Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-03, 18:51   #2371
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Marta super, że siostra sie zgodziła i widac, ze jest bardzo szczęsliwa, ze bedzie wtedy z Tobą.

a ty idziesz do pracy, czy masz zwolnienie teraz??
do 8 mam l4 i potem zobaczymy targaja mna emocje raz moje dzieci nie chce ich zostawiac ale.. tyle chorob i do tego pani dyr.. zobaczymy..

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
a wiecie, ja tez jestem rh - ;/ niestety
a dzisiaj snilo mi sie ze dziewczynke urodzilam a najlepsze jest to ze ona jeszcze tego samego dnia po porodzie zaczela chodzic sama
wow
Stary 2010-01-03, 19:38   #2372
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej wszystkim

jeszcze w domku jestem
ale może już nie długo będzie ze mną mój synuś
kiedyś napewno
hej
jeszcze chwilka cierpliwosci i bedziecie razem

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
mam nadzieje ze szybko bo juz nie daje rady....
a jutro tz idzie do pracy i bede sama.. az sie boje... ale dam rade..

a siostra... wlasnie ona da mi doslownie kopniaka
super, że siostra się zgodziła mnie będzie wspierać TŻ, przynajmniej teraz nam sie tak wydaje poza tym jak trzeba on też potrafi "dac mi kopniaka" no zobaczymy jak to będzie w sprawie porodu.
Martus trzymaj się i mam nadzieje, że siły szybko Ci wróca.
Stary 2010-01-03, 19:45   #2373
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

CZesc
Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Serio? Ja znam sporo osób z ujemnym Rh Ale zawsze miło być wyjątkową
Ja też jestem B RH-, ale moja mama nie miała konfliktu, bo tatuś też B RH-, cała taka nasza familia

Co do porodów rodzinnych, ja bym chciała TZ, napewno nie z mamą, siostry nie mam. Ale uważam, ze to decyzja każdej pary.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 19:54   #2374
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
do 8 mam l4 i potem zobaczymy targaja mna emocje raz moje dzieci nie chce ich zostawiac ale.. tyle chorob i do tego pani dyr.. zobaczymy..

wow
a co z panią dyr nie tak??

ale to zastanawiasz sie czy wracac do przedszkola czy nie?? bo nie rozumiem

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 19:58   #2375
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Agatka na zatoki polecam akupunkture podałam sie takiemu zabiegowi dwukrotnie jeszcze w liceum i od tamtej pory spokój po pierwszym jak ręką odjął a po drugim smarkałam chyba tydzien z podwojną siła ale wszystko co mi miało wyleciec chyba wyleciało i od tamtej pory spokój

Zbieram siły na jutrzejszy dzień po 2 tygodniach wolnego powrót do pracy pobudka o 5 i jeszcze ta pogoda ma być -15 coś mi sie wydaje ze zaspie a niemoge bo na autobus trzeba lecieć ale dzis wszystko szykuje ubranie na jutro, kanapki na rano Koniec słodkiego lenistwa
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 20:26   #2376
kliwia
Zakorzenienie

martus na razie sie oszczedzaj bo to nie ma zartow zreszta trzeba byc troche egoista i miec na wzgledzie dobro swoje w tym wypadku

Ja się w sumie nie wypowiadalam nt. porodu rodzinnego. Ja bardzo chetnie Tz uwaza ze da rade, przynajmniej tak twierdzi. Obawia się ze moze mu się slabo zorbić czy cos. To mu powiedzialam ze jak bedzie sie czul zle to moze wyjsc przeciez. A na rodzeniu lozyska albo go nie edzie wcale albo bedzie przy dziecku i nie bedzie tego widzial.
Ale ja go bardzo chce przy sobie, choc juz w wyobrazni widze scene jak on mnie probuje dopingowac a ja go rugam by mnei zostawil w spokoju
Bo jak mam bole to potrafie byc wredna kak ktos mnie dotykac probuje
Ale 1 i 2 faza porodu masaze pomoc itp, mysle ze warto by pary byly wtedy razem, potem maz moze wyjsc jesli chce
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 21:04   #2377
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Ja się w sumie nie wypowiadalam nt. porodu rodzinnego. Ja bardzo chetnie Tz uwaza ze da rade, przynajmniej tak twierdzi. Obawia się ze moze mu się slabo zorbić czy cos. To mu powiedzialam ze jak bedzie sie czul zle to moze wyjsc przeciez. A na rodzeniu lozyska albo go nie edzie wcale albo bedzie przy dziecku i nie bedzie tego widzial.
Ale ja go bardzo chce przy sobie, choc juz w wyobrazni widze scene jak on mnie probuje dopingowac a ja go rugam by mnei zostawil w spokoju
Ale 1 i 2 faza porodu masaze pomoc itp, mysle ze warto by pary byly wtedy razem, potem maz moze wyjsc jesli chce
ja to i bez bóli potrafię być wredna

TŻ mojej siostry tuż po głównym porodzie wyszedł z sali i towarzyszył przy myciu, ważeniu itp. Do dzisiaj się chwali, jak córcia wtedy wrzeszczała u położnych, a jak usłyszała jego głos, to się uspokoiła

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-04, 07:38   #2378
AgatkaL
Wtajemniczenie

WItam, witam

Oj, ale dziś ciężko wrócić do pracy..."dizaster"

Ogólnie święta i sylwestrowy okres zaliczam do mega udanych...mogę chyba powiedzieć nawet, że najlepszych jakie mi się do tej pory przytrafiły. "Ten czas" mi służy Poza tym w związku z zakupem nowej gitarrryyy udaję się na lekcje doszkalające. Czyli jednym słowem inwestuję w siebie !
Nowy Rok, nowy krok...jak to mawiają...hehe

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 08:54   #2379
Maja102
Zakorzenienie

A cięzko, Agatko, ciężko...
ja się dzisiaj 3 godziny do pracy tłukłam i mam już wszystkiego na wstępie serdecznie dosyć
Jak ja nienawidze zimy

Postanowień noworocznych, jak zwykle brak - nie przywiązuję wagi, dla mnie to tylko zmiana cyferki w roku

Co najwyżej planuję już listę ciuchów i pachnideł do kupienia

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-01-04 o 09:31
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 09:04   #2380
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

a ja dzis wolne mam
wczoraj szef zadzwonił, że nie ma za abrdzo co robic więc żebym nie szla i mężusiem sie cieszyła

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 09:47   #2381
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

misqa gdze takich szefów sieją

ja po 2 tygodniach ;laby wrociłam do pracy i juzzzzzzzzzz mi sie nei chce a gdzie 16-ta

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 09:54   #2382
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
czesc

Aguś życzę szybkiego powrotu do zdrowia a szczepiłas sie na grype w tym roku??

ja pierwszy raz sie szczepiłam i o dziwo (od pukac) jeszcze chora nie byłam.
Cytat:
heloł
chorowitkom zdrówka życzę/!!!
dzieki dziewczyny
nie szczepilam sie i na grype chora nie bylam
jesli bym sie szczepila na grype to niestety to by mi nic nie dalo, bo ta szczepionka chroni tylko przed grypa
Stary 2010-01-04, 09:58   #2383
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Hehe to bliziutko wpadnij do reala pogadamy
nie no trzeba się ugadać

A oto moje noworoczne świece... cytrynowe!
No i jak wyglądają po zapakowaniu
Jutro pewnie rozdam rodzinie hehehe
ale rzecz jasna, jutro robię pomarańczowe

Maggie leniuchu czekam na Ciebie i oczywiście na inne dziewczęta również
znowu sobie o mnie przypomnialas

a my w koncu nie pojechalismy do k-kowa bo tam wszyscy ze wszystkimi sie poklocili i nadzien przed sylwkiem byla taka atmosferka, ze nam sie serdecznie odechcialo i w jeden dzien zorganizowala sie imprezka u nas bylo nas 4 pary i bylo wesolutko
w sobote zrobilam mezusiowi trzydzieche dla rodzinki-mialam do ugoszczenia 10 osob i sie wykazalam zrobilam moj popisowy krem szpinkowy i chili, a oprocz tego salatki: pieczarkowa, z szynka, selerem i ananasem i z zupek chinskich z kurakiem no i wiadomo wedlinka, sledzik, pomidorek itp
zamowilam mezusiowi torcik w ksztalcie serducha z napisem Sto lat Kochanie -planowo mialam nadzieje na "100 lat i Gratulacje Tatusku", ale niestety a zamiast pudeleczka z maluskimi butkami maz dostal ekspres do kawy i dostanie jeszcze spodnie snowboardowe a tak sie ludzilam, ze do jego urodzinke nam sie uda teraz nie mam juz do czego czekac wogole na sylwku znajomi obwiescili, ze zaczynaja oficjalne staranka i czuje, ze im tez uda sie wczesniej niz nam allleeee koniec z tych smutow-najwazniejsze, ze mamy nowy roczek i mam nadzieje, ze bedzie szczesliwy
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 10:12   #2384
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
misqa gdze takich szefów sieją

ja po 2 tygodniach ;laby wrociłam do pracy i juzzzzzzzzzz mi sie nei chce a gdzie 16-ta
hehe sama czasem się śmieję, że jakis dobroduszny rodzynek jeszcze mi sie trafił, bo poprzedni szefowie to jeden lepszy od drugiego był....

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 11:30   #2385
gold-fish
Zakorzenienie

Witajcie Szczęśliwego nowego roku

Poczytałam troche co u Was, ale mam dzisiaj kiepski nastrój. Po pierwsze od tygodnia czekam na @... chodze coraz bardziej poddenerwowana.
Sylwester się udał, choć nie był super. Spędziliśmy w 7 osób, było dużo dobrego jedzenia, gadaliśmy itd. Jednym okiem oglądalismy występ Dody i Maryli, ale było to takie słabe, że raczej się z nich smialismy Oprócz tego w weekend się pokóciliśmy. Mi się zrobiło jakos tak przykro, że stoimy w martwym punkcie a TŻ zamiast mnie pocieszyć, to pogorszył mój humor.
No i od wczoraj boli mnie lewa ręka. Jest taka jakby zdrętwiała Czytałam ze to może być od serca, albo od kręgów szyjnych... ech... beznadziejnie sie czuję

Cytat:
a TZ jak mi skladal zyczenia o polnocy to zyczyl mi zeby w 2010 byla dzidzia i wiecie, az mi sie lezka w oku zakrecila
przepraszam, ale dla mnie to trochę dziwne, że maż życzy żonie dziecka takie trochę zbyt oficjalne... my sobie wogóle nie składamy jakiś konkretnych zyczeń. Wolimy sie całować o północy wystarczy wszystkiego najlepszego, albo szczęśliwego nowego roku

Pisałyście o obecnosci TZ przy porodzie. Mój raczej się wzbrania Chyba nie chce, chociaż jak kuzyn mu opoowiadał, ze to nic takiego, że się strasznie dłuży czas, że nic nie widział, tylko dziecko i pępowinę przeciął- to widziała jakby TŻ trochę się uspokoił. Później to ustalimy. Słysząłam różne opinie- czasami mąż przeszkadza, skurcze sa słabsze- kobieta podświadomie się dekoncentruje, bo mimo tego, ze jest zmęczona, ze wszystko ja boli to jednak ma świadomosć że ukochany stoi obok i zamiast skupiać się na sobie i dziecku myśli o nim. Że czasami obecność faceta wydłuza poród

Dzisiaj mam egzamin wewnętrzny w ośrodku i od tego zalezy czy będę mogła zapisać się na egzamin czy nie proszę , trzymajcie kciuki, bo kiepsko się czuję- fizycznie i psychicznie

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 12:56   #2386
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
super, że siostra się zgodziła mnie będzie wspierać TŻ, przynajmniej teraz nam sie tak wydaje poza tym jak trzeba on też potrafi "dac mi kopniaka" no zobaczymy jak to będzie w sprawie porodu.
Martus trzymaj się i mam nadzieje, że siły szybko Ci wróca.
ja tez bo dzis mi strasznie slabo.. a tz zrobil mi niespodzianke i wrocil zanim wstalam.. powiedzial ze nic waznego dzis nierobili wiec moglo go nie byc.. ale jutro juz musi...
ale siostra przyjdzie na noc bo jutro ide robic badania krwi a jestem taka slaba ze boje sie ze sie przewroce szczegolnie ze mam byc na czczo

Cytat:
a co z panią dyr nie tak??

ale to zastanawiasz sie czy wracac do przedszkola czy nie?? bo nie rozumiem
po macierzynsko-wychowawczym niechce tam wracac... bede szukac pracy w innym przedszkolu, ale zastanawiam sie czy teraz juz nieodpuscic czy doprowadzic grupe do konca tak bym chciala je wypuscic.. ale...

a pani dyr.. szkoda slow
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
martus na razie sie oszczedzaj bo to nie ma zartow zreszta trzeba byc troche egoista i miec na wzgledzie dobro swoje w tym wypadku

my chcemy byc razem przy tych pierwszysch fazach tylko potem na sam koniec juz z sama siostra tak widzimy chociaz moze na sam koniec sie okazac ze bedzie chcial.. zobaczymy
aaaa co do bycia egoista to w tym stanie warto dlatego tak sie waham

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Dzisiaj mam egzamin wewnętrzny w ośrodku i od tego zalezy czy będę mogła zapisać się na egzamin czy nie proszę , trzymajcie kciuki, bo kiepsko się czuję- fizycznie i psychicznie
trzymamy kciuki... a jesli reka boli dalej idz do kardiologa...
Stary 2010-01-04, 13:04   #2387
anuulaa
Wtajemniczenie

Cześć
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 13:28   #2388
baja_86
Zakorzenienie

Martucha ja na twoim miejscu teraz nie myślałabym o powrocie do pracy, chociaż doskonale rozumiem twoje rozterki. Kończy się niedługo półrocze, także nawet jak dzieci dostaną kogoś na zastępstwo to nie będzie zle, zdążą się przyzwyczaić. Co innego jakby do końca roku szkolnego został miesiąc czy dwa, ale to jeszcze całe pół roku, w ciągu którego nie wiadomo co się wydarzy, jak będziesz się czuć. Gdybyś lepiej znosiła ciąże to ok, możesz pracować, ale skoro lekarz każe leżeć to trudno. Widać tak musi być, dlatego myśl teraz tylko o swoim dzidziusiu. W pracy jakoś sobie poradzą. Bądź sobie na tym L4 dopuki się lepiej nie poczujesz, zobaczysz co powie lekarz, jak by co ze spokojem ciągnij zwolnienie, może uszczęśliwisz jakąs dziewczyne poszukującą pracy w zawodzie:P
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 14:31   #2389
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
mam nadzieje ze szybko bo juz nie daje rady....
a jutro tz idzie do pracy i bede sama.. az sie boje... ale dam rade..

a siostra... wlasnie ona da mi doslownie kopniaka
No kto by dał radę, jak nie Ty?

Ja też mam słabsze dni, ale widac, że tak to juz musi być. W Kościele prawie w ogóle nie daje rady stać... Koniecznie muszę siedzieć, bo inaczej nie ma szans i musze wyjść... Jak tak dalej pójdzie, to chyba przestanę chodzić

Też idę jutro na badania, a potem wieczorm do lekarza Może sie czegos dowiemy jutro

Cytat:
a wiecie, ja tez jestem rh - ;/ niestety
a dzisiaj snilo mi sie ze dziewczynke urodzilam a najlepsze jest to ze ona jeszcze tego samego dnia po porodzie zaczela chodzic sama
Zdolna mama, zdolna córeczka

Cytat:
do 8 mam l4 i potem zobaczymy targaja mna emocje raz moje dzieci nie chce ich zostawiac ale.. tyle chorob i do tego pani dyr.. zobaczymy..(...)
Martuś, nie miej żadnych skrupułów. Priorytetem jest zdrowie Twoje i maluszka

Maggie1983, Tobie szczególnie w tym nowym roku życzę upragnionego zafasolkowania Wierzę, że Wam się uda

gold-fish
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 15:29   #2390
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

martucha - ja dolaczam sie do zdania dziewczyn, ze zdrowie najwazniejsze i nie przejmuj sie praca. Rozumiem twoje rozterki co do dzieci bo tez z nimi pracuje w przedszkolu.

gold-fish - czekamy z niecierpliowscia na wiesci

Ale trudno sie dzis wracalo do pracy po takiej przerwie... ale jakos minelo. Dzis urodzinki mojego mezusia, wiec i obiadek urodzinkowy, jegu ulubiony budyn i na gwierzchu ulozylam z orzeszkow i rodzinkow napis sto lat
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 15:44   #2391
myszka_maj
Zakorzenienie

hej Kochane

witam w nowym roku

Rybulko - ale masz sliczny cytat w podpisie z mojej ukochanej kołysanki

ja mam coraz wiekszego stresa... chodzi o ta wizyte u lekarza, jeszcze 10 dni a ja juz nie moge wysiedziec w miejscu... dlaczego ten czas sie tak dłuzy...

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 16:06   #2392
martucha84
Zakorzenienie

baja_86 katunia
ale wlasnie o to chodzi ze ona nikogo niezatrudni
a moja zmienniczka bedzie pracowac caly czas... bo to jest nasza pani dyr... no ale nic.. w piatek ide do lekarz i jak powie ze moge isc to wroce a jak powie ze nie to zostane niech on zdecyduje

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość

Ja też mam słabsze dni, ale widac, że tak to juz musi być. W Kościele prawie w ogóle nie daje rady stać... Koniecznie muszę siedzieć, bo inaczej nie ma szans i musze wyjść... Jak tak dalej pójdzie, to chyba przestanę chodzić

Też idę jutro na badania, a potem wieczorm do lekarza Może sie czegos dowiemy jutro

ehss niech lekarz zadecyduje...
najwazniejsze ze juz niedlugo i bedzie z gorki tzn skoncza sie mdlosci i bedzie gitt bedzie mozna sie cieszyc ciaza

trzymam za ciebie kciuki zeby bylo ci leciutkooo
Stary 2010-01-04, 16:27   #2393
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

helloł

Cytat:
Witajcie Szczęśliwego nowego roku

przepraszam, ale dla mnie to trochę dziwne, że maż życzy żonie dziecka takie trochę zbyt oficjalne... my sobie wogóle nie składamy jakiś konkretnych zyczeń. Wolimy sie całować o północy wystarczy wszystkiego najlepszego, albo szczęśliwego nowego roku
nie widze w tym nic dziwnego...no ale coz.... mnie sie bardzo milo zrobilo i slodko....
ps. wyobraz sobie ze my tez sie calowalismy po polnocy....

Cytat:

:
hehe
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-04, 18:52   #2394
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
a ja dzis wolne mam
wczoraj szef zadzwonił, że nie ma za abrdzo co robic więc żebym nie szla i mężusiem sie cieszyła
ja tez mam wolne
ale jutro juz do pracy ehh domyslam sie ze bedzie ciezko

Cytat:

hmm ja nie widze w tym nic dziwnego
Moj mezul tez na wigilij zyczyl Nam dzidziusia

Cytat:

nie widze w tym nic dziwnego...no ale coz.... mnie sie bardzo milo zrobilo i slodko....
ps. wyobraz sobie ze my tez sie calowalismy po polnocy....
zgadzam sie

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 19:02   #2395
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 19:55   #2396
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

maggie aż mi sie smutno zrobiło, jak czytałam co napisałas. Wierzę, ze wam sie uda. trzymam kciuki.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 20:10   #2397
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość

zamowilam mezusiowi torcik w ksztalcie serducha z napisem Sto lat Kochanie -planowo mialam nadzieje na "100 lat i Gratulacje Tatusku", ale niestety a zamiast pudeleczka z maluskimi butkami maz dostal ekspres do kawy i dostanie jeszcze spodnie snowboardowe a tak sie ludzilam, ze do jego urodzinke nam sie uda teraz nie mam juz do czego czekac wogole na sylwku znajomi obwiescili, ze zaczynaja oficjalne staranka i czuje, ze im tez uda sie wczesniej niz nam allleeee koniec z tych smutow-najwazniejsze, ze mamy nowy roczek i mam nadzieje, ze bedzie szczesliwy
trzymam moooocno kciuki za Was

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-04, 20:34   #2398
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
znowu sobie o mnie przypomnialas

a my w koncu nie pojechalismy do k-kowa bo tam wszyscy ze wszystkimi sie poklocili i nadzien przed sylwkiem byla taka atmosferka, ze nam sie serdecznie odechcialo i w jeden dzien zorganizowala sie imprezka u nas bylo nas 4 pary i bylo wesolutko
w sobote zrobilam mezusiowi trzydzieche dla rodzinki-mialam do ugoszczenia 10 osob i sie wykazalam zrobilam moj popisowy krem szpinkowy i chili, a oprocz tego salatki: pieczarkowa, z szynka, selerem i ananasem i z zupek chinskich z kurakiem no i wiadomo wedlinka, sledzik, pomidorek itp
3mam kciuki za Was.A dlugo sie staracie?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 20:35   #2399
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

dziewczynki, ja postanowilam sie wziac za siebie... zanim zaczniemy sie starac o dzidzie to trzeba zadbac o zdrowie i zapisalam sie na basen i aqua aerobic TZ tez obiecal sie zdrowiej odzywiac i w ogole
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 08:25   #2400
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:

Maggie1983, Tobie szczególnie w tym nowym roku życzę upragnionego zafasolkowania Wierzę, że Wam się uda

gold-fish

Cytat:
cześć

maggie aż mi sie smutno zrobiło, jak czytałam co napisałas. Wierzę, ze wam sie uda. trzymam kciuki.

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
trzymam moooocno kciuki za Was

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
3mam kciuki za Was.A dlugo sie staracie?

Aj, dziewczyny to juz 8 oficjalny cykl staranek i czuje ze konca nie widac ja nie wiem, jak takim wrednym dziewuchom wychodza kontrolowane wpadki i lapanie meza na ciaze wiecie, gdyby to bylo "bedzie co ma byc" to ok, bylabym w stanie zrozumiec, ze sie nie udaje, ale ja sie obserwuje, mierzylam nawet temperature, wykresy, wspomagacze i nic teraz dopiero rzucilam termometr w kat i dalam sobie spokoj nigdy nie bralam zadnych tabsow, nigdy nie mialam zadnych wiekszych problemow zdrowotnych, maz zdrowy jak rydz.... szukam innego spelnienia-moze w miejsce macierzynstwa jest mi pisana kariera
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości