Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6 - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-05, 11:45   #1261
MiciaKicia
Zakorzenienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
Dzięki Najgorsze że to właśnie rodzina a ja jestem chrzestną jej dziecka... Juz zapowiedziałam że jak jej nie pasuje to ja nie zmuszam do udziału w ślubie i weselu A w ogóle ona nie wie że wesele na 99% będzie jeszcze dalej bo jakieś 30 km od niej i pewnie na nocleg liczy a

a najlepsze bo my ze świadkową na piwie byłyśmy i ona mi opowiada że pojechała do tej kuzynki a ona ubrana w ciuch które ta moja świadkowa kiedyś dała jej siostrze ale na nią było za małe i dała tej kuzynce i ona jej gada: ZOBACZ JAKI SOBIE SUPER CIUCH KUPIŁAM :hahaha : a ta świadkowa oniemiała bo jak byk jej ubranie i jeszcze nawet tak samo zamek zepsuty

ech ogólnie tylko zawiść, zawiśc i zawiśc ..... Nic bezinteresownie a jak tylko ktoś ma coś nowego to pierwsze pytanie brzmi "ile kosztowało"
typowe cechy materialistki
moja ciocia z Niemiec bedzie, znajoma z Anglii a jej taki kawalątek daleko jest... soryy pol mojej rodziny to Nysa, a ja mieszkam na Sląsku to tez w sumie kawalek i nie smiali wybrzydzac tylko cieszyli sie

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 11:50   #1262
dottta
Zakorzenienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość

Kuzynka chyba lubi byc po prostu w centrum zainteresowania a Ty jej w paradę weszłaś i teraz się odgryza jak dziecko i z siebie posmiewisko robi... u mnie 25 km do sali weselnej to stusunkowo mało bo ja mma do miasta 20 km

P.S. Tomas chciał kiedyś husky ale dlatego że one lubia wszystko ciągnąć i trudno je wychować i nawet dwumetrowy plot nie jest przeszkoda zrezygnowalismy na razie Dog niemiecki jest numerem jeden
No, husky jak zaczynają biec (a muszą codziennie i to sporo) to komend nie słuchają i trudno je upilnować Do tego kochają wyć

A dogi to piękne są ale niestety krótko żyją - dla mnie za krótko
Mi się marzy rottweiler lub bokser może byc nawet dorosły, ze schronu najlepiej ale póki co kasy nie mamy i mógłby byc problem np z weselem - co z nim zrobić

U nas te 25 km to nic - przejeżdzasz z miasta do miasta i w zasadzie nawet nie zauważasz ze jedno się skończyło i jest drugie - tyle to ja autobusem jeżdżę spotkać się z kumpelą

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2010-01-05 o 11:51
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 11:56   #1263
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
No, husky jak zaczynają biec (a muszą codziennie i to sporo) to komend nie słuchają i trudno je upilnować Do tego kochają wyć

A dogi to piękne są ale niestety krótko żyją - dla mnie za krótko
Mi się marzy rottweiler lub bokser może byc nawet dorosły, ze schronu najlepiej ale póki co kasy nie mamy i mógłby byc problem np z weselem - co z nim zrobić

U nas te 25 km to nic - przejeżdzasz z miasta do miasta i w zasadzie nawet nie zauważasz ze jedno się skończyło i jest drugie - tyle to ja autobusem jeżdżę spotkać się z kumpelą
Zapomniałam że niedługo dzien babci i dziadka

dogi są piękne a ile żyją bo się nie orientuję... a rottweiler/bokser wydaje mi się że jest agresywny i chyba bym się bała że nie dam sobie rady z nimi... Jak nie dog to owczarek niemiecki będzie

Dla mnie te 25 km to właśnie tez niedużo... od dziecka się podróżuje tyle codziennie i nie ma problemu... dziwna ta kuzynka... to ta córka tego wujka od kasy?

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 12:02   #1264
dottta
Zakorzenienie

Cytat:

dogi są piękne a ile żyją bo się nie orientuję... a rottweiler/bokser wydaje mi się że jest agresywny i chyba bym się bała że nie dam sobie rady z nimi... Jak nie dog to owczarek niemiecki będzie

Dla mnie te 25 km to właśnie tez niedużo... od dziecka się podróżuje tyle codziennie i nie ma problemu... dziwna ta kuzynka... to ta córka tego wujka od kasy?
of course tego samego

wiecie że ona nawet urodzin córce nie zrobiła (nie zaprosiła prababci, ciotek i chrzestnej) bo za drogo Kawa za droga Rodzina męża za to była na imprezie urodzinowej tej małej bo teściowa sama ją zrobiła

Dogi żyją tak góra 10 lat
Boksery to są takie słodziaki ona groźnie wyglądają a serducho mają wielkie zwłaszcza dla ludzi
a rotki to leniuchy w domu praktycznie śpią i są dośc opanowane i spokojne. Jako psy policyjne są bardzo usłuchane i lubią pracować z człowiekiem ale trzeba byc konsekwentnym. Co do agresji - nawet york może byc agresywny jeśli ktoś nieodpowiedzialny się nim "zajmuje" I zwykle agresja psa jest następstwem agresji człowieka
Stary 2010-01-05, 12:03   #1265
frida99
Raczkowanie

Cytat:

a najlepsze bo my ze świadkową na piwie byłyśmy i ona mi opowiada że pojechała do tej kuzynki a ona ubrana w ciuch które ta moja świadkowa kiedyś dała jej siostrze ale na nią było za małe i dała tej kuzynce i ona jej gada: ZOBACZ JAKI SOBIE SUPER CIUCH KUPIŁAM :hahaha : a ta świadkowa oniemiała bo jak byk jej ubranie i jeszcze nawet tak samo zamek zepsuty

ech ogólnie tylko zawiść, zawiśc i zawiśc ..... Nic bezinteresownie a jak tylko ktoś ma coś nowego to pierwsze pytanie brzmi "ile kosztowało"

No to właśnie chyba oddaje sedno natury tej laski. Fałsz, zawiść, materializm i tyle. A jeszcze to co o tym kremie do rąk dla babci napisałaś?? to kompletna porażka.
frida99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 12:04   #1266
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frida99 Pokaż wiadomość
No to właśnie chyba oddaje sedno natury tej laski. Fałsz, zawiść, materializm i tyle. A jeszcze to co o tym kremie do rąk dla babci napisałaś?? to kompletna porażka.
Dżizys...

Stary 2010-01-05, 12:08   #1267
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Hej dziewuszki
zaraz Was nadrobię bo dopiero wróciłam z miasta, latałam godzinę w poszukiwaniu Świata kobiety z torbą i kosmetyczką, i mam może nie rewelacja ale będę z nią na zajęcia do szkoły latac przekonała mnie cena 6.99
Stary 2010-01-05, 12:10   #1268
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Dżizys...
niestety

ale Wam powiem że ona na moim weselu chyba buty zje jak pozna znajomych Tż bo oni to mają kupę kasy i się z tym nie kryją
Stary 2010-01-05, 12:14   #1269
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
witam.
moze mnie jeszcze ktos pamieta
troche mnie u was nie bylo ale troszke problemow rodzinnych mam i jakos nie bylo kiedy pisac, ale podczytywalam od czasu do czasu. powoli sie problemy rozjasniaja ze tak powiem i powinnam miec teraz chwilke zeby do was zagladc.
zmienilismy date slubu na 20.03.2010 i mam nadzieje ze ww problemy niczego nam w planach nie ppoopsuja

dobra nagadalam sie a potem zajrze i zaczne nadrabiac zaleglosci.
milego dnia.
ja tez Ciebie pamietam zazdroszcze tego slubu, tez juz bym chcia amiec tak niewiele a co sie stalo, ze zmienil\iscie date??

madzia oj wczoraj wizaz dal popalic oj dal hehehe ja tez Ciebie lubie po pol nocy przebytej z Toba jeszcze bardziej

Kociak ladny pierscionek

ivona wrocilam z PUP i du.pa...nic nie maja, staze maja ruszyc jakos pod koniec stycznia, wiec pojde sie wypytac co i jak. a teraz bede musiala znowu usmiechnac sie do mojej szefowej z baru i wrocic na stare smieci ehhh a tak tego nie chcialam no ale coz...jak mus to mus...w domu siedziec nie bede przeciez aparat zdejmuje juz pod koniec stycznia jak mi sie znowu jakas szpara nie pojawi P nic nie mowilam kiedy zdejmuje heheh zrobie mu niespodzianke, bo on mnie nie widzial bez aparatu

dottta -> fajna kuzynka

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:
niestety

ale Wam powiem że ona na moim weselu chyba buty zje jak pozna znajomych Tż bo oni to mają kupę kasy i się z tym nie kryją
usadz ja z nimi bedziesz miala ubaw
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 12:21   #1270
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość

dottta -> fajna kuzynka

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

usadz ja z nimi bedziesz miala ubaw
chyba tak zrobię

a wogóle to ona ma ponad 30stkę i od 6 lat (bo wówczas miałam studniówkę) chodzi na wszystkie wesela w .... mojej kiecce ze studniówki

Teraz też świadkowa mi mówi że kuzynka jej mówiła ze mają wesele w tym roku i musi schudnąć do sukienki (w domyśle tej mojej) bo PO CO KUPOWAC NOWĄ Chyba zapytam się KIEDY mi sukienkę odda wiecie jaki ona ma tupet.... kiedyś przychodzi i mówi "mogłabyś sobie takie super czerwone korale kupić, pasowałby Ci do sukienki" no za***iście ale to ona ma tą kieckę i w niej chodzi
Stary 2010-01-05, 12:24   #1271
lusesita23
Zakorzenienie

dotta co za laska!!nienawidz etakich ludzi...a w pytaniu:ile kosztowalo? to jes tnajlepszy maz mojej kolezanki co u nich spie czasem jak pozno koncze zajecia.takze wiem o czym mowisz
karolinusienka dobrze radzisz panie na zawal a laska chyba;p
Stysik tak mysle, ze cisnienia (mama ma wysokie i bierze nawet leki od nadcisnienia) no i stres zwiazany z tym, z ezajmowala sie dzis malym...

wlasnie wrocilam-okazalo sie, ze ta niania ma miesniaki i 15.01 juz ma zabieg.szkoda mi jej stresuje sie biedna...ale mama ja pocieszala bo tez to miala, wiec troche sie uspokoila teraz my sie musimy zorganizowac bo sis i szwagier nie moga wziac calego tygodnia wolnego, w pt 15 ja ide sie nim zajac...ale potem mam egzamy wiec nie wiem jak to bedzie...

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

dotta czyli w domysle: kup korale i daj jej oj to jeszcze gorszy przypadek od tego mojego znajomego;p chociaz ja go lubie mimo to (bo jest smieszny;p), a ta kuzynka chyba lubic sie nie da

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-05, 12:27   #1272
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
dotta co za laska!!nienawidz etakich ludzi...a w pytaniu:ile kosztowalo? to jes tnajlepszy maz mojej kolezanki co u nich spie czasem jak pozno koncze zajecia.takze wiem o czym mowisz
Stysik tak mysle, ze cisnienia (mama ma wysokie i bierze nawet leki od nadcisnienia) no i stres zwiazany z tym, z ezajmowala sie dzis malym...

wlasnie wrocilam-okazalo sie, ze ta niania ma miesniaki i 15.01 juz ma zabieg.szkoda mi jej stresuje sie biedna...ale mama ja pocieszala bo tez to miala, wiec troche sie uspokoila teraz my sie musimy zorganizowac bo sis i szwagier nie moga wziac calego tygodnia wolnego, w pt 15 ja ide sie nim zajac...ale potem mam egzamy wiec nie wiem jak to bedzie...

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

dotta czyli w domysle: kup korale i daj jej oj to jeszcze gorszy przypadek od tego mojego znajomego;p chociaz ja go lubie mimo to (bo jest smieszny;p), a ta kuzynka chyba lubic sie nie da
no wlasnie trzeba czytac miedzy wierszami

wlasnie powiedz jej, zeby Ci kiecke oddala najlepiej teraz albo tydzien przed weselem na ktore idzie
Stary 2010-01-05, 12:28   #1273
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Cytat:
Na Śląsku to można się zgubić, bo nie wiadomo kiedy kończy się jedno miasto, a zaczyna drugie. I zero oznaczeń - masakra Ale byłam tam ze 4 lata temu i moze się zmieniło

Cytat:
My się z Łukaszem, ze tak powiem, zeszliśmy w nocy z Dnia Babci na Dzień Dziadka

Cytat:
Co do agresji - nawet york może byc agresywny jeśli ktoś nieodpowiedzialny się nim "zajmuje" I zwykle agresja psa jest następstwem agresji człowieka

Cytat:
I dobrze jej tak - francy zazdrosnej

Karolinusienka to kijowo z pracą
Ale za to z aparatem super - ja mam wizytę w czwartek i się nie mogę doczekać kiedy dalszą część aparatu mi założy

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 12:32   #1274
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość

dokładnie Zawsze wszystko pożyczała odemnie ale po ciąży utyła i du.pa i zawsze żałowała że ma większą stopę odemnie bo musiała sobie buty kupić do tej kiecki - chyba z miesiąc łaziła i gadała że normalnie nigdzie nie ma wieczorowych, fajnych butów poniżej 30zł :conf used: SKANDAL

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:
no wlasnie trzeba czytac miedzy wierszami

wlasnie powiedz jej, zeby Ci kiecke oddala najlepiej teraz albo tydzien przed weselem na ktore idzie
no biedna się załamie
Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Na Śląsku to można się zgubić, bo nie wiadomo kiedy kończy się jedno miasto, a zaczyna drugie. I zero oznaczeń - masakra Ale byłam tam ze 4 lata temu i moze się zmieniło
nie jest tak źle
Stary 2010-01-05, 12:32   #1275
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:

My się z Łukaszem, ze tak powiem, zeszliśmy w nocy z Dnia Babci na Dzień Dziadka

I dobrze jej tak - francy zazdrosnej

Karolinusienka to kijowo z pracą
Ale za to z aparatem super - ja mam wizytę w czwartek i się nie mogę doczekać kiedy dalszą część aparatu mi założy
heheh tak Ci sie noszenie spodobalo??

dotta masakra ta Twoja kuzynka buty wieczorowe ponizej 3o zł mogla do lumpeksu pojsc, albo pogrzebac w pcku
Stary 2010-01-05, 12:32   #1276
frida99
Raczkowanie

Cytat:
chyba tak zrobię

a wogóle to ona ma ponad 30stkę i od 6 lat (bo wówczas miałam studniówkę) chodzi na wszystkie wesela w .... mojej kiecce ze studniówki

Teraz też świadkowa mi mówi że kuzynka jej mówiła ze mają wesele w tym roku i musi schudnąć do sukienki (w domyśle tej mojej) bo PO CO KUPOWAC NOWĄ Chyba zapytam się KIEDY mi sukienkę odda wiecie jaki ona ma tupet.... kiedyś przychodzi i mówi "mogłabyś sobie takie super czerwone korale kupić, pasowałby Ci do sukienki" no za***iście ale to ona ma tą kieckę i w niej chodzi
OŁ MAJ GAD : mdleje::m dleje:

Powaga, myślałam że takie postacie to tylko w telenowelach jakichś występują. Niech Ci tą sukienkę odda tylko ty jej już potem nie zakładaj. Raz, że pewnie zmachana i zciuchana. Dwa, że wszyscy tą sukienkę uż pewnie z każdej strony znają
frida99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 12:36   #1277
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Dottta mnie by chyba krew zalała jakbym miała kogoś takiego w rodzinie Teraz się we mnie gotuje No codziennie nerwy na forum

Weź jej kurna zabierz tą sukienkę - powiedz, że Ci potrzebna i koniec. To się będzie panoszyła w Twojej sukience - chamidło straszne

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Karolinusienka - może nie spodobało mi się noszenia aparatu, ale termin ślubu goni i chcę zdąrzyć

Rany boskie - buty wieczorowe do 30 zł - nieźle jej musiały nogi capić po nich

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 12:37   #1278
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
heheh tak Ci sie noszenie spodobalo??

dotta masakra ta Twoja kuzynka buty wieczorowe ponizej 3o zł mogla do lumpeksu pojsc, albo pogrzebac w pcku
ona jest jakąś mistrzynią "okazji" zwłaszcza w lumpeksach Raz z nia byłam na zakupach w CH i nigdy więcej .... Wszystko za drogie i tylko łaziła za mną i podliczała ile będą kosztować moje zakupy
Cytat:
OŁ MAJ GAD : mdleje::m dleje:

Powaga, myślałam że takie postacie to tylko w telenowelach jakichś występują. Niech Ci tą sukienkę odda tylko ty jej już potem nie zakładaj. Raz, że pewnie zmachana i zciuchana. Dwa, że wszyscy tą sukienkę uż pewnie z każdej strony znają
nigdy w życiu.... Po pierwsze już mega NIE MODNA po drugie pewnie już przerobiona po trzecie już pewnie wygląda jak szmata Wezmę i wywalę do kosza :brzyda l:

------------------------------------

mój tż prawie zemdlał jak ona nas pierwszy raz odwiedziła bo .... przyjechała z aparatem i WSZYSTKO w mieszkaniu obfotografowała

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2010-01-05 o 12:39
Stary 2010-01-05, 12:39   #1279
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Dottta mnie by chyba krew zalała jakbym miała kogoś takiego w rodzinie Teraz się we mnie gotuje No codziennie nerwy na forum

Weź jej kurna zabierz tą sukienkę - powiedz, że Ci potrzebna i koniec. To się będzie panoszyła w Twojej sukience - chamidło straszne

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Karolinusienka - może nie spodobało mi się noszenia aparatu, ale termin ślubu goni i chcę zdąrzyć

Rany boskie - buty wieczorowe do 30 zł - nieźle jej musiały nogi capić po nich
hehehe racja nie pomyslalam, ze termingoni ja juz sie doczkeac nie moge, keidy sie usmiechne bez drutow pewnie bedzie troszke dziwinie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-05, 12:39   #1280
dottta
Zakorzenienie

wizaż się chrzani znów

przypomniało mi się jak kiedyś przyszła i gada że znjaoma jej tusz dała, taki super FRANCUSKI bardzo drogi i luksusowy bo tamta byle czego nie używa .... z pierre rene

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2010-01-05 o 12:43
Stary 2010-01-05, 12:41   #1281
cobra115
Zakorzenienie

dotta zgadzam sie miałam boksera i był kochany, niestety już zdechł w życiu nikogo nie ugryzł
Stysik no husky to wymagają, moi sąsiedzi mają małą hodowlę, i jak widzę ich kilka razy dziennie na spacerze nawet w największy mróz to mi serce ściska

Gadam z kuzynem na gg Tym co ma być moim świadkiem. Mówiłam mu że wtedy na imprezie gadałam serio że ma mi świadkować A on na to że on sobie to wziął do serca i nie mam co się martwić Systematycznie wynosi wódkę z pracy, specjalnie na moje wesele (bo pracuje w takim fajnym pub'ie i mówi że co miesiąc wypłata do portfela a flaszka do bagażnika)
Stary 2010-01-05, 12:42   #1282
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
chciałabym tak schudnąć może kiedyś to postanawiam że dzisiaj nie jem kolacji
ja nigdy nie jem kolacji i jakoś nie chudnę ja jem 2 posiłki dziennie (wiem że to mało ale nadrabiam przegryzkami)

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Jak pisałam te wiadomość to zadzwoniła do mnie pani z jednego hotelu (już takiego lepszego, co znajoma mi polecała) żebym jutro na rozmowę przyszła i że jak wszystko będzie ok to mam zostać do 15 i posiedzieć z kierownikiem recepcji i zobaczyć co i jak boję się nowej pracy, ale trzeba wziąć się w garść i chwytać dzień
trzymam kciuki za "lepsze jutro" ja coś muszę zrobic w sprawie tej pracy co mi została prawie obiecana zabardzo się już nastawiłam na TAK

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
A tak się zorientowałam, że nie chwaliłam się Wam moim pierścionkiem. Oto i on.
ładniutki

Cytat:
Ja skończyłam w 2009
a czy jakąś nauczycielską specjalnośc?

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
phi a niby ile Wy ważycie? ja 62kg a chcę ważyć 55 i będę w 7 niebie także 7kg przede mną z jednej strony nie dużo, ale ile wyżeczeń
ja ważę 50/52 jak mam okres, chciałabym ważyc 47/48, bo jestem malutka, ale specjalnie się nie odchudzam bo to się dla mnie już kiedyś źle skończyło, dopóki Tż mnie akceptuje to nie mam się zamiaru przejmowac

joanwi dziękuję za naukę wielocytowania
Stary 2010-01-05, 12:46   #1283
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
dotta zgadzam sie miałam boksera i był kochany, niestety już zdechł w życiu nikogo nie ugryzł
Stysik no husky to wymagają, moi sąsiedzi mają małą hodowlę, i jak widzę ich kilka razy dziennie na spacerze nawet w największy mróz to mi serce ściska

Gadam z kuzynem na gg Tym co ma być moim świadkiem. Mówiłam mu że wtedy na imprezie gadałam serio że ma mi świadkować A on na to że on sobie to wziął do serca i nie mam co się martwić Systematycznie wynosi wódkę z pracy, specjalnie na moje wesele (bo pracuje w takim fajnym pub'ie i mówi że co miesiąc wypłata do portfela a flaszka do bagażnika)

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
a czy jakąś nauczycielską specjalnośc?
nie, doradztwo zawodowe ale u nas jedyna nauczycielska to wczesnoszkolna była
Stary 2010-01-05, 12:47   #1284
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

dottta no rodzina nie ma co widzę że mamy dużo wspólnego
aaa to juz nic... chciałam zapytac coś na temat konspektów ale pewnie też nie robiłaś za doradztwie

Edytowane przez mabi84
Czas edycji: 2010-01-05 o 12:48
mabi84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 12:49   #1285
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
dottta no rodzina nie ma co widzę że mamy dużo wspólnego
ja żałuję że nie można rozwodu z rodziną wziąć już się boję mojego wesela - zarówno kuzynka jak wujek będą tylko narzekać i krytykować

konspektów lekcji? Bo takowych nie robiliśmy mimo że parę prowadziłam - ale wiadomo ja przedmiotowcem nie jestem co najwyżej pedagogiem

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2010-01-05 o 12:51
Stary 2010-01-05, 12:54   #1286
cobra115
Zakorzenienie

mabi no to działaj tam z tą pracą:0
dotta rozwód z rodziną :rotfly: przepraszam ale mnie to tak śmieszy, ale wiem że Tobie nie jest do śmiechu
Stary 2010-01-05, 12:56   #1287
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
mabi no to działaj tam z tą pracą:0
dotta rozwód z rodziną :rotfly: przepraszam ale mnie to tak śmieszy, ale wiem że Tobie nie jest do śmiechu
spoko jak o tym myślę tak na spokojnie to też pękam ze śmiechu
Stary 2010-01-05, 12:59   #1288
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
eeee rozwijamy sie są oznaczenia no ale czasem faktycznie idzie sie zgubic
Cytat:

dokladnie

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
wizaż się chrzani znów

przypomniało mi się jak kiedyś przyszła i gada że znjaoma jej tusz dała, taki super FRANCUSKI bardzo drogi i luksusowy bo tamta byle czego nie używa .... z pierre rene
leżę

Stary 2010-01-05, 13:01   #1289
87_meg
Wtajemniczenie

dottta- ale mnie rozbawiła ta Twoja cała kuzynka co za przypał ona nie widzi ze Ty widzisz i ze jest załosna tak ze aż żal dupe ściska
pewnie na weselu sie zażyga z zazdrości menda nie ogranie... kazdy ma to co ma i trudno,, ja pewnie nigdy nie będe mega bogata i raczej w luksusach pławic sie nie bede ale nie czuje potrzeby odrazu zazdroscić innym
niektórzy to maja wypłukane mózgi

tż był na chwile... wczoraj Wam nie pisałam ale kórde tz znów ma problemy z praca.. ta firma w której pracowała narazie nie bedzie współpracowac nadal z tym sklepem w którym tż pracował i co dupa... a mielismy odkładac regularnie pieniądze... teraz znów trzeba na gwłat pracy szukać a ciezko bo on przeciez tez studiuje dziennie :/ własnie teraz pojechał na rozmowe...

a ja sie biore za ten raport.. bo przeciez 18.30 musze sie zbierac na dyżur..
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 13:01   #1290
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Hej! Jestem w domku, muszę coś zjeść...

Potem przeczytam, ale tak mnie wizaż wczoraj wku**ił ze masakra... chyba z 5 razy sie opisałam jak głupia i nie dało sie wysłać

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości