|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2401 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
Witam Was w tym kolejnym nudnym i bezrobotnym dniu
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kurcze musze znowu zaczac dzialac w sprawie pracy....
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2010-01-05 o 09:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Egzamin wewnętrzyn zdałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2403 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
proponuje raz za jakis czas nienachalnie rzucic sie na meza rozebrac go i wtrakcie kochania spojrzec w oczy mowiac wlasnie zrobilismy sobie dzidziusia jesli to chlopak bedzie mial twoje oczka twoj nosek.. jesli dziewczynka.. itd.. bedziecie mieli tego tyle radosci.... ze naprawde spojrzycie naczej.. a potem nogi do gory polez tak 5 minut i ciesz sie ciaza ![]() ![]() POWODZENIA ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2404 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze mi się przypomniało apropo życzeń to kiedyś rozbrajały mnie życzenia ,,żebyś była grzeczna w tym roku"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2407 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2408 |
Zakorzenienie
|
maggie a zdrowo sie odzywiacie?
ostatnio ogladalam w tv taki program o kobietach, ktore staraja sie zajsc w ciaze i powodem dla ktorego niektorym z nich sie nie udaje jest tez dieta moja kuzynka ma ten sam problem, tyle, ze oni sie staraja 4 lata... ale ich dieta jest tragiczna... wiec sie nie dziwie.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2410 |
Wtajemniczenie
|
hihi ale mnie wypatrzyłaś
![]() spoko narazie nic się nie dzieje , tzn. dokuczają mi skurcze ale to znak że łatwiejszy poród będzie ( słowa lekarza) jutro idę na zapis tzn. KTG zobaczymy jak się maluszek zachowuje tzn jak bije serduszko i czy często mam skurcze gold gratuluje maggie trzymam mocno za ciebie kciuki ![]() ![]() nie myśl o tym, tylko ciesz się mężem ![]() domi jak się czujesz mamusiu a jak tam nasza kruszynka
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2411 |
Zakorzenienie
|
a gdzie się chowa Strippi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2412 | |
Zakorzenienie
|
Martucha, brawo, brawo będziesz mamcią
![]() to i moje gratulacje, bo chyba nie gratulowałam ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Słuchaj Marty a na pewno stanie się coś, co się stać musi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja sie wlasnie dowiedzialam .. ze moja kolezanka z klasy jest z czasow gimnazjum .. jest w ciazy ze swoim szefem .. ktory ma zone i dzieci ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2414 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja jestem pewna, że będziesz mamą, tylko musisz trochę wyluzować. I nie traktuj tych ostatnich 8 m-cy jako straconych, pomyśl, że teraz masz jeszcze czas dla siebie i dla męża, więc wykorzystajcie to maksymalnie, bo jak dzidzia się urodzi to już będzie trudniej. Zawsze trzeba we wszystkim znaleźć pozytywne strony, bo nic nie dzieje się bez przyczyny. Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2415 |
Zakorzenienie
|
Maggie-trzymam kciuki, zeby szybko sie udało
![]() swoja droga to faktycznie cholernie niesprawiedliwe ze jak sie chce dzidzie to nie wychodzi nic a ile nieodpowiedzialnych dziewczyn zalicza wpadke, ile jest niechcianych dzieci, ile takich ktore rodza sie w rodzinach patologicznych bez warunkow do zycia bo matka i ojciec wiecznie zachlani, w domu syf i malaria.... echhh w ogóle dzien dobry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2416 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2417 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wowwww
![]() ![]() |
![]() |
#2418 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() gold gratulacje. dzis dostałam @ z czego bardzo się cieszę, bo jednak wolę zacząc staranka jak juz sie przebadam, będę w Polsce i odstwie tabsy. ![]() tyko martwi mnie mój stan: tydzien temu zaczyłam miec zwroty głowy (straszne) i wymioty przez 2 dni. potem doszedł straszny ból głowy i... trwa do teraz. codziennie biore tanletki przeciwbólowe. a boli mnie głowa z rana, podczas dnia troche i na noc, tak ze spac nie moge i non stop sie budzę w nocy z bólu. wczesniej głowa bolpała mnie raz na rok i przechodziło bez tabletek a teraz?? jestem nieprzytomna. ból nachodzi mi na oczy i znowu mam zawroty głowy przez to ![]() ech... ktos miał cos takiego?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2420 |
Zakorzenienie
|
własnie nie wiem. bo w zyciu czegos takiego nie miałam. a w dodatku to trwa tydzien
![]() przemeczona razcej nie jestem. co prawda chodze spac o 23 (w nocy budze sie kilka razy z bólu) a wstaję o 6.30 wiec te 7 godzin spię. ale w weekend kiedy sie wysypiam i leniuchuję mam to samo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [QUOTE=Madzialenka12344321 ;16275056]czesc ![]() gold gratulacje. dzis dostałam @ z czego bardzo się cieszę, bo jednak wolę zacząc staranka jak juz sie przebadam, będę w Polsce i odstwie tabsy. ![]() tyko martwi mnie mój stan: tydzien temu zaczyłam miec zwroty głowy (straszne) i wymioty przez 2 dni. potem doszedł straszny ból głowy i... trwa do teraz. codziennie biore tanletki przeciwbólowe. a boli mnie głowa z rana, podczas dnia troche i na noc, tak ze spac nie moge i non stop sie budzę w nocy z bólu. wczesniej głowa bolpała mnie raz na rok i przechodziło bez tabletek a teraz?? jestem nieprzytomna. ból nachodzi mi na oczy i znowu mam zawroty głowy przez to ![]() ech... ktos miał cos takiego??[/QUOTE) ojoj to niefajnie ![]() Mnie ostatnio tez cos czesciej niz zwykle boli glowa ale nie az tak... poza tym mysle ze moje bole sa spowodowane moja ch... praca... gdzie za duzo sie dzieje i do tego ciagla zmiany... A ja bylam dzis u lekarza z moja noga... ale oczywiscie mnie nie przyjeli bo powinnam przyjsc o 7 a ja przyszlam o 12 (nie chcialam wstawac tak wczesnie bo dzis mam nocke)... no wiec jutro po nocce ide prosto bic sie po numerek do przychodni... o ile dam rade |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2422 |
Zakorzenienie
|
samba mam nadzieje, ze z noga bedzie dobrze. napisz co ci lekarz powiedział.
a ja nikomu nie móiwłam o tym jak sie czuję, tylko mąz wie. jakos nie chciałam nikogo martwic ![]() ale jak tak dalej bedzie to chyba jutro do niej zadzwonie. na szczęscie wymioty przeszły bo to dopiero było okropne. co zjadłam to od razu do łazienki biegłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2423 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() ![]() Najważniejsze jednak, że dobrze się rozwija. Jest o 2 tygodnie i kilka dni większe niż pokazują tygodnie mojej ciąży. Cytat:
![]() Nie stresuj się, będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() W każdym razie robię się coraz cięższa ![]() Maggie, obiema rękoma popisuję się pod tym, co napisała Martucha ![]() ![]() Luuuuuz kochana ![]() Cytat:
![]() Ja jutro umawiam się z moim instruktorem na resztę jazd ![]() ![]() ![]() Sambuś, powodzenia jutro w przychodni ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2424 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2425 |
Zakorzenienie
|
czesc.
u mnie tez kłopoty zdrowotne, pisałam na wątku starankowym, ale Wam też się pożalę, mamherzyki na obu jajnikach ![]() ![]() W każdym bądź razie dziś idę do rodzinnego prosić się o TSH, a 18 mam mieć cytohormony, echs Całe szczęście, ze moja szwagierka jest na stażu w przychodni i nie muszę się ustawiać przed przychodnią o 6 rano ![]() Goldi - gratuluje. Rybulko a mnie się wydaje, ze bedziecie miec córkę ![]() Moja znajoma z gim brała ślub w 4.09, dzień przed nami i jest w ciąży. I jej mama ogłasza wszem i wobec, ze od razu po ślubie zaszła itd., a ona na nk usg wstawiła i tam jak byk 22 tc - nie rozumiem takich ludzi, a potem bedzie wkręcać, ze urodziła 3,5 kg wcześniaka? Dla mnie bezsens. |
![]() ![]() |
![]() |
#2426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() heh wiesz moze mama nie chce zeby wyszlo ze corka zaszla w ciaze prze slubem ... ![]() a ja wlasnie widze na nk ze dziewczynka ktora miala slub w tym samym dniu co my ... jest w ciazy kolezanka ktora miala slub miesiac wczesniej tez .. kurcze nie dziwie sie ze wszyscy sie mnie pytaja kiedy nasza koleji ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2427 |
Zakorzenienie
|
dziękuje żabciu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2428 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2429 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() Bo tak Kasia jest, ze strasza wczesniejszym porodem, a pozniej sie przenosi...tak samo bylo u mnie... U nas okej, Malutka jest grzeczna, w nocy wstajemy tylko dwa razy wiec nei ma co narzekac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2430 |
Zakorzenienie
|
cześć!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.