasznie się przy tym uśmiał, ale wkurza mnie takie gadanie (tzn. jak mój TŻ tak mówi). Jak będzie tak gadał, to niech się wypcha!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 20:51   #1808
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Zdjecia juz wrzucone, niestety zadnych nowych nie mam na kompie, kiedy indziej pokaze jak sie moje malenstwo prezentuje obecnie
A ja skomentowałam zdjęcia Twojego bąbla.

Cytat:
Dobre
Coś mi się przypomina, ale nie mogę skojarzyć tej PM
Może jeszcze wróci-zapraszamy
Yyyy,ale że co ona sobie od Was/Nas poszła,to był jakiś foch z przytupem?? Tak,tak jasne,że zapraszamy

A przy okazji,jak to jest.Kiedyś tzn wcześniej tyle stron miałam do nadrobienia,bo nienadążałam Was czytać,a teraz ledwo pare postów napisanych.Zaś u PM-ek 2011,teraz ruch nowe PM-ki przybywają a u nas na odwrót ubywają. Szkoda,no bo mi chyba brakuje tego ruchu na wątku.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 20:52   #1809
kaska87
Zakorzenienie

tak tak były jeszcze 2 jedna się na nas obraziła a druga jest jakoś z okolic wro, ale też nie pamiętam nicku

fajny maluszek

Maddmauzelle ja też to zauważyłam pomogę Wam trochę

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-01-03 o 20:55
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 20:52   #1810
madmuazelle
BAN stały

Jazz,nie denerwuj się.Fakt też nie przepadam za "głupimi" żartami,no ale spokojnie bo złość piękności szkodzi.
Stary 2010-01-03, 20:53   #1811
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Samcia, My też zlaliśmy te wszystkie kokardki bo im dłużej oglądałam zaproszenia tym bardziej mi się ich odechciewało, bo kokardki są na większości zaproszeń-jakaś mania czy jak
A z tymi sukniami to chyba tak jest
mania kokardkowania Ojeju juz mi słabo na myśl o wybieraniu tych zaproszeńSkończ ylam przegladac oferty niruchomości, wysłalam tztowi maila z moimi luźnymi propozycjami i zabieram się za cartalię:rolley es:
Chciałabym, żeby jakaś sukienusia Ci sie spodobałaAle Ty jestes wymagająca to nie będzie tak latwoa jaką w ogóle masz wizję? Jak bym Cię wsadziła w sexi sukienusię

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
to pewnie masz na jesien i zime koncertowo uwalona ta wykladzinke no chyba, ze przed kazdym wejsciem do auta myjesz buty
no jakos ledwo dostaje w dodatku musze sie windowac z fotelem do gory, bo jak mam na ustawieniu TZa to praktyczni nic nie widze zza kierownicy
nie, bo parkuję w garażua jak chodze po polu(w sensie po dworze jakby ktos nie skumał) to nie mam ubłoconych butkow, bo chodze po chodniku
A zdradzisz jakie auto tak dyskryminuje osoby niskiego wzrostu?
I jeszcze mam do Ciebie pytanie, bo znalazłam obok Ciebie 4 pokojowe mieszkanie w dobrej cenie i to jest niby wieżowiec(a ja nie chcę, ale za taka kasę moge zrobić łaskę) z 1993 roku, więc w miare nowy, z garażem podziemnym - kojarzysz cos takiego?
Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Tak, dobrze platna. Ale tż już zdecydował, a właściwie razem zdecydowaliśmy, że jak zbudujemy dom to będzie w tej pracy tylko do momentu aż spałacimy kredyt hipoteczny, bo dzięki tej pracy możemy naprawdę szybko go spłacić, liczymy, że zamiast 30 będziemy płacić ok 10 do 12 lat z założeniam, że ja po studiach też będe miała pracę.
my tez tak planujemy spłacic kredytA zaraz potem wziąć kolejnyMAm nadzieję, że po studiach znajde taką pracę, która pokryje ratęAle tarot mówił, ze będzie stabilizacja finansowaMam tylko nadzieje, ze nie miał na myśli tylko zarobków tżta, ale tez moje
Stary 2010-01-03, 20:54   #1812
Jazzmanka
Zadomowienie

A tak serio to u mnie w pracy jedna dziewczyna niedawno urodziła, druga właśnie poszła na chorobowe i jakoś na wiosnę będzie rodzić, a kolejne dwie właśnie planują (jedna już teraz poluje na płodne dni, a druga na wakacjach będzie polować), więc jak się nasłucham w pracy o tym wszystkim, to normalnie będę ekspertem zaoszczędzę na literaturze fachowej Jak na razie wiem na 100%, że będę chciała film z badania 4D, bo jak koleżanka przyniosła CD do pracy, to aż nas zamurowało - dla maluszka to będzie później niesamowita pamiątka.
Stary 2010-01-03, 20:54   #1813
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
tak tak były jeszcze 2 jedna się na nas obraziła a druga jest jakoś z okolic wro, ale też nie pamiętam nicku
O jednej to ja wiem,że się obraziła.Jest PMką 2o10,ale się nie udziela u Nas. Napisałabym coś więcej,ale się wstrzymam no chyba,że swoją myśl dokończe w klubie.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-01-03 o 20:56
Stary 2010-01-03, 21:02   #1814
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
O jednej to ja wiem,że się obraziła.Jest PMką 2o10,ale się nie udziela u Nas. Napisałabym coś więcej,ale się wstrzymam no chyba,że swoją myśl dokończe w klubie.
pisz gdzie bądź bo mnie lisi i nie zasnę

kurcze jaki miałą nick tamta dziewczyna ta fajna

Stary 2010-01-03, 21:05   #1815
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
A skoro o dzieciach mowa, to mnie dzisiaj TŻ wkurzył i powiedziałam, że nie będziemy mieli dzieci. Jak dotąd zawsze mówił, że nie może się doczekać jak będę w ciąży, że będzie mówił do brzuszka i czytał bajki i w ogóle A dzisiaj w Faktach mówili, że w 2012 ten urlop ojcowski będzie już wynosił 2 tygodnie i TŻ powiedział, że w takim razie czekamy z dzieckiem do 2012 roku i wtedy on sobie weźmie te 2 tyg. urlopu i pojedzie gdzieś odpocząć - wiem że żartował, bo strasznie się przy tym uśmiał, ale wkurza mnie takie gadanie (tzn. jak mój TŻ tak mówi). Jak będzie tak gadał, to niech się wypcha!
a mnei takie nie wkurzają Na tym etapie mojego rozwoju dodałabym, ze zostawimy dziecko i jedziemy razemAle jak poważnie o tym gadamy to mój tzcik jest bardzo troskliwy i nawet mówi, że jak ja mam takie jazdy z kręgosłupem to że poprzestaniemy na jednym dzieckuFajnie, ze nie będzie mi robił cisnienia na drugie, ale to dla mojego zdrowiaChcemy miec dwoje ale wszystko będzie zależalo jak zniose pierwsza ciążę a wyobrażam sobie, że będzie okropnieDobrze, że jeszcze mam parę lat na przygotowania psychiczne i wyzte instynktu

Cytat:
Yyyy,ale że co ona sobie od Was/Nas poszła,to był jakiś foch z przytupem?? Tak,tak jasne,że zapraszamy
ja tez to pamiętamPrzytup z ręka uniesioną do góry i okrzykiem:Hej!

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
A tak serio to u mnie w pracy jedna dziewczyna niedawno urodziła, druga właśnie poszła na chorobowe i jakoś na wiosnę będzie rodzić, a kolejne dwie właśnie planują (jedna już teraz poluje na płodne dni, a druga na wakacjach będzie polować), więc jak się nasłucham w pracy o tym wszystkim, to normalnie będę ekspertem zaoszczędzę na literaturze fachowej Jak na razie wiem na 100%, że będę chciała film z badania 4D, bo jak koleżanka przyniosła CD do pracy, to aż nas zamurowało - dla maluszka to będzie później niesamowita pamiątka.
o tak takie usg jest super!
Ej a ja nie zamierzam polowac na plodne dni tylko na spontana, dopiero jak przeez dłuższy czas nie będzie wychodzilo to będę zwracać uwage na to kiedy mam płodne.
Stary 2010-01-03, 21:07   #1816
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Jazz,nie denerwuj się.Fakt też nie przepadam za "głupimi" żartami,no ale spokojnie bo złość piękności szkodzi.
Nie no, długo się nie gniewałam. Nie potrafię długo się gniewać na głupie żarty, ale jak są to żarty traktujące mnie gorzej niż mężczyznę (w tym przypadku on by sobie odpoczywał gdzies na plaży, a ja uwiązana w domu z obowiązkami - czyli takie umiejscowienie mnie niżej) albo żarty/sytuacje uzależniające mnie od kogoś albo żarciki o wsiach i ich mieszkańcach (teksty osób, które nigdy na wsi nie mieszkały, a myślą, że każdy ma na podwórku stado gęsi) to mi się na głowie robi taki mały jeżyk Edit: nie wiem, może to się nadaje dla psychologa. Może mam jakiś kompleks. Ale mam tego świadomość i czasem sama się z tego nabijam jak uwalnia się we mnie taki kogucik.

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2010-01-03 o 21:10
Stary 2010-01-03, 21:12   #1817
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
my tez tak planujemy spłacic kredytA zaraz potem wziąć kolejnyMAm nadzieję, że po studiach znajde taką pracę, która pokryje ratęAle tarot mówił, ze będzie stabilizacja finansowaMam tylko nadzieje, ze nie miał na myśli tylko zarobków tżta, ale tez moje
Zapytaj Kaśkę co tarot miał na myśli
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 21:15   #1818
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
pisz gdzie bądź bo mnie lisi i nie zasnę

kurcze jaki miałą nick tamta dziewczyna ta fajna
Oj Kasia,Kasia ty ciekawa bestyjko Oki,napisze w klubie o kogo mi chodzi.

Cytat:
Chcemy miec dwoje ale wszystko będzie zależalo jak zniose pierwsza ciążę a wyobrażam sobie, że będzie okropnieDobrze, że jeszcze mam parę lat na przygotowania psychiczne i wyzte instynktu
No to tak jak My,chcemy 2-jke ale mysle że też to dużo zalezy od tego jak ja będe sie czuć w 1 ciąży,mam co do tego właśnie obawy.

Cytat:
ja tez to pamiętamPrzytup z ręka uniesioną do góry i okrzykiem:Hej!
Ja własnie tego nie pamiętam. Nie wiem czy tu już byłam,jak to się działo.

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Cytat:
Nie no, długo się nie gniewałam. Nie potrafię długo się gniewać na głupie żarty, ale jak są to żarty traktujące mnie gorzej niż mężczyznę (w tym przypadku on by sobie odpoczywał gdzies na plaży, a ja uwiązana w domu z obowiązkami - czyli takie umiejscowienie mnie niżej) albo żarty/sytuacje uzależniające mnie od kogoś albo żarciki o wsiach i ich mieszkańcach (teksty osób, które nigdy na wsi nie mieszkały, a myślą, że każdy ma na podwórku stado gęsi) to mi się na głowie robi taki mały jeżyk Edit: nie wiem, może to się nadaje dla psychologa. Może mam jakiś kompleks. Ale mam tego świadomość i czasem sama się z tego nabijam jak uwalnia się we mnie taki kogucik.
No tak,masz racje i rozumiem. No to troche nie fajne są takie żarciki.
Stary 2010-01-03, 21:16   #1819
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Oj Kasia,Kasia ty ciekawa bestyjko Oki,napisze w klubie o kogo mi chodzi.
ehhh... nie ma to jak w klubie... Można sobie bezkarnie poobgadywać
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 21:20   #1820
kaska87
Zakorzenienie

Madmuazelle ja myślałam, że Ty wulisiłas jakiego newsa, że ona coś pisze na innym wątku, a to jak walnęła focha to pamiętam

a ja nie wiem ile chcę dzieci pewnie 1 bo tak mi da popalić bo ani ja ani P. aniołkami nie byliśmy-ja lałam dzieci tak, że jedną dziewczynkę mam przeniosła do inne grupy a na karuzeli dziecko

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-01-03 o 21:22
Stary 2010-01-03, 21:21   #1821
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
mania kokardkowania Ojeju juz mi słabo na myśl o wybieraniu tych zaproszeńSkończ ylam przegladac oferty niruchomości, wysłalam tztowi maila z moimi luźnymi propozycjami i zabieram się za cartalię:rolley es:
Chciałabym, żeby jakaś sukienusia Ci sie spodobałaAle Ty jestes wymagająca to nie będzie tak latwoa jaką w ogóle masz wizję? Jak bym Cię wsadziła w sexi sukienusię
Mój TŻ snuje wizje mojej osoby jako bogini greckiej
Zajrzeliśmy ostatnio do salonu Sposa i tam była piękna suknia w której się oboje zakochaliśmyCena 2900zł
Noo ale muszę przymierzyć, zresztą Pani była bardzo fajną osóbką więc luzik
Też bym chciala coś z lekka seksownego, ale boję się że nic nie znajdę
I TŻ oraz parę innych osób też twierdzi że jest wymagająca blablabla
Cytat:
O tak 4D-fajna pamiątka
Ale narazie to ja pozostanę przy filmach 3D typu Avatar

Cytat:
Pisz śmiało w klubie

Stary 2010-01-03, 21:23   #1822
certina4
Wtajemniczenie

dziękuję dziewczyny za odpowiedzi odnośnie nauk mam nadzieję że przebiegną szybko i bezstresowo

Toska fajnie że kiciuś trafił w dobre ręce

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 21:24   #1823
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Zapytaj Kaśkę co tarot miał na myśli
nie, bo ona sie będzie mścić za to, że ją ujawniłam

Cytat:
No to tak jak My,chcemy 2-jke ale mysle że też to dużo zalezy od tego jak ja będe sie czuć w 1 ciąży,mam co do tego właśnie obawy.

Ja własnie tego nie pamiętam. Nie wiem czy tu już byłam,jak to się działo.
ja mam czarne myśli odnosnie ciąży A co do panny foch to ja pamiętam taką co sie na żartach nie znała i nie wiem czy to ta ale powiedziała, że u nas jest niefajnie i sobie idzie. I caly czas sie rzucała, ze ktos się do niej czepia.

Dziewczyny przejrzalam ta cartalię i te mi sie podobają:
http://www.zaproszeniaonline.com.pl/produkt,46,0.html
http://www.zaproszeniaonline.com.pl/produkt,68,0.html
a to w białym kolorze i np. z fioletowa kartka w środku
http://www.zaproszeniaonline.com.pl/produkt,514,0.html

troche sue boję tej Cartalii, bo nasi znajomi zapłacili tam za zaproszenia 700 złMam nadzieję, że wizyta tam nie będzie stratą czasu, bo my nie mamy czasu, żeby go marnowac.
Stary 2010-01-03, 21:30   #1824
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Mój TŻ snuje wizje mojej osoby jako bogini greckiej
Zajrzeliśmy ostatnio do salonu Sposa i tam była piękna suknia w której się oboje zakochaliśmyCena 2900zł
pokaz bo mi się cena podoba

i sadzała takie malutkie dziecko przed tv

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-01-03 o 21:31
Stary 2010-01-03, 21:30   #1825
certina4
Wtajemniczenie

woda sodowa fajne to Wasze Maleństwo

u nas była dzisiaj rozmowa u Taty o weselu, kończy się jak zwykle na rozmowach, bo przecież jeszcze za wcześnie jest na załatwianie czegokolwiek

idę spać, bo muszę rano zasuwać do pracy, mam nadzieję że teraz będzie trochę mniej pracy i będziemy wcześniej z niej wychodzić i będę mogła częściej do Was zaglądać

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 21:30   #1826
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
ehhh... nie ma to jak w klubie... Można sobie bezkarnie poobgadywać
E tam zaraz poobgadywać Napisałam tylko o kogo mi chodzi/mam na myśli.

Cytat:
Madmuazelle ja myślałam, że Ty wulisiłas jakiego newsa, że ona coś pisze na innym wątku, a to jak walnęła focha to pamiętam
Nie,nie nie śledze takich poczyniań,no ale jeśli gdzieś coś wpadnie w oko,to wtedy napisze

Cytat:
a ja nie wiem ile chcę dzieci pewnie 1 bo tak mi da popalić bo ani ja ani P. aniołkami nie byliśmy-ja lałam dzieci tak, że jedną dziewczynkę mam przeniosła do inne grupy a na karuzeli dziecko
Omg,niezłą byłaś diablicą.Pewnie do dziś ci to zostało.

Cytat:
O tak 4D-fajna pamiątka
Ale narazie to ja pozostanę przy filmach 3D typu Avatar
Pisz śmiało w klubie
Już napisałam.

Tż przed chwilą przyszedł,zaczął mi słodzić dał buziaka,skomentował i spijam słodycz z twych ust. W sumie,to on jest taki kochany,czuły i w ogole.
Stary 2010-01-03, 21:30   #1827
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
nie, bo ona sie będzie mścić za to, że ją ujawniłam

ja mam czarne myśli odnosnie ciąży A co do panny foch to ja pamiętam taką co sie na żartach nie znała i nie wiem czy to ta ale powiedziała, że u nas jest niefajnie i sobie idzie. I caly czas sie rzucała, ze ktos się do niej czepia.

Dziewczyny przejrzalam ta cartalię i te mi sie podobają:
http://www.zaproszeniaonline.com.pl/produkt,46,0.html
http://www.zaproszeniaonline.com.pl/produkt,68,0.html
a to w białym kolorze i np. z fioletowa kartka w środku
http://www.zaproszeniaonline.com.pl/produkt,514,0.html

troche sue boję tej Cartalii, bo nasi znajomi zapłacili tam za zaproszenia 700 złMam nadzieję, że wizyta tam nie będzie stratą czasu, bo my nie mamy czasu, żeby go marnowac.
Hmm wszystkie są okey, ale z pewnością bym nie zapłaciła za nie 700zł!
Toż to dużo za dużo jak na jakieś 100zaproszeń(no chyba że znajomi zamawiali większe ilości)

Stary 2010-01-03, 21:33   #1828
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
pokaz bo mi się cena podoba

i sadzała takie malutkie dziecko przed tv
Szukałam i nie znalazłam jej, bo chciałam Wam pokazać

Stary 2010-01-03, 21:34   #1829
obca7
Wtajemniczenie

Hello

Chilanes- telegramy przynoszą ludzie ze wsi no i każdy dostaje czekoladę Sasiedzi dodatkowo dostaja placek No i z telegramami chodzi się także jak jakieś dziecko ma komuunię-nie wiem skąd to się wzięło ale to miło dostać życzenia od sąsiadów i innych życzliwych osób

Dzisiaj była u nas kolęda No i pogadałam sobie z księdzem Ogólnie było spoko Możemy przyjśc się zapisać obojętnie kiedy-jedziemy w następną sobotę(bo na chrzest będę musiała mieć zaśiwadczenie o bierzmowaniu i przy okazji to załatwimy), ale niestety wymaga poradn ie i to najlepiej 3 spotkania. No i poradnia wg niego to taka fajna rzecz bo uczą naturalnych metod planowania rodziny Ale kit z tym jak potrzeba to zrobimy
No i miło się z nim gadało zobaczymy jak dalej będzie Ostatnio doszły do mnie słuchy, ze jak młodzi podpisywali protokół to robili to na plebanii nie w zachrystii no i żeby fotograf mógł zrobić zdjęcia a kamerzysta filmować młodzi ksiądz chciał 150 zł Ale ludzie starsznie na niego ploktują i kurde neiw iem czy to prawda. Koleżanka nie miałą takiej sytuacji jak brała tu slub no ale mógł teraz ześwirować ehhhh I ciekawe czy ma cennik za slub czy co łaska. No ale to tż chce zapytac na spotkaniu

No i tżcik mnie dzisiaj zaskoczył i powiedział, ze w nastęoną sobotę(w ta idę do szkoły) jedziemy oglądac obrączki i może już kupimy jak nam się coś spodoba Zaskoczył mnie totalnie, bo mieliśmy kupować w czerwcu a moze juz w styczniu kupimy
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 21:34   #1830
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Omg,niezłą byłaś diablicą.Pewnie do dziś ci to zostało.
no chyba widać, że zostało

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości