2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-04, 09:59   #1891
toskaKrk
Wtajemniczenie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Obca spóźnione, ale najszczersze życzenia spełnienia marzeń

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
I zrobiłam rezerwacje w kwiaciarni na bukiet, butonierkę i kwiaty na stoły

A wszystko to załatwiłam z samego rańca i to w poniedziałek
Wow
Ja za niewiele ponad miesiąc ślub mam i jeszcze rezerwacji w kwiaciarni nie mam

Ile zapłacisz za bukiet i resztę? W ogóle jaki bukiet będziesz miała?

Ja mam ten problem, że jeszcze nie mam nawet przybliżonej wizji bukietu-może macie jakieś propozycje dla mnie widziałyście mnie w sukni
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 10:05   #1892
madziulka_
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Obca spóźnione, ale najszczersze życzenia spełnienia marzeń

Wow
Ja za niewiele ponad miesiąc ślub mam i jeszcze rezerwacji w kwiaciarni nie mam

Ja mam ten problem, że jeszcze nie mam nawet przybliżonej wizji bukietu-może macie jakieś propozycje dla mnie widziałyście mnie w sukni
Tak , ale Ja ślubuje w czerwcu; a czerwiec lipiec i sierpień są najbardziej 'chodliwymi' miesiącami jeśli chodzi o śluby dlatego musiałam już zarezerwować Ty ślubujesz w lutym to luzik

Jaki kolor bukietu byś chciała tak mniej więcej, to może poszukam czegoś w moich zasobach Czy chcesz aby kolor bukietu został zachowany w podobnych kolorach co dekoracja sali lub innych pierdół?

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 10:08   #1893
Aaś
Zakorzenienie

Ja pierdziu. Nie nadrobię Was w życiu

No to tak po kolei:

Wszystkiego najlepszego w nowym (naszym ) roku

I spóźnione życzenia dla Obcej

Teraz już będę na bieżąco bo znowu w pracy

Ale kicha nieziemska -> zwolnili mi koleżankę najulubieńszą i zostałam sama w tej durnej pracy...
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 10:20   #1894
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak , ale Ja ślubuje w czerwcu; a czerwiec lipiec i sierpień są najbardziej 'chodliwymi' miesiącami jeśli chodzi o śluby dlatego musiałam już zarezerwować Ty ślubujesz w lutym to luzik

Jaki kolor bukietu byś chciała tak mniej więcej, to może poszukam czegoś w moich zasobach Czy chcesz aby kolor bukietu został zachowany w podobnych kolorach co dekoracja sali lub innych pierdół?
Jasne luty to pikuś

Chodzi mi po głowie kolor kremowy (oczywiście na tle z zielonych listków), ale nie wiem czy sam kremowy czy raczej krem z dodatkiem np. delikatnego różu albo bordo

No i chciałabym żeby bukiet nie dodawał mi kilogramów i nie skracał
Bo już w czasie wręczania zaproszeń kilka osób z rodziny Tż-ta pytało czy sobie założę do ślubu buty na co najmniej 10cm obcasie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Ale kicha nieziemska -> zwolnili mi koleżankę najulubieńszą i zostałam sama w tej durnej pracy...
Oj niefajnie
Stary 2010-01-04, 10:33   #1895
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Tak, dobrze platna. Ale tż już zdecydował, a właściwie razem zdecydowaliśmy, że jak zbudujemy dom to będzie w tej pracy tylko do momentu aż spałacimy kredyt hipoteczny, bo dzięki tej pracy możemy naprawdę szybko go spłacić, liczymy, że zamiast 30 będziemy płacić ok 10 do 12 lat z założeniam, że ja po studiach też będe miała pracę.

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Dobrze płacą, ale same wiecie, że w miłości nie tylko o to chodzi, naprawdę wolałabym, żeby zarabiał 2 tys na miesiąc i był ze mną cały czas.
jeszcze nie byłam w Indiach, ale planujemy mój wyjazd kiedyś jak on będzie wracał z kontraktu to po prostu do niego dojadę i pobędziemy tam jeszcze kilka tygodni.
Ale to chyba dopiero jak dom zbudujemy.
Wiadomo, że lepiej, jakście byli cały zcas razem
Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
A skoro o dzieciach mowa, to mnie dzisiaj TŻ wkurzył i powiedziałam, że nie będziemy mieli dzieci. Jak dotąd zawsze mówił, że nie może się doczekać jak będę w ciąży, że będzie mówił do brzuszka i czytał bajki i w ogóle A dzisiaj w Faktach mówili, że w 2012 ten urlop ojcowski będzie już wynosił 2 tygodnie i TŻ powiedział, że w takim razie czekamy z dzieckiem do 2012 roku i wtedy on sobie weźmie te 2 tyg. urlopu i pojedzie gdzieś odpocząć - wiem że żartował, bo strasznie się przy tym uśmiał, ale wkurza mnie takie gadanie (tzn. jak mój TŻ tak mówi). Jak będzie tak gadał, to niech się wypcha!
to racezj Ty się zabierzesz sama, a jemu dziecko na głowie zostawisz
Macierzyński też bedzie dłuższy, od tego roku jest dłuższy o 2 tygodnie, w przyszłym znów o 2
Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
A ja skomentowałam zdjęcia Twojego bąbla.

Yyyy,ale że co ona sobie od Was/Nas poszła,to był jakiś foch z przytupem?? Tak,tak jasne,że zapraszamy

A przy okazji,jak to jest.Kiedyś tzn wcześniej tyle stron miałam do nadrobienia,bo nienadążałam Was czytać,a teraz ledwo pare postów napisanych.Zaś u PM-ek 2011,teraz ruch nowe PM-ki przybywają a u nas na odwrót ubywają. Szkoda,no bo mi chyba brakuje tego ruchu na wątku.
moze to i lepiej, że mniej piszemy Niedługo, w końcu będzie można porozmawiać o konkretach ślubnych
Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
ehhh... nie ma to jak w klubie... Można sobie bezkarnie poobgadywać
pamiętajcie, że moderatorzy mają podgląd, więc nie tak do końca bezkarnie
Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
bez przesady rządka ludzi na pewno nie ma Ale fakt może denerwowac jak co chwila ktoś do drzwi dzwoni Ale większość przynosi w piątek i jakis tłumów nie ma, bo to przeważnie znajomi ze szkoły np Nie jest źle naprawdę
fajne takie regionalne tradycje u mnie nic nie ma ubogi ten mój region!
Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
To ministrantom też trzeba płacić
u mnie nie trzeba
Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
[.....]
chilanes przperaszam przepraszam przepraszam!!! please forgive me! że nie zauważyłam zaproszenia do klubu cieć taki ze mnie
nieszkodzi
Cytat:
Obca-sto lat sto lat niech żyje żyje Nam
Wiecie co dziewczyny: jakaś tragedia jest z wolnymi terminami do ciastkarni, obdzwoniłam chyba z 5 w celu przeprowadzenia wywiadu jakie są ceny itp. i wszędzie termin zajęte, ale do tej co chciałam wcisnęli mnie

I zrobiłam rezerwacje w kwiaciarni na bukiet, butonierkę i kwiaty na stoły

A wszystko to załatwiłam z samego rańca i to w poniedziałek
a niby jeszcze tyle czasu

Jubilatkom składam najszczersze życzenia
Stary 2010-01-04, 10:42   #1896
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
moze to i lepiej, że mniej piszemy Niedługo, w końcu będzie można porozmawiać o konkretach ślubnych
Wcale nie lepiej tzn nie dla mnie, bo koniec końców czuję się jakbym sama została na placu boju
Latem będzie tu duży ruch, to jak którejś coś umknie w przygotowaniach, to inne PMki jej choćby niechcący przypomną

Ja niby coś tam znajduję w różnych wątkach, na innych forach, ale i tak czuję się ostatnio mocno zagubiona w tym wszystkim, bo nawet nie wiem czego szukać, co jeszcze trzeba załatwić, a co można by zorganizować

A mój Tż wczoraj miał pierwszy koszmar przedślubny

Śniło mu się, że jemy już obiad na weselu, a on nagle sobie przypomina, że nie ćwiczyliśmy tańca i nie umiemy pierwszego tańca zatańczyć

Dodam, ze mój Tż nigdy snów nie pamięta, poza tym jednym póki co
Stary 2010-01-04, 10:47   #1897
onaella
Zakorzenienie

czesc

a ja mam nareszcier wolne i elze sobie w łóżeczku i pije kawusie

i narazie chyba mi sie skończyły zmiany 6 dniowe po 11 h

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-04, 10:47   #1898
kaska87
Zakorzenienie

a ja ślubuję we wrześniu i będę miała od kogo czerpać mądrośći najpierw od Was a później od innych PM11 i mam 17 w dacie ślubu jara mnie to

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 10:51   #1899
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

kolorowych snów Samoa
dzięki wielkie, bo miałam za***isty sen

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Hello girls

Dzięki za pamięć, ale urodziny mam we wtorek, a nie jutro Dzisiaj już wyprawiałam, bo w tygodniu ciężko się zgadać na kawkę Trzeba było wyprawić te ostatnie panieńskie urodzinki
oj tam oj tam

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
chyba zartujesz? a gdzie sa w Krk tak lsniace czystoscia chodniki? bo ja wszedzie widze posniegowa breje, sol, piasek i inny syf
u mojego tżcika pod blokiemNa Placu Matejki, na parkingach podziemnych i mam jeszcze abinament n aparkingu strzezonym kolo uczelni- w takich miejscach parkuje w mieście i jest czyściutkoJAk przejdę mokrymi butami to akurat do auta wszytskie ewentualne syfy odpadna i butki mam czyste

Cytat:
Bravo
a to dziwne, bo to nieduże autko. No nic, tż musi Ci kupić Fiata 500 i będzie ok

Cytat:
hmmm ja mieszkam w bloku z 93 roku, ale to 4 pietra sa. a prawde mowiac nie kojarze zadnegow wiezowca, ktory by tu powstal w tym samym czasie a nie napisali jaka to ulica?
własnie nie napisali, anpisali, że koło szpitala i koło Tesco i okolice Wielickiej. Mieszkanie ma 4 pokoje i dwie lazienki, tylko kurde ten wieżowiec mi nie pasiNi ni ewiem czy chce az 4 pokoje, jztak myślałam, że zburzyłoby sie jedną scianę, żeby powstał imprezowy salon gigantWiem chyba w którym bloku mieszkasz i taki by mi pasił

Cytat:
u mnie dzis z mieszkaniem wyszla opcja nie brania kredytu (a raczej brania, ale duzo mniejszego)
tzn. temat byl juz kiedys poruszany, ale nie az tak konretnie. a teraz rodzice planuja zeby po naszym slubie wziac kredyt i w koncu wziac sie za budowanie domu, bo juz sa w takim wieku, ze im sie skraca okres kredytowania. w tym wypadku po slubie do wybudowania domu mieszkalibysmy w mieszkaniu babci, a potem dostalibysmy to 4-pokojowe mieszkanko. TZ stwierdzil, ze wzielibysmy 100 tysiakow kredytu, wynajeli architekta wnetrz zeby cos ladnego zaprojektowal (jeden z reszta mieszka nad nami - tez dostala mieszkanie od rodzicow i caly czerwiec sie tlukli, bo robila remont calego mieszkania) i walneli generalny remont wnetrz (oprocz lazienki, ktora jest swiezo po remoncie i mi sie podoba bo sama projektowalam ). odpadly by tez koszty typu lodowka, zmywarka itp. bo to jest i tego by rodzice ze soba nie brali
byloby super ale na razie sie nie podniecam, bo nie wiadomo jak bedzie. ojciec cos jeszcze marudzi, ze bedzie mial ze wsi daleko do pracy no ale jak sie teraz nie wezma za ten dom to sie nigdy nie wezma. a moja mama ma silne cisnienie zeby sie wyniesc na wies w kazdym badz razie trzymamy za nich kciuki chyba najbardziej ich przeraza wizja zalatwiania tego wszystkiego
na razie planujemy wkroczyc niebawem do mieszkania babci i wziac sie za odswiezanie zeby po slubie mozna juz w nim bylo zamieszkac
o fajnieJAkby sie za to zabrali to w lecie juz mogliby sie wprowadzaćA te pozwolenia to warto zrobic tak jak moi rodzice zrobili - pani architekt im wszystko załatwiła(oczywiście za dodatkową opłatą) ale nie musieli nigdzie sie ruszac po urzędachFajnie by było jakby Wam się tak udaloI gdyby bral dostał dom i sie odturlalJa dostane mieszkanie jak brat uzna, że woli dom, bo ma teraz mieszkanie. A jak on uzna, że woli dom to moi rodzice sobie wybuduja drugi i wszystcy będą happy

Cytat:

zobacz tu, ja stąd bede miała kwiatuszki http://kwiaciarniafantazja.com.pl/towary.php?k=32
kawiaciarnia jest n aMackiewicza(przecznica od Opolskiej)

Cześc WamAle mam dziś świetny humorekDziś wieczorkiem tżcik będzie miał miłą niespodzianke
Stary 2010-01-04, 10:51   #1900
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a ja ślubuję we wrześniu i będę miała od kogo czerpać mądrośći najpierw od Was a później od innych PM11 i mam 17 w dacie ślubu jara mnie to
Ha ale MY jeszcze chwilka i będziemy żonkami A Ty będziesz musiała jeszcze czekaćććććcc

Tośka a co Wam jeszcze zostało do załatwienia?
Idę znowu odśnieżyć auto i jadę do Lidla bo wyczaiłam coś tam sasasa

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 10:54   #1901
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Wcale nie lepiej tzn nie dla mnie, bo koniec końców czuję się jakbym sama została na placu boju
Latem będzie tu duży ruch, to jak którejś coś umknie w przygotowaniach, to inne PMki jej choćby niechcący przypomną

Ja niby coś tam znajduję w różnych wątkach, na innych forach, ale i tak czuję się ostatnio mocno zagubiona w tym wszystkim, bo nawet nie wiem czego szukać, co jeszcze trzeba załatwić, a co można by zorganizować

A mój Tż wczoraj miał pierwszy koszmar przedślubny

Śniło mu się, że jemy już obiad na weselu, a on nagle sobie przypomina, że nie ćwiczyliśmy tańca i nie umiemy pierwszego tańca zatańczyć

Dodam, ze mój Tż nigdy snów nie pamięta, poza tym jednym póki co
słonko nie martw się, trochę tak się czujesz, bo żadna tu jeszcze ślubu nie przeżywała, nie opisywala, nie doradzała, jesteś pierwszą aktywnie udzielającą się, później nam już będzie "łatwiej", bo i więcej slubujących będzie. Masz wątpliwości, strachy... pisz! Spróbujemy pomóc, zaradzić...
Cytat:
nie podniecaj się od rana, bo sie spocisz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-04, 10:55   #1902
201701300931
Konto usunięte

Eh, a dużo naklepałyście, nie mam siły czytać... Z moich zakupów nic nie wyszło, bo prawie nie spałam w nocy i się potwornie czuję. Zaraz chyba idę odespać...

A co do kół. W jednym wyniki za tydzień A drugie zdałam (na 3 wprawdzie), ale jako jedna z 6 osób na 30
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 11:01   #1903
Aaś
Zakorzenienie

Wy tu ciągle o samochodach to się pochwale a co mam postanowienie noworoczne: zrobić prawo jazdy

toska tak szczerze powiedziawszy to ja się mogę z tobą zamienić na terminy bo ja chcę juuuuuużżż....

Kasia ja coś przegapiłam tę zmianę roku u ciebie.. ale fajnie że się wyprostowało wszystko
Stary 2010-01-04, 11:01   #1904
chilanes
Zakorzenienie

tośka co do kwiatów to moze tulipany już będą?? Ja bym kremowych kwiatów nie brała, bo dla mnie to za blado wygląda, tak samo i białe, ale to zależy od indywidualnych upodobań
Aaś super! powodzenia
Danae biedulko
madziulka_ co wylisilaś w Lidlu???

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-01-04 o 11:02
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 11:12   #1905
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Cześc WamAle mam dziś świetny humorekDziś wieczorkiem tżcik będzie miał miłą niespodzianke
a jaką?? nie bądz taka podziel się

14.08.2010
baby
Stary 2010-01-04, 11:22   #1906
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:

no to dobry pomysł z tym wypozyczeniem tez dla drużbówA w ogóle w tych wypozyczalniach sa dobrej jakości garnaki? Nigdy taskiego przybytku nie widziałam i nie wiem jak to tam wyglada
Ale że TWój tz ma 25 garniakow to jestem w ciężkim szkou, chyba całą szafe zajmują Mój ma 8 i to juz jest wg mnie niezła kolekcjaI jeszcze ma 3 pary spodni o kroju jeansów, ale takich bardziej business casual
Nie wiem jak to wyglada w Polsce, bo my w Belfascie wypozyczamy. Sa takie sklepy, w ktorych to mozna zrobic i wiekszosc salonow sukni slubnych tez wypozycza. Wyglada to identycznie jak w przypadku sukni slubnych:rezerwujesz sobie garnitur na interesujacy cie termin, przychodzisz na miare, a pozniej odbierasz. Musze powiedziec, ze garnitury tam maja cudne, z bardzo dobrych materialow, firmowki typu CK itd i wcale nie wygladaja jakby ktos w nich juz chodzil.

edit:Napisal mi sie post pod postem, wiec tu wrzuce tez te zdjecia, zeby to naprawic

Edytowane przez woda sodowa
Czas edycji: 2010-01-04 o 11:27
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 11:25   #1907
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Jasne luty to pikuś

Chodzi mi po głowie kolor kremowy (oczywiście na tle z zielonych listków), ale nie wiem czy sam kremowy czy raczej krem z dodatkiem np. delikatnego różu albo bordo

No i chciałabym żeby bukiet nie dodawał mi kilogramów i nie skracał
Bo już w czasie wręczania zaproszeń kilka osób z rodziny Tż-ta pytało czy sobie założę do ślubu buty na co najmniej 10cm obcasie

Oj niefajnie
Ja tam sie nie znam na wydluzaniu, skracaniu itd, ale wrzuce ci cos z moich zbiorow
Stary 2010-01-04, 11:28   #1908
tancerka212
Zakorzenienie

witam!!! wróciłam na stancję i znów mam stały dostęp do neta
strasznie dużo napisałyście więc nawet nie będę próbowała nadrabiać
wszystkim życzę wszystkiego co najlepsze w naszym pięknym 2010 roku i przede wszystkim spełnienia marzeń
ciekawe ile to dni mi na suwaczku zostało zaraz sobie zobaczę
aaaaa i chyba pierwsza panna młoda z naszego wątku brała w sobotę ślub- więc dla niej specjalne życzenia!!! chociaż nie wiem nawet czy tu zagląda tak długo mnie nie było
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 11:30   #1909
woda sodowa
Wtajemniczenie

troche wam pozasmiecam kwiatami
Stary 2010-01-04, 11:33   #1910
kaska87
Zakorzenienie

woda sodowa piękne bukiety ja też chcę kantadeski, bo niestety lili już nie ma we wrześniu z tym, że ja chcę koniecznie różowy jasny makijaż bo w takim wszyscy mówią, że mi ładnie i tym sposobem chcę różowe dodataki jakoś 80zł będzie taki bukiet kosztował więc nie dużo

Woda sodowa a skąd Ty suknię Bagdad dorwałaś? nową masz czy używaną? śliczna jest ta suknie gdyby nie moja miłość do falbanek to może i bym ją zmierzyła

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-01-04 o 11:35
Stary 2010-01-04, 11:35   #1911
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
a jaką?? nie bądz taka podziel się

jajecznica będzieNieziemska rozkosz dla podniebienia

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Nie wiem jak to wyglada w Polsce, bo my w Belfascie wypozyczamy. Sa takie sklepy, w ktorych to mozna zrobic i wiekszosc salonow sukni slubnych tez wypozycza. Wyglada to identycznie jak w przypadku sukni slubnych:rezerwujesz sobie garnitur na interesujacy cie termin, przychodzisz na miare, a pozniej odbierasz. Musze powiedziec, ze garnitury tam maja cudne, z bardzo dobrych materialow, firmowki typu CK itd i wcale nie wygladaja jakby ktos w nich juz chodzil.

edit:Napisal mi sie post pod postem, wiec tu wrzuce tez te zdjecia, zeby to naprawic

a to takie butyMyślalam, że PlW Irl mój tżcik wypożyczał smoking to wiem, że tam lux wypożyczalnie sąJAkoś 50 euro zaplacił a nowy smoking to wiadomo grubsza kasiora.
Stary 2010-01-04, 11:43   #1912
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
jajecznica będzieNieziemska rozkosz dla podniebienia
.
chyba zgapię pomysł

chociaz u nas wczoraj jajca gościly na stole:hah aha: , ale co porabić jak oboje lubimy

14.08.2010
baby
Stary 2010-01-04, 11:50   #1913
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
chyba zgapię pomysł

chociaz u nas wczoraj jajca gościly na stole:hah aha: , ale co porabić jak oboje lubimy
no wiesz Ty uczysz sie ode mnie a ja od Ciebie
Na stole powiadasz
Jejku musze się ubierać, bo mnie brat zawiezie do tzcika do mieszkanka, więc dziś nie jestem autem więc pijemy winkodo jajecznicy, to chyba dobre połączenieOdezwe sie z bazy, bez odbioru
Stary 2010-01-04, 11:57   #1914
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
tośka co do kwiatów to moze tulipany już będą?? Ja bym kremowych kwiatów nie brała, bo dla mnie to za blado wygląda, tak samo i białe, ale to zależy od indywidualnych upodobań
Aaś super! powodzenia
Danae biedulko
madziulka_ co wylisilaś w Lidlu???
z drogi śledzie asia jedzie cud bedzie jak nikogo nie zabiję

Cytat:
troche wam pozasmiecam kwiatami
oo.. te pierwsze są ekstraśne lubię takie długie bukiety.

Cytat:
Na stole powiadasz
to samo miałam napisać
Stary 2010-01-04, 12:15   #1915
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
woda sodowa piękne bukiety ja też chcę kantadeski, bo niestety lili już nie ma we wrześniu z tym, że ja chcę koniecznie różowy jasny makijaż bo w takim wszyscy mówią, że mi ładnie i tym sposobem chcę różowe dodataki jakoś 80zł będzie taki bukiet kosztował więc nie dużo
To rzeczywiscie niedrogo
A widzialas Kasiu ten bukiet? Wydaje mi sie, ze z rozowa organza by tez super wygladal https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1260828405
Cytat:
Woda sodowa a skąd Ty suknię Bagdad dorwałaś? nową masz czy używaną? śliczna jest ta suknie gdyby nie moja miłość do falbanek to może i bym ją zmierzyła
W Madonnie model salonowy kupilamW sumie to ostatnio bylo bardzo duzo uzywanych w moim rozmiarze na all, wiec troche zalowalam, no ale juz po ptokach. Ja od poczatku wiedzialam, ze chce koronki i za nic bym mojego bagdada nie oddala(no chyba, ze rocki by sie zamienila na alcora)Masz zdjecie, popatrz sobie co stracilas
Cytat:

a to takie butyMyślalam, że PlW Irl mój tżcik wypożyczał smoking to wiem, że tam lux wypożyczalnie sąJAkoś 50 euro zaplacił a nowy smoking to wiadomo grubsza kasiora.
No wlasnie myslelismy o smokingu, ale ostatnio doszlismy do wniosku, ze to najlepiej wyglada na wysokich facetach, a TZ taki troche kunusek ze swoim 171, wiec pewnie bedzie mial czarny, leciutenko blyszczacy garniak i do tego krawat.
Stary 2010-01-04, 12:24   #1916
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
To rzeczywiscie niedrogo
A widzialas Kasiu ten bukiet? Wydaje mi sie, ze z rozowa organza by tez super wygladal https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1260828405
ja chcę taki mniejszy z 5 kwiatuszków
Cytat:
W Madonnie model salonowy kupilamW sumie to ostatnio bylo bardzo duzo uzywanych w moim rozmiarze na all, wiec troche zalowalam, no ale juz po ptokach. Ja od poczatku wiedzialam, ze chce koronki i za nic bym mojego bagdada nie oddala(no chyba, ze rocki by sie zamienila na alcora)Masz zdjecie, popatrz sobie co stracilas
ale Ty masz białą czy ecru? bo ja ecru nie lubię
a mogę wiedziec ile kosztowała przed i po promocji-ustalam ile będzie mniej więcej kosztował model salonowy eresmy

Stary 2010-01-04, 12:26   #1917
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Dziękuję a tort świetny aczkolwiek nie chciałabym takiego dostać nawet na wieczór panieński
A to czemu ,przecież to taki fajny,seksowny i pewnie smaczny tort.

Cytat:
Ja po mojej ciazy przez dlugi czas w ogole nie myslalam o nastepnym, dopiero ostatnio mnie cos dopadlo jak zobaczylam jak sie maly ze swoim kuzynem bawi i tak sobie wymyslilam ze za rok mu zmajstrujemy braciszka, albo siostrzyczke

To moze sprobuj wyslac je jeszcze raz, a noz widelec sie uda
No to fajne plany. Masz już jedno,więc doświadczona jesteś bo wiesz co i jak piszczy w ciąży.

Cytat:
I zrobiłam rezerwacje w kwiaciarni na bukiet, butonierkę i kwiaty na stoły A wszystko to załatwiłam z samego rańca i to w poniedziałek
No to świetnie i gratuluje.

Cytat:
W sumie to też masz racje,aczkolwiek ja lubie jak coś się dzieje,dużo dzieje.

Cytat:
Czyli,tak jak chcieliście ślub 17-stego tak macie.Super.

Cytat:
słonko nie martw się, trochę tak się czujesz, bo żadna tu jeszcze ślubu nie przeżywała, nie opisywala, nie doradzała, jesteś pierwszą aktywnie udzielającą się, później nam już będzie "łatwiej", bo i więcej slubujących będzie. Masz wątpliwości, strachy... pisz! Spróbujemy pomóc, zaradzić...
No ja właśnie mam nadzieje,że udział PM nie skończy się pisaniem o swoich przygotowaniach.A napiszą również relacje ze swych ślubów i będą doradzać innym PM-kom które są/będą jeszcze przed tym ważnym dla nas dniem.

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Eh, a dużo naklepałyście, nie mam siły czytać... Z moich zakupów nic nie wyszło, bo prawie nie spałam w nocy i się potwornie czuję. Zaraz chyba idę odespać...
Ja nie mogłam zasnąć,ale za to wymyśliłam pomysł urodzinowy dla tż-ta,który tu mi zagląda właśnie i pyta:co,co tak piszesz.

Cytat:
Wy tu ciągle o samochodach to się pochwale a co mam postanowienie noworoczne: zrobić prawo jazdy
No to konkretne plany,trzymam kciuki.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 12:31   #1918
tancerka212
Zakorzenienie

Woda Sodowa śliczna ta suknia z załącznika- jak koronkowe suknie mi się nie podobają tak ta naprawdę robi wrazenie na tym zdjęciu

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
a mogę wiedziec ile kosztowała przed i po promocji-ustalam ile będzie mniej więcej kosztował model salonowy eresmy
Kasia a co to za Eresma?? jakaś nowa kandydatka na suknię ślubną? wklej zdjęcie plisss- też chcę zobaczyć co tam sobie wyszperałaś
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 12:37   #1919
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
Kasia a co to za Eresma?? jakaś nowa kandydatka na suknię ślubną? wklej zdjęcie plisss- też chcę zobaczyć co tam sobie wyszperałaś
znalazłam taką, która jest rybką z falbankami takiej szukałam od zawsze i w końcu ktoś uszył taką, w której i gorset i dół są idealne tylko kosztuje 4800, ale nazbieram choćby nie wiem co najwyżej odkupię albo wypożyczę myślę też nad modelem salonowym jakoś 3300by wyszła
http://www.madonna.pl/pl/sanpatrick.php?s=63.eresma

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-01-04 o 12:39
Stary 2010-01-04, 12:41   #1920
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
oo.. te pierwsze są ekstraśne lubię takie długie bukiety.
Jakbyscie potrzebowaly wiecej zdjec, to zglaszac do mnie, bo mam mnostwo na kompie

Cytat:
ale Ty masz białą czy ecru? bo ja ecru nie lubię
Przed wyprzedaza to chyba ok 4tys, ja kupilam za 3, czyli 1/4 ceny zeszli. Ja mam ecru. Zawsze chcialam biala, ale jak juz taka zalozylam, to wygladalam jak trup (bo ja to taki bladzioszek jestem), a ecru pieknie ocieplilo mi skore.

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość

No to fajne plany. Masz już jedno,więc doświadczona jesteś bo wiesz co i jak piszczy w ciąży.
Tez mi sie wydaje, ze drugim razem juz duzo latwiej bedzie. Chociaz pierwszym razem tez zle nie bylo:lekka ciaza,godzina skurczy, 15 minut parcia i voila

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
Woda Sodowa śliczna ta suknia z załącznika- jak koronkowe suknie mi się nie podobają tak ta naprawdę robi wrazenie na tym zdjęciu
Dziekuje

Zmywam sie, bo z TZ-tem zabieramy malego na basen. Tak w ogole to dziekuje za wszystkie komentarze pod Calebka zdjeciami
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości