|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Już
![]() Cytat:
![]() Fajnie, trzeba się historii uczyć. A ja się miałam bio pouczyć, no i nic z tego nie będzie. Bo z tej historii tyle zadał na jutro... Z jakiś organizacji UE. Obraził się, że ktoś mu dzień dobry nie powiedział
|
|
|
|
|
#1862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale pomyślcie ile osób ze starszego rocznika będzie się biło o miejsce z nami.. chociaż, zawsze to 30 tysięcy konkurentów mniej ![]() Cytat:
![]() u nas tak pan od chemii się zawsze obrażał, ale jak ktoś mu 'dzien dobry' nie powiedział, to było piekło. lekcja, modlitwa wspólna, a potem rzeź niewiniątek, cała klasa - każdy po dwa razy do tablicy - każdy ocena mierna ![]() i wyzwiska ![]() "narkomanka", "najpiękniejsza w mieście", "wyglądasz jak szczotka do kibla", "jeleń, noo...", "debil !" ![]() tęsknię za nim. w sumie jak tak się zastanowię to mi nigdy nic przykrego nie powiedział jak nie chciałam jechać na konkurs chemiczny to się na mnie obraził i udawał, że mnie nie widzi
|
|
#1863 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.internet i tak już ograniczyłam, ale ku... nie potrafię się zmobilizowac ! no nie mogę ;/ wyobrażam sobie , że muszę spiąc się i zakuwac bo nici z Gdańska itp. ale cienko mi idzie ;/ Beata oddaj mi trochę Twojej samodyscypliny Cytat:
![]() Cytat:
Dzien dobry ;* zakładanie kolejnego wątku o maturze jest dla mnie bez sensu ale niech robią sobie co chcą. no i czekam na księdza ;] no i trzeba zeszyt przygotowac |
|||
|
|
|
#1864 |
|
po prostu Em :)
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16417287]zakładanie kolejnego wątku o maturze jest dla mnie bez sensu
[/QUOTE]Ustalcie jakąś jedną wersję, co? ![]() O maturze rozmawia się w wielu wątkach, nie tylko w waszym. Ale żaden nie jest typowo o maturze.
|
|
#1865 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16417287]
no i czekam na księdza ;] no i trzeba zeszyt przygotowac ja całe ferie będę przepisywać zeszyt od religii. bo mi wcięło z 1 i 2 klasy. a babka u nas sprawdza z 3 lat na koniec ![]() jak się nie ma zeszytu z trzech lat to się można pożegnać z zaświadczeniem o kursie przedmałżeńskim. ![]() no i księżunio po kolędzie 2 lutego przyjdzie. jeżu, będę musiała się schować ![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
ile osób - tyle opinii ![]() ustalanie wspólnej wersji chyba jest zbędne ![]() nie musisz być taka czepliwa, napisałyśmy co o tym myślimy, estella też się tu przyczepiła o spam więc jej wszystkie odpisałyśmy.dalsza rozmowa na ten temat jest chyba zbędna. idę się łuczyć. bo już 17:00 a ja ciągle na wizażu ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- btw, Michaelowa Nibylandia ... kolejny wątek ![]() jeszcze poprzedni nie zleciał w dół w tym panelu "nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności", a już kolejna część ![]() napisałam tam jednego posta ;] czytałam ich wypociny przez trzy strony ;] i powiem wam, że tam żadna nie czyta tego, co jest dalej niż trzy posty w górę ;] jeden wielki OT, jedna o jednym pisze, druga o drugim, nie da się ogarnąć. ![]() buziak moje Maturzystki ;*
|
|
#1866 |
|
|
Wątki społecznościowe polegają na spamie, całe to forum na tym polega.
![]() I dlatego uważam, że wątek o maturze ma na plotkowym swoje miejsce. I tyle.
|
|
#1867 |
|
Konto usunięte
|
Kupiłam sobie buciorki na studniówkę Są za.je.bi.ste Takie na wysokim obcasie (muszę się nauczyć w nich chodzić) z odciętymi palcami i kokardką na przodzie I mamy pomysł na czołówkę Dziewczyny przebierają sie za chłopaków, chłopaki za dziewczyny. Wychowawczyni będzie Ojcem Chrzestnym, będzie miała cygaro i garnitur My będziemy grały w karty a chłopaki-dziewczyny będą wokół nas Zaraz kolega do mnie wpadnie po spódnice i podkolanówki. Ja jeszcze muszę załatwić od kolegi spodnie od garnituru i koszulę ![]() I z na ksiedza w domu nie zdążyłam (całe szczęście ) Podobno pytał sie o mnie o studniówkę i maturę ;D
Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2010-01-12 o 17:06 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajny pomysł, ale moja klasa np. by się na to nie zgodziła. my kręcimy czołówkę na śniegu (sanki, bitwa na śnieżki, lepienie bałwana) i na lodowisku.. no i motyw w klasie, taki luźny raczej, nie pozowany.. a w mojej szkole klasa humanistyczna przebiera się za rzymian i mają jakiś atrybut.. a klasa biol-chem sobie wymyśliła czerwony dywan, nie wiem jak oni chcą to zrealizować, ale okej :p klasa mat-fiz.. nie mam pojęcia co robi
|
|
#1869 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Naprawdę jak nie moja klasa, bo najczęściej jak się komuś coś nie podobało to gadali za plecami, ale teraz wszyscy są chyba za Jedna klasa zrobiła ucieczkę szkolną, policjant (tata jednej z uczennic) ich łapie i robi im takie zdjęcia jak się robi więźniom. Przód profil lewy i prawy. A każda osoba jest o coś oskarżona (np. posiadanie najdłuższych nóg, uprawianie sportu itp.) |
|
|
|
|
#1870 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Polski od antyku ło matko ...
|
|
|
#1871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
własnie my chcieliśmy coś takiego : http://www.youtube.com/watch?v=26zRC...eature=related ale dziewczyny z tym lodowiskiem wyjechały. no spoko. ja jestem za, przynajmniej nie będzie sztucznie, chociaż wolałabym coś takiego jak w linku. z moją G. w tamtym roku robiłyśmy taką gazetkę klasową. właśnie takie zdjęcia, każdy trzymał tabliczkę z imieniem albo ksywką. i był nagłowek "na witrynę i niech się nauczą, że w naszej klasie porządek jest!" to przerobiony cytat z Misia bodajże. ![]() było też zdjęcie wychowawczyni podpisane "Matka Sekta" ![]() (moja wych. ma na nazwisko Sekta ), więc się śmiejemy, że my to takie sekciątka.i właśnie tak jak w tym linku to my byśmy występowali jako rozbita sekta ;] a, jeszcze wam się nie pochwaliłam. dzisiaj baba oddała z polaka plany szczegółowe. nie mam nic do poprawki, więc mogę już spokojnie konspekt pisać
|
|
#1872 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Heeej Żbiki
ale mi woda z nosa dalej leci [katar sienny w zimę ]Cytat:
ej, ale jesli to maturalne wypracowanie, to powinnaś szybko napisać. takie pisanie w domu jest bez sensu, ma się tyle czasu.... i ciągle coś się poprawia, zmienia, zupełnie co innego niż w szkole... i na maturze. chyba, że coś jeszcze robiłaś i denerwuje mnie, że muszę uczyć się pisania pod klucz, a nie pisania poprawnie i myślenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() właśnie... ile tego jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16417287] ja dzisiaj miałam 8 lekcji , w tym jedno okienko. na godzinie wychowawczej rozmawialiśmy o studiach.[/QUOTE] w porę.Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
miałam jeszcze dodać, że wczoraj nie poszłam spać o 22:00 bo mnie Marta zagadała (zapisała) na gadu
|
#1874 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Musiałam siąść jeszcze na chwilę, żeby sprawdzić zadania dla koleżanki. Wkurzyłam się. Pomagam koleżance w chemii, a ona mnie w ciula robi. Spisała odpowiedzi i myśli, że się nie zczaję?
Za idiotkę mnie ma czy co? Daję jej jeszcze jedną szansę i koniec pomagania.Cytat:
Co do reszty - zgadzam się z dziewczynami. Oprócz tego wątku i założonego przez estrellę jest jeszcze jeden o maturze 2010, więc jest w czym wybierać. A wiesz, że w podpisie skasowałaś chemię, a zostawiłaś biologię? ![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16417287]Beata oddaj mi trochę Twojej samodyscypliny Czary-mary. Cytat:
Peace. Cytat:
-------------- To idę dalej się łuczyć.
|
|
|
#1875 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#1876 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Jestem, cała i zdrowa po spotkaniu z dwoma jeleniami
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale facet też niczego sobie, chociaż to jest ten świetny chemik? Tady nauczyciele chyba mają to do siebie, u mnie jest jest jednak taka germanistka, ze 40 lat stażu, super uczy, ale zawsze zwyzywa... W lutym idę do niej na korki, już się umówiłam ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16417287]no i czekam na księdza ;] no i trzeba zeszyt przygotowac ha, ja pierwszy rok nie mam zeszytu z religii, w trzeciej klasie nie prowadzimy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
), to tak nas dzisiaj przesiało, że na pierwszych dwóch lekcjach (właśnie pl i ang) było w porywach do 12 osób z 22
|
|||||
|
|
|
#1877 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widzę, że wszyscy biegają na solarium. Tylko ja będę szlachecka biel ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16417287]poratujcie mnie też .internet i tak już ograniczyłam, ale ku... nie potrafię się zmobilizowac ! no nie mogę ;/ wyobrażam sobie , że muszę spiąc się i zakuwac bo nici z Gdańska itp. ale cienko mi idzie ;/ Beata oddaj mi trochę Twojej samodyscypliny [/QUOTE] Mam tak samo jak ty ![]() Cytat:
|
|
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze Wam opiszę nasz pomysł na prezentację
![]() Pusta szkoła, wychowawca przy swoim biurku, stosy klasówek, parę kubków po kawie, pełna popielniczka (nie chce się zgodzić, bo niby rzucił... ). Taki zmęczony, patrzy na zegarek, wychodzi z klasy, tam czeka na niego jedna osoba, prowadzi do której sali, tam część osób ubrana w stylu kowbojskim, śpiewają coś ( ), inna osoba prowadzi go do kolejnej sali, tam lata 80., w kolejnej takie dwudziestolecie międzywojenne. W końcu budzi się przy swoim biurku, a my wszyscy w klasie, już normalnie ubrani piszemy grzecznie w zeszytach. I po tym lecą zdjęcia każdego z imieniem, nazwiskiem ![]() Jeśli by wyszło...
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-01-12 o 19:51 |
|
|
|
#1879 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajny pomysł, musielibyście to naprawde super zmontować żeby wyszło ale całkiem zakręcony pomysł, gratuluje inwencji twórczej ![]() Cytat:
No cóż, jeśli ktoś chce to mi nic do tego Ale myśle, że na pytania odnośnie matury każdy tu chętnie odpowie no ale już nieważne Ja też, don't worry na solarium się nie wybieram
|
|
|
#1880 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1881 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nawet nie zauważyłam poprawiłam ![]() byłam u ciotki xd mój 4letni brat cioteczny jest przeeeee energii to ma tyle, że szok... ale odpyskować też umie... np. do ciotki: możesz mnie uderzyć! potem dostał trzy klapsy i "eee tam nie bolało mnie" i uśmiech od ucha do ucha ;p jak widzi słodycze to aż oczy mu się świecą, ale ma zakaz, bo ma już 14 plomb założonych i jeszcze będzie mieć 4, także tylko w soboty i niedziele może jeść.. je dosłownie wszystko
|
|
#1882 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmm no praktycznie wszędzie w Krakowie
chyba że to dla mnie były niskie.. ale mam na myśli obcas 5/6 cm Ja w tamtym roku kupowałam na studniowkę niziutkie w CCC. Ale ciężko kupic niskie buty, żeby się jakoś ładnie prezentowały
|
|
#1883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba czas odwiedzić Kraków, dawno nie byłam :P w piątek politechnika ma dni otwarte, ale weź teraz dojedź pociągiem
|
|
#1884 | |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam zobaczyć co ciekawego, ale nic.
Wszystkie się uczą. Kolację jem. Wieśniak + miód. ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
![]() Pociąg dotarł z 5-godzinnym opóźnieniem. Ale jak wesoło mieli, hah.
|
|
|
#1885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
staniesz w szczerym polu i będziesz trzy dni jechać ;]
|
|
#1886 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tam była jakaś studentka, która rano miała jakiś egzamin. Mówię do siostry, że współczuję tej dziewczynie, bo nawet się nie wyśpi. A siostra: "przynajmniej miała więcej czasu się pouczyć"
|
|
|
|
|
#1887 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj w TVN24 rano mówili, że pociąg, który miał jechać z Krakowa Głównego do stacji Kraków Płaszów miał uwaga! 70 min opóźnienia Cytat:
wesoło
|
|
#1888 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Justyna- bardzo fajny pomysł !! ![]() już po kolędzie. ksiądz siedział 20 minut ;] a ministranci stali w przedpokoju i się cały czas śmiali. . ks. mówi do mojej młodszej siostry.: Dżastin ty to jesteś crazy dziewczyna a jutro mam na 8.45 bo nie mam : ( uwaga ) historii ![]() poczytam jeszcze książkę i idę spac ![]() Beata chyba Twoje czary podziałały bo nagle mam ochotę poczytac lekturę i pouczyc się słówek |
|
|
|
|
#1889 |
|
Zadomowienie
|
Mi się raz pociąg którym jechałam z Wrocławia do Krakowa spóźnił 200 minut. A tak na niego biegłam
|
|
|
|
#1890 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nooo zdecydowanie to mogłoby być dość .. ryzykowne Ja do krakowa zawsze jeżdżę busem, który niezależnie od pogody dojeżdża tam dość szybko Razem z innymi kierowcami przekazują sobie tajne informacje o omijaniu korków
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Za idiotkę mnie ma czy co? Daję jej jeszcze jedną szansę i koniec pomagania.