Ostatnio testowałam cz.II - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-30, 14:05   #2941
selya
Zadomowienie

Dot.: Ostatnio testowałam cz.II

mb03
PRZEPIĘKNE
i otwarcie: takie kadzidlano-pieprzne
i rozwinięcie: niesamowite, snujące się kadzidło
przypomina mi nieco Avignon, ale bez jego gotyckiego chłodu
jest też znacznie mniej wytrawne, a nawet lekko słodkawe
trzyma się blisko, muska, delikatnie pieści
nie ma w nim potęgi Avignon
jest czułość i słodki szept
mb03 jest... grzeszne
piękne
ale
na mnie prawie niewyczuwalne
na raz zużyłam ponad 1/3 5ml odlewki
i gdybym nie trzymała teraz mojego nosa w golfie, to nie czułabym już nic
jestem jednocześnie zachwycona i rozczarowana
ach...

dear darkness

selya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 14:23   #2942
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Cytat:
Napisane przez fergieunia Pokaż wiadomość
[COLOR=blue]la perla j'aime la nuit: och jakie to piekne! Słodkie, mroczne i tajemnicze! A zarazem delikatne i zmysłowe! Włożyłabym go do tej samej szufladki z zapachami co Hypnose. Ale ten jest zdecydowanie ładniejszy. Aż słów mi brakuje na opisanie tego cuda! Z pewnością zostatnie wpisany na listę musthave. [/SIZE][/FONT]
Mnie też zachwyciła Jaime la nuit
zapach zupełnie inny niż Hypnose ale też na wieczór, uwodzicielski i zmysłowy.

Cytat:
Napisane przez kasiaa91 Pokaż wiadomość
Ostatnio robiłam test nadgarstkowy Parisienne (dodam że najpiew testowałam na blotterze i bardzo mi się podobała) i niestety tutaj pojawiło się rozczarowanie Zapach zbyt musujący, wręcz fermentujący ....
A znasz YSL Paris?
Dla mnie Parisienne to rozwodniona, nijaka wersja Paris - a to killer nad killery wśród kwiatowych zapachów.

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 14:43   #2943
kasiaa91
BAN stały

Nie znam niestety... a czy jest dostępny np. w Douglasie?
musiałabym przetestować
kasiaa91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 14:52   #2944
kriss_de_valnor
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez selya Pokaż wiadomość
mb03
PRZEPIĘKNE
i otwarcie: takie kadzidlano-pieprzne
i rozwinięcie: niesamowite, snujące się kadzidło
przypomina mi nieco Avignon, ale bez jego gotyckiego chłodu
jest też znacznie mniej wytrawne, a nawet lekko słodkawe
trzyma się blisko, muska, delikatnie pieści
nie ma w nim potęgi Avignon
jest czułość i słodki szept
mb03 jest... grzeszne
piękne
ale
na mnie prawie niewyczuwalne
na raz zużyłam ponad 1/3 5ml odlewki
i gdybym nie trzymała teraz mojego nosa w golfie, to nie czułabym już nic
jestem jednocześnie zachwycona i rozczarowana
ach...
cieszę się, że Ci się podoba mnie też zachwyca i na pewno będę myśleć o kolejnej flaszce bardzo podobne jest Around Midnight też stworzone przez Buxtona - właściwie bez różnic, ale ta cena....

przeczytałam pierwszy tom Pana L.O. i podoba mi się klimat ale bardzo rozczarowało mnie zakończenie - dał się tak głupio zaskoczyć przymierzam się do pozostałych dwóch

kriss_de_valnor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 15:03   #2945
fergieunia
Zadomowienie

GG do fergieunia

[QUOTE=agnes_bdg;16149891]Mnie też zachwyciła Jaime la nuit
zapach zupełnie inny niż Hypnose ale też na wieczór, uwodzicielski i zmysłowy.

Agnes pisząc o hypnose miałam na myśli raczej te same cechy tj: uwodzicielskość, to w jaki sposób go opisałaś. . Ale cieszę się, ze nie tylko ja jestem jego zwolenniczką.

QUOTE]

Oszczędzam na PERFUMY!!
fergieunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 15:41   #2946
parker9
BAN stały

Oprócz Chanelki 19, w której czuję się niewiarygodnie kobieco testowałam:
1. Daisy M Jacobs- zapach totalnie nijaki, blady, sztucznie rozdmuchany reklamą
2. Madame JP Gautier- koszmarek, krzykliwy, na pograniczu wulgarności, na początku przez chwilę poczułam coś jakby owoce w bitej śmietanie (?), ale później czuję zgrzyt, jakaś paskudna nuta wysuwa się na pierwszy plan. Jeden psik i nigdy więcej. Nie rozumiem dlaczego, piżmo i drzewo sandałowe w nutach bazy powinno mi odpowiadać... Może po prostu nie trawię tego połączenia z owocami/grenadyną...
parker9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 17:00   #2947
żurawinka
Zakorzenienie

Idylle - po prostu jeden z wielu którego na szczęscie nie chce sie mieć, sądzę że to ten zapach który podoba się wielu ale nie zachwyca, nie zapamiętywalny, krótkotrwały
Monoi Sephora - słodziaczek, nie wiem jak to się ma do prawdziwego monoi, ale trwałość podobna do Idylle, miły w stylu YR
żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-30, 17:16   #2948
Polly_
grozi wypollizowaniem

testuję Fiori d'Ambra...normalnie masakra....
to pachnie topionym woskiem ze zniczy+ indyjskie kadzidełka
nie wiem czy bym chciała tak pachnieć, ale zapach jest niezwykle "atmosferyczny" Wącham i czuję się jak w lekko zakurzonym, mrocznym pokoju z cieżkimi zasłonami w oknach, na środku masywny okrągły stół..a na nim płoną świece...i kopcą sie kadzidełka...
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 16:44   #2949
Maja102
Zakorzenienie

Pigment Brulant - węgierska dziewoja z warkoczami i łańcuchem papryk na szyi Lubie jeść ostrą paprykę, ale w perfumach tego nie zniesę Zupełnie, jakbym posypała nadgarstek papryką w proszku. Aż sprawdzam z niedowierzaniem, czy czerwonego proszku na ręku nie mam... Papryka, papryka, papryka... Na mojej skórze ostro-kwaśna, fuuj... Kakao, czekolada i Azteccy wodzowie pochowali się gdzieś po kątach

Fou d'Absinthe - piołun jak piorun strzelił! Gorzki, suchy, wykręcający nos w drugą stronę... Ale ciekawy zapach, taki inny, intrygujący ziołowo-drzewnym podbiciem... Jednak całościowo po całym dniu by mnie ten pierun, ups, piołun, zamęczył
Aż po powąchaniu chce się krzyknąć:
Gorzko! Gorzko!...

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2009-12-31 o 16:46
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 21:14   #2950
Pin up girl
Zakorzenienie

Ten rok rozpoczął się pod znakiem testów:

Tygrysa - początek ostry, przyprawowy, agresywny i ekspansywny, daje po nosie aromatem rozgniecionych goździków przysypanych wibrującym cynamonem w połączeniu równie ostrą z ziemistą zielenią.
W tej fazie rzeczywiście może kojarzyć się z dżunglą i tygrysem, jako alegorią tajemniczości, zagubienia i strachu przed tym jakże pięknym, a groźnym zwierzęciem, którego tu zastępują goździki i cynamon.
W drugiej części pojawiają się osmantus i ylang-ylang, które powodują, że nagle dżungla przestaje być tajemnicza i niebezpeczna, a tygrys łagodnieje, stajesię pluszowy, przymilny, wręcz słodki - goździki odchodzą na drugi plan, a cynamon łagodnieje, pozostając jednak niejadalnym.
Ciekawy zapach, ale zupełnie nie w moich klimatach.

Extreme Girl, Paco Rabanne - też nie moje klimaty, bo to słodziak straszny, ale...
Początek - owoce leśne obficie polane jakąś płynną, słodką mazią, nieco alkoholowe przy samym otwarciu - do złudzenia przypomina mi aromat jakichś słodyczy które kojarzą mi się z wczesnym dzieciństwem. Niestety, nie mogę przypomnieć sobie co to było, niemniej skojarzenie jest automatyczne.
Potem alkohol znika, aromat owocowy stygnie, tężeje- to przez pojawienie się czegoś czekolado-karmelopodobnego i w takiej kremowej, lekko drzewnej postaci zapach siedzi sobie na skórze.
Cieszę się, że mam próbeczkę, dzięki powąchaniu której mogę przenieść się w czasy dzieciństwa kiedy chcę
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 03:12   #2951
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kriss_de_valnor Pokaż wiadomość
a no właśnie
dlatego nie daję drugiej szansy jeśli w teście globalnym nic mnie nie zachwyci, a jeżeli zmęczy to już w ogóle nie ma o czym gadać - wont, psia jucha dlatego m.in. mam niewiele flaszek i nawet te unikatowe, a nieużywane wylatują jak z procy...
Ja tez działam tym systemem, ale flaszek mam sporo, za szybko nabywam

dzisiaj spokojnie przyjrzałam się perfumowanej wersji Cristobala, która upolowałam w grudniu.
Jest to niewątpliwie cudo , ktorgo siłę mogłabym porównać do starego Mauboussin edp . Chociaz Mauboussin jest przedewszystkim śliwkowe, nie o nuty mi jednak chodzi lecz o esencjonalną , wilgotna słodycz.

Cristobal edp to zapach esencjonalny, nasycony, z piękną nutą wanilii, wanilii ciepłej i słodkiej .
Jest uderzająco słodki na otwarciu , słodycz jest gęsta , nieco lepka , bez drażniącej, suchej nuty z edt.
Potem zapach układa sie, mniej słodko, bardziej miękko, jest nieco wilgotny. Staje się bardzo wyważony i .bardzo kobiecy. Do wanilii dołącza sie goździk, nie dominując jednak zapachu, Po pewnej chwili znowu słodycz łamie nuta bergamotki a sandał dodaje mu wiecej delikatności i ciepła. Do głosu dochodzi tez paczula.Nieco póxniej trudno rozróznić nuty , kompozycja staje się bardzo spójna i elegancka.
Kolejne warstwy pokazuje stopniowo, subtelnie ewoluując na skórze.Co ciekawe, poza goździkiem nie czuję wyodrębniających się nut kwiatowych, a przede wszystkim piwonii i frezji , które zapewne daja zapachowi w nucie serca odrobine świezości.
Potem zapach stabilizuje się i trwa, staje sie ciut płaski ale nie odbiera mu to piękna.
Nie czuje ogona, ale przy każdym ruchu dobiega jego obecność, łasi się jak kot, to odchodząc to wracając.. To lubię

---------- Dopisano o 04:12 ---------- Poprzedni post napisano o 04:07 ----------

Cytat:
Napisane przez fergieunia Pokaż wiadomość
[FONT=Garamond][SIZE=4][COLOR=blue]
2)la perla j'aime la nuit: och jakie to piekne! Słodkie, mroczne i tajemnicze! A zarazem delikatne i zmysłowe! Włożyłabym go do tej samej szufladki z zapachami co Hypnose. Ale ten jest zdecydowanie ładniejszy. Aż słów mi brakuje na opisanie tego cuda! Z pewnością zostatnie wpisany na listę musthave.
Na mnie pachnie mdło i płasko , jak przekwitły jaśmin .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-02, 06:10   #2952
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez kriss_de_valnor Pokaż wiadomość
przeczytałam pierwszy tom Pana L.O. i podoba mi się klimat ale bardzo rozczarowało mnie zakończenie - dał się tak głupio zaskoczyć przymierzam się do pozostałych dwóch
Kriss, na trzecim nie koniec - trochę się Jarkowi popłynęło...
W moim odczuciu drugi tom jest nieporównywalnie słabszy. Niestety - bo pierwszy czytałam z tchem zapartym i ściśniętymi pośladkami. Ciurkiem machnęłam! Na drugi rzuciłam się jak obłąkaniec. I męczyłam ze trzy tygodnie... Trzeciego na razie nie ruszam. Czekam aż się seria skończy.

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
testuję Fiori d'Ambra...normalnie masakra....
to pachnie topionym woskiem ze zniczy+ indyjskie kadzidełka
nie wiem czy bym chciała tak pachnieć, ale zapach jest niezwykle "atmosferyczny" Wącham i czuję się jak w lekko zakurzonym, mrocznym pokoju z cieżkimi zasłonami w oknach, na środku masywny okrągły stół..a na nim płoną świece...i kopcą sie kadzidełka...
No pięknie. Jak zawsze malowniczo.
Ja czuję mleczko makowe.
Polecam AmbraAurea - z ambr Profumum lepsza jest. Moim, skromnym zdaniem. Ba! Moim skromnym zdaniem jest fenomenalna.
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Pigment Brulant - węgierska dziewoja z warkoczami i łańcuchem papryk na szyi Lubie jeść ostrą paprykę, ale w perfumach tego nie zniesę Zupełnie, jakbym posypała nadgarstek papryką w proszku. Aż sprawdzam z niedowierzaniem, czy czerwonego proszku na ręku nie mam... Papryka, papryka, papryka... Na mojej skórze ostro-kwaśna, fuuj... Kakao, czekolada i Azteccy wodzowie pochowali się gdzieś po kątach

Fou d'Absinthe - piołun jak piorun strzelił! Gorzki, suchy, wykręcający nos w drugą stronę... Ale ciekawy zapach, taki inny, intrygujący ziołowo-drzewnym podbiciem... Jednak całościowo po całym dniu by mnie ten pierun, ups, piołun, zamęczył
Aż po powąchaniu chce się krzyknąć:
Gorzko! Gorzko!...
Maju, boskie te Twoje opisy są! Po prostu fenomenalne! Nawet jeśli nie do końca tak samo odbieram zapach, to opis urzeka mnie do ostatniej literki!
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 09:50   #2953
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Maju, boskie te Twoje opisy są! Po prostu fenomenalne! Nawet jeśli nie do końca tak samo odbieram zapach, to opis urzeka mnie do ostatniej literki!
dziękuję
Miło usłyszeć to z ust osoby tak wspaniale opisującej zapachy na swoim blogu
No i oczywiście zapach Pigment Brulant ma dla mnie rdzawoczerwoną barwę papryki w proszku

Flowerbomb edp - miała być kwiatowa bomba, jest kwiatowy cukierek Najciekawsza nuta herbaty u mnie pojawia się i znika po 10 minutach. Potem są już tylko słodkie karmelki wśród płatków kwiatów Ulubionego jasminu nie wywąchałam, za to jest dużo orchidei, frezji i innych, z nastawieneim na słodkie wonie. Zapach mocny, trwały, słodki, taki zimowy przyjemny otulacz. Kojarzy mi się z kolorem karmelków Zabrakło pazurka i istnej bomby, ale i tak całkiem przyjemne toto

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-01-02 o 12:09
Stary 2010-01-02, 11:54   #2954
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Jak jakbym chciała by mnie coś zachwyciło.
Ostatnio mam same rozczarowania.

Najbardziej mnie rozczarował:
Kilian Straight to Heaven - moherowy kapelusz z jaśminową wstążeczką.
Rozpoczął sie interesująco suszona śliwką i lekkim Idolowym przebrzmieniem. Niestety juz po kilku sekundach wdarły sie w kompozycje kwiatowe nuty i niestety wszytko "popsuły".
Przez całe testowanie (co raptem trwało max. 3-4 godzinki bo potem już zapach się ulotnił) miałam uczucie ze ten zapach już znam. Najbliżej prawdy by bylo gdybym powiedziała ze to paczulowe popłuczyny Cocona + kapka Organzy.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 14:36   #2955
Maja102
Zakorzenienie

Lutens A La Nuit - jaśmin narkotyczny, upajający, nie do pomylenia z żadnym innym. Nie czuję innych nut - na mojej skórze to wielka parada jaśminowych płatków. Każde zaciągnięcie się A La Nuit jest jak wtulenie nosa w ogrom białych kwiatów, tak drobnych i niepozornych, ale o magicznej sile. Jest jak czerwcowy, ciepły wieczór, kiedy zapada zmrok, a w powietrzu słychać cykanie świerszczy. Jak pełna wdzięku czarodziejka w długiej, białej sukni i kwiatach jaśminu w długich, rozpuszczonych włosach, której urok zniewala, fascynuje i uzależnia.
Ach, opaść na posłanie z białych kwiatów, zanurzyć się w nich, odurzyć tym zapachem... zejść z tego świata dusząc się od intensywnej woni tych cudnych kwiatów... cóż to by była za piękna śmierć...

Serce chce bardzo tego zapachu, ale jest drogi i trzyma się tylko 4 godz -więc rozum mówi nie Ech, co to za dylemat...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-04, 15:23   #2956
Redhaired Witch
Nindżopesz

Maju, prawie mnie przkonałaś do jaśminu

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 18:23   #2957
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
ja go wielbię od lat A w wersji lutensowskiej jest zupełnie inny, niż zimny skur*****n Muglera Tutaj jest miękki, gładki, jak białe płatki I oszałamia zapachem, jak one
Oj, coś czuję, że A La Nuit prędzej czy później zagości u mnie... już zaczynam odkładać
Stary 2010-01-05, 14:28   #2958
Maja102
Zakorzenienie

Idole de Lubin
ten zapach to marzenie i przygoda. Już sam jego widok przywodzi mi na myśl szamana w czarnej, rytualnej masce, tańczącego przy ognisku w rytmie tam-tamów Czuję w nim drewno, skórkę pomarańczową, słodycz trzciny, a wszystko to podlane dużą ilością rumu
Jest niczym pirat przesiąknięty zapachem alkoholu, starego drewna statku, skórzanego pasa i przypraw z ładowni pod pokładem... I choć zalatuje rumem z daleka, nie sposób oprzeć się jego urokowi W mojej wyobraźni tak musi pachnieć czarujący Jack Sparrow
Uwielbiam ten zapach, pozwala poczuć się jak odkrywca wędrujący przez Czarny Ląd lub pirat na Czarnej Perle. Chyba zacznę na niego zbierać, żeby mieć Afrykę i Sparrowa na wyciągnięcie ręki

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-01-05 o 14:30
Stary 2010-01-05, 14:45   #2959
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
oszalałaś!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-05, 14:48   #2960
le illjah
Wtajemniczenie

oj tak idole de lubin jest fantastyczny! uwielbiam go.! niestety trwałością nie powala, ale co tam, zawsze można się dopsikać

perfumy na wymianę
klik
le illjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 14:57   #2961
KasiaxQ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez le illjah Pokaż wiadomość
oj tak idole de lubin jest fantastyczny! uwielbiam go.! niestety trwałością nie powala, ale co tam, zawsze można się dopsikać
Nie pierwszy raz czytam, że Idole jest uznawany za nietrwały... A na mnie potrafi latem siedzieć od obiadu do północy

KasiaxQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 15:02   #2962
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
oszalałaś!
ma się tę siłę perswazji
Tudzież talent do opisów
Cytat:
Napisane przez KasiaxQ Pokaż wiadomość
Nie pierwszy raz czytam, że Idole jest uznawany za nietrwały... A na mnie potrafi latem siedzieć od obiadu do północy
A na mnie 3 godziny z hakiem... Ach, co za drań! Zachwyci, zawróci w głowie i rzuci!
No wykapany Sparrow
Stary 2010-01-05, 15:07   #2963
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
ma się tę siłę perswazji
Tudzież talent do opisów

A na mnie 3 godziny z hakiem... Ach, co za drań! Zachwyci, zawróci w głowie i rzuci!
No wykapany Sparrow
aaaa..myślałam ze Sparrow siedzi na tobie 3 godziny z hakiem- z hakiem!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-05, 15:14   #2964
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
aaaa..myślałam ze Sparrow siedzi na tobie 3 godziny z hakiem- z hakiem!
ach, Depp, to na mnie mógłby siedzieć i siedzieć...

To już wiem, jak będzie zatytułowana 4 część Piratów z Karaibów - Kapitan Hak!
Stary 2010-01-05, 15:39   #2965
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
ach, Depp, to na mnie mógłby siedzieć i siedzieć...

To już wiem, jak będzie zatytułowana 4 część Piratów z Karaibów - Kapitan Hak!
Taaa... "Kapitan Hak i 102 mgnienia maja".
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 17:48   #2966
ropuszka
Zakorzenienie

testuje swoj nowy nabytek - NR EDP i teraz sie zastanawiam, czy aby na pewno kupilam to, co niuchalam w perfumerii Pachnie troche jak papier, moze to wina tego, ze dosc duzo sie wypsikalam i glownie czuc alkohol z czyms dziwnym. Chociaz... chyba sie zaraz rozwinie w slodkie konwalijki Tzn. mam nadzieje, bo inaczej sie zapłacze
ropuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 18:11   #2967
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Taaa... "Kapitan Hak i 102 mgnienia maja".
Stary 2010-01-05, 22:22   #2968
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Wczoraj Trussardi Skin - zupełnie nie mój, ja poza delikatnym zapachem dawnego kleju plastuś nic nie wyczuwam, na dodatek bardzo mało wyczuwalny jak dla mnie.
Dziś nowo przybyłe Kelly Caleche edp - na początku owoce i mocne kwiaty - ładne, następnie rzeczywiście skóra w pewnym momencie nawet za bardzo skórzane a potem siano z rumiankiem. Ale mają swój urok .
L'Imperatrice bardzo mi się podobają, takie świeże jabłka (zielone) z brzoskwinkami, ale na mnie trwałość marna, koło 14.00 na lewą ręką psiknęłam właśnie je a na prawą Kelly Caleche, Kelly cały czas czuję a lewą 3 razy dopsikiwałam, ostatni raz z 2 godz. temu i ledwo co jest wyczuwalny.
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 23:46   #2969
201606201122
Konto usunięte

Testowałam Versace Crystal Noir i nie mogę zrozumieć czym się niektórzy zachwycają, dla mnie to po prostu smrodek, kojarzy mi się z męskimi perfumami a jeszcze z piwnicą i pleśnią
201606201122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 00:08   #2970
beyza
Perfume Lover

Łoł. Jesli tak pachnie w Twojej piwnicy to sie wprowadzam

A tak na serio, to nigdy mi sie tak CN nie kojarzyl. A kocham i ten zapach, i cudna won piwnicy, stechlizny i plesni <leeekaaaarzaaaa> wiec pewnie skojarzylabym te aromaty ze soba.

WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280992
beyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości