|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
nooo z jednej strony tak, bo to przymusowa abstynencja, nawet szampana nie pije, a z drugiej baba jego się nie martwi, że w alkoholizm popadnie
|
#3692 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
![]() to u mnie na szczescie tak drastyczie to nie przebiega w sumie tylko te czerwone placki na dekolcie. mam cere naczynkowa i niewiele alkoholu mi trzeba zeby sie zarumienic na twarzy, ale od niedawna widze cos takiego u siebie na dekolcie i to w dodatku nie rownomiernie zarumienione tylko takie placki w sumie tylko efekt estetyczny - przykrylam sobie szalem i pilam dalej |
|
|
|
|
#3693 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() widzę, że jest Lian węc dla przypomnienia wkleję Ci linka do mojego ostatniego posta do Ciebie, bo wtedy Cie nie było i pewnie nie nadrabialaś potem ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3180 a i gratuluje sukni, piękna i nawet bardzo mi sie podoba mimo, ze nie mój styl i ze ma tren, ale z podpiętym trenem to już w ogole cudna |
|
|
|
#3695 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam tylko byłam jakieś 1,5godziny (w tym na pokazie Demetriosa ) szybko oblecieliśmy wszystko i do domu![]() Cytat:
słyszałam coś zupełnie innego od księży i tak szczerze powiedziawszy to moja sis (baaardzo wierząca) latałaby do spowiedzi co drugi dzień a nie co miesiąc-dwa I akurat jej w tej kwestii bardziej ufam ![]() A do samochodu owszem wsiadaliśmy i jest meeeega dużo miejsca Mamy zamiar jechać sami więc bedziemy mogli się nawet położyćCytat:
ja mam mniej więcej tyle samo: 163cm i 56kg |
|||
|
|
|
#3696 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(swoją droga już miałam). No ale po kilku minutach znikneło I tez nie wiem co to było-nic nowego wtedy nei jadłam
|
|
#3697 | |
|
Zakorzenienie
|
wiesz... na inne nie zaobseorwowano uczulenia
Cytat:
a nie swędziało Cię? Nie szczypało?Ja po większej ilości alkoholu dostaję delikatnych rumieńców na twaorzy, więc też muszę uważać Dobrze, ze nos czerwony, jak u Rudolfa się nei robi ![]() Aaś ufaj, ja i wizaż to nie wyrocznia weź tylko pod uwagę, że wielu jest ksieży i każdy na swój sposób wiele spraw interpretuje
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-01-18 o 10:03 |
|
|
|
|
#3698 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale będę musiała krawcową uprzedzić, że trochę w pasie i w udach mi przybyło A jak w grudniu zdejmowała miary ze mnie to jeszcze mi mówiła, że mam się nie odchudzaćTo ciekawe z tym alkoholem. Chyba nie możesz się rozpijać ![]() Ja to kiedyś miałam tak, że jak już sporo wypiłam i byłam trochę na kacu to wszystkie syfy na twarzy mi wyłaziły ![]() Cytat:
a też chciałabym dojść tak do 54-55 kg, bo z tego co widzę, to po 50 kg biuścik się pojawia
|
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
To LAIN ma suknię???????????????? chwal mi się i to szybko!!!!
Aś ja nie wiem co to za taniec.. zerknęłam aby na sekundkę i fokstrot to raczej nie jest... kurdczę tak dawno już nie tanczyłam...
|
#3700 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dłuzęj to bardzo nie było co tam robic, no chyba, że ktos sie na cos konkretnego od razu decydował bardzo podobały mi sie makijaże modelek z pokazu (chociaz siedzielismy daleko bo za fotografami to i tak dostrzegłam ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- a zastanawiałam się wlasnie Tancia była i nic nie powiedziała o sukni Lain, aż uwierzyc nie mogłam to teraz juz wiem czemu
|
|
#3701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3702 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a no przeoczylam Twojego posta ![]() ja nie mam zadnych specjalnych przepisow a jak juz mama cos usmazy na obiad na tluszczu to bardzo dokladnie to z tego calego tluszczu odsaczam w recznik papierowy i tak np. wrzucam do garnka na parze brokuly podzielone na rozyczki, dorsza opruszonego sola/pieprzem/sokiem z cytryny, w miedzyczasie przyrzadzam sos chrzanowy (chrzan smietankowy ze sloiczka, troche pieprzu i soku z cytryny - to wszystko wymieszac i podgrzac) i obiadek gotowy jak robie spaghetti to koniecznie z razowego makaronu i sos wlasnej roboty (na niewielkiej ilosci oliwy posmazona cebulka z czosnkiem, do tego pomidory z puszki, przyprawy i gotowe )a poza tym na obiady jem duzo salatek, opierajacych sie glownie na roznego rodzaju salatach, warzywach typu ogorek, pomidor, cebula, papryka i dodatkach typu jajko, piers kurczaka, niewielka ilosc sera feta, niewielka ilosc niebieskiego sera plesniowego - w zaleznosci na co akurat mam ochote i jeszcze potreningowe serki wiejskie na kolacje zazwyczaj po cwiczeniach jesc mi sie nie chce, ale z rozsadku je jem zeby nie spowolnic metabolizmu staram sie jesc 4 posilki dziennie )wg mnie najwiecej mi jednak daje ruch i aero ![]() no i moje zera ktorych jest duuuzo: zero bialego chleba, zero ziemniakow, zera masla, zero cukru itp. itd. ![]() nic a nic ![]() Cytat:
z reszta mierzylam te suknie w bardotce i bylo git![]() ja sobie mysle, ze moge jeszcze scudnac, bo te suknie mozna chyba o rozmiar w przod i w tylu modyfikowac, a raczej watpie zebym spadla ponizej rozmiaru 32 strasznie budujaca to rozmiarowka Cytat:
![]() a mam ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3339 |
|||
|
|
|
#3703 |
|
Wtajemniczenie
|
albo z sobotnimi postami, tam jest cały opis
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, tak, ale to lain zapodała linka, bo za długo by zajęło szukanie
|
#3705 |
|
Rozeznanie
|
Dzwoniłam do salonu zapytać o tą suknię na stronie głównej i pani w jednym nie miała komputera a w innym gdzie komputer było to nie było netu
Ale w końcu powiedziała, że to suknia z kolekcji Venus ale nie wie czy z 2009 czy 2008, ale i tak jej nie ma u nich. Szkoda bo myślałam ze będzie szansa przymierzyć ale i tak się nie martwię bo będę szyła a zdjęcie jest |
|
|
|
#3706 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
postanowiłam się dopisać do wątku, choć nie mam jeszcze terminu A ślubować będziemy w USC albo 15 maja albo 5 czerwca
|
|
#3707 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja absolutnie nie MOze gdyby był czarny. za to jak pytaliśmy znajomych to wiele osób mowiło, ze ten co Wy wybraliście jest bardziej ślubny od Cadillaca. Dlatego wole Cadillaca, bo jest ładniejszy wg mnei![]() Cytat:
Ale to niebezpieczne, bo może się skończyć wstrząsem anafilaktycznym A właśnie gorzej jak się nie wie co uczula. I alergolog powiedział, ze to moga być jakies konserwanty i inne szity. Nie wiem jakie alkohole piłaś, ale jeśli te kolorowe do drinków to byc może własnie tam jakas chemia z nich tak podziałała.Cytat:
Cytat:
Z resztą waga wg mnie nie jest miarodajna, bo każdy ma inną zawartość tłuszczu i mieśni w organizmie a mięsnie ważą więcej od tłuszczu. Wymiary mam 91-67-92 i wg mnie jest ok. Jak byłam mega chudzielcem z wystającymi kośćmi miałam 87-60-89 a wazyłam 49 kg i do tego stanu nie chciałabym wracaćZatem idę się wysaunować ![]() Rozważam czy nie pochodzić sobie na spinning, ale nie wiem czy mi kolana nie wysiądą Także nie wiem czy jeszcze sobie nie dołożę dodatkowej godziny aqua w tygodniu.
|
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
Lain suknia bosssssska
|
#3709 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
![]() Cytat:
![]() A o spowiedź spróbuję się dowiedzieć i mam nadzieję, że tylko przed samym ślubem wystarczy Cytat:
![]() Nieśmiało pomarudziłam na pracę od 10-22, która wypada mi nieraz w soboty czy niedziele i że pewnie ciężko będzie nam jeszcze na dwa spotkania dotrzeć, a spisywanie protokołu niedługo, więc dostaliśmy w końcu karteczkę o zrobionych 3 spotkaniach ![]() A rozmawialiśmy głównie o naszych planach na przyszłość, ewentualnych dzieciach itd.
|
|
#3710 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mniejsza z tym![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wychodzi na to, ze jadamy bardzo podobnie a i zera mam podobne ![]() no ja tylko będę miala mniej ruchu od Ciebie, ale niestety nie dam rady, bo jak wracam z pracy to padam na ryjek, no ale to n ie jest tak, że nic się nie ruszma bo jednak w pracy przez prawie 10 h jestem ciagle w ruchu a to jak by nie patrzec nie jest malo i nie jest to tylko wstawanie i siadanie
|
|
|
|
|
#3712 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3713 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapytam jeszcze mamy, moze bedzie wiedziec.wlasnie w tych drinkach wczorajszych byly te kolorowe Finladnie - grejpfrutowa, zurawinowa i jakas tam chyba jeszcze ale po grzancu tez takie cos mialam. a ja tak lubie grzanca Cytat:
super zabawa Cytat:
moja mama wytoczyla liste swoich argumentow (a TZ ja dopingowal) i zarzadzila, ze zamawiamy nowa z salonu
|
|||
|
|
|
#3714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mi się właśnie taki kolor bardziej podoba niż czarny bo taki...hmm.. ślubny bardziej Zabieram się za szukanie jakiejś innej opcji bo na razie gościu co był na targach wypożycza na 5 godz z przybraniem (bardzo ładne), szampanem, kierowca za 1500 ale nie jestem przekonana że uda mi się znaleźć taniej...a co to wago to za jakiegoś mega grubasa się nie uważam tylko jak ważyłam 50kg a nie 56 to było o nieeeebo lepiej |
|
|
|
|
#3715 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A autko fajne, tylko ten kolor taki mdły ![]() Tak, mój TŻ ma takie uczulenie Jak zadzwonił do mnie po testach i mi to powiedział to akurat na dworcu stałam i zrobiłam tak: Ludzie patrzyli jak na wariatkę ![]() Cytat:
Jak bierze leki na alergię to juz czasem nie kicha w trakcie imprezy, ale za to w nocy później psika. Kiedyś bym o maly włos zawału dostała, bo śpię sobie w najlepsze, a tu budzi mnie takei głośnie "aaaaapsik" Albo jak z Sylwestra wracaliśmy autobusem (był podstawiony przez organizatorów) , on kichnął -wszyscy "na zdrowie" i ja też, ale jak psiknął drugi raz - wszyscy "na zdrowie", a ja "dwa", później "trzy". Początkowo gapili się na mnie jak na głupka, bo nie kumali o co chodzi. Ale od "cztery" wszyscy już liczyli ze mną
|
||||
|
|
|
#3716 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Robicie jakieś przyjęcie?
|
|
#3718 |
|
Rozeznanie
|
zastanawiam się nad bielizną...jaka powinna być pod suknią? czy wam w salonie coś panie mówiły może? mój Tż stwierdził, że najbardziej podobam mu się bez ubrania ale ostatecznie przystanął na suknię i bieliznę jesli bielizna będzie sie łatwo zdejmować i będzie seksowna
![]() A jak wy to rozwiązujecie? U nas będzie taki bardziej obiad bez tańców więc będziemy mieli czas dla siebie wieczorem. Fajnie byłoby ubrać cos wygodnego i jednocześnie niecodziennego. Jeśli macie jakieś zdjęcia, albo linki do miejsc gdzie kupujecie to proszę-dodajcie.
jesteśmy razem-13.02.2008 zaręczyny-1.07.2009 ślub cywilny-1.07.2010 ślub kościelny 7.08.2010 Edytowane przez Ellin_ak Czas edycji: 2010-01-18 o 10:57 |
|
|
|
#3719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
suknia jest śliczna![]() widzę że twoja mama tak jak i moja zarządziła zakup nowej z salonu mimo że w moich planach była suknia o połowę tańsza i to jeszcze z możliwością oddania jej i odebrania połowy kasy... i tak to z mojego planu wydania na suknię ślubną tysiąca złotych wyszło 3 tysiące plus dodatki ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
|
|
#3720 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

w sumie tylko te czerwone placki na dekolcie. mam cere naczynkowa i niewiele alkoholu mi trzeba zeby sie zarumienic na twarzy, ale od niedawna widze cos takiego u siebie na dekolcie
i to w dodatku nie rownomiernie zarumienione tylko takie placki

a też chciałabym dojść tak do 54-55 kg, bo z tego co widzę, to po 50 kg biuścik się pojawia 

ale mniejsza z tym

Ludzie patrzyli jak na wariatkę