Scent Bar XII - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-04, 06:26   #1351
vesenka
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XII

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Łeee... spóźniłem się na cycki Vesenki
nie ma co żałować, cycki jak cycki. Zresztą dziewczyny widziały, to mogą potwierdzić

Cytat:
Napisane przez La bamba Pokaż wiadomość
swoją drogą wielu współczesnych mężczyzn pewnie i by taki gorsecik przyodziało widząc styl co poniektórych byłam ostatnio na zakupach z TŻ-em i to co ukazało sie naszym oczom było wręcz smutne,coraz mniej męskości a coraz więcej emo podobnych zbyt metroseksualnych tworów ja oczywiście nie twierdzę,że facet ma o siebie nie dbać no ale bez przesaaadyyy
kwestia gustu. I tego co uznamy za wyznacznik męskości. Mam wśród znajomych i panów, którzy przypominają rosłych Wikingów, łącznie z umiejętnością operowania mieczem itp, którzy na co dzień są łagodni jak baranki.Inni groźnie wyglądają również na co dzień (Sabb będzie wiedziała o co mi chodzi, bo część znajomych zapewne mamy wspólnych )
Mam też znajomych, którzy dbają o siebie bardziej niż ja i też dobrze. Są fantastycznymi ludźmi. Myślę,że nie ma co oceniać. Życie jest za krótkie,żeby mieć styl pod czyjeś dyktando i zastanawiać się co inni pomyślą. Najlepiej jak każdy nosi się tak jak lubi. Mnie to tam nie smuci.

Cytat:
Napisane przez lady_poison Pokaż wiadomość

Ja tyż. Szpinak w lodówce - dieta kopenhaska w natarciu.
Bardzo niezdrowa dieta, ale bardzo skuteczna
Cytat:
Hoho, musisz mieć cholernie dużo samodyscypliny - kopenhaska to hardcore Ja też od jutra się odchudzam - w maju muszę wyglądać jak ten królewicz z różą w gaciach
Oj, nie przesadź tylko, bo inaczej do maja to możesz nie mieć nawet bez kolca w gaciach (Anja Rubik chyba nie ma )

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 06:44   #1352
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Matko jak idiotka siedzę w tym Cycolandzie , zamiast ubierać się do roboty.

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
to ja jeszcze tylko tak a propos wrzucę coś na sen...
http://fashionablygeek.com/wp-conten...ackcorset2.jpg

Miłych koszmarów!
Macabra

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Cała reszta jest tragiczna.
Piękne kobiety nie powinny kłamać

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ale 27 to raczej mały rozmiar Mniejsze są już tylko 26 a 25 to pewnie w Zarze w dziale młodzieżowym... Jak ja te swoje 4 kg temu nosiłam 27 to ani tyłka, ani bioder specjalnych nie miałam... Zresztą nadal za bardzo nie mam, tylko brzuchol i uda mi rosną.
Ja nosiłam jakies 6-7 kilo temu , więc też uważam,że to niewielki rozmiar.

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Też tak uważam. Myślę, że kluczem jest to zrobić dla siebie, nie dla kogoś, dla czegoś. Przemyśleć, czy naprawdę po takiej operacji zmieni się choć trochę na lepsze samoocena, pewność siebie. Może to głupie, ale też uważam, że jeżeli to ma w jakiś sposób pomóc - to czemu nie. Gorzej jak się taką operację robi, a kompleksy zostają, bo zostają one w głowie - wtedy nie pomoże dziesięc operacji plastycznych.
najlepszym dowodem są te osoby , które co rusz nową operację tudzież inna poprawkę robią

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość

Znowu mam to, co męczyło mnie od maja do sierpnia...
Cztery miesiące spokoju i od nowa... Czuję się doprowadzona do ostateczności.
Najpierw wybuchy gorąca, niepokój, osłabienie, trzęsawki, potem łzs, włosy mi się jakieś szorstkie i suche zrobiły i znowu zaczęły wypadać...
Dokładnie tak samo było w zeszłoroczne wakacje.
Myślałam że to od żołądka, bo wtedy mnie bolał i w ogóle, ale teraz ze strony żołądka mam spokój, tylko reszta dolegliwości ta sama...
Szlag by to trafił. Niezłe rozpoczęcie roku...
Zbadaj sie koniecznie. Przyczyn może być mnóstwo. Hormonalne, immunologiczne, pasozytnicze. Nie sądzę aby powodem byłbrak mikroelementów czy NKKT, Chyba ,że przez dluższy czas stosowałaś głodóki lub częste diety .
Stary 2010-01-04, 07:47   #1353
lady_poison
Zakorzenienie

Cytat:
Hoho, musisz mieć cholernie dużo samodyscypliny - kopenhaska to hardcore Ja też od jutra się odchudzam - w maju muszę wyglądać jak ten królewicz z różą w gaciach
Dużo to ja mam Gryksie kilogramów do zrzucenia Z samodyscypliną gorzej

Ja też do maja, może nie jak królewicz, ale jak ludzie. Bo mam wesele przyjaciólki i będą tam człowieki

A kopenhaską robię sobie od czasu do czasu - hardcore, ale jak letko po niej się robi człowiekowi.
Stary 2010-01-04, 09:08   #1354
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

Czy mi się wydaje, czy jestem jedynym facetem udzielającym się (regularnie) w SB?
tak właśnie jest

ale tu był wczoraj temat ja ze swoim biustem nie chciałam co poniektórych dołować,więc siedziałam cicho chociaż przez dietę to mi zmalał i jest taki średni ledwo

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 09:23   #1355
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Pokazałam TŻtowi i... spodobało mu się Mówiłam, że lubi płaskie!? (a może płaskich?) :P
teraz możecie razem surfować w sieci w poszukiwaniach odpowiednich rozmiarów

Cytat:

Czy mi się wydaje, czy jestem jedynym facetem udzielającym się (regularnie) w SB?
ale chyba nas nie opuścisz z tego powodu?

Cytat:
Wracam z kozaka (niedziela... ) - Doda i Nergal zaręczeni

leze do roboty.....na 10 powinnam dotrzec...

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2010-01-04 o 09:26
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 10:02   #1356
Betty83
Zakorzenienie

Ale tu wesoło-biuściasto się zrobiło.
Zazdroszczę Mai wypełnienia misek
Hecate, jak się robi taką talie?
Też tak chcę...

Osobiście posiadam prawie-biust... Ale wolałabym taki prawdziwy...
Nie wykluczam, że może kiedyś sobie zrobię większy. Kiedy już będę obrzydliwie bogata...

Dostałam właśnie wolny dzień, a wcale nie prosiłam.... chyba chcą mnie wyrzucić....

Cytat:

widzę że tematy odpowiednie na porę po 22
swoją drogą wielu współczesnych mężczyzn pewnie i by taki gorsecik przyodziało widząc styl co poniektórych byłam ostatnio na zakupach z TŻ-em i to co ukazało sie naszym oczom było wręcz smutne,coraz mniej męskości a coraz więcej emo podobnych zbyt metroseksualnych tworów ja oczywiście nie twierdzę,że facet ma o siebie nie dbać no ale bez przesaaadyyy
Mój ma tylko manikiurzystkę, która przychodzi do domu robić zabiegi na ręce i stopy
Ale kiedyśtam, jedziemy sobie taksówą przez Wawę i on na widok jednego salonu urody, wypalił: "Ale mi tu kiedyś łapy sp....li, tyle kasy wzięli a jedna reka matowa, a druga błyszcząca!" Okazałam pełne zrozumienie, a w duchu mało się nie posikałam...
No jeszcze o biochemii z nim mogę pogadać, bo słucha z zainteresowaniem i zaczął eksperymentować nawet z kwasami i podobnymi.
Ale nadrabia męskością, więc nie krzywi mi to obrazu faceta.

Cytat:
Przyszłam się pożegnać...
Do przyszłego weekendu, mam nadzieję
Do zobaczenia.
Zadbaj o siebie koniecznie.
Stary 2010-01-04, 10:05   #1357
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
do zobaczenia
Cytat:
Napisane przez Szara Róża Pokaż wiadomość
Ja mam ten problem codziennie...

Nieeeee! Okrutnico!

Cytat:
Pokazałam TŻtowi i... spodobało mu się Mówiłam, że lubi płaskie!? (a może płaskich?) :P

A może on do facetów tez coś ten tego?
Cytat:

widzę że tematy odpowiednie na porę po 22
niom
Cytat:
Ha! W sprawianiu pozorów jestem wyćwiczona
Dobranoc
zna się te "wyćwiczenia"
Cytat:

---

Wracam z kozaka (niedziela... ) - Doda i Nergal zaręczeni
Dodę to jeszcze zrozumiem, ale co on w niej widzi???
(poza silikonem? )
jak chcesz wyglądac, jak mój królewicz, to na siłkę marsz i mase budowac, a nie odchudzać na patyk...
Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
nie ma co żałować, cycki jak cycki. Zresztą dziewczyny widziały, to mogą potwierdzić

kwestia gustu. I tego co uznamy za wyznacznik męskości. Mam wśród znajomych i panów, którzy przypominają rosłych Wikingów, łącznie z umiejętnością operowania mieczem itp, którzy na co dzień są łagodni jak baranki.Inni groźnie wyglądają również na co dzień (Sabb będzie wiedziała o co mi chodzi, bo część znajomych zapewne mamy wspólnych )
Mam też znajomych, którzy dbają o siebie bardziej niż ja i też dobrze. Są fantastycznymi ludźmi. Myślę,że nie ma co oceniać. Życie jest za krótkie,żeby mieć styl pod czyjeś dyktando i zastanawiać się co inni pomyślą. Najlepiej jak każdy nosi się tak jak lubi. Mnie to tam nie smuci.
a mnie tak, bo trudno spotkac prawdziwego, twardego rycerza, przy którym można poczuć się jak ta księżkiczka z bajki...

Gdzie ci mężczyźni... prawdziwi tacy...
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
Stary 2010-01-04, 10:11   #1358
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
Ja tyż. Szpinak w lodówce - dieta kopenhaska w natarciu.
Ło matulu!
Strasznie drastyczna "metoda" (bo dieta to na 100% nie jest).
Moze i działa ale jak przy tym wyczerpuje organizm.

Z takich dość szybkich diet to lepsze są: dieta na zawołanie i dieta turbo. Moze dają mniejsze efekty bo po 4-5 kg w 10 dni ale sa znacznie zdrowsze.

Cytat:
Eenax, Ty kokietko - widziałem Cię dawno temu na zdjęciu ze zlotu w Wawie (czarno-białe paski?), ładna z Ciebie kobita
Masz super pamięć.
Tak te czarne paski to ja, z tym ze wtedy tez była juz ze mną moja rozbójnica. I wtedy to ja wygladałam 100 razy lepiej.

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
Matko jak idiotka siedzę w tym Cycolandzie , zamiast ubierać się do roboty.

Piękne kobiety nie powinny kłamać
SB z rana jak śmietana

Jak bym była ładna to pewnie bym nie kłamała(a tak ............... i tak nie kłamie bo brzydzę się wszelkim oszukiwaniem).

------------------------------
Dzień doberek.

SB to zło! zamaist jeść sniadanie i nakarmić szkodnika to siedzę i klikam.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 10:19   #1359
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Miłego dnia wszystkim
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 10:23   #1360
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Dobrze gadasz! Jak zwykle.

Daleka jestem od dyskryminacji płci obojętnej.

Ba! Idąc w kierunku "dbają o siebie bardziej, niż ja" - znam panów używających pudru brązującego i nie ujmuje im to męskości, podobnie jak niepomalowanej kobiecie nie ujmuje kobiecości brak makijażu.

Cytat:
Jak bym była ładna to pewnie bym nie kłamała(a tak ............... i tak nie kłamie bo brzydzę się wszelkim oszukiwaniem).
Ja się nie znam i mam spaczony gust, ale mnie się podobasz (choć na żywo widziałam dawno, ale podglądam na NK...). A to, że brzydzisz się oszustwem podoba mi się równie bardzo.

Nie ma to jak trochę wazelinki z rana...
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 10:24   #1361
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Ależ Cyc Bar się zrobił..

Cytat:
Znalazłam ładne zdjęcie mej klaty (no dobra, byłam wówczas o jakieś 4 kg chudsza ale w biust za bardzo mi nie poszło...)
Łał, jak ładna klata
Mnie to żebra odstają - w dodatku lewe bardziej od prawych -
Cytat:
A mój przód ma wdzięk kolubryny cała jestem jak taran, zero subtelności
Ta, trzy kolubryny naraz.
Maju, masz super figurę, bardzo kobiecą, a do gorsetów idealną. Wiadomo nie w każdym gorsecie będziesz wyglądać super (jak wszystko, gorset trzeba dobrać) - ale i tak zazdroszczę potężnie
Cytat:
wrostu mam 155
rozmiary-góra-34, dół 36
numer buta 36
włosy do pasa-naturalne
pazury długie od 12 roku zycia-naturalne
rozmiar dzinsów 28/30
Polly, z wymiarów wnioskuję że z Ciebie taka wdzięczna filigranowa kobitka co to chce się na rękach nosić - ja to wdzięk buldożera mam

Cytat:
Napisane przez Szara Róża Pokaż wiadomość
TyGryś i jego smok

Cytat:
Łeee... spóźniłem się na cycki Vesenki
Ja też ...
Cytat:
Btw - Skarbiątko mi się dzisiaj śniła, z tekstem w stylu "całe szczęście jestem zgrabna i mam świetne cycki"
No bo pewnie ma

Cytat:
PA!

---
And now for something completely different....
Nie wiecie przypadkiem, gdzie można kupić tanie koperty bąblowe? Myślałam, że tanie będą w supermarkecie, no i kupiłam w Auchan.. po 1,40 zł
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 10:37   #1362
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
Ależ Cyc Bar się zrobił..

Łał, jak ładna klata
Mnie to żebra odstają - w dodatku lewe bardziej od prawych -

Ta, trzy kolubryny naraz.
Maju, masz super figurę, bardzo kobiecą, a do gorsetów idealną. Wiadomo nie w każdym gorsecie będziesz wyglądać super (jak wszystko, gorset trzeba dobrać) - ale i tak zazdroszczę potężnie

Polly, z wymiarów wnioskuję że z Ciebie taka wdzięczna filigranowa kobitka co to chce się na rękach nosić - ja to wdzięk buldożera mam
ja też
Facet, który chciał by mnie nosić, dostałby biedny urazu kręgosłupa
Stary 2010-01-04, 10:40   #1363
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
And now for something completely different....
Nie wiecie przypadkiem, gdzie można kupić tanie koperty bąblowe? Myślałam, że tanie będą w supermarkecie, no i kupiłam w Auchan.. po 1,40 zł
Allegro? http://www.allegro.pl/listing/search...b%C4%85belkowe

Ale zawsze możemy ruszyć z produkcją własną (także i innych niezbędnych akcesoriów) lub wspólnozakupować
Stary 2010-01-04, 10:43   #1364
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:

Na Allegro Wychodzi ok 40 - 50 gr za sztukę, tylko trzeba setkę brać od razu. Ale taki zapas nie powinien się zmarnować
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 10:56   #1365
lady_poison
Zakorzenienie

Cytat:
Ło matulu!
Strasznie drastyczna "metoda" (bo dieta to na 100% nie jest).
Moze i działa ale jak przy tym wyczerpuje organizm.

Z takich dość szybkich diet to lepsze są: dieta na zawołanie i dieta turbo. Moze dają mniejsze efekty bo po 4-5 kg w 10 dni ale sa znacznie zdrowsze.
A co to za diety? O szo chodzi, to może wypróbuję

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-04, 11:03   #1366
Redhaired Witch
Nindżopesz

Betty, fajnego masz TŻta
Mój to niestety żul nad żule, ani mu się nie chce pazurów obcinać, ani golić, ani włosów umyć, buty zafajdane... Muszę go ganiać do kibla i pilnować jak dziecko. Ale krawaty Armaniego czy kogo tam nosi, wkurza mnie coś takiego. Oczywiście i tak jest kochany :P

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
ale tu był wczoraj temat ja ze swoim biustem nie chciałam co poniektórych dołować,więc siedziałam cicho chociaż przez dietę to mi zmalał i jest taki średni ledwo
Eee, Maję przeżyliśmy to wszystko przeżyjemy Mnie tylko szczupłe nóżki dołują.

Cytat:

Cytat:
Taaa, już Ci chyba mówiłam, że od pierwszego wejrzenia wydałaś mi się drobiutka i wiatrozwiewna?

Rozpoczęłam rok pracy od szampana Piccolo i cukierków, simpaticznie.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 11:10   #1367
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Eee, Maję przeżyliśmy to wszystko przeżyjemy

teraz to się jak prawdziwy postrach czuję
Cytat:
Mnie tylko szczupłe nóżki dołują.
a ja mam
Ale i tak rzadko pokazuje, bo najczęściej dla wygody w spodniach pomykam

A ja zaczęłam dzień od 3 godzin tłuczenia się do pracy
Stary 2010-01-04, 11:12   #1368
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
A co to za diety? O szo chodzi, to może wypróbuję
Teraz zmykam z mała na spacer a jak wrócę to poszukam na kompie i prześlę. Napisz mi na PW na jaki adres e-mailowy.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 11:12   #1369
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Na Allegro Wychodzi ok 40 - 50 gr za sztukę, tylko trzeba setkę brać od razu. Ale taki zapas nie powinien się zmarnować
Setkę, mówisz.. No to nie wiem.. Do końca życia tego nie zużyję.. Aż tyle flach nie planuję rozbierać.. Szczególnie że kilka rozmiarów bym potrzebowała..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2010-01-04, 11:15   #1370
Murszafka
To ja :)

Cholera no... Jako, że na chorobowym jeszcze siedzę, wysłałam TŻ-ta do roboty mojej, żeby zaniósł zwolnienia i przechwycił przesyłki dla mnie. No i niestety nie mogą odnaleźć koperty z eBiletu z 4 biletami na Spadkobierców!! A pisali mi z recepcji, że koperta przyszla, wiec mam nadzieję, że ktoś mądry inaczej nie uznał, że to prezent świąteczny od firmy -a u nas takich przyjmowac nie wolno, i nie oddał komus moich biletów... Złość mnie zabije... Dobrze, że perfumy i bielizna dojechały, ale jak Spadkobiercy się nie znajdą, chyba cos będę musiała zabić!!

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 11:18   #1371
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Taaa, już Ci chyba mówiłam, że od pierwszego wejrzenia wydałaś mi się drobiutka i wiatrozwiewna?

Ale ja naprawdę mam grację lodołamacza TŻ chętnie potwierdzi

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Cholera no... Jako, że na chorobowym jeszcze siedzę, wysłałam TŻ-ta do roboty mojej, żeby zaniósł zwolnienia i przechwycił przesyłki dla mnie. No i niestety nie mogą odnaleźć koperty z eBiletu z 4 biletami na Spadkobierców!! A pisali mi z recepcji, że koperta przyszla, wiec mam nadzieję, że ktoś mądry inaczej nie uznał, że to prezent świąteczny od firmy -a u nas takich przyjmowac nie wolno, i nie oddał komus moich biletów... Złość mnie zabije... Dobrze, że perfumy i bielizna dojechały, ale jak Spadkobiercy się nie znajdą, chyba cos będę musiała zabić!!
Ale jak to, oddaliby komuś przesyłkę adresowaną do Ciebie??

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2010-01-04, 11:20   #1372
Redhaired Witch
Nindżopesz

O matko, ale laska wpadła do mojej roboty przed chwilą A jakie nogi miała, a jakie włosy. Razem z kolegą się rozproszyliśmy i koniec pracy na dzisiaj. Wieczorem będziemy jej szukać na n-k

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 11:22   #1373
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:

Btw - Skarbiątko mi się dzisiaj śniła, z tekstem w stylu "całe szczęście jestem zgrabna i mam świetne cycki"

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

to był proroczy sen prawie
ja tak nie mówiłam

pituty to prawie obelga jest a nie zachwyt

Cytat:
ale ja pisałam o spodniach-swoją drogą w tejże hurttowni kupiłam całą mase ślicznych majtek po 4,90
aaaa- te majtki w rozmiarze XXL (oni mają jakąś inną numeracje)
Bo to pewnie były chińskie majtki na małe chińskie dupki

Kurka ale się uśmiałam czytając Was

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 11:25   #1374
vesenka
Zakorzenienie

Miał ktoś może tonik z PHA 6% z BU? ten ---> http://www.biochemiaurody.com/sklep/tonikpha6.html

nie wiem czy brać ten, czy sprawdzony mleczno-różany?

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 11:33   #1375
Murszafka

Cytat:

Ale ja naprawdę mam grację lodołamacza TŻ chętnie potwierdzi

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Ale jak to, oddaliby komuś przesyłkę adresowaną do Ciebie??
W grację nie wierzę

Tak, jeśli mnie długo w pracy nie ma, to otwierają koperty, bo moze tam faktura np być...

Stary 2010-01-04, 11:59   #1376
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Tak, jeśli mnie długo w pracy nie ma, to otwierają koperty, bo moze tam faktura np być...
Nie no, co innego otwieranie a co innego oddawanie osobom trzecim zawartości
Trzymam kciuki żeby się bilety odnalazły

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2010-01-04, 12:04   #1377
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no, co innego otwieranie a co innego oddawanie osobom trzecim zawartości
Trzymam kciuki żeby się bilety odnalazły
ja też
Stary 2010-01-04, 12:18   #1378
Murszafka

Ufff... Dzięki Dziewczyny -bardzo dobrze trzymałyście kciuki Kilkanaście maili i się bilety odnalazły...
Sierścia mi legła między mną a netbookiem, aa nawet nieco na nim, mało komfortowo się pisze...

Stary 2010-01-04, 13:03   #1379
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Ufff... Dzięki Dziewczyny -bardzo dobrze trzymałyście kciuki Kilkanaście maili i się bilety odnalazły...
Sierścia mi legła między mną a netbookiem, aa nawet nieco na nim, mało komfortowo się pisze...
to fajnie, ze się wyjasniło
Stary 2010-01-04, 13:51   #1380
fergieunia
Zadomowienie

GG do fergieunia

Cytat:

A ja zaczęłam dzień od 3 godzin tłuczenia się do pracy
Maju szczerze współczuję

Oszczędzam na PERFUMY!!
fergieunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości