![]() |
#751 |
Zadomowienie
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)
Lenko, cieszę się że troszkę zachęciłam Cię do ćwiczeń. Dzielna z Ciebie kobitka
![]() Pochwal się jak Ci poszło ![]() U mnie teraz bieganie trwa 57minut, ale warto było zmniejszyć prędkość, bo bynajmniej daję radę. Zmęczona i tak jestem, ale mam siłę by jeszcze cokolwiek zrobić i nie dostaję zadyszki, tak jak przedtem ![]() ![]() Niutko, czyli trochę ruchu zaliczyłaś dzisiaj ![]() Dzisiaj zrobiłam mężowi śniadanie do łóżeczka... zapiekanki z pieczarkami i serem. Nie jadłam kilka lat ![]() ![]() Miłego wieczorku życzę ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#752 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() obiadku na razie nie robię, wtrzacham ananasy... są pyszne ![]() Cytat:
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-01-10 o 18:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#753 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz kolacja: pano z białym serem i jedno z dżemem śliwkowym, potem jeszcze wypiję barszczyk, bo za mną chodzi. Bettix a ty tak na noc kawę pijesz?? Ja bym już nie usnęła ![]() ![]() ![]()
![]() ** Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie. * Edytowane przez lenka07661 Czas edycji: 2010-01-10 o 18:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#754 |
Zadomowienie
|
Lenka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bettix dla ciebie oczywiście ![]() ![]() ![]() ![]() Ja też nie daję rady spać po kawie jeśli wypiję później niż o 16 ![]() Oj Bettix wy to sobie dogadzacie - i to się chwali. ![]() Niutek właśnie miałam pytać, czy ci to odśnieżanie nie zaszkodzi na nóżkę. Mam nadzieję, że odpuści. ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem jak wy, ale ja uwielbiam tą porę dnia - dzieciaki śpią, a ja mam w końcu chwilę, jestem już wykąpana z kubkiem herbaty siedzę na kanapie ![]() A jak reszcie minął dzień?
![]() |
#755 |
Zadomowienie
|
moj maluch tez juz spi...
![]() dzis byliśmy na wystawie dinozaurow-alez sie nachodziłam. padam na nos ![]() melkas w prawdzie ja nie wiolka tylko olka ![]() ![]() ![]() ![]() a oprocz tego wszystkiego to moj kregoslup (problem z odcinkiem ledzwiowym) nie znosi wiekszej ilosci kg i juz daje o sobie znac, tak samo jak zylaki na nogach (nie jakies pekajace naczynka ale dorodne , wstretne zylaki ,ktore pojawily sie jak miałam ok 14lat-rodzinne)te to dopiero sa odczuwalne szczególnie latem ( kg+ wysoka temperatura)masakra. ![]() bettix podziwiam cie . wytrwałosc i samozaparcie ![]()
![]() |
#756 |
Rozeznanie
|
dziewczyny
Ja się męczę z dietą już od tygodnia ale z badań hormonalnych wynika że jak kilku nie zbiję to odchudzanie nic nie da - teraz już wiem czemu mi się wcześniej nie udawało...
![]() |
#757 |
BAN stały
|
Witam serdecznie po dwudniowej przerwie
![]() Niestety brakuje mi czasu, chyba na wszystko, muszę przygotować dość dużą akcję marketingowo rekrutacyjną i normalnie nie mogę sobie ze wszystkim poradzić (tyle tych papierków) a tu jeszcze piękna zima i trzeba było poszaleć z dziećmi na sankach - to był mój wczorajszy trening, 2 godziny szaleństwa na górkach - niestety na nic więcej nie miałam siły. No i również troszkę nagrzeszyłam ale dzisiaj - robiłam dzieciom placuszki z jabłkami i chyba zjadłam ze cztery z cukrem więc miałam super kaloryczna kolacyjkę. Agika gratulacje, ja również postanowiłam sobie zrobić spacerek do kościoła 2 x 15 min a później Orkiestra i powiem wam szczerze, że trochę dziś przemarzłam. Masz rację z tym spokojem, ja również lubię ciszę jak maluchy już zasną - wtedy człowiek słyszy swoje myśli ![]() Serduszkowata wytrwałości, trzymam kciuki ![]() A u mnie dzisiaj: kawa z mlekiem kanapka z salami i pomidorem, czerwona herbata rosół ziemniaki, pierś, surówka porowa z ananasem jabłko i grapefruit, czerwona herbata placki z jabłkami i 2 krówki ![]() stepper w treningu z natężeniem odstępowym i 2x30 brzuszków No minął tydzień, weszłam na wagę i pokazuje 65,5 ![]() ![]() Miłej nocy wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#758 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak, wiem, wybaczcie dziewczyny, ale przez to zatrucie i potem, a w zasadzie ciagle mnie boli- noge, nie chce mi sie wcale ostatnio jesć i tak jem byle jako jakoś, nie mam apetytu, tylko na takie dziwne rzeczy jak suszone owoce itd... poza tym przez ten śnieg mam daleko do sklepu z ta nogą, autem sie boje, bo drogi fatalne u nas i pustki w lodówce, więc dojadam to co mam w domu ![]() mam nadzieję, ze to minie i juz racjonalniej sobie ułoże plan
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Rozeznanie
|
Dobry wieczór, ale zmarzłam wracając z pracy. Nieźle nas zasypało, butki mi przemokły. Żeby się nie rozchorować strzeliłam sobie 2 kieliszki nalewki aroniowej
![]() Byłoby super jednak niestety taką wagą mogłam się pochwalić z 5 lat temu ![]() ![]() Dziękuje, dzis nie odnotowałam żadnych grzeszków kulinarnych ![]() A_neska ale mam teraz smaczek na placuszki z jabłkami. Mniam ![]() Dobrej nocy.
![]() |
#760 |
Zadomowienie
|
witam o poranku
![]() Jak tak patrzę przez okno (biurko mam na wprost okna) to piękny widok, zaśnieżone drzewa, pola. Ślicznie ![]() Serduszkowa trzymam mocno kciuki ![]() ![]() Olunek, a możesz przypomnieć ile masz wzrostu? Pewnie pisałaś, ale nie mogę odnaleźć ![]() ![]() A_neska gratuluję ![]() ![]() Niutek to chętnie poznam twój plan ![]() Wiolka nalewka aroniowa mniam, ja robię listkówkę z dodatkiem aronii, pyszna jest i taka rozgrzewająca. należało ci się. Wiolka żadnych placków z jabłkami ![]() ![]() ![]() Ja dziś już po śniadaniu: 2 kromki razowca z szynką domową (pycha wyszła - piekłam w 160 stopniach) sałatą i ogórkiem kiszonym, Na resztę dnia nie mam planu, muszę pomyśleć, choć chodzi za mną makrela w oleju więc chyba wtrząchnę na lunch ![]() A jak u was po weekendzie? miłego dzionka ![]()
![]() |
#761 |
Zadomowienie
|
agika mam 169 i 46 to było juz przegiecie ale jak juz pisałam miałam rozne przygody z odchudzaniem.dlatego tez teraz chce nauczyc sie prawidłowo odzywiac
![]() ![]() ![]()
![]() |
#762 |
Zadomowienie
|
Hejka
![]() Lenko, za ćwiczonka przesyłam wielkiego buziola ![]() A za zwiększenie dystansu należą się ![]() Ja jestem niskociśnieniowcem, więc 5min po kawie mogę przytulić się do podusi i zasnąć ![]() Agiko, a jak tam Twoje siniaczki się mają? Ja od 3 dni hulam z podniesionymi rękoma, więc pokazały się nowe ![]() Mam po dwa z każdej strony i wyglądam delikatnie mówiąc jak żona maltretowana. Aż mąż się przeraził widząc je ![]() A jeśli chodzi o dogadzanie, to czuję oddech @ na plecach i pewnie stąd te smaki ![]() Olunku, bardzo dobre podejście do odchudzania ![]() ![]() Serduszkowata, bardzo ładny wykres (pozwoliłam sobie zajrzeć), czyżbyś miała problem z PRL? Trzymam kciuki za powodzenie ![]() A_nesko brawo ![]() ![]() ![]() Dziewczynki, a co myślicie o tym by zrobić listę osób z opisem kto z jakiej wagi startuje, jaką ma aktualnie i do jakiej dąży? Moje menu: Rano nie byłam głodna, więc dzień zaczęłam od kawy ![]() 9,00 kefir (400g) + 3 Pano 11,00 2 kromki razowca z roladką i serem żółtym, pokrzywa 13,00 jabłko 15,30 ryż z gulaszem + buraczki (z wczoraj) Wieczorem cappucino (słodkości w domu brak ![]() Ilion, wszystko w porządku? Gdzie się podziewasz? Poletta też znikła... Elka, nas chyba nie lubi... Melkas, na Ciebie też czekamy ![]() Miłego dnia ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#763 |
Zadomowienie
|
Bettix baardzo dobry pomysł
![]() ![]() Moje siniaczki już coraz lepiej, znikają. tez mi znajomi kazali na obdukcję iść, bo nieciekawie wyglądały ![]() ![]() Oj Olunek to rzeczywiście przegięcie było. Dobrze, że się nawróciłaś ![]() ![]() A_neska właśnie sprawdziłam swoje zapiski w pierwszym tygodniu SB schudłam 2,8 kg. Potem już mniejsze spadki były. też się martwiłam że za szybko, ale teraz już jest stabilizacja. Choć mam nadzieję, że w tym tygodniu 0,5 kg mi zeszło. W środę ważenie. Ja też wcześniej zajrzałam w wykres, ale niestety nic nie zrozumiałam, tak słabo znam swoje ciało? ![]() U mnie kawa, mniam zapraszam. w końcu mam swoje espresso crema. ![]()
![]() |
#764 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry, melduję się w poniedziałkowy zimowy poranek po pysznym snaidanku - jajecznica ze szczypiorkiem i kromka chleba z ziarnami. Nie wiem, czy wy też tak macie, ale ja przez tą pogodę cały czas mam ochotę na coś ciepłego do jedzenia i zaczyna mi brakować słodyczy, zjadłabym jakieś pyszne ciasto
![]() Olunek 46 kg przy takim wzroście? Szok. Musiałabyś bardzo szczupła. Sama mam tylko centymetr mniej, więc wyobrażam sobie, jak mogłaś wyglądać przytakiej wadze. Dobrze, że już masz to za sobą i teraz myślisz o zdrowym odżywianiu ![]() Bettix dzięki za pochwały i motywacje. Dużo mi to daje, bo nie chcę cię zawieść ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#765 |
Zadomowienie
|
Ja już też po śniadańku
![]() Agika, do tej pory trzymałam ręce z boku, ale było to dość niewygodne. Dopiero od 3 dni trzymam na głowie, bystra to ja nie jestem zbytnio... no ale nie ma co się dziwić... w końcu blondynka ze mnie ![]() Jeśli chodzi o wykres, to stosowałam go w 2008 roku przez kilka miesięcy, aby zwiększyć prawdopodobieństwo bejbika. Zrezygnowałam, bo sypialnia zamieniła się laboratorium, a efektów i tak nie było, pomimo książkowych wykresów, badań itd. Po 4 latach pogodziłam się z sytuacją, bo skoro nie mam na nią wpływu, to po co się zadręczać (a także i męża). Lenko, jak złapiesz bakcyla na ćwiczonka, to bez zastanawiania będziesz wskakiwać na rowerek. A jakie korzyści dla sylwetki będą ![]() Myślę, że trzeba wybrać osobę, która będzie to prowadziła. Kto na ochotnika? To nie jest zobowiązujące, możemy później się zmienić ![]() Bettix; 62,20... 61,95... 59 pierwsza waga to waga startowa (nie napisałam 70, bo to było dawno ![]() druga to aktualna (na czerwono, żeby się odznaczała) trzecia to cel I tak każdą osobę dopisać. Ustalimy dzień ważenia i np. co piątek (czy jakiś inny dzień) będziemy aktualizować dane ![]() I macie rację, to nas jeszcze bardziej zmotywuje. I nikogo nie będziemy mylić, bo ja też już nie pamiętam kto z jakiej wagi startował.
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#766 |
Zadomowienie
|
Lenka to by zabić tę chęć na słodkie zjedz 2 kostki gorzkiej czekolady do kawy, bardzo dobra jest 70% ze skórką pomarańczową.
To ja na ochotnika mogę przygotować spis. I jeszcze 2 tygodnie go poprowadzić, bo jak wrócę do pracy to ciężko mi będzie. Poproszę chętne do spisu powszechnego o przesłanie mi na priv:
Bettix osobie tak życzliwej i pełnej radości z pewnością uda zrealizować się marzenie ![]() ![]()
![]() |
#767 |
Zadomowienie
|
Agika super
![]() ![]() ![]() Z tym wzrostem, to dobry pomysł ![]() "Zastanawiałam się jeszcze czy nie dodać info od kiedy dbam o siebie..." Czyli, że od 4.01.10r ? A w jaki dzień podajemy dane? Myślę, że można odpuścić sobie poniedziałek i wtorek, bo waga nie jest adekwatna i zależy od tego co się zje w weekend ![]() Zresztą... dostosuję się do reszty. Aga, dzięki za kciuki, ale ja już się nie łudzę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#768 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysyłam Ci na priva swoje dane. Bettix nie poddawaj się ![]()
![]() |
![]() |
#769 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki, zrobiłam pierwszą przymiarkę do spisu, proszę o opinie. Oczywiście uzupełnię jak będę miała wszystkie dane. Kolejność alfabetyczna
Proponuje byście wysyłały aktualne dane w każdy piątek. RAZEM LŻEJ 30+...: A_neska...............162 cm/ 67,00kg ... 65,50kg ... 55kg Agika11................162 cm/ 62,00kg ... 57,50kg ... 54kg ![]() Bettix75...............172 cm/ 62,20kg ... 61,95kg ... 59kg ![]() Ilion77 ................160 cm/ 86,00kg ... 81,00kg ... 70kg ![]() Lenka07661 ........168 cm/ 60,00kg ... 59,00kg ... 54kg ![]() Melkas.................168 cm/ 73,00kg ... 72,20kg ... 62kg ![]() Olunek ................169 cm/ 66,00kg ... 63,30kg ... 58kg ![]()
Papatki ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agika11 Czas edycji: 2010-01-12 o 07:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
Zadomowienie
|
Agika tabelka śliczna
![]() ![]() ![]()
![]() |
#771 |
Raczkowanie
|
heja...
ale się rozpisałyście ![]() ![]() ![]() ![]() TABELKA... super pomysł!!! I tu przepraszam za swoją pomyłkę wiolkę i olunka ![]() ![]() Ważyłam się dziś (wczoraj zapomniałam) i po 1. nie jestem do końca zadowolona, ponieważ z wagi zeszło mi 0,5kg/tydzień. Ale jest pocieszenie - ubyło mi: 3cm w biodrach i 2cm w "oponie" na wyskości pępka ![]() ![]() lenka... brawka za ćwiczonka!!! ![]() agiko... z małym opóźnieniem swoje dane przesłałam i proszę o wstawienie w "wątkową" tabelę. Nie wiem czyj to pomysł, ale bardzo trafiony... ![]() olunek... 500-600 kcal?! Oj, baty Ci się należą!!! Przecież to nie było odchudzanie, kobitko ![]() ![]() a_neska... super wynik, gratulacje! Mnie się udało tylko 0,5kg... ![]() wiolka... zlituj się ![]() ![]() ![]() bettix... oj, dobrą ma Twój mężuś żonusię, widocznie sobie na taką zasłużył ![]() ![]() ![]() menu: 8:00 - śn: 2x łyżka sałatka z pora, 2x tost pełnoziar, 2x pl polędwica z lososia, 15 g serek topiony, herbata owocowa 11:00 - mała bułka drożdżowa, herbata owocowa, 2x kostka gorzkiej i 2x kostka mlecznej z wiśnią (z lidla... pychotka ![]() ![]() 14:30- ob:warzywa z patelni bez tłuszczu 150g, kurczak pieczony 150g 18:30 - kol: owsianka 3x 30 brzuszki, 3x 30 pośladki pozdrawiam Was śnieżnie i cieplutko...
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-01-11 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Zadomowienie
|
lenka no nie byłam szczupła ...tylko chuda. no tak ale człowiek młody to głupi.a najdziwniejsze jest to ze nikt w rodzinie specjalnie niezauwazał moich kosci( i gdyby nie utrata przytomnosci to pewnie odchudzałabym sie jeszcze bardziej-ale to długa historia) a teraz mowia ze przytyłam i moze w ciazy jestem i takie tam gadanie ktore doprowadza mnie do białej goraczki
![]() agiko ![]() melkas no własnie nieraz i bywało mniej kcal - to juz nawet dieta nie mozna nazwac tylko głodowka i przez te moje durne pomysły moj metabolizm lezy i kwiczy ![]() ![]() a mnie dzis tak kregosłup boli ze ledwo chodze ![]() ![]()
![]() |
#773 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#774 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Na nasze wsparcie możesz liczyć - tak, jak my na Twoje ![]() ![]() A tak z innej beczki, kupiłam dziś w aptece błonnik "xenna", może się ktoś wypowiedzieć, stosowałyście? ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-01-11 o 19:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Zadomowienie
|
Hejka
![]() Lenko, wszystko jest oki, dzięki ![]() Agiko, spisałaś się na medal ![]() ![]() Olunku, dziwną masz rodzinkę, niczego się nie nauczyli ![]() ![]() Melkas, zgadnij co kupiłam w Biedronce? Oczywiście serek delikat (czy jak to się pisze) ze szczypiorkiem. Jeszcze nie próbowałam, ale na śniadanie w sobotę sobie zaserwuję. A to noszenie na rękach chyba odpada... bo ja w rewanżu też bym musiała nosić ![]() Ilion, jak to nie pasujesz? Pasujesz jak najbardziej i w dodatku zrzuciłaś najwięcej kg, a nie to co ja! Wyglądam przy Was blado, bo cóż to jest -0,25kg ![]() Biegańko, HH i brzusie już zaliczone, teraz tylko partyjka scrabbli i lulu. Dobrej nocki wszystkim ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-01-11 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Zadomowienie
|
Melkas święta racja
![]() ![]() Błonnika nie stosowałam, więc się nie wypowiem. Ale dzisiaj 30 minut rower i brzuszki były ![]() Był też sernik na zimno i to dwa kawałki, bo byłam u koleżanki na urodzinach. Może chociaż trochę spaliłam na tym rowerku. A na kolację zjadłam tylko pomidory i 2 plastry chudej szynki ![]()
![]() |
#777 | |||
Rozeznanie
|
dziękuję bardzo
![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
![]() w przyszłym cyklu - jeżeli się doczekam idę do gina z wynikami - ciekawe co zaradzi na to ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#778 |
Raczkowanie
|
Właśnie wróciłam z aerobiku.30 minut skakania a potem z 300 brzuszków, wiec w domu chyba je już sobie odpuszczę.Wypije sobie czerwoną herbatę i obejrzę film.
śniadanie: 2x razowiec z domowym pasztetem z kurczaka, przekąska:,plaster pasztetu,jabłko, kawa z mlekiem obiad:rosół z makaronem, kawa z mlekiem, 2 ugotowane pietruszki z rosołu. przekąska:Orzechy ziemne( duża garść), 1/2(ok 50g) chałwy kakaowej ![]() kolacja: 2 x chleb litewski z szynką. przekąska:Duże jabłko. Coś mi się witamin chce ostatnio ![]()
BYŁO ![]() ![]() --------------------------------------------------------------------------------------- Edytowane przez ilion77 Czas edycji: 2010-01-11 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Zadomowienie
|
bettix no dziwna ta moja rodzinka jezeli chodzi o wage to zawsze maja jakies" ale "do mnie zupełnie nie wiem dlaczego oczywiscie tylko wtedy gdy waze wiecej. i wciaz docinki typu co brzuszek urósl a moze w ciaży jesteś?to potrafi zdołowac
![]() ale mam ich w nosie grunt zebym ja sie dobrze czuła ![]() lenka flakowate ciało to idealne okreslenie na moje ![]() ![]() melkaswtedy mdlałam z głodu i wycienczenia organizmu teraz nie ma takiej opcji ![]() ja kiedys miałam błonnik w proszku ale nie mogłam go przełknąc rósł mi w gardle wiec potem zageszczałam nim zupy i sosy i jakos sie go w ten sposob pozbyłam. a ja zaczynam brac chrom bo moj apetyt na słodycze przechodzi ludzkie pojecie ![]() ilion własnie zobaczyłam ze jestes z mazur ![]() ![]() ![]() ![]()
cierpliwość to geniusz ... DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK.... paula darcy dukan 68 ![]() ![]() Edytowane przez olunek Czas edycji: 2010-01-11 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Wtajemniczenie
|
Ilionku, kazdy tu pasuje po 30 stce, a waga juz mniej wazna, chodzi o to, by osiagnąc swój cel
Ja sie dzis zwazyłam ( co prawda po jedzeniu, teraz wieczorem) i jest 66 kg ![]() dziś kakao musli z mlekiem 100g czekoladki 5 szt ![]() ptasie mleczko 4 szt ![]() ![]() 5 szt pieczywo typu wasa+ masło+ ser zółty+ sałata+ majonez 2 szt j.w. + masło+ ser żółty+ roszponka+ łosoś+ majonez 3 duuże kubasy bawarki melon podsuszany 200g z ćwiczen, to znów musiałm odśnieżac wszystko, łącznie 1,5 godziny, noga mnie boli ![]() czekam na dostawę ( małż) melona suszonego, bosz... jak mi się go chce, na nic innego tak nie mam teraz apetytu, jak na suszone owoce i bawarkę ![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-01-12 o 00:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.