|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1861 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Już
![]() Cytat:
![]() Fajnie, trzeba się historii uczyć. A ja się miałam bio pouczyć, no i nic z tego nie będzie. Bo z tej historii tyle zadał na jutro... Z jakiś organizacji UE. Obraził się, że ktoś mu dzień dobry nie powiedział ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1862 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale pomyślcie ile osób ze starszego rocznika będzie się biło o miejsce z nami.. chociaż, zawsze to 30 tysięcy konkurentów mniej ![]() Cytat:
![]() u nas tak pan od chemii się zawsze obrażał, ale jak ktoś mu 'dzien dobry' nie powiedział, to było piekło. lekcja, modlitwa wspólna, a potem rzeź niewiniątek, cała klasa - każdy po dwa razy do tablicy - każdy ocena mierna ![]() i wyzwiska ![]() "narkomanka", "najpiękniejsza w mieście", "wyglądasz jak szczotka do kibla", "jeleń, noo...", "debil !" ![]() tęsknię za nim. w sumie jak tak się zastanowię to mi nigdy nic przykrego nie powiedział ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1863 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() internet i tak już ograniczyłam, ale ku... nie potrafię się zmobilizowac ! no nie mogę ;/ wyobrażam sobie , że muszę spiąc się i zakuwac bo nici z Gdańska itp. ale cienko mi idzie ;/ Beata oddaj mi trochę Twojej samodyscypliny ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzien dobry ;* zakładanie kolejnego wątku o maturze jest dla mnie bez sensu ![]() no i czekam na księdza ;] no i trzeba zeszyt przygotowac ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1864 |
po prostu Em :)
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16417287]zakładanie kolejnego wątku o maturze jest dla mnie bez sensu
![]() Ustalcie jakąś jedną wersję, co? ![]() O maturze rozmawia się w wielu wątkach, nie tylko w waszym. Ale żaden nie jest typowo o maturze.
![]() |
#1865 | |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16417287]
no i czekam na księdza ;] no i trzeba zeszyt przygotowac ![]() ja całe ferie będę przepisywać zeszyt od religii. bo mi wcięło z 1 i 2 klasy. a babka u nas sprawdza z 3 lat na koniec ![]() jak się nie ma zeszytu z trzech lat to się można pożegnać z zaświadczeniem o kursie przedmałżeńskim. ![]() no i księżunio po kolędzie 2 lutego przyjdzie. jeżu, będę musiała się schować ![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
ile osób - tyle opinii ![]() ustalanie wspólnej wersji chyba jest zbędne ![]() nie musisz być taka czepliwa, napisałyśmy co o tym myślimy, estella też się tu przyczepiła o spam ![]() dalsza rozmowa na ten temat jest chyba zbędna. idę się łuczyć. bo już 17:00 a ja ciągle na wizażu ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- btw, Michaelowa Nibylandia ... kolejny wątek ![]() jeszcze poprzedni nie zleciał w dół w tym panelu "nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności", a już kolejna część ![]() napisałam tam jednego posta ;] czytałam ich wypociny przez trzy strony ;] i powiem wam, że tam żadna nie czyta tego, co jest dalej niż trzy posty w górę ;] jeden wielki OT, jedna o jednym pisze, druga o drugim, nie da się ogarnąć. ![]() buziak moje Maturzystki ;*
![]() |
#1866 |
|
Wątki społecznościowe polegają na spamie, całe to forum na tym polega.
![]() I dlatego uważam, że wątek o maturze ma na plotkowym swoje miejsce. ![]() I tyle. ![]()
![]() |
#1867 |
Konto usunięte
|
![]() Kupiłam sobie buciorki na studniówkę ![]() Są za.je.bi.ste ![]() ![]() I mamy pomysł na czołówkę ![]() Dziewczyny przebierają sie za chłopaków, chłopaki za dziewczyny. Wychowawczyni będzie Ojcem Chrzestnym, będzie miała cygaro i garnitur ![]() My będziemy grały w karty a chłopaki-dziewczyny będą wokół nas ![]() Zaraz kolega do mnie wpadnie po spódnice i podkolanówki. Ja jeszcze muszę załatwić od kolegi spodnie od garnituru i koszulę ![]() I z na ksiedza w domu nie zdążyłam (całe szczęście ![]() Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2010-01-12 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajny pomysł, ale moja klasa np. by się na to nie zgodziła. my kręcimy czołówkę na śniegu (sanki, bitwa na śnieżki, lepienie bałwana) i na lodowisku.. no i motyw w klasie, taki luźny raczej, nie pozowany.. a w mojej szkole klasa humanistyczna przebiera się za rzymian i mają jakiś atrybut.. a klasa biol-chem sobie wymyśliła czerwony dywan, nie wiem jak oni chcą to zrealizować, ale okej :p klasa mat-fiz.. nie mam pojęcia co robi ![]()
![]() |
#1869 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Jedna klasa zrobiła ucieczkę szkolną, policjant (tata jednej z uczennic) ich łapie i robi im takie zdjęcia jak się robi więźniom. Przód profil lewy i prawy. A każda osoba jest o coś oskarżona (np. posiadanie najdłuższych nóg, uprawianie sportu itp.) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1870 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Polski od antyku ło matko ... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1871 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
własnie my chcieliśmy coś takiego : http://www.youtube.com/watch?v=26zRC...eature=related ale dziewczyny z tym lodowiskiem wyjechały. no spoko. ja jestem za, przynajmniej nie będzie sztucznie, chociaż wolałabym coś takiego jak w linku. z moją G. w tamtym roku robiłyśmy taką gazetkę klasową. właśnie takie zdjęcia, każdy trzymał tabliczkę z imieniem albo ksywką. i był nagłowek "na witrynę i niech się nauczą, że w naszej klasie porządek jest!" to przerobiony cytat z Misia bodajże. ![]() było też zdjęcie wychowawczyni podpisane "Matka Sekta" ![]() (moja wych. ma na nazwisko Sekta ![]() i właśnie tak jak w tym linku to my byśmy występowali jako rozbita sekta ;] a, jeszcze wam się nie pochwaliłam. dzisiaj baba oddała z polaka plany szczegółowe. nie mam nic do poprawki, więc mogę już spokojnie konspekt pisać ![]()
![]() |
#1872 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Heeej Żbiki
![]() ale mi woda z nosa dalej leci ![]() ![]() Cytat:
ej, ale jesli to maturalne wypracowanie, to powinnaś szybko napisać. takie pisanie w domu jest bez sensu, ma się tyle czasu.... i ciągle coś się poprawia, zmienia, zupełnie co innego niż w szkole... i na maturze. chyba, że coś jeszcze robiłaś ![]() i denerwuje mnie, że muszę uczyć się pisania pod klucz, a nie pisania poprawnie i myślenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() właśnie... ile tego jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16417287] ja dzisiaj miałam 8 lekcji , w tym jedno okienko. na godzinie wychowawczej rozmawialiśmy o studiach.[/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1873 |
Zakorzenienie
|
miałam jeszcze dodać, że wczoraj nie poszłam spać o 22:00 bo mnie Marta zagadała (zapisała) na gadu
![]() ![]()
#1874 | ||||
Zakorzenienie
|
Musiałam siąść jeszcze na chwilę, żeby sprawdzić zadania dla koleżanki. Wkurzyłam się. Pomagam koleżance w chemii, a ona mnie w ciula robi. Spisała odpowiedzi i myśli, że się nie zczaję?
![]() Cytat:
Co do reszty - zgadzam się z dziewczynami. Oprócz tego wątku i założonego przez estrellę jest jeszcze jeden o maturze 2010, więc jest w czym wybierać. A wiesz, że w podpisie skasowałaś chemię, a zostawiłaś biologię? ![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16417287]Beata oddaj mi trochę Twojej samodyscypliny ![]() Czary-mary. ![]() Cytat:
Peace. Cytat:
![]() -------------- To idę dalej się łuczyć.
![]() ![]() |
![]() |
#1875 | |
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1876 | |||||
Zakorzenienie
|
Jestem, cała i zdrowa po spotkaniu z dwoma jeleniami
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16417287]no i czekam na księdza ;] no i trzeba zeszyt przygotowac ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1877 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widzę, że wszyscy biegają na solarium. Tylko ja będę szlachecka biel ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16417287]poratujcie mnie też ![]() internet i tak już ograniczyłam, ale ku... nie potrafię się zmobilizowac ! no nie mogę ;/ wyobrażam sobie , że muszę spiąc się i zakuwac bo nici z Gdańska itp. ale cienko mi idzie ;/ Beata oddaj mi trochę Twojej samodyscypliny ![]() [/QUOTE] Mam tak samo jak ty ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1878 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze Wam opiszę nasz pomysł na prezentację
![]() Pusta szkoła, wychowawca przy swoim biurku, stosy klasówek, parę kubków po kawie, pełna popielniczka (nie chce się zgodzić, bo niby rzucił... ![]() ![]() ![]() Jeśli by wyszło... ![]() ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-01-12 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1879 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajny pomysł, musielibyście to naprawde super zmontować żeby wyszło ![]() ![]() Cytat:
No cóż, jeśli ktoś chce to mi nic do tego ![]() ![]() ![]() Ja też, don't worry ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1880 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1881 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nawet nie zauważyłam ![]() ![]() byłam u ciotki xd mój 4letni brat cioteczny jest przeeeee ![]() potem dostał trzy klapsy i "eee tam nie bolało mnie" i uśmiech od ucha do ucha ;p jak widzi słodycze to aż oczy mu się świecą, ale ma zakaz, bo ma już 14 plomb założonych i jeszcze będzie mieć 4, także tylko w soboty i niedziele może jeść.. je dosłownie wszystko ![]()
![]() |
#1882 |
Wtajemniczenie
|
Hmm no praktycznie wszędzie w Krakowie
![]() ![]() Ja w tamtym roku kupowałam na studniowkę niziutkie w CCC. Ale ciężko kupic niskie buty, żeby się jakoś ładnie prezentowały ![]()
![]() |
#1883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba czas odwiedzić Kraków, dawno nie byłam :P w piątek politechnika ma dni otwarte, ale weź teraz dojedź pociągiem ![]()
![]() |
#1884 | |
Zakorzenienie
|
Wpadłam zobaczyć co ciekawego, ale nic.
![]() Kolację jem. Wieśniak + miód. ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
![]() Pociąg dotarł z 5-godzinnym opóźnieniem. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() staniesz w szczerym polu i będziesz trzy dni jechać ;]
![]() |
#1886 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tam była jakaś studentka, która rano miała jakiś egzamin. Mówię do siostry, że współczuję tej dziewczynie, bo nawet się nie wyśpi. A siostra: "przynajmniej miała więcej czasu się pouczyć" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1887 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzisiaj w TVN24 rano mówili, że pociąg, który miał jechać z Krakowa Głównego do stacji Kraków Płaszów miał uwaga! 70 min opóźnienia ![]() Cytat:
![]() wesoło ![]()
![]() |
#1888 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Justyna- bardzo fajny pomysł !! ![]() już po kolędzie. ksiądz siedział 20 minut ;] a ministranci stali w przedpokoju i się cały czas śmiali. ![]() ![]() a jutro mam na 8.45 bo nie mam : ( uwaga ) historii ![]() ![]() ![]() poczytam jeszcze książkę i idę spac ![]() Beata chyba Twoje czary podziałały bo nagle mam ochotę poczytac lekturę i pouczyc się słówek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1889 |
Zadomowienie
|
Mi się raz pociąg którym jechałam z Wrocławia do Krakowa spóźnił 200 minut. A tak na niego biegłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1890 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nooo zdecydowanie to mogłoby być dość .. ryzykowne ![]() Ja do krakowa zawsze jeżdżę busem, który niezależnie od pogody dojeżdża tam dość szybko ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.