|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XII
|
#1382 |
|
Nindżopesz
|
Nudzi mi się.
Obecność super laski w pracy skłoniła mnie do głupkowatych rozmyślań - co bym zrobiła ze swoim życiem będąc taką laską? I doszłam do wniosku, że pewnie byłabym potwornie zarozumiała. Ślub - no nie wiem, szkoda byłoby marnować urodę dla jednego faceta, który zmusi mnie do prania skarpet, co najwyżej bogacz/aktor/muzyk z willą i sprzątaczką żebym mogła przesiadywać przed lusterkiem i podziwiać własną urodę, pokazywać się u jego boku na salonach, praca - tylko w fotomodelingu bo po co się przemęczać, poza tym wydawanie mnóstwa kasy na ciuchy i kosmetyki, które podkreślą moją niebywałą urodę ![]() Bogu dzięki jestem zwyczajna. |
|
|
|
#1383 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
trzeba jej było jakąś fote strzelic z ukrycia-az jestem ciekawa tej urody która tak tobą wstrząsnęła... a mnie boli głowa...od wczoraj...a juz myslałam ze rzucając piguły pozbyłam sie jej na zawsze
|
|
|
#1384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja licze i licze i jak bym nie liczyła, to wychodzi, że czekają mnie dwa bardzo chude miesiące I że jakbym chciała teraz jakies pachnidło kupić, to do marca o chlebie i wodzie a ja tak nie lubię czekać
|
|
#1385 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1386 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Może masz jeszcze kaca i Cię boli głowa? ![]() Ja na szczęście nie planuję chwilowo żadnych zakupów - no ale czekam na próbki, więc... Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-01-04 o 14:33 |
|
|
|
|
#1387 |
|
grozi wypollizowaniem
|
to nie kac to migrena ,w ogóle to głodna jestem....
|
|
#1388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi płaca od godziny, a w grudniu były Święta i jeszcze 2 razy mnie choróbsko zmogło, to wypłata będzie żałosna. A ja tak mam, że jak czegoś chce, to na JUŻ Od czekania *******ca dostaję I się teraz zastanawiam, czy kupić na już, spłukać się na zero i mieć z głowy, czy czekać i stopniowo kupować w marcu, kwietniu, maju... i głupieć z niecierpliwości Cytat:
to pewnie bym była piękna, zimna bitch Z nosem zadartym pod sam sufit w obecności facetów (chyba, że by mnie szybko jakiś przystojniak omotał na amen, jak jeszcze byłam młoda i głupia i nie nabrałam doświadczenia )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-04 o 14:43 |
||
|
|
|
#1389 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja chce theoreme kupic
|
|
#1391 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nie dżaźnij mnie-usiłuje popełnić kupienie od dłuższego czasu i mi nie wychodzi
|
|
#1392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo się coraz bardziej wkurzac będziesz ![]() ja się tak zasadzam m.in. na Dune i Smoka... Ale dawno temu obiecałam sobie, że w 2009 już nic nie kupię. To czekałam, czekałam... A jak się zaczął 2010 to nie mam za co kupić, a juz moja niecierpliwość jest na granicy
|
|
#1393 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Maju, to chyba najgorsze co może być, taki przystojniak by omotał, wpędził w ciążę i odszedł ![]() Zaczyna mnie wkurzać moje postanowienie - jedna flaszka za jeden kg. |
|
|
|
|
#1394 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1395 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
kupiłam 3 miniatury ,ale chce flaszke zaczajam sie na kazdą aukcje i przegrywam-no dobra-jedną przegapiłam.... Cytat:
![]() a ja sobie właśnie wymysliłam ze wkleje swoją kolekcje jak juz bede miec theo ... ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- a włąsnie chciałam zapytać jeszcze- po ile była Theo na fragrancex? wtedy kiedy jeszcze była, pamięta ktoś?
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-01-04 o 15:13 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1396 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ech...piękne to były czasy....
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-01-04 o 15:19 |
|||
|
|
|
#1397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w sumie fajnie by było - miec w czym wybierać, przebierac towary i olewać... Ja to jednak wredna jestem ![]() Chyba kupię sobie w tym tyg. z jedną flaszkę, żeby zapchać chciejstwo... a reszta dopiero, jak będę miała za co (może mnie jeszcze w ciągu 2 miesięcy przejdzie, co mi się wszak zdarza
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-04 o 15:22 |
|
|
|
|
#1398 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ale chyba za 50 ml..ale to i tak fajna cena...
|
|
#1400 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zastanowię się... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A właśnie, że tak |
|||||
|
|
|
#1402 |
|
BAN stały
|
No w tym moim śnie przecież
|
|
|
|
#1403 |
|
Zakorzenienie
|
jak chcesz wyglądać, jak Książę, to musisz masę zbudowac Mój szef spadł mi dziś z nieba - przyszedł zapytac mnie o zdanie, z nieoficjalną propozycją, która może podwyżką zaowocować. Jak mu się oficjalnie za tydzień-dwa wszystko potwierdzi i uda załatwić, to się pochwalę
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-04 o 16:10 |
|
|
|
#1404 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Cytat:
ale ja sie ebaya boje jak diabeł świeconej wody
|
|
|
#1405 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1408 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
A tak poważnie, naprawdę nie powinnaś mieć jakiegoś tam poczucia zwyczajności w odniesieniu do siebie. Ani tym bardziej kompleksów. Masz niezwykłą, elfią urodę, super figurę, piękne włosy i oczy Widziałam Cię to wiem.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1409 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i przesadza, ja rozumiem,że ktoś o siebie dba ale umiar ... ehh moje socjologiczne skrzywienia![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No to macie wesoło ![]() maja ja tam lubię Twoich wirtualnych królewiczów ![]()
Mikroreklama Edytowane przez La bamba Czas edycji: 2010-01-04 o 17:20 |
||
|
|
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
rzuć mi na PW e-milkiem to prześlę.
Nie ma za co. ------------------------------ Ale mi dziś wizaż chodzi niemrawo. (no dosłownie jak tirówka na badania weneryczne ) .
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.

I że jakbym chciała teraz jakies pachnidło kupić, to do marca o chlebie i wodzie
a ja tak nie lubię czekać

jak chcesz wyglądać, jak Książę, to musisz masę zbudowac
za szybki i skuteczny zakup w dobrej cenie
i przesadza, ja rozumiem,że ktoś o siebie dba ale umiar ... ehh moje socjologiczne skrzywienia