|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Obca spóźnione, ale najszczersze życzenia spełnienia marzeń
Cytat:
![]() Ja za niewiele ponad miesiąc ślub mam i jeszcze rezerwacji w kwiaciarni nie mam Ile zapłacisz za bukiet i resztę? W ogóle jaki bukiet będziesz miała? Ja mam ten problem, że jeszcze nie mam nawet przybliżonej wizji bukietu-może macie jakieś propozycje dla mnie widziałyście mnie w sukni
|
|
#1892 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
Ty ślubujesz w lutym to luzik![]() Jaki kolor bukietu byś chciała tak mniej więcej, to może poszukam czegoś w moich zasobach Czy chcesz aby kolor bukietu został zachowany w podobnych kolorach co dekoracja sali lub innych pierdół?
|
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pierdziu. Nie nadrobię Was w życiu
No to tak po kolei: Wszystkiego najlepszego w nowym (naszym ) rokuI spóźnione życzenia dla Obcej Teraz już będę na bieżąco bo znowu w pracy Ale kicha nieziemska -> zwolnili mi koleżankę najulubieńszą i zostałam sama w tej durnej pracy... |
|
|
|
#1894 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chodzi mi po głowie kolor kremowy (oczywiście na tle z zielonych listków), ale nie wiem czy sam kremowy czy raczej krem z dodatkiem np. delikatnego różu albo bordo ![]() No i chciałabym żeby bukiet nie dodawał mi kilogramów i nie skracał Bo już w czasie wręczania zaproszeń kilka osób z rodziny Tż-ta pytało czy sobie założę do ślubu buty na co najmniej 10cm obcasie ![]() Cytat:
|
|
#1895 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Macierzyński też bedzie dłuższy, od tego roku jest dłuższy o 2 tygodnie, w przyszłym znów o 2 ![]() Cytat:
Niedługo, w końcu będzie można porozmawiać o konkretach ślubnych ![]() Cytat:
![]() Cytat:
u mnie nic nie ma ubogi ten mój region!u mnie nie trzeba Cytat:
![]() Cytat:
Jubilatkom składam najszczersze życzenia
|
|
#1896 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tzn nie dla mnie, bo koniec końców czuję się jakbym sama została na placu boju![]() Latem będzie tu duży ruch, to jak którejś coś umknie w przygotowaniach, to inne PMki jej choćby niechcący przypomną ![]() Ja niby coś tam znajduję w różnych wątkach, na innych forach, ale i tak czuję się ostatnio mocno zagubiona w tym wszystkim, bo nawet nie wiem czego szukać, co jeszcze trzeba załatwić, a co można by zorganizować ![]() A mój Tż wczoraj miał pierwszy koszmar przedślubny Śniło mu się, że jemy już obiad na weselu, a on nagle sobie przypomina, że nie ćwiczyliśmy tańca i nie umiemy pierwszego tańca zatańczyć ![]() Dodam, ze mój Tż nigdy snów nie pamięta, poza tym jednym póki co
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() a ja mam nareszcier wolne i narazie chyba mi sie skończyły zmiany 6 dniowe po 11 h
|
|
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ślubuję we wrześniu i będę miała od kogo czerpać mądrośći
i mam 17 w dacie ślubu
|
#1899 | |||||
|
Zakorzenienie
|
dzięki wielkie, bo miałam za***isty sen
Cytat:
![]() Cytat:
Na Placu Matejki, na parkingach podziemnych i mam jeszcze abinament n aparkingu strzezonym kolo uczelni- w takich miejscach parkuje w mieście i jest czyściutko JAk przejdę mokrymi butami to akurat do auta wszytskie ewentualne syfy odpadna i butki mam czyste![]() a to dziwne, bo to nieduże autko. No nic, tż musi Ci kupić Fiata 500 i będzie ok ![]() Cytat:
Ni ni ewiem czy chce az 4 pokoje, jztak myślałam, że zburzyłoby sie jedną scianę, żeby powstał imprezowy salon gigant![]() Cytat:
JAkby sie za to zabrali to w lecie juz mogliby sie wprowadzać A te pozwolenia to warto zrobic tak jak moi rodzice zrobili - pani architekt im wszystko załatwiła(oczywiście za dodatkową opłatą) ale nie musieli nigdzie sie ruszac po urzędach Fajnie by było jakby Wam się tak udalo I gdyby bral dostał dom i sie odturlal Ja dostane mieszkanie jak brat uzna, że woli dom, bo ma teraz mieszkanie. A jak on uzna, że woli dom to moi rodzice sobie wybuduja drugi i wszystcy będą happy![]() Cytat:
kawiaciarnia jest n aMackiewicza(przecznica od Opolskiej )Cześc Wam Ale mam dziś świetny humorek Dziś wieczorkiem tżcik będzie miał miłą niespodzianke
|
|
#1900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tośka a co Wam jeszcze zostało do załatwienia? Idę znowu odśnieżyć auto i jadę do Lidla bo wyczaiłam coś tam sasasa
|
|
#1901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1902 |
|
Konto usunięte
|
Eh, a dużo naklepałyście, nie mam siły czytać... Z moich zakupów nic nie wyszło, bo prawie nie spałam w nocy i się potwornie czuję. Zaraz chyba idę odespać...
A co do kół. W jednym wyniki za tydzień
|
|
|
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
Wy tu ciągle o samochodach to się pochwale a co
mam postanowienie noworoczne: zrobić prawo jazdy toska tak szczerze powiedziawszy to ja się mogę z tobą zamienić na terminy bo ja chcę juuuuuużżż.... ![]() Kasia ja coś przegapiłam tę zmianę roku u ciebie.. ale fajnie że się wyprostowało wszystko |
|
|
|
#1904 |
|
Zakorzenienie
|
tośka co do kwiatów to moze tulipany już będą?? Ja bym kremowych kwiatów nie brała, bo dla mnie to za blado wygląda, tak samo i białe, ale to zależy od indywidualnych upodobań
![]() Aaś super! powodzeniaDanae biedulko ![]() madziulka_ co wylisilaś w Lidlu???
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-01-04 o 12:02 |
|
|
|
#1905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1906 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
edit:Napisal mi sie post pod postem, wiec tu wrzuce tez te zdjecia, zeby to naprawic
Edytowane przez woda sodowa Czas edycji: 2010-01-04 o 12:27 |
|
|
|
|
#1907 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
witam!!! wróciłam na stancję i znów mam stały dostęp do neta
strasznie dużo napisałyście więc nawet nie będę próbowała nadrabiać ![]() wszystkim życzę wszystkiego co najlepsze w naszym pięknym 2010 roku i przede wszystkim spełnienia marzeń ciekawe ile to dni mi na suwaczku zostało zaraz sobie zobaczę ![]() aaaaa i chyba pierwsza panna młoda z naszego wątku brała w sobotę ślub- więc dla niej specjalne życzenia!!! chociaż nie wiem nawet czy tu zagląda tak długo mnie nie było
|
#1909 |
|
Wtajemniczenie
|
troche wam pozasmiecam kwiatami
|
|
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
woda sodowa piękne bukiety ja też chcę kantadeski, bo niestety lili już nie ma we wrześniu
z tym, że ja chcę koniecznie różowy jasny makijaż bo w takim wszyscy mówią, że mi ładnie i tym sposobem chcę różowe dodataki jakoś 80zł będzie taki bukiet kosztował więc nie dużo![]() Woda sodowa a skąd Ty suknię Bagdad dorwałaś? nową masz czy używaną? śliczna jest ta suknie gdyby nie moja miłość do falbanek to może i bym ją zmierzyła
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-01-04 o 12:35 |
|
|
|
#1911 | |
|
Zakorzenienie
|
jajecznica będzie
Cytat:
a to takie buty Myślalam, że Pl W Irl mój tżcik wypożyczał smoking to wiem, że tam lux wypożyczalnie są JAkoś 50 euro zaplacił a nowy smoking to wiadomo grubsza kasiora.
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
chyba zgapię pomysł
![]() chociaz u nas wczoraj jajca gościly na stole |
|
|
|
#1913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na stole powiadasz Jejku musze się ubierać, bo mnie brat zawiezie do tzcika do mieszkanka, więc dziś nie jestem autem więc pijemy winko
|
|
#1914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo.. te pierwsze są ekstraśne lubię takie długie bukiety.to samo miałam napisać |
|
|
|
|
#1915 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A widzialas Kasiu ten bukiet? Wydaje mi sie, ze z rozowa organza by tez super wygladal https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1260828405 Cytat:
W sumie to ostatnio bylo bardzo duzo uzywanych w moim rozmiarze na all, wiec troche zalowalam, no ale juz po ptokach. Ja od poczatku wiedzialam, ze chce koronki i za nic bym mojego bagdada nie oddala )Masz zdjecie, popatrz sobie co stracilasCytat:
, wiec pewnie bedzie mial czarny, leciutenko blyszczacy garniak i do tego krawat.
|
|||
|
|
|
#1916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a mogę wiedziec ile kosztowała przed i po promocji-ustalam ile będzie mniej więcej kosztował model salonowy eresmy
|
|
#1917 | ||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
,przecież to taki fajny,seksowny i pewnie smaczny tort. ![]() Cytat:
Masz już jedno,więc doświadczona jesteś bo wiesz co i jak piszczy w ciąży. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i pyta:co,co tak piszesz. ![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1918 | |
|
Zakorzenienie
|
Woda Sodowa śliczna ta suknia z załącznika- jak koronkowe suknie mi się nie podobają tak ta naprawdę robi wrazenie na tym zdjęciu
![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
|
|
#1919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.madonna.pl/pl/sanpatrick.php?s=63.eresma
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-01-04 o 13:39 |
|
|
|
|
#1920 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Jakbyscie potrzebowaly wiecej zdjec, to zglaszac do mnie, bo mam mnostwo na kompie
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Zmywam sie, bo z TZ-tem zabieramy malego na basen. Tak w ogole to dziekuje za wszystkie komentarze pod Calebka zdjeciami |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:27.

widziałyście mnie w sukni

Ty ślubujesz w lutym to luzik

Jak będzie tak gadał, to niech się wypcha!
ubogi ten mój region!