|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
![]() moja ciocia z Niemiec bedzie, znajoma z Anglii a jej taki kawalątek daleko jest... soryy pol mojej rodziny to Nysa, a ja mieszkam na Sląsku to tez w sumie kawalek i nie smiali wybrzydzac tylko cieszyli sie
|
|
|
#1262 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
Do tego kochają wyć ![]() A dogi to piękne są ale niestety krótko żyją - dla mnie za krótko Mi się marzy rottweiler lub bokser U nas te 25 km to nic - przejeżdzasz z miasta do miasta i w zasadzie nawet nie zauważasz ze jedno się skończyło i jest drugie - tyle to ja autobusem jeżdżę spotkać się z kumpelą
Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-01-05 o 11:51 |
|
|
|
|
#1263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dogi są piękne ![]() Dla mnie te 25 km to właśnie tez niedużo... od dziecka się podróżuje tyle codziennie i nie ma problemu... dziwna ta kuzynka... to ta córka tego wujka od kasy?
|
|
#1264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tego samego ![]() wiecie że ona nawet urodzin córce nie zrobiła (nie zaprosiła prababci, ciotek i chrzestnej) bo za drogo Kawa za droga Rodzina męża za to była na imprezie urodzinowej tej małej bo teściowa sama ją zrobiła ![]() Dogi żyją tak góra 10 lat ![]() Boksery to są takie słodziaki a rotki to leniuchy
|
|
|
|
|
#1265 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No to właśnie chyba oddaje sedno natury tej laski. Fałsz, zawiść, materializm i tyle. A jeszcze to co o tym kremie do rąk dla babci napisałaś?? to kompletna porażka.
|
|
|
#1266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz Was nadrobię bo dopiero wróciłam z miasta, latałam godzinę w poszukiwaniu Świata kobiety z torbą i kosmetyczką, i mam może nie rewelacja ale będę z nią na zajęcia do szkoły latac
|
|
|
|
#1268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale Wam powiem że ona na moim weselu chyba buty zje jak pozna znajomych Tż
|
|
|
|
|
#1269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszcze tego slubu, tez juz bym chcia amiec tak niewiele a co sie stalo, ze zmienil\iscie date??madzia oj wczoraj wizaz dal popalic oj dal hehehe ja tez Ciebie lubie po pol nocy przebytej z Toba jeszcze bardziej ![]() ![]() Kociak ladny pierscionek ![]() ivona wrocilam z PUP i du.pa...nic nie maja, staze maja ruszyc jakos pod koniec stycznia, wiec pojde sie wypytac co i jak. a teraz bede musiala znowu usmiechnac sie do mojej szefowej z baru i wrocic na stare smieci no ale coz...jak mus to mus...w domu siedziec nie bede przeciez aparat zdejmuje juz pod koniec stycznia P nic nie mowilam kiedy zdejmuje heheh zrobie mu niespodzianke, bo on mnie nie widzial bez aparatu ![]() dottta -> fajna kuzynka ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
bedziesz miala ubaw
|
||
|
|
|
#1270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wogóle to ona ma ponad 30stkę i od 6 lat (bo wówczas miałam studniówkę) chodzi na wszystkie wesela w .... mojej kiecce ze studniówki Teraz też świadkowa mi mówi że kuzynka jej mówiła ze mają wesele w tym roku i musi schudnąć do sukienki (w domyśle tej mojej) bo PO CO KUPOWAC NOWĄ ![]() wiecie jaki ona ma tupet.... kiedyś przychodzi i mówi "mogłabyś sobie takie super czerwone korale kupić, pasowałby Ci do sukienki" no za***iście ale to ona ma tą kieckę i w niej chodzi ![]() |
|
|
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
dotta co za laska!!
nienawidz etakich ludzi...a w pytaniu:ile kosztowalo? to jes tnajlepszy maz mojej kolezanki co u nich spie czasem jak pozno koncze zajecia.takze wiem o czym mowisz![]() karolinusienka dobrze radzisz panie na zawal a laska chyba;pStysik tak mysle, ze cisnienia (mama ma wysokie i bierze nawet leki od nadcisnienia) no i stres zwiazany z tym, z ezajmowala sie dzis malym... wlasnie wrocilam-okazalo sie, ze ta niania ma miesniaki i 15.01 juz ma zabieg.szkoda mi jej stresuje sie biedna...ale mama ja pocieszala bo tez to miala, wiec troche sie uspokoila teraz my sie musimy zorganizowac bo sis i szwagier nie moga wziac calego tygodnia wolnego, w pt 15 ja ide sie nim zajac...ale potem mam egzamy wiec nie wiem jak to bedzie...---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- dotta czyli w domysle: kup korale i daj jej oj to jeszcze gorszy przypadek od tego mojego znajomego;p chociaz ja go lubie mimo to (bo jest smieszny;p), a ta kuzynka chyba lubic sie nie da
|
|
|
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba czytac miedzy wierszami ![]() wlasnie powiedz jej, zeby Ci kiecke oddala najlepiej teraz albo tydzien przed weselem na ktore idzie
|
|
|
|
|
#1273 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale byłam tam ze 4 lata temu i moze się zmieniło ![]() My się z Łukaszem, ze tak powiem, zeszliśmy w nocy z Dnia Babci na Dzień Dziadka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Karolinusienka to kijowo z pracą Ale za to z aparatem super - ja mam wizytę w czwartek i się nie mogę doczekać kiedy dalszą część aparatu mi założy
|
|||
|
|
|
#1274 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze wszystko pożyczała odemnie ale po ciąży utyła i du.pa i zawsze żałowała że ma większą stopę odemnie bo musiała sobie buty kupić do tej kiecki - chyba z miesiąc łaziła i gadała że normalnie nigdzie nie ma wieczorowych, fajnych butów poniżej 30zł ![]() :conf used: SKANDAL ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dotta masakra ta Twoja kuzynka buty wieczorowe ponizej 3o zł mogla do lumpeksu pojsc, albo pogrzebac w pcku
|
|
|
|
|
#1276 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() : mdleje:![]() :m dleje:![]() ![]() Powaga, myślałam że takie postacie to tylko w telenowelach jakichś występują. Niech Ci tą sukienkę odda tylko ty jej już potem nie zakładaj. Raz, że pewnie zmachana i zciuchana. Dwa, że wszyscy tą sukienkę uż pewnie z każdej strony znają
|
|
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
Dottta mnie by chyba krew zalała jakbym miała kogoś takiego w rodzinie
Teraz się we mnie gotuje ![]() Weź jej kurna zabierz tą sukienkę - powiedz, że Ci potrzebna i koniec. To się będzie panoszyła w Twojej sukience - chamidło straszne ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Karolinusienka - może nie spodobało mi się noszenia aparatu, ale termin ślubu goni i chcę zdąrzyć ![]() Rany boskie - buty wieczorowe do 30 zł - nieźle jej musiały nogi capić po nich
|
|
|
|
#1278 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz z nia byłam na zakupach w CH i nigdy więcej .... Wszystko za drogie i tylko łaziła za mną i podliczała ile będą kosztować moje zakupy ![]() Cytat:
po drugie pewnie już przerobiona po trzecie już pewnie wygląda jak szmata Wezmę i wywalę do kosza ![]() :brzyda l:------------------------------------ mój tż prawie zemdlał jak ona nas pierwszy raz odwiedziła bo .... przyjechała z aparatem i WSZYSTKO w mieszkaniu obfotografowała
Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-01-05 o 12:39 |
||
|
|
|
#1279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pomyslalam, ze termingoni ja juz sie doczkeac nie moge, keidy sie usmiechne bez drutow pewnie bedzie troszke dziwinie
|
|
|
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
wizaż się chrzani znów
![]() przypomniało mi się jak kiedyś przyszła i gada że znjaoma jej tusz dała, taki super FRANCUSKI bardzo drogi i luksusowy bo tamta byle czego nie używa .... z pierre rene
Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-01-05 o 12:43 |
|
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
dotta zgadzam sie
miałam boksera i był kochany, niestety już zdechł w życiu nikogo nie ugryzł![]() Stysik no husky to wymagają, moi sąsiedzi mają małą hodowlę, i jak widzę ich kilka razy dziennie na spacerze nawet w największy mróz to mi serce ściska ![]() Gadam z kuzynem na gg Tym co ma być moim świadkiem. Mówiłam mu że wtedy na imprezie gadałam serio że ma mi świadkować A on na to że on sobie to wziął do serca i nie mam co się martwić Systematycznie wynosi wódkę z pracy, specjalnie na moje wesele |
|
|
|
#1282 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja coś muszę zrobic w sprawie tej pracy co mi została prawie obiecanaCytat:
![]() a czy jakąś nauczycielską specjalnośc? Cytat:
![]() joanwi dziękuję za naukę wielocytowania ![]() |
||||
|
|
|
#1283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, doradztwo zawodowe
|
|
|
|
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
dottta no rodzina nie ma co
widzę że mamy dużo wspólnego![]() aaa to juz nic... chciałam zapytac coś na temat konspektów ale pewnie też nie robiłaś za doradztwie
Edytowane przez mabi84 Czas edycji: 2010-01-05 o 12:48 |
|
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
ja żałuję że nie można rozwodu z rodziną wziąć
już się boję mojego wesela - zarówno kuzynka jak wujek będą tylko narzekać i krytykować ![]() konspektów lekcji? Bo takowych nie robiliśmy mimo że parę prowadziłam - ale wiadomo ja przedmiotowcem nie jestem co najwyżej pedagogiem
Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-01-05 o 12:51 |
|
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
mabi no to działaj tam z tą pracą:0
![]() dotta rozwód z rodziną :rotfly: przepraszam ale mnie to tak śmieszy, ale wiem że Tobie nie jest do śmiechu
|
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1288 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są oznaczenia no ale czasem faktycznie idzie sie zgubic ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
|
|
|
#1289 |
|
Wtajemniczenie
|
dottta- ale mnie rozbawiła ta Twoja cała kuzynka co za przypał
![]() ![]() ![]() pewnie na weselu sie zażyga z zazdrości menda ![]() nie ogranie... kazdy ma to co ma i trudno,, ja pewnie nigdy nie będe mega bogata i raczej w luksusach pławic sie nie bede ale nie czuje potrzeby odrazu zazdroscić innym![]() niektórzy to maja wypłukane mózgi tż był na chwile... wczoraj Wam nie pisałam ale kórde tz znów ma problemy z praca.. ta firma w której pracowała narazie nie bedzie współpracowac nadal z tym sklepem w którym tż pracował i co dupa... a mielismy odkładac regularnie pieniądze... teraz znów trzeba na gwłat pracy szukać a ciezko bo on przeciez tez studiuje dziennie :/ własnie teraz pojechał na rozmowe... a ja sie biore za ten raport.. bo przeciez 18.30 musze sie zbierac na dyżur..
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Jestem w domku, muszę coś zjeść...
Potem przeczytam, ale tak mnie wizaż wczoraj wku**ił ze masakra...
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.

A w ogóle ona nie wie że wesele na 99% będzie jeszcze dalej bo jakieś 30 km od niej
a 

a jak tylko ktoś ma coś nowego to pierwsze pytanie brzmi "ile kosztowało"
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

na razie Dog niemiecki jest numerem jeden
Do tego kochają wyć

a co sie stalo, ze zmienil\iscie date??

buty wieczorowe ponizej 3o zł
Perfect Housewife 
także 7kg przede mną