Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;) - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-10, 11:31   #1111
Choji
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość

A takie pytanie eventowe: co sądzicie o WOŚP? Dzisiaj kolejny finał. Ja jestem za. Zawsze wspieram tą inicjatywę chociaż drobną kwotą 10 czy 20 zł. Moim zdaniem każda akcja, która pomaga dzieciom zasługuje na poparcie. Chociażby smsem za 1 zł.
jestem jak najbardziej za, sama już dziś dostałam serduszko
co do Owsiaka to podobno bierze sobie 1%. ale tyle co do tej pory pomógł za te pieniądze podczas akcji, ze chyba nikogo to specjalnie nie boli.

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
Motylku, odpisałam

No to makijaż wklejony, to uciekamy na Targi mamy opóźnienie, bo Foobar się wykrzaczył i TŻ naprawiał
zdaj potem relacje

Co do imienia Antonina (Tośka) to nie dałabym takiego imienia dziecku. Zawsze kojarzyłoby mi się z imieniem kota Tż-ta.

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 11:43   #1112
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

helołłłłłłłł czy Wy mnie wykończyć chcecie ?? ide nadrabiać

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 11:44   #1113
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
Wykończyć nie, wolałybyśmy, gdybyś była tu z nami i nie musiała nadrabiać
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 11:46   #1114
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Tak jest, też uważam, że polskie imię powinno być. No ale...
Ja z kolei mam serdecznie dość Wikusi, Emilek, Amelek, Julek... Po prostu nie muszę pytać znajomych, jak ich dziecko ma na imię, rzucam 4 strzały, jeden zawsze trafia chociaż miło mnie sąsiad znajomy zaskoczył, bo urodziła im się córa niedawno i dali jej na imię Natalia
Hawwa, Kazimiera to ładne imię i nie jest na tyle dziwne, żeby je pchać na drugie

A przypomniało mi się jeszcze, że po "Tylko mnie kochaj" (?) był wysyp Michalin.

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

Nie pisałam Wam chyba, że TŻ po raz czwarty mnie pytał, czy nie dam rady się na te targi ślubne jutro wyrwać
oo widzisz jak Twój Tż się napalił na te targi? pokazuje ,że mu zależy ale fajnieeee szkoda,że nie dalaś rade bo ta praca..ale bedzie jeszcze okazja

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
hej

Ja po rodzinnej imprezie, najmłodsza siostra skończyła dziś 18-stkę!
Czuje sie lepiej więc jutro jednak idę do pracy.

Mi z tych dwóch sukienek bardziej podoba sie 1, wydaje się taka "smuklejsza". Ale musimy Cię zobaczyc w nich koniecznie!
Oj ja też bym sobie już pomierzyła ale najwcześniej to rok przed ślubem myślę.

Co do imion to mi się niektóre takie "starsze' podobają.
Póki co bardzo podoba mi sie imię Róża dla dziewczynki (Tż stanowczo odmawia), dla chłopca Fryderyk lub Jakub

W ogóle nie mogę sie doczekać ja już będzie po sesji zimowej bo zaczniemy z Tżtem poszukiwania sali Ponoć terminy na 2011 są już zajmowane.
to prawda, moja siostra już planuje ślub i jak szukali sal to większość była już zaklepana

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny

Wczorajsze pogaduszki fajnie sie nadrabialo, nie ma co

Co do imion dla dzieci to jesli kiedykolwiek dziecko bedzie to mi sie podoba Sophie dla dziewczynki Chociaz jesli juz to wolalabym miec syna, ale jakos zadne meskie imie mi na mysl nie przychodzi. Myslalam zeby nazwac syna imieniem mojego Taty - Cezary/Ce(a)sar

Tak poza tym to sie troche stresuje bo jutro dzien pelen 'bolu' - tatuaz na plecach. W tej chwili mam bluszcz wzdluz kregoslupa i teraz bedzie wypelniany/cienowany plus kwiaty dodane
oo super mam nadzieję,że pokażesz zdjęcie już "po"??

Cytat:
Napisane przez katarakta Pokaż wiadomość
Dzięki nie chciałam wymuszać
Ja też zaraz mykam, tylko jeszcze potestuję trochę trwałość nowych kosmetyków za grosze

a coś nowego kupiła?
Stary 2010-01-10, 11:54   #1115
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Gwizdaczku Ty masz codziennie nowy pomysł jak rzucić Tżta na kolana

Motylku miałam ten drugi tusz YSL który pokazywałaś - dostałam na Dzień Kobiet od Tżta. Ale szybko zasechł Ostatnio dostałam jakiś Chanel, ale był beznadziejny. Czytałam trochę o tym przedłużaniu i zagęszczaniu rzęs, o którym pisała Justynka, ale to droga rzecz (ok. 500 zł pierwsze nałożenie, a potem co ok. 1,5 miesiaca uzupełnianie za ok 150 zł.) Wczoraj B. mnie zapytał czy nie chciałąbym czegoś takiego, bo w salonie kosmetycznym w ich klubie mają teraz taką usługę, a Tż ma 20% zniżki. Ale po takim zabiegu nie można używać normalnych kredek ani cieni, nie wiem jak z minerałami...
Ja bym sobie nie przedłużyła rzęs. To wygląda baaardzo nienaturalnie...chociaż może to kwestia umiaru Większość kobiet mysli sobie,że jak już robią to zaszaleją na całego i wyglądają jak takie lalki porcelanowe z długaśnymi rzęsami (czasem mam też skojarzenie z koniami ).

A co do YSL to faktycznie wysychają o wiele szybciej niż inne,ale to mnie nie zraża,bo używam ich ciągle

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Claris, suknie Wiesz, wyobraziłam je sobie na tobie, kurcze, na pewno ślicznie w nich wyglądasz, bo moim zdaniem pasują Zwłaszcza, że ty masz figurę pod takie fasony Pupcia wystająca, więc ładnie będzie podkreślona, biust też nie jest zerowy. A jeśli masz ładne plecy i dekolt, to jak najbardziej taki gorset Ci tez bedzie pasował. Jestem na tak!

Gwizdak, ale ty podchody robisz.Nasza wątkowa ostoja, pełen spokój co do zaręczyn się rozkręcił
Ja wczoraj zrobiłam rodzinkę w Simsach Madzia i Adaś (tu nazwisko TŻ) i szalenie staram sie o dziecko W ogóle to mu powiedzialam, że ja z nim chcę mieć dziecko i koniec. O dziwo stwierdził, że tez chce, ale nie teraz. To go tylko uświadomiłam, że obydwoje jesteśmy wpadkowi, więc niech się nie wypowiada
Hehe to jak nasi Rodzice się spotkali w piątek to Rodzice TŻa zaczęli mówić,że ich córka urodziła się dopiero 2 lata po ślubie,a moi Rodzice na to,że mieli wpadkę przedślubną
No to tamci,że siostra Teścia tez mieli wpadkę a są 30 lat małżeństwem jak moi.
Ja się zaczęłam śmiać,a TŻ na to przy wszystkich głośno "Tyyy uważaj,bo Nam też się może przydarzyć" -i się cieszy. No co za korek

A ja nie mam czasu na Simsy stąd moje są dopiero na etapie randkowania i rozwijania kariery

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 11:59   #1116
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
I ja mówię dobranoc

I mam prośbę: zagońcie mnie jutro do nauki...
spróbuj się tylko nie uczyć ...

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Na początek powiem Wam stare mądre powiedzenie, które mi się przypomniało pod czyimś wpływem: "Nigdy nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona wcześniej zdobytym tam doświadczeniem"....

Co do pogody, proszę bardzo - możemy się zamieniać
Kurczę... plan był niezły, ale nie udało mi się go powalić. No nic, jak mówiła Scarlett - jutro też jest dzień

a dziękuję

A normalnie, mogłam On spał, ja chciałam imprezować No nie dało się tego pogodzić raczej A jak mi mama tż powiedziała? Bo nie wiem

Spaaaaaaaać idę
hehe ja właśnie zrozumiałam,że napisałaś,że właśnie mama Twojego Tż coś Ci przykrego powiedziała..a tak nie było??

Cytat:
Hello
Przepraszam, że tak wczora zniknęłam i nie podzieliłam się rozmyslaniami Tżta na temat imion, ale właśnie kąpiel się skończyła i trzeba było wskoczyć do łóżeczka

Tżtowi (i mi też) podobają się dla facetów takie dostojne, męskie imiona. Wcześniej mówiliśmy o Aleksandrze (Wielkim ), a wczoraj padło imię Julian/Juliusz (Cezar ). A zawsze na wszelki wypadek podoba nam się Piotr :P Takie imiona pasują do nazwiska Tżta (końcówka -ski). Brzmią dumnie Dla dziewczynki od zawsze podobały mi się krótkie i nietypowe np. Pola czy Lena.

Jak wiecie ja sama mam dość niespotykane imię, chociaż jest proste. W podstawówce miałam przez nie trochę problemów ("Kama - serce jak dzwon!", Kama bez cholesterolu") w liceum już mniej (czasem byłam Kamą sutrą, ale baaaardzo rzadko). Zawsze tłumaczyłam to sobie zaściankowością i ograniczeniami rówieśników :P Wolę takie imię, niż Esmeralda czy Andżelika. Teraz naprawdę jestem rodzicom wdzięczna, że mnie tak nazwali. W firmie jestem jedyną Kamą, dzięki czemu każdy wie o kogo chodzi, mówi do mnie i o mnie po imieniu. Nie trzeba tłumaczyć o której Kamie mowa. A "zdrobnień" też jest sporo np. Kamka, Kamcia, Kamuś, Kami. Moim zdaniem najgorzej jest nadać dziecku imię, które jest wymyślne i na które w tej chwili jest moda, typu Oliwier (bleeh) czy Nikola...

Znowu mi się śniła Claris... to już jest jakaś masakra...
no Kochasz ją no

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Kamka mi się Twoje imię podoba Ale rozśmieszyła mnie ta Kama-sutra

Stała się rzecz niemożliwa...moja własna MAtka namawia mnie,żebym nie jechała na egzamin. Fakt-warunki są przeeetragiczne...Boję się trochę,a pociągiem nie pojadę bo nie będę sama stać na dworcu w Katowicach o godz. 19
ja bym nie jechała, jest baaardzo ślisko na drogach i niebezpiecznie..a jak to zerówka to tym bardziej...

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
Wysłałam maila chyba jest w wysłanych

Noo i lecę zbierać się na targi tzn. śniadanko zjemy i jedziemy
opowiedz później jak było na targach

Cytat:
Ja tam też lubię imiona proste , jak moje I takie, któych nie da się zdrobnić. Nie specjalnie rozumiem tą obecną modę na przedwojenne imiona, sama bym tak dziecka nie nazwała. Dla córki tomi się Maja np podoba A dla syna to miałabym właśnie proste propozycje: Piotr, Krzysiek, nie wiem Na pewno nie Rafał i nie Paweł i nie Marcin - jakieś mam złe skojarzenia

Plan na dzisiaj: zadzwonię do kumpeli plotkary i powiem że się zaręczyliśmy. Ona obdzwoni pozostałych znajomych, a oni zaczną do nas wydzwaniać z gratulacjami. Głupio będzie zaprzeczać W ten sposób zmuszę tż żebyśmy pierdzionek mi kupili A potem wdepnę tutaj i opiszę Wam moje zaskoczenie spowodowane zaręczynami Może wypali?
napewno
Stary 2010-01-10, 12:05   #1117
Gwizdak
Zakorzenienie

Madziamaciuś, nie nic mi nie powiedziała, my mamy db relacje

Spadam wymuszać. Najpierw wykopię samochód z zaspy, a potem jadę. Napiszcie tyle, żebym miała jutro na czym stracić poranek w pracy Buziole
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-10, 12:08   #1118
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
A takie pytanie eventowe: co sądzicie o WOŚP? Dzisiaj kolejny finał. Ja jestem za. Zawsze wspieram tą inicjatywę chociaż drobną kwotą 10 czy 20 zł. Moim zdaniem każda akcja, która pomaga dzieciom zasługuje na poparcie. Chociażby smsem za 1 zł.

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Tiaaa, i pewnie grasz na kody cfaniaro, bo kto by wykarmił 6 dzieci z pensji roznosiciela gazet :P
Co do WOŚPu, to zawsze byłam za, ale jak jeden ksiądz na religii przez 3 lata LO robił temu antyreklamę, to straciłam entuzjazm. Nie wiem, dlaczego, bo raz, że widać efekty, a dwa, że rozumiem, że Owsiak musi coś z tego mieć, więc też mnie to nie razi. Nie rozumiem siebie, ogólnie niech będzie, żem za
Ha! W tym wypadku powiem, że.... NIE! my zrobiliśmy zawrotną karierę, wykupiliśmy pół miasta i jeździmy na zabiegi do spa 2 razy w tygodniu za 7500"$"
Cytat:
Hehe, cieszę się przeogromnie Piszę tu to wszystko, bo wiecie, może któryś z tych planów się powiedzie, to sobie będziecie mogły skorzystać : ) Jeśli chociaż jeden chory się uleczy i kolana się ugną pod nim, to będzie sukces, nie ?
Się wie!
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ja bym sobie nie przedłużyła rzęs. To wygląda baaardzo nienaturalnie...chociaż może to kwestia umiaru Większość kobiet mysli sobie,że jak już robią to zaszaleją na całego i wyglądają jak takie lalki porcelanowe z długaśnymi rzęsami (czasem mam też skojarzenie z koniami ).
Wiesz, w sumie też tak myślałam, ale kobitka mi pokazała efekty na pracownicach salonu, wyglądało to POWALAJĄCO!

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Gwizdaczku, powodzenia!

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 12:27   #1119
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Madziamaciuś, nie nic mi nie powiedziała, my mamy db relacje

Spadam wymuszać. Najpierw wykopię samochód z zaspy, a potem jadę. Napiszcie tyle, żebym miała jutro na czym stracić poranek w pracy Buziole
cholercia, to źle przeczytałam przepraszam to super ,że macie dobre relacje ;*

noo to wymuszaj ,ale wiesz tak skutecznie żeby Tż zmiękły kolana buziaczki
Stary 2010-01-10, 12:30   #1120
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

no nadrobiłam i nie wiem co powieedziec Gwizdaku pisałas cos o lodowisku bo chyba przeoczyłam, jak to sie wszystko skonczyło
Motylku ta Twoja teściowa to masakra

więcej grzechów nie pamietam

Edytowane przez czarna_kawa80
Czas edycji: 2010-01-10 o 12:45
Stary 2010-01-10, 12:46   #1121
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

a tak na marginesie to chciałam sie pochwalić jaki to dietetyczny obiadek wczoraj Tż przygotował

dietetyczne saszetki ryżowe z krewetkami

wino było juz troche mniej dietetyczne

zdjęcie poniżej autorstwa Tzta

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-10, 12:54   #1122
madziamacius8786
Zakorzenienie

Kawko to Twój Tż się postarał...chociaż ja krewetek nie lubię blee..a smakowało Ci ?
Stary 2010-01-10, 13:02   #1123
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
Kawko to Twój Tż się postarał...chociaż ja krewetek nie lubię blee..a smakowało Ci ?
ja bardzo bardzo lubie owoce morza

Stary 2010-01-10, 13:07   #1124
Kania21
Raczkowanie

Hej , hej, pamięta mnie ktoś? Chyba nie,bo nawet nie ma mnie na liście oczekujących:/
Rzadko bywam, bo niestety mół dziadek zachorował:/ Był w szpitalu, a teraz już wyszedł i u niego mieszkam, bo nie może być sam. Na szczęście jest z Nim już coraz lepiej.A jak wiecie u starszych ludzi jest problem ze zdobyczami techniki
Co do imion to chciałabym nazwać moje dzieci nie jakoś oryginalnie, ale też niezbyt pospolicie. Madzia i Karolina są na przykład ładne. A z męskich to nie wiem.
Co do tanich,a dobrych tuszy, to szczerze polecam ten nowy astora Big & Beautiful. Na początku byłam nim załamana, ale jak trochę poleżał to jest rewelacyjny. Doskonale pogrubia i podkręca za niewielkie pieniądze

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Cytat:
Ja też uwielbiam owoce morza. A sushi...mniam
Kania21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 13:11   #1125
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
to super czyli Tż zaczyna się starać?

Cytat:
Napisane przez Kania21 Pokaż wiadomość
Hej , hej, pamięta mnie ktoś? Chyba nie,bo nawet nie ma mnie na liście oczekujących:/
Rzadko bywam, bo niestety mół dziadek zachorował:/ Był w szpitalu, a teraz już wyszedł i u niego mieszkam, bo nie może być sam. Na szczęście jest z Nim już coraz lepiej.A jak wiecie u starszych ludzi jest problem ze zdobyczami techniki
Co do imion to chciałabym nazwać moje dzieci nie jakoś oryginalnie, ale też niezbyt pospolicie. Madzia i Karolina są na przykład ładne. A z męskich to nie wiem.
Co do tanich,a dobrych tuszy, to szczerze polecam ten nowy astora Big & Beautiful. Na początku byłam nim załamana, ale j
ak trochę poleżał to jest rewelacyjny. Doskonale pogrubia i podkręca za niewielkie pieniądze

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

przykro mi bardzo z powodu Twoje dziadka mam nadzieję,że będzie już coraz lepiej

wiem hihi

a mi dla dziewczynki podobają się imiona : Natalia, Ania, Ula, Ewelina, Marta, Karina
a dla chłopczyka : Rafał, Tomek, Łukasz, Kuba, Adrian, Bartek
Stary 2010-01-10, 13:18   #1126
Kania21
Raczkowanie

Cytat:

przykro mi bardzo z powodu Twoje dziadka mam nadzieję,że będzie już coraz lepiej

wiem hihi

a mi dla dziewczynki podobają się imiona : Natalia, Ania, Ula, Ewelina, Marta, Karina
a dla chłopczyka : Rafał, Tomek, Łukasz, Kuba, Adrian, Bartek
A witam, bo my się nie znamy Natalia też ładne. A Ania zbyt popularne, może wśród dzieci coraz mniej,ale wśród naszego pokolenia ciągle tak
Kania21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 13:21   #1127
katarakta
Zadomowienie

Cytat:

a coś nowego kupiła?
Odp na poprzedniej stronie, ale powiem. Collosal i zwykła czarna kredka do oczu my secret smokey rock. Idę się uczyć. Jak mi się nie chce. Pójdzie ktoś za mnie na kolosa?
Stary 2010-01-10, 13:24   #1128
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
A witam, bo my się nie znamy Natalia też ładne. A Ania zbyt popularne, może wśród dzieci coraz mniej,ale wśród naszego pokolenia ciągle tak
cześć

Cytat:
Odp na poprzedniej stronie, ale powiem. Collosal i zwykła czarna kredka do oczu my secret smokey rock. Idę się uczyć. Jak mi się nie chce. Pójdzie ktoś za mnie na kolosa?
dziękuję za odpowiedź

ohh..przypomniałaś mi ,że ja w piątek mam 4 kolokwia a miałam się dziś uczyć,bo jednak z Tż się nie widzę a głowa mi pęka i chyba nie dam rady...

niech ten śnieg już stopnieje
Stary 2010-01-10, 13:41   #1129
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:

no zaczyna a tak własciwie to ja miałam to gotować ale wczoraj makijaże robiłam, wiec musze przyznac ze milo mnie zaskoczyl jak do domu wrociłam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-10, 13:45   #1130
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Odnośnie imion to podoba mi się Oliwia i Kinga, a dla chłopca Kamil albo Michał.
O taaaak- bardzo ładne imiona.
"Pewnego razu Kinga spotkała Wikinga " ale imię jak najbardziej mi się podoba

Cytat:
Tżtowi (i mi też) podobają się dla facetów takie dostojne, męskie imiona. Wcześniej mówiliśmy o Aleksandrze (Wielkim ), a wczoraj padło imię Julian/Juliusz (Cezar ). A zawsze na wszelki wypadek podoba nam się Piotr :P Takie imiona pasują do nazwiska Tżta (końcówka -ski). Brzmią dumnie Dla dziewczynki od zawsze podobały mi się krótkie i nietypowe np. Pola czy Lena.

Jak wiecie ja sama mam dość niespotykane imię, chociaż jest proste. W podstawówce miałam przez nie trochę problemów ("Kama - serce jak dzwon!", Kama bez cholesterolu") w liceum już mniej (czasem byłam Kamą sutrą, ale baaaardzo rzadko).
Znowu mi się śniła Claris... to już jest jakaś masakra...
Pola i Lena- całkiem przyjemne imiona. Krótkie, zwięzłe i takie... no własnie, miłe dla ucha
Hmm... mój TŻ ma końcówkę nazwiska -od... jakie imię do tego pasuje?
Aleksander- cuuudne imię.
Kama-sutra... nooo.... milusio

Toż to koszmary Cię nawiedzają

Cytat:

Plan na dzisiaj: zadzwonię do kumpeli plotkary i powiem że się zaręczyliśmy. Ona obdzwoni pozostałych znajomych, a oni zaczną do nas wydzwaniać z gratulacjami. Głupio będzie zaprzeczać W ten sposób zmuszę tż żebyśmy pierdzionek mi kupili A potem wdepnę tutaj i opiszę Wam moje zaskoczenie spowodowane zaręczynami Może wypali?
Uuuu jestem szczerze zawiedziona, że wczorajszy nie wypalił Już myślałam, że sie będziemy podniecać zaręczynami a tu taka lipa... Nie postarałaś się moja droga. Jak dobrze jeździ to trzeba było podciąć mu nogi czy coś...
Ale w takim razie trzymam kciuki za dzisiejszy plan. Daj potem znać jak to wszystko wyglądało.

Cytat:
Ja wczoraj zrobiłam rodzinkę w Simsach Madzia i Adaś (tu nazwisko TŻ) i szalenie staram sie o dziecko W ogóle to mu powiedzialam, że ja z nim chcę mieć dziecko i koniec. O dziwo stwierdził, że tez chce, ale nie teraz. To go tylko uświadomiłam, że obydwoje jesteśmy wpadkowi, więc niech się nie wypowiada
Eee no powiem Ci że to już tak jak zboczenie
Czyli co? Na wpadeczkę się mamy szykować?
Ja i tak myślę, że Ty tak tylko mówisz a naprawdę to planujesz zajść w ciążę, żeby wymusić zaręczyny
Cytat:
Haha ja zrobiłam rodzinkę naszą już dawno, mamy 6 radosnych pociech
No to ładnie tan naprodukowałaś

Cytat:

Tiaaa, i pewnie grasz na kody cfaniaro, bo kto by wykarmił 6 dzieci z pensji roznosiciela gazet :P
WOŚP- lubię, popieram całym sercem. Zawsze do puszki coś wrzucałam, 3 lub 4 razy byłam wolontariuszką, pchałam się w różnego rodzaju licytacje (kiedyś WOŚP był w urodziny kolegi, zrobiliśmy zrzutę ze znajomymi i wylicytowaliśmy wielki tort z sercem za... 300zł- to był chyba najdroższy prezent jaki od nas dostał )
Tato zawsze robił złote serduszko na licytacje więc też się przyczyniał.
Ogólnie jestem ZA i uważam to za CUDOWNE przedsięwzięcie.

I niech się schowają ci, co mówią, że Owsiak nie daje wszytskiego dzieciom... w końcu to jest jego praca. Wiadomo- musi facet coś z tego mieć, ale wg mnie najważniejsze jest to, ile żyć uratował

Tak co do WOŚPu... przypomniało mi się romantico jakie przeżyłam 4 lata temu...
Byłam wolontariuszką, biegałam z puszką (jakie rymy ) no i... mój obecny TŻ się pojawił, chwilę porozmawialiśmy o pierdołach a potem:
ja: no mógłbyś coś wrzucić do puszki
M: a dostanę serduszko?
ja: mhm
On coś tam wrzucił, ja mu daję serduszko WOŚP, a on:
"Wiesz, że nie o takie serduszko mi chodzi prawda?"

Ooo wydało się :P

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
jestem jak najbardziej za, sama już dziś dostałam serduszko
co do Owsiaka to podobno bierze sobie 1%. ale tyle co do tej pory pomógł za te pieniądze podczas akcji, ze chyba nikogo to specjalnie nie boli.
Ja właśnie podczas wolontariuatu zauważyłam, że jednak boli. Sporo ludzi mówi że "jak dla Owsiaka to oni nie dadzą". Kiedyś na mnie i koleżanki ktoś nakrzyczał że Owsiak to sekta () i że jesteśmy glupie bo zbieramy pieniądze, żeby on sobie na Karaiby jeździł, że nasi rodzice są głupi, że pozwalają na coś takiego. No i różne takie...
Ok, nie chcesz to nie dawaj, ale po co zaraz takie niemiłe komentarze?
Cytat:
Ehe

Cytat:
a tak na marginesie to chciałam sie pochwalić jaki to dietetyczny obiadek wczoraj Tż przygotował
uuu TŻ się wziął za siebie???
Jestem pod wrażeniem.

Ja zaczęłam dzisiaj dzień od ponownego "uryczenia się"... Obejrzałam "Rain Mana". Aż wstyd, że tego nigdy nie oglądałam.
Ehhh piękny film...

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:
no zaczyna a tak własciwie to ja miałam to gotować ale wczoraj makijaże robiłam, wiec musze przyznac ze milo mnie zaskoczyl jak do domu wrociłam
No, pierwszego plusika załapał

Edytowane przez OlkaR
Czas edycji: 2010-01-10 o 13:49
OlkaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 13:53   #1131
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:

cieszę się,ze sam z siebie przygotwał obiadek..jak na faceta to dużo
Stary 2010-01-10, 13:58   #1132
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
cieszę się,ze sam z siebie przygotwał obiadek..jak na faceta to dużo
ja od niego teoche wiecej wymagam bo on swietnie gotuje

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość

Ehe

uuu TŻ się wziął za siebie???
Jestem pod wrażeniem.

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

No, pierwszego plusika załapał
hmmmmmm
może troche
zobaczymy cio bedzie dalej

Stary 2010-01-10, 14:14   #1133
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
ja od niego teoche wiecej wymagam bo on swietnie gotuje

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

hmmmmmm
może troche
zobaczymy cio bedzie dalej

no to ja na Twoim miejscu też bym od swojego więcej wymagała kurczę facet co potrafi gotować to skarb
Stary 2010-01-10, 14:21   #1134
pagka
Wtajemniczenie

Cytat:
no to ja na Twoim miejscu też bym od swojego więcej wymagała kurczę facet co potrafi gotować to skarb
No to ja mam skarb w domu Wczoraj jak wróciłam z zajęć to czekało na mnie jedzonko - pierś z kurczaka w duszonych warzywach z frytkami i sosikiem. No palce lizać
Stary 2010-01-10, 14:26   #1135
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

a dzis gotuje ja

piers z kuraka na parze faszerowana suszonymi pomidorami i mozarella (zmodyfikowany przepis INS )do tego ryż parowany i warzywa

a na kolacje bedzie brązowy ryż na mleku na parze z prawdziwa wanilią (z laski jakkolwiek to nie brzmi ) z cynamonem i jabłkiem

Edytowane przez czarna_kawa80
Czas edycji: 2010-01-10 o 14:30
Stary 2010-01-10, 14:27   #1136
frezyjka85
Zakorzenienie

hej kochane

nie zdążę nadrobić co pisałyście, ale wpadam tylko podzielić się z Wami odczuciami z targów ślubnych w krk....
generalnie pierwszy raz uczestniczyłam w takim "wydarzenia" i moje odczucia to niestety ale było to jedno wielkie wpychanie ulotek.... przepychanka.... wszystkpodobne do siebie... a jeżeli chodzi o suknie ślubne ani jedna nie wpadła mi w oko :/ to oczywiście tylko moje i TŻta zdanie... wydaje mi się że to po porstu trzeba lubić....

a tak poza tym to jadę za 30 min do mojego TŻta więc odezwę się jakoś we wtorek

buziaki miłego dnia!
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 14:35   #1137
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Motylku miałam ten drugi tusz YSL który pokazywałaś - dostałam na Dzień Kobiet od Tżta. Ale szybko zasechł Ostatnio dostałam jakiś Chanel, ale był beznadziejny.
a w sumie od czego zależy to szybkie zasychanie ? Bo ja dostałam ostatnio Max Factor i już jest do niczego

Cytat:
któryś musi nie poddawaj się, wymuszaczko !

Cytat:
o, ostatnio wywaliłam z dysku bo potrzebowałam na cośtam miejsca, wgram na nowo jak znajdę płytę my mieliśmy tyle dzieci ile się dało, w sumie robiłam kody, żeby szybciej dorastały i robić ich więcej a starsze wyprowadzać z domu

Cytat:
Mojego małego kota pokarało. Gotowałam na kuchence wodę na kawę i Zuzia chciała przejść na drugą stronę kuchenki, ale przeszła po tej stronie co był ogień. Jak się odwróciłam to spadała i łapała się kuchenki i akurat łapki w ogień wsadzała. Wzięłam szybko śnieg z dworu i ją nasmarowałam (chociaż do tego się przydaje). Naszczęście tlyko troszkę futerko sąbie na łapkach przypaliła, a myślałam, że już muszę weta szukać. Gorzej jak z dzieckiem, człowiek na sekundę się odwróci, a za chwilę takie niespodzianki (akurat ona lubi broić za czyimiś plecami). Mam nadzieję, że będzie miała nauczkę na przyszłość i nie będzie wskakiwać na blaty jak tylko usłyszy, żę ktoś w kuchni jest. Straszny żebrak z niej jest. Zawsze coś z ludzkiego jedzenia zabierze, a to wskoczy na naleśnika jak się odwrócę, a to zje trochę jajecznicy...
ja mam dwa koty; jeden urodził się zeszłego maja a jeden to już ze 4 lata ma. Dziewczynka wariuje, biega po domu, do każdego się łasi a chłopiec jest statecznym starszym kotem, chociaż ostatnio się lubi przytulać w każdym razie ta młodsza to wiecznie coś je a jak już ma pusto to siedzi pod lodówką

Cytat:

własnie się zastanawialam gdzie jesteś kocham sushi !!! Chodzimy na nie dość często a nawet raz zrobiliśmy własne i dostaliśmy na święta od moich rodziców zestaw porcelany specjalnie do sushi.

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 15:11   #1138
Hawwa87
Zakorzenienie

Kania, przykro mi z powodu choroby Dziadka

Co do WOŚP - również popieram, również kilka razy byłam wolontariuszką
Mój Tata lubi mieć zarzuty do Owsiaka, że on więcej pieniędzy bierze dla siebie, to mu mówię - a co, jeśli moje dziecko będzie musiało skorzystać z pomocy orkiestrowego sprzętu? To najczęściej zamyka dyskusję.

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 15:13   #1139
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Rusałka, o widzisz, to nawet nie wiedziałam z tą Rózią
pagka, Ehinacea... hmm... Ehinasia?
Simply, no proszę to pochwal się potem efektami ja myślę nad drugim tatuażem cały czas
Wlasnie brat TZta skonczyl pierwsza czesc tatuazu. Siedzielismy od 11 i do 12.30 zrobil kontury kwiatow i cieniowanie czarne na bluszczu i potem ''genialny'' pomysl przerwy 15 minutowej.. Skora napuchla i wysiedzialam tylko kolor na 3 kwiatach.

Fotki wrzucam 2 - pierwsza to bluszcz ktory juz mialam, robiony w listopadzie 2007 u 'zezowatego' tatuazysty bo lekko na prawo ucieka a druga to dzisiejsze maziaje. Dolna kwiaty, cieniowanie czernia na dole i zielen na calym bluszczu za tydzien w niedziele juz bez zadnych przerw

Na dzisiejszym zdjeciu nie widac za bardzo cieniowania pomiedzy czerwienia i rozem bo tatuaz jeszcze krwawi i wazelina odbija swiatlo, ale na zywo wyglada pieknie
Stary 2010-01-10, 15:21   #1140
Claris
Zakorzenienie

Dziewczyny chciałam się tylko pochwalić, że zajęliśmy z tżtem I miejsce w konkursie dla par na targach!!!!!! relacja później
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości