|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
Witam Was w tym kolejnym nudnym i bezrobotnym dniu
![]() Cytat:
od wczoraj poprawim kondycje na rowerku i pije wiecej wody zobaczymy ile wytrzymam w tym postanowieniu ![]() Cytat:
Kurcze musze znowu zaczac dzialac w sprawie pracy....
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2010-01-05 o 10:14 |
||
|
|
|
#2402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby mój mi życzył dziecka to bym mu powiedziała ,,bierz się chłopie do dzieła" między życzę Ci a marzę jest róznica...Egzamin wewnętrzyn zdałam
|
|
|
|
|
#2403 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
proponuje raz za jakis czas nienachalnie rzucic sie na meza rozebrac go i wtrakcie kochania spojrzec w oczy mowiac wlasnie zrobilismy sobie dzidziusia jesli to chlopak bedzie mial twoje oczka twoj nosek.. jesli dziewczynka.. itd.. bedziecie mieli tego tyle radosci.... ze naprawde spojrzycie naczej.. a potem nogi do gory polez tak 5 minut i ciesz sie ciaza ![]() ![]() POWODZENIA ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze mi się przypomniało apropo życzeń to kiedyś rozbrajały mnie życzenia ,,żebyś była grzeczna w tym roku"
|
|
|
|
#2405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro bedzie magiczny wieczor i mam nadzieje, ze maz na swoje 30 urodziny zmajstruje mi syna albo corcie, albo najlapiej parke, co bym nie musiala sie juz nigdy stresowac, ze w ciaze zajsc nie moge jak beda trojaczki to tez bede kochac jak swoje
|
|
|
|
|
#2407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
maggie a zdrowo sie odzywiacie?
ostatnio ogladalam w tv taki program o kobietach, ktore staraja sie zajsc w ciaze i powodem dla ktorego niektorym z nich sie nie udaje jest tez dieta moja kuzynka ma ten sam problem, tyle, ze oni sie staraja 4 lata... ale ich dieta jest tragiczna... wiec sie nie dziwie.. nawet 2 in vitro nie pomogly..
|
|
|
|
#2410 |
|
Wtajemniczenie
|
hihi ale mnie wypatrzyłaś
spoko narazie nic się nie dzieje , tzn. dokuczają mi skurcze ale to znak że łatwiejszy poród będzie ( słowa lekarza) jutro idę na zapis tzn. KTG zobaczymy jak się maluszek zachowuje tzn jak bije serduszko i czy często mam skurcze gold gratuluje maggie trzymam mocno za ciebie kciuki ![]() ![]() nie myśl o tym, tylko ciesz się mężem domi jak się czujesz mamusiu a jak tam nasza kruszynka
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie się chowa Strippi
może już jest mamusią
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2412 | |
|
Zakorzenienie
|
Martucha, brawo, brawo będziesz mamcią
![]() to i moje gratulacje, bo chyba nie gratulowałam a jak tak to gratuluję jeszcze raz ![]() jak się fasolka sprawuje?![]() Cytat:
dobry tekst ![]() Słuchaj Marty a na pewno stanie się coś, co się stać musi
|
|
|
|
|
#2413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja sie wlasnie dowiedzialam .. ze moja kolezanka z klasy jest z czasow gimnazjum .. jest w ciazy ze swoim szefem .. ktory ma zone i dzieci
|
|
|
#2414 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja jestem pewna, że będziesz mamą, tylko musisz trochę wyluzować. I nie traktuj tych ostatnich 8 m-cy jako straconych, pomyśl, że teraz masz jeszcze czas dla siebie i dla męża, więc wykorzystajcie to maksymalnie, bo jak dzidzia się urodzi to już będzie trudniej. Zawsze trzeba we wszystkim znaleźć pozytywne strony, bo nic nie dzieje się bez przyczyny. Cytat:
|
|||
|
|
|
#2415 |
|
Zakorzenienie
|
Maggie-trzymam kciuki, zeby szybko sie udało
![]() swoja droga to faktycznie cholernie niesprawiedliwe ze jak sie chce dzidzie to nie wychodzi nic a ile nieodpowiedzialnych dziewczyn zalicza wpadke, ile jest niechcianych dzieci, ile takich ktore rodza sie w rodzinach patologicznych bez warunkow do zycia bo matka i ojciec wiecznie zachlani, w domu syf i malaria.... echhh w ogóle dzien dobry
|
|
|
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2417 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zobaczysz bedzie dobrze ![]() ;dCytat:
![]() Cytat:
![]() wowwww
|
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() gold gratulacje. dzis dostałam @ z czego bardzo się cieszę, bo jednak wolę zacząc staranka jak juz sie przebadam, będę w Polsce i odstwie tabsy. ![]() tyko martwi mnie mój stan: tydzien temu zaczyłam miec zwroty głowy (straszne) i wymioty przez 2 dni. potem doszedł straszny ból głowy i... trwa do teraz. codziennie biore tanletki przeciwbólowe. a boli mnie głowa z rana, podczas dnia troche i na noc, tak ze spac nie moge i non stop sie budzę w nocy z bólu. wczesniej głowa bolpała mnie raz na rok i przechodziło bez tabletek a teraz?? jestem nieprzytomna. ból nachodzi mi na oczy i znowu mam zawroty głowy przez to ![]() ech... ktos miał cos takiego?? |
|
|
|
#2419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
własnie nie wiem. bo w zyciu czegos takiego nie miałam. a w dodatku to trwa tydzien
przemeczona razcej nie jestem. co prawda chodze spac o 23 (w nocy budze sie kilka razy z bólu) a wstaję o 6.30 wiec te 7 godzin spię. ale w weekend kiedy sie wysypiam i leniuchuję mam to samo
|
|
|
|
#2421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [QUOTE=Madzialenka12344321 ;16275056]czesc ![]() gold gratulacje. dzis dostałam @ z czego bardzo się cieszę, bo jednak wolę zacząc staranka jak juz sie przebadam, będę w Polsce i odstwie tabsy. ![]() tyko martwi mnie mój stan: tydzien temu zaczyłam miec zwroty głowy (straszne) i wymioty przez 2 dni. potem doszedł straszny ból głowy i... trwa do teraz. codziennie biore tanletki przeciwbólowe. a boli mnie głowa z rana, podczas dnia troche i na noc, tak ze spac nie moge i non stop sie budzę w nocy z bólu. wczesniej głowa bolpała mnie raz na rok i przechodziło bez tabletek a teraz?? jestem nieprzytomna. ból nachodzi mi na oczy i znowu mam zawroty głowy przez to ![]() ech... ktos miał cos takiego??[/QUOTE) ojoj to niefajnie a tesciowka co na to? moze cos zaradzi??Mnie ostatnio tez cos czesciej niz zwykle boli glowa ale nie az tak... poza tym mysle ze moje bole sa spowodowane moja ch... praca... gdzie za duzo sie dzieje i do tego ciagla zmiany... A ja bylam dzis u lekarza z moja noga... ale oczywiscie mnie nie przyjeli bo powinnam przyjsc o 7 a ja przyszlam o 12 (nie chcialam wstawac tak wczesnie bo dzis mam nocke)... no wiec jutro po nocce ide prosto bic sie po numerek do przychodni... o ile dam rade |
|
|
|
|
#2422 |
|
Zakorzenienie
|
samba mam nadzieje, ze z noga bedzie dobrze. napisz co ci lekarz powiedział.
a ja nikomu nie móiwłam o tym jak sie czuję, tylko mąz wie. jakos nie chciałam nikogo martwic ale jak tak dalej bedzie to chyba jutro do niej zadzwonie. na szczęscie wymioty przeszły bo to dopiero było okropne. co zjadłam to od razu do łazienki biegłam
|
|
|
|
#2423 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
My po kolejnej wizycie u lekarza i dalej nic nie wiemy o płci naszego maluszka- ostatnio odwróciło się tyłem, a dziś ścisnęło kolanka Najważniejsze jednak, że dobrze się rozwija. Jest o 2 tygodnie i kilka dni większe niż pokazują tygodnie mojej ciąży. Cytat:
![]() Nie stresuj się, będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() W każdym razie robię się coraz cięższa ![]() Maggie, obiema rękoma popisuję się pod tym, co napisała Martucha Wyjęła mi to z ust ![]() Luuuuuz kochana ![]() Cytat:
![]() Ja jutro umawiam się z moim instruktorem na resztę jazd Powiedział, że teraz to trzeba szybko skończyć Zobaczymy ![]() Sambuś, powodzenia jutro w przychodni
|
|||
|
|
|
#2424 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
czesc.
u mnie tez kłopoty zdrowotne, pisałam na wątku starankowym, ale Wam też się pożalę, mamherzyki na obu jajnikach I gin stwierdził, ze to może być zespół policystycznych jajników, ale mam regularne cykle, więc one wykluczają i nie wiadomo co mi jest ![]() W każdym bądź razie dziś idę do rodzinnego prosić się o TSH, a 18 mam mieć cytohormony, echs Całe szczęście, ze moja szwagierka jest na stażu w przychodni i nie muszę się ustawiać przed przychodnią o 6 rano ![]() Goldi - gratuluje. Rybulko a mnie się wydaje, ze bedziecie miec córkę ![]() Moja znajoma z gim brała ślub w 4.09, dzień przed nami i jest w ciąży. I jej mama ogłasza wszem i wobec, ze od razu po ślubie zaszła itd., a ona na nk usg wstawiła i tam jak byk 22 tc - nie rozumiem takich ludzi, a potem bedzie wkręcać, ze urodziła 3,5 kg wcześniaka? Dla mnie bezsens. |
|
|
|
#2426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh wiesz moze mama nie chce zeby wyszlo ze corka zaszla w ciaze prze slubem ... a ja wlasnie widze na nk ze dziewczynka ktora miala slub w tym samym dniu co my ... jest w ciazy kolezanka ktora miala slub miesiac wczesniej tez .. kurcze nie dziwie sie ze wszyscy sie mnie pytaja kiedy nasza koleji
|
|
|
#2427 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje żabciu
|
|
|
|
#2428 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Bo tak Kasia jest, ze strasza wczesniejszym porodem, a pozniej sie przenosi...tak samo bylo u mnie... U nas okej, Malutka jest grzeczna, w nocy wstajemy tylko dwa razy wiec nei ma co narzekac |
|
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
cześć!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

TZ tez obiecal sie zdrowiej odzywiac i w ogole
od wczoraj poprawim kondycje na rowerku i pije wiecej wody 
ja nie wiem, jak takim wrednym dziewuchom wychodza kontrolowane wpadki i lapanie meza na ciaze
wiecie, gdyby to bylo "bedzie co ma byc" to ok, bylabym w stanie zrozumiec, ze sie nie udaje, ale ja sie obserwuje, mierzylam nawet temperature, wykresy, wspomagacze i nic 

jakby mój mi życzył dziecka to bym mu powiedziała ,,bierz się chłopie do dzieła"