Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;) - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-08, 22:17   #751
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

Cytat:
Napisane przez katarakta Pokaż wiadomość
Mojemu TŻ smakował balsam do ciała YR jakieś świateczne wydanie z cynamonem tak jakieś 3lata temu go używałam. Dosłownie sam TŻ rwał się do "wylewania"tego balsamu na mnie, a potem... Chociaż nie żaden z niego erotyczny balsam do masażu, ale działał i ten obłęd w oczach TŻ bezcenne Dawno nie byłam w tym sklepie, ale jak znajdę gdzieś podobny to zrobię zapasy na tyle ile mi gotówki starczy

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Proszę

A dodam, że TŻ zlizywał ze mnie ten balsam, więc smak chyba był ok
a że tak powiem biegunka tez była ?

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 22:21   #752
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Była taka teoria, że raz na jakiś czas trzeba dać sobie odpocząć od tabletek, przynajmniej tych starego typu. Teraz nie wiem jak to jest, bo mnie ten temat nie dotyczy.
[/QUOTE]
no i efektem tej teorii były dzidziusie. Stare rzeczywiście źle robiły na wątrobę ale takie rozregulowywanie się co roku przez przesądy to się nie dziwię że dużo kobiet teraz nie może zajść w ciążę

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość

co do schudniecia, to chciałabym powtorzyc to schudlam w 2 kl gim, co niekoniecznie było takim rozsadnym wyjsciem, zeby chudnac tak szybko. co prawda cwiczyłam duuuuzo (codziennie 2 h na basenie, cwiczenia w domu, biegi) i bardzo szybko chudłam, ale niestety nie widziałam, ze robie sie coraz chudsza. ciagle wydawało mi sie, ze jestem gruba, a wiadomo do czego to prowadzi na szczescie tylko sie o to otarłam. no i waga mi wrociła po ok 5 latach. bo dupy nigdzie nie ruszam oprocz godziny basenu tyg
e tam, najłatwiej sobie zaprosić do brzuszka tasiemca żeby za nas chudł

Cytat:
a hormony podobno pomoga mi wyregulowac okres, problemy z tradzikiem... a biore od wczoraj bo od okresu mialam zaczac: brzydal:
będziesz moją guinea pig, będę mogła obserwować jakie są działania nieporządane nowych tabletek
Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
Katarakta chodzi Ci o nożyce ? a ja właśnie slyszałam,że nie powinno się ćwiczyć na czczo rano bo spala się mięśnie a nie tłuszcz. Nio to dobrze, ja też ćwiczę ale to tak bo polubiłam heh na orbitreku, hula hop czaaasem kręcę i te 8 minutówki robie widzę że już 4 kg zrzuciłaś gratuluje;* a od kiedy ??
ja słyszałam że pierwsze pół godziny spala cukier a dopiero później zaczynamy chudnąć i nieważne czy ćwiczy się rano
Cytat:
a czy Wasi tzci tez sa takimi hipohondrykami? bo moj tak ;P wczoraj nie poszedł do pracy, bo goraczke miał. no ok. ale wieczorem poszedł na basen. dzisiaj znowu nie poszedł do pracy i poszedł do lekarza. lekarz stwierdził, ze to zwykle przeziebienie i zapisał mu na wzmocnienie i witaminy (bo mu cos ostatnio czesto krew z nosa leci) no i siedzi teraz biedak u siebie w domu. dzwoni do mnie, czy do niego przyjde... wtf? byłam wczoraj, nie bede codziennie latac, szczegolnie,ze jestem potwornie zmeczona, wszytsko mnie boli, bo mam okres, boli mnie jeszcze ząb i chce mi sie spac... wkurzył mnie. ok, rozumiem, ze moze cos mu tam jest, ale jak facetowi cos jest, to po prostu 'koniec swiata'. a nawet nie zapytał sie jak sie czuje, czy jak mi koło poszło...

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

kurde i z tego zmeczenia walnełam byka hipoCHondryk ;-)
mój jest cały nieszczęśliwy jak jest chory, panikuje i umiera ale po co słuchać Ilsy żeby dmuchać nos...a czapka jest niemęska
Cytat:

autorka widzę zdesperowana...
może ma tą fazę gdzie wszystkie nagle się zaręczają, ja tak mam na przykład ale rozumiem że mam inaczej bo TŻ jest młodszy. Ale to bardzo przykre było jak dziewczyna (19 lat) po ślubie spytała kiedy pora na mnie ja niedługo mam 21 i zaręczonych jest już z 6

Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość
Kredyt na święta to moim zdaniem też przesada, ale lodówka na raty, dlaczego nie? Przecież lodówka jest praktycznie niezbędna, a jeśli sie zepsuje i kogoś nie stać na to, żeby tak na raz taką kasę wyłożyć..

Bzdura, wszystko zależy od rodzaju i potrzeb włosów, a codziennie mycie jest na prawdę bardzo uciążliwe, szczególnie jak trzeba myć rano głowe o tej porze roku Tak samo jak nie jest nigdzie potwierdzone, to że jak się "przetłusci" (czyt. przez kilka dni nie umyje włosów) włosy, to będą dłuzej świeższe Choć podobno są osoby u których to działa (chyba Claris kiedys pisała?) ale to od rodzaju włosów zależy

Czemu? A chociazby dlatego, że rodzice płacą, więc coś do powiedzenia chyba mają I przecież nigdzie nie napisałam, że mają sobie psuć humor i wziać tą orkiestrę,jeśli bedą beznadziejnie grać. I mozecie mnie zbić, ale to jest tylko moje zdanie...
co innego jak tego potrzebują a co innego... no dobra, to zły przykład z lodówką. Ale jak ktoś robi na raty zestaw kina domowego ? bez sensu

ja moich nie przetłuszczam, co drugi dzień są myte i akurat mi to starczy więc dlatego mam takie zdanie. Za to mam przyjaciółkę z prostymi włosami, która kilka godzin po umyciu wygląda jakby miała strąki

ale tamci też płacą i to takie przykre że płacą i narzeczeni i rodzice Motylka a wszystko ma być pod dyktando teściowej. Zobaczymy czy spodoba jej się dziś ten zespół
Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
zakupiłam DUREX PLAY do masazu i lece zaraz testować bo Tż mi masowanie obiecał
klei się i smakuje chemią

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 22:22   #753
Candy Killer
Zakorzenienie

Cytat:

Candy a jadłaś ?
jesc nie jadlam ale jakby wam to powiedzieeeec ;P zel 2w1 mowi samo przez sie..a jak sie pozniej czlowiek rozkreci i caluje gdzie zel mial stycznosc to smak czuc..i mi nie pasowaal;P za slodki jakis :P

noooooo i klei sie to fakt:P

Cytat:
jak Candy wkroczy do akcji to skrzypienie łóżka w Kielcach będę słyszeć
ano
no ja tego jeść nie będę

paaaani...skrzypienie?? znowu sasiadka przyjdzie na drugi dzien z pytaniem " co my w nocy tak mlotkiej stukamy ciagle" heheheh kiedys jak moj przyjechal tez po jakims wyjezdzie no to wiadomo..sie cieszylismy soba i na drugi dzien sasiadka nas zaczepila..a moj jej na to pytanie odpowiedzial " no wie pani..troche mnie nie bylo i musze generalny remont przeprowadzic"

mhmmmm..jesc nie musisz:P:P

If You can dream it , You can do it...

Edytowane przez Candy Killer
Czas edycji: 2010-01-08 o 22:25
Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 22:23   #754
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość

kurde dziewczyny nie chcę się napalać, ale może do nd. się poprawi ta pogoda, miną śnieżyce i pojedziemy na te narty co? ja bym bardzo bardzo chciała, wolę narty niż targi ślubne
Za to mama coś mówiła, czy idziemy jutro pooglądać suknie To byłby mój 1. raz
Ma być -17 stopni.

Jutro przeprowadzka o 8 rano
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 22:27   #755
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
jesc nie jadlam ale jakby wam to powiedzieeeec ;P zel 2w1 mowi samo przez sie..a jak sie pozniej czlowiek rozkreci i caluje gdzie zel mial stycznosc to smak czuc..i mi nie pasowaal;P za slodki jakis :P

noooooo i klei sie to fakt:P

paaaani...skrzypienie?? znowu sasiadka przyjdzie na drugi dzien z pytaniem " co my w nocy tak mlotkiej stukamy ciagle" heheheh kiedys jak moj przyjechal tez po jakims wyjezdzie no to wiadomo..sie cieszylismy soba i na drugi dzien sasiadka nas zaczepila..a moj jej na to pytanie odpowiedzial " no wie pani..troche mnie nie bylo i musze generalny remont przeprowadzic"

mhmmmm..jesc nie musisz:P:P
ciekawe ile ma kolorii bo jakby przez przypadek "liznęła"

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 22:33   #756
crozee
Zakorzenienie

[/QUOTE]

będziesz moją guinea pig, będę mogła obserwować jakie są działania nieporządane nowych tabletek

[/QUOTE]
ja nie biore tabletek antykoncepcyjnych tylko HTZ
co do mhycia włosow, to musze codziennie
co do zelu, to wszystkie durexy sa do bani
jedynie co to nakladka mi sie podobała
Stary 2010-01-08, 22:33   #757
Candy Killer
Zakorzenienie

Cytat:
ciekawe ile ma kolorii bo jakby przez przypadek "liznęła"
wieeesz..lizanie polaczone ze spalaniem na pewno Ci nie zaszkooodzi przyjemne z pozytecznym hehehe
ale i tak go nie lubie..chyba zafunduje sobie..no ok...nam...truskawkowego durexa;P

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-08, 22:37   #758
Antii89
Zakorzenienie

Kawka zdaj relacje jak ten Durex do masażu. Kupię TŻtowi, żeby mnie masować mógł.

A te chłodzące/grzejące to beznadzieja i czerwony w smaku niedobry. Chłodzący już bardziej.
Stary 2010-01-08, 22:40   #759
katarakta
Zadomowienie

Cytat:
a że tak powiem biegunka tez była ?
Nie przypominam sobie, żeby na coś się uskarżał Oczywiście nie wylizał całego balsamu, no może tak ok10-20%

Przeglądam teraz forum bladolicych, ale długaśne jest. Znacie może jakieś balsamy albo inne cuda, które rozjaśnią skórę?
Stary 2010-01-08, 22:45   #760
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie biore tabletek antykoncepcyjnych tylko HTZ
co do mhycia włosow, to musze codziennie
co do zelu, to wszystkie durexy sa do bani
jedynie co to nakladka mi sie podobała
a to nie jest na menopauzę ?

na uzyskanie bladej cery można ją smarować kremami o kwaskowym pH chyba (nie wiem, naturalnie jestem blada jak ściana i podoba mi się to :P )

Edytowane przez Ilsa Lund
Czas edycji: 2010-01-08 o 22:46
Stary 2010-01-08, 22:47   #761
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Może studia podyplomowe kiedyś? U nas sa takie na rachunkowości od podstaw, ale szczerze mówiąc ile to warte bez wcześniejszych studiów w tej dziedzinie to nie wiem...
No właśnie ja też nie wiem.

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
No to plan jest taki: kończysz pedagogikę. Idziesz do pracy. I zarabiając możesz sobie spokojnie studiować rachunkowość na studiach zaocznych. Albo zaczynasz od 1 roku i robisz lic. żeby mieć podstawy, albo skoro coś kojarzysz z ekonomi to idziesz na SUM i w 2 lata masz mgr z rachunkowości. Dasz radę
Na SUM mnie nie wezmą bez licencjatu z pokrewnego kierunku, a z ekonomii kojarzę niewiele

Cytat:
Po prostu trochę mnie to załamało, bo niby z roku na rok ma być łatwiej, a u mnie jest trudniej. No i teraz mam 6 egzaminów i wiem co to jest, a tu 7...
Ale może nie będą takie straszne.
Ja w poprzedniej sesji miałam 7 egzaminów, ale z jednego wypracowałam sobie zwolnienie... Teraz mam 5 i panikuję

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Jej chyba brakuje kolejnego bana za obrażanie Nas. Nie chce niech nie czyta. Już kiedyś nas obrażała i skończyło się nie najlepiej dla niej, i z tego co pamiętam miało się skończyć całkowitym banem jakby była powtórka. Dlaczego nie potrafią uszanować czyjejś decyzji dotyczącej pobytu na wątku na którym się chce być? Przecież jej nikt nie wyśmiewa...A że nie zna się na żartach to nie musi tego obwieszczać na cały świat i robić z siebie wielkiej damy bo ona jest zaręczona (przynajmniej kiedyś była). czy któraś z was tak poważnie nazywa siebie zazdrośnicą? Bo ja nie, jedynie w żartach. i jestem tu bo są tu super osoby i nawet gdyby wątek zmienił nazwę na np. 'seksoholiczki, 'alkoholiczki' czy coś jeszcze innego to dalej bym była bo jestem tu dla ludzi....
A zdaje się, że PM 2010 miały taką atmosferę na wątku, że naszej Claris odechciało się uczestnictwo w nim... Ale to już ona musiałaby potwierdzić.

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Swoją drogą jak ona to widzi?
Tak to jest na świecie ułożone,że po pewnym czasie związku ludzie rozmawiają o wspólnym spędzeniu życia.Czy jej zdaniem wymuszaniem są rozmowy o przyszłości i o tym,co facet planuje/zamierza?
Myślę, że tak właśnie jest. A istotę partnerstwa najlepiej wyjaśnia Gwizdaczek

Poza tym uważam, że każda z nas ma swoje życie i jej nic do tego. A jeśli ona nie może rozmawiać ze swoim TŻtem o kluczowych punktach ich wspólnego związku i życia, to należy tylko współczuć.

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość

A ja tam apropos wymuszania i zazdroszczenia powiem tak:

Tak, rozmawiam ze swoim partnerem na temat naszej wspólnej przyszłości, bo jest moim partnerem i z kim niby bym miała o tym rozmawiać?

Nie, nie naciskam na niego i nigdy nie naciskałam. Wszelkie nasze ustalenia, rozmowy, propozycje są wspólne.

Nie, nie czekam jak trusia z podkulonym ogonem aż Mój Mężczyzna się ogarnie, ponieważ w związku obie osoby powinny na siebie wpływać, żeby się rozwijać (naszym zdaniem - moim i tż). On mnie motywował i motywuje do różnych rzeczy, które czasem są ciężkie, ale też niezbędne i ja jego też. Się wspieramy wzajemnie i tak nam jest dobrze. Nie jestem też zdania, że facet się albo deklaruje, albo nie i jak się nie deklaruje, to należy go zostawić na ten tychmiast, bo się czas tylko marnuje. To nie jest partnerstwo tylko egoizm wtedy.

Jestem zazdrośnicą i się z tego cieszę - zazdroszczę dziewczynom które urządzają mieszkania, jeżdżą na fajne wakacje, czy planują ślub, ponieważ sama też bym tak chciała. Jest to dla mnie jakąś tam motywacją do działania. Nie jest to zawiść. Natomiast nikomu nie zazdroszczę ani faceta, ani oświadczyn, ani związku, ponieważ sama jestem z tym najlepszym na świecie

Liczę się ze zdaniem innych osób. Tych, z których zdaniem warto się liczyć
Jesteś moim guru

Ten post powinien otwierać każdą część naszego wątku, podpisuję się pod nim wszystkimi kończynami

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-08, 22:49   #762
Candy Killer
Zakorzenienie

Cytat:
Kawka zdaj relacje jak ten Durex do masażu. Kupię TŻtowi, żeby mnie masować mógł.

A te chłodzące/grzejące to beznadzieja i czerwony w smaku niedobry. Chłodzący już bardziej.
mowisz ze niedobre?? to nie chceeee:P a ten chlodzacy to niby z mieta? nie luubie

Stary 2010-01-08, 22:53   #763
katarakta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość

na uzyskanie bladej cery można ją smarować kremami o kwaskowym pH chyba (nie wiem, naturalnie jestem blada jak ściana i podoba mi się to :P )
A ja właśnie strasznie chciałabym być blada jak Dita Von Teese. A jestem bardziej brzoskwiniowa i wszystko się u mnie zlewa oczy, włosy,skóra. No może oczy nie tak bardzo, bo mam ciemnozielone w piwne cętki (niektórzy twierdzą,żr mam żółte, raz usłyszałam że piwne)
Stary 2010-01-08, 22:53   #764
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
mowisz ze niedobre?? to nie chceeee:P a ten chlodzacy to niby z mieta? nie luubie
Taki przesłodzony, ale teraz jest jakiś nowy wiśniowy i już mnie kussssi.
No zielony jest mentolowy.

I jeszcze jest ten potęgujący orgazm, ciekawa jestem czy działa.
Stary 2010-01-08, 22:56   #765
katarakta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Jesteś moim guru

Ten post powinien otwierać każdą część naszego wątku, podpisuję się pod nim wszystkimi kończynami
Hawwa całkowicie się z Tobą zgadzam
Stary 2010-01-08, 22:59   #766
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarakta Pokaż wiadomość
A ja właśnie strasznie chciałabym być blada jak Dita Von Teese. A jestem bardziej brzoskwiniowa i wszystko się u mnie zlewa oczy, włosy,skóra. No może oczy nie tak bardzo, bo mam ciemnozielone w piwne cętki (niektórzy twierdzą,żr mam żółte, raz usłyszałam że piwne)
więc jesteś blondynką ? Mam naturalnie mysie włosy, jak przykładałam z TŻ do tych kosmyków przy stoisku z farbami to taki blond dziwny. No i niestety wtedy wszystko się zlewa. Więc robię tak, że - aby nie niszczyć włosów - kupuję taki szampon na kilkanaście myć co kolor przyczepia się do włosa a nie wnika. Przy ciemniejszych włosach i dobranej szmince już jest różnica. Poza tym soraya albo vichy mają podkłady, które mogą skórę rozjaśnić optycznie. Latem nie wystawiam twarzy na słońce - także przez bliznę na lewym policzku.

Stary 2010-01-08, 23:01   #767
crozee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość

tez na jednych jest napisane, ze szczegolnie dla kobiet, ktorym wycieto macice a biore zwykle hormony, a nie anty, bo gdybym brała anty to byloby bledne kolo;/ a ja musze sobie wszystko uregulowac.
Stary 2010-01-08, 23:05   #768
madziamacius8786
Zakorzenienie

Anti :I jeszcze jest ten potęgujący orgazm, ciekawa jestem czy działa.

trzeba spróbować
Stary 2010-01-08, 23:05   #769
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Ja tam tych żeli nie lubię. Rozgrzewający nic nie daje a normalny (niebieski), to tyle co zwykły żel - poślizg
O dziwo po odstawieniu tabsów jakoś mamy problem z nawilżeniem
ale szału na mnie nie robią te żele

A co do Durex Play, to słyszałam, że strasznie brzęczy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-08, 23:05   #770
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
I jeszcze jest ten potęgujący orgazm, ciekawa jestem czy działa.

trzeba spróbować
No właśnie, ale kosztuje 45zł... Więc może akurat.
Stary 2010-01-08, 23:06   #771
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

aaa i odpisałam na maila
Stary 2010-01-08, 23:09   #772
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:

45 zł żeby zobaczyć jak wygląda ten potęgujący orgazm to wcale nie tak dużo a jakie mogą być później doznania hehehehe
Stary 2010-01-08, 23:10   #773
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
45 zł żeby zobaczyć jak wygląda ten potęgujący orgazm to wcale nie tak dużo a jakie mogą być później doznania hehehehe
No wiesz jak ma działać jak te pozostałe żele to nie spodziewałabym się zbyt mocnych wrażeń.
Ale może skoro kosztuje 45zł to jakiś taki porządniejszy?
Stary 2010-01-08, 23:11   #774
aanix
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość

Eee... Nie ma źle :P
aanix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 23:11   #775
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
Ja tam tych żeli nie lubię. Rozgrzewający nic nie daje a normalny (niebieski), to tyle co zwykły żel - poślizg
O dziwo po odstawieniu tabsów jakoś mamy problem z nawilżeniem
ale szału na mnie nie robią te żele

no ale niby można wymieniać bateryjkę. Mi by przeszkadzały brzęczące gadżety gdybym mieszkała z kimś w domu ale jak będę na swoim to czemu nie. Ja lubię te żele bo kondomy mnie wysuszają a nie zawsze mam globulkę.

Cytat:
zupełnie jak mój M. że jak cena wysoka to super działanie. Nie no, warto raz spróbować. Fajnie jakby robili jak firmy kosmetyczne i przysyłali próbki u mnie wielkość orgazmu po prostu zależy od tego, który w kolejności jest, zwykle najsilniejszy jest drugi.
Ale uważaj bo potęgowanie doznań może polegać na jakimś składniku drażniącym

Edytowane przez Ilsa Lund
Czas edycji: 2010-01-08 o 23:12
Stary 2010-01-08, 23:13   #776
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
No wiesz jak ma działać jak te pozostałe żele to nie spodziewałabym się zbyt mocnych wrażeń.

albo to pic na wode a my zamiast spodziewać się cudów będziemy klnąć ,że kasa poszła w bloto ale z drugiej strony raz się żyje może nie zapomnimy tego do końca życia hahah
Stary 2010-01-08, 23:13   #777
aanix
Zadomowienie

Cytat:
O tak, ja własnie tak sądzę Nieraz coś tańsze, a dużo lepsze :P
aanix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 23:14   #778
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanix Pokaż wiadomość

czyli Tobie nie brzęczał ?
Stary 2010-01-08, 23:14   #779
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanix Pokaż wiadomość
Komu by to przeszkadzało nie? Skoro działa to pewno słychać nie będzie.
Stary 2010-01-08, 23:15   #780
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19

no i efektem tej teorii były dzidziusie. Stare rzeczywiście źle robiły na wątrobę ale takie rozregulowywanie się co roku przez przesądy to się nie dziwię że dużo kobiet teraz nie może zajść w ciążę

e tam, najłatwiej sobie zaprosić do brzuszka tasiemca żeby za nas chudł

ja słyszałam że pierwsze pół godziny spala cukier a dopiero później zaczynamy chudnąć i nieważne czy ćwiczy się rano

mój jest cały nieszczęśliwy jak jest chory, panikuje i umiera ale po co słuchać Ilsy żeby dmuchać nos...a czapka jest niemęska

może ma tą fazę gdzie wszystkie nagle się zaręczają, ja tak mam na przykład ale rozumiem że mam inaczej bo TŻ jest młodszy. Ale to bardzo przykre było jak dziewczyna (19 lat) po ślubie spytała kiedy pora na mnie ja niedługo mam 21 i zaręczonych jest już z 6

co innego jak tego potrzebują a co innego... no dobra, to zły przykład z lodówką. Ale jak ktoś robi na raty zestaw kina domowego ? bez sensu

ja moich nie przetłuszczam, co drugi dzień są myte i akurat mi to starczy więc dlatego mam takie zdanie. Za to mam przyjaciółkę z prostymi włosami, która kilka godzin po umyciu wygląda jakby miała strąki

ale tamci też płacą i to takie przykre że płacą i narzeczeni i rodzice Motylka a wszystko ma być pod dyktando teściowej. Zobaczymy czy spodoba jej się dziś ten zespół

klei się i smakuje chemią [/QUOTE]

Jak komuś się marzy kino domowe, a nie mógł na nie odłożyć? Wiadomo, że jak się odkłada kasę, to zawsze można z "kupki" zabrać, a ratę wiesz ze musisz zapłacić Przecież wszystko jest dla ludzi, ale z głową

Tobie wystarcza mycie co dwa dni, a innym nie. I uwierz, że przyjaciółka gdyby mogła, to na prawdę też by tak chciała...

Nie przesadzajmy, ze wszystko ma być jak teściowa każe. Z tego co Ania pisała, to teściowie mają kasę, ale "chcą oszczędniej".. i patrząc na to z drugiej strony ja wiem na swoim przykładzie, ze raczej nie będę sobie mogła pozwolić na takie wesele jak Motylek, z resztą to i tak nie moje klimaty, ale gdybym miała do wyboru orkiestrę za 5 tys, albo za 2.500 którzy wcale gorzej nie grają, to odpowiedź nasuwa się sama Ale wszystko się rozstrzygnie jak Ania wróci i nam opowie, więc na razie dyskusja nie ma sensu..

Uciekam do spania, bo po6 muszę wstać... i nie wiem czy uda mi się wejść na kompa jutro, bo Tż przyjeżdrza, więc na wszelki wypadek miłego weekendu

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości