2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-18, 09:45   #3691
chilanes
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
[.....]
Ale przeje...
nooo z jednej strony tak, bo to przymusowa abstynencja, nawet szampana nie pije, a z drugiej baba jego się nie martwi, że w alkoholizm popadnie
Stary 2010-01-18, 09:48   #3692
lain
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
kolega ma, jak próbował wypić to go mdliło, a na drugid zień miał wysypkę, jak pokrzywka i biegunkę

to u mnie na szczescie tak drastyczie to nie przebiega w sumie tylko te czerwone placki na dekolcie. mam cere naczynkowa i niewiele alkoholu mi trzeba zeby sie zarumienic na twarzy, ale od niedawna widze cos takiego u siebie na dekolcie i to w dodatku nie rownomiernie zarumienione tylko takie placki w sumie tylko efekt estetyczny - przykrylam sobie szalem i pilam dalej
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 09:49   #3693
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
nooo z jednej strony tak, bo to przymusowa abstynencja, nawet szampana nie pije, a z drugiej baba jego się nie martwi, że w alkoholizm popadnie
Zeby tylko nie popadl w inne nalogi

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 09:53   #3694
onaella
Zakorzenienie

witam

widzę, że jest Lian węc dla przypomnienia wkleję Ci linka do mojego ostatniego posta do Ciebie, bo wtedy Cie nie było i pewnie nie nadrabialaś potem

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3180

a i gratuluje sukni, piękna i nawet bardzo mi sie podoba mimo, ze nie mój styl i ze ma tren, ale z podpiętym trenem to już w ogole cudna

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 09:55   #3695
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
o to musiałysmy sie gdzieś mijać

widzę, że kilka z Nas ma podobny pomysł popieram w 100%

mnie na targach wczoraj zainspirowała pewna blondynka
bardzo podobała mi się jej fryzura, miała włoski na bok (bardzo podobaja mi sie takie fryzury) do tego chyba 3 małe bordowe rózyczki, po prostu wyglądała i jakby do tego dobrać takie buty to by było super
tylko najpierw to musze miec suknie, bo nie do każdej beda takie butki pasowac
az sie boje że wyjdzie tak, że w białych bede musiała iść

nawet nie przypuszczałąm, ze coś takiego moze istnieć
O no widzisz Ja tam tylko byłam jakieś 1,5godziny (w tym na pokazie Demetriosa) szybko oblecieliśmy wszystko i do domu

Cytat:
ksieża (liczba wielkokrotnie mnoga), o to właśnei chdozxi w celibacie i utrzymaniu czystosci do ślubu. Jeśli stosujesz "inne czynności seksualne", to nie zachowujesz czustości, wiec należy sie z tego wyspowiadać wg KK
A samochód fajny, ale radze się do niego przymierzyć, tzn wsiaść bo do kiektórych takich, to dziwnie mi się wsiadało nawet w jeansach,a co dopiero z kiecką Kolorek mógłby mieć ciekawszy

kolega ma, jak próbował wypić to go mdliło, a na drugid zień miał wysypkę, jak pokrzywka i biegunkę
łoł. to ja wielokrotnie mnogo słyszałam coś zupełnie innego od księży i tak szczerze powiedziawszy to moja sis (baaardzo wierząca) latałaby do spowiedzi co drugi dzień a nie co miesiąc-dwa
I akurat jej w tej kwestii bardziej ufam

A do samochodu owszem wsiadaliśmy i jest meeeega dużo miejsca Mamy zamiar jechać sami więc bedziemy mogli się nawet położyć

Cytat:
Matko ale wy jestescie chude, ja mam 166cm i waze teraz 58 kg Chcialabym tak z 55kg. Wczoraj ogladalam stare zdejcia jak wazylam 50 kg, sterczaly mi kosci i bylam zdecydowanie za chuda.
ja też kiedyś taka ładna, zgrabna byłam i mi się zgrubiało :ryczy:
ja mam mniej więcej tyle samo: 163cm i 56kg
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 09:57   #3696
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

to u mnie na szczescie tak drastyczie to nie przebiega w sumie tylko te czerwone placki na dekolcie. mam cere naczynkowa i niewiele alkoholu mi trzeba zeby sie zarumienic na twarzy, ale od niedawna widze cos takiego u siebie na dekolcie i to w dodatku nie rownomiernie zarumienione tylko takie placki w sumie tylko efekt estetyczny - przykrylam sobie szalem i pilam dalej
Mi tez czasami czerwone plamy na dekolcie i lewej ręce i z lewej strony twarzy wyskakują. Kiedyś jak obiad jadłam-tata się wystraszył co się ze mną dzieje i już mysłał że jakaś różyczkę mam (swoją droga już miałam). No ale po kilku minutach zniknełoI tez nie wiem co to było-nic nowego wtedy nei jadłam
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 10:01   #3697
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Zeby tylko nie popadl w inne nalogi
wiesz... na inne nie zaobseorwowano uczulenia
Cytat:

dobrze, że szal miałaś a nie swędziało Cię? Nie szczypało?

Ja po większej ilości alkoholu dostaję delikatnych rumieńców na twaorzy, więc też muszę uważać Dobrze, ze nos czerwony, jak u Rudolfa się nei robi

Aaś ufaj, ja i wizaż to nie wyrocznia weź tylko pod uwagę, że wielu jest ksieży i każdy na swój sposób wiele spraw interpretuje

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-01-18 o 10:03
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-18, 10:07   #3698
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
ja sie pani w salonie z sukniami pozalilam, ze sie boje ze mi biust strasznie polecial z rozmiarem i sie boje, ze jeszcze cos poelci i bedzie brzydko wygladalo w sukni, a ona mi puscila oko i tekst "spokojnie, da sie to zalatwic"

bo ostatnio (m.in. wczoraj) jak pije alkohol to mi na dekolcie wychodza takie czerwone placki tylko to wychodzi po takich mocniejszych alkoholach. po piwie nie ale jak wczoraj wypilam drina, a potem 4 shoty mieszanki z wodka to od razu tak dziwnie zareagowalam. i to samo mialam niedawno po grzancu
No u mnie też krawcowa powiedziała, że z biustem wszystko da się zrobić w sensie w sukni. Nie będę miała stanika, tylko wstawi takie poduszki jakbym miała stanik i wtedy będę czuła się swobodniej, i na pleckach nie będę miała paska od stanika.
Ale będę musiała krawcową uprzedzić, że trochę w pasie i w udach mi przybyło A jak w grudniu zdejmowała miary ze mnie to jeszcze mi mówiła, że mam się nie odchudzać

To ciekawe z tym alkoholem. Chyba nie możesz się rozpijać
Ja to kiedyś miałam tak, że jak już sporo wypiłam i byłam trochę na kacu to wszystkie syfy na twarzy mi wyłaziły

Cytat:
Matko ale wy jestescie chude, ja mam 166cm i waze teraz 58 kg Chcialabym tak z 55kg. Wczoraj ogladalam stare zdejcia jak wazylam 50 kg, sterczaly mi kosci i bylam zdecydowanie za chuda.
Jeszcze 2 kg brakuje mi do 50 a też chciałabym dojść tak do 54-55 kg, bo z tego co widzę, to po 50 kg biuścik się pojawia
Stary 2010-01-18, 10:10   #3699
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
LAIN Twoja suknia jest przepiękna !!!!!!!!!!
To LAIN ma suknię???????????????? chwal mi się i to szybko!!!!

Aś ja nie wiem co to za taniec.. zerknęłam aby na sekundkę i fokstrot to raczej nie jest... kurdczę tak dawno już nie tanczyłam...
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 10:12   #3700
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
O no widzisz Ja tam tylko byłam jakieś 1,5godziny (w tym na pokazie Demetriosa) szybko oblecieliśmy wszystko i do domu
oi widzisz to my tez bo tylko jakies 2 godziny w tym tez pokaz Demetriosa
dłuzęj to bardzo nie było co tam robic, no chyba, że ktos sie na cos konkretnego od razu decydował

bardzo podobały mi sie makijaże modelek z pokazu (chociaz siedzielismy daleko bo za fotografami to i tak dostrzegłam ) i ich sztuczne rzęsy

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
a zastanawiałam się wlasnie Tancia była i nic nie powiedziała o sukni Lain, aż uwierzyc nie mogłam to teraz juz wiem czemu

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 10:13   #3701
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:

Aś ja nie wiem co to za taniec.. zerknęłam aby na sekundkę i fokstrot to raczej nie jest... kurdczę tak dawno już nie tanczyłam...
Na klubie zobaczysz ją w wątku "Nasze szafy ślubne"

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-18, 10:15   #3702
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
widzę, że jest Lian węc dla przypomnienia wkleję Ci linka do mojego ostatniego posta do Ciebie, bo wtedy Cie nie było i pewnie nie nadrabialaś potem

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3180

a i gratuluje sukni, piękna i nawet bardzo mi sie podoba mimo, ze nie mój styl i ze ma tren, ale z podpiętym trenem to już w ogole cudna
dziekuje
a no przeoczylam Twojego posta
ja nie mam zadnych specjalnych przepisow poprostu jak sobie cos gotuje na cieplo to albo przyrzadzam to w garnku do gotowania na parze albo na teflonowej patelni bez zadnego tluszczu. o i jeszcze na takiej do grillowania - tez bez tluszczu a jak juz mama cos usmazy na obiad na tluszczu to bardzo dokladnie to z tego calego tluszczu odsaczam w recznik papierowy
i tak np. wrzucam do garnka na parze brokuly podzielone na rozyczki, dorsza opruszonego sola/pieprzem/sokiem z cytryny, w miedzyczasie przyrzadzam sos chrzanowy (chrzan smietankowy ze sloiczka, troche pieprzu i soku z cytryny - to wszystko wymieszac i podgrzac) i obiadek gotowy jak robie spaghetti to koniecznie z razowego makaronu i sos wlasnej roboty (na niewielkiej ilosci oliwy posmazona cebulka z czosnkiem, do tego pomidory z puszki, przyprawy i gotowe)
a poza tym na obiady jem duzo salatek, opierajacych sie glownie na roznego rodzaju salatach, warzywach typu ogorek, pomidor, cebula, papryka i dodatkach typu jajko, piers kurczaka, niewielka ilosc sera feta, niewielka ilosc niebieskiego sera plesniowego - w zaleznosci na co akurat mam ochote i jeszcze potreningowe serki wiejskie na kolacje zazwyczaj po cwiczeniach jesc mi sie nie chce, ale z rozsadku je jem zeby nie spowolnic metabolizmu staram sie jesc 4 posilki dziennie (choc czasem nie wychodzi )
wg mnie najwiecej mi jednak daje ruch i aero
no i moje zera ktorych jest duuuzo: zero bialego chleba, zero ziemniakow, zera masla, zero cukru itp. itd.

Cytat:
dobrze, że szal miałaś a nie swędziało Cię? Nie szczypało?
nic a nic tylko niefajnie wygladalo

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
No u mnie też krawcowa powiedziała, że z biustem wszystko da się zrobić w sensie w sukni. Nie będę miała stanika, tylko wstawi takie poduszki jakbym miała stanik i wtedy będę czuła się swobodniej, i na pleckach nie będę miała paska od stanika.
Ale będę musiała krawcową uprzedzić, że trochę w pasie i w udach mi przybyło A jak w grudniu zdejmowała miary ze mnie to jeszcze mi mówiła, że mam się nie odchudzać
ja stanik koniecznie do sukni chce, bo nie chce zeby mi gorset rozprasowal biuscik z reszta mierzylam te suknie w bardotce i bylo git
ja sobie mysle, ze moge jeszcze scudnac, bo te suknie mozna chyba o rozmiar w przod i w tylu modyfikowac, a raczej watpie zebym spadla ponizej rozmiaru 32 strasznie budujaca to rozmiarowka

Cytat:
To ciekawe z tym alkoholem. Chyba nie możesz się rozpijać
Ja to kiedyś miałam tak, że jak już sporo wypiłam i byłam trochę na kacu to wszystkie syfy na twarzy mi wyłaziły
o nieeeeee

Cytat:
a mam
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3339
Stary 2010-01-18, 10:16   #3703
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Na klubie zobaczysz ją w wątku "Nasze szafy ślubne"
albo z sobotnimi postami, tam jest cały opis

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 10:19   #3704
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
albo z sobotnimi postami, tam jest cały opis
Tak, tak, ale to lain zapodała linka, bo za długo by zajęło szukanie
Stary 2010-01-18, 10:20   #3705
Ellin_ak
Rozeznanie

Dzwoniłam do salonu zapytać o tą suknię na stronie głównej i pani w jednym nie miała komputera a w innym gdzie komputer było to nie było netu Ale w końcu powiedziała, że to suknia z kolekcji Venus ale nie wie czy z 2009 czy 2008, ale i tak jej nie ma u nich. Szkoda bo myślałam ze będzie szansa przymierzyć ale i tak się nie martwię bo będę szyła a zdjęcie jest
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 10:21   #3706
smoccos
Raczkowanie

Witam,
postanowiłam się dopisać do wątku, choć nie mam jeszcze terminu , ale za to mam już sukienkę
A ślubować będziemy w USC albo 15 maja albo 5 czerwca

Dzięki wrodzonej pysze, jednych nie słucham a drugich nie słyszę...

smoccos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 10:23   #3707
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
To jeszcze wam pokaże samochód jaki upatrzyliśmy

http://images03.olx.pl/ui/2/03/90/38120390_1.jpg
tz taki chciał A ja absolutnie nie MOze gdyby był czarny. za to jak pytaliśmy znajomych to wiele osób mowiło, ze ten co Wy wybraliście jest bardziej ślubny od Cadillaca. Dlatego wole Cadillaca, bo jest ładniejszy wg mnei

Cytat:
bo ostatnio (m.in. wczoraj) jak pije alkohol to mi na dekolcie wychodza takie czerwone placki tylko to wychodzi po takich mocniejszych alkoholach. po piwie nie ale jak wczoraj wypilam drina, a potem 4 shoty mieszanki z wodka to od razu tak dziwnie zareagowalam. i to samo mialam niedawno po grzancu
lepiej to obserwuj. Tż w trakcie kilku wizyt w restauracjach tak miał, że zaczęły mu sie pojawiać czerwone plamy na przedramionach i kichał, poszliśmy do alergologa, mial testy i okazalo się, ze testy nic nie wykazałyAle to niebezpieczne, bo może się skończyć wstrząsem anafilaktycznym A właśnie gorzej jak się nie wie co uczula. I alergolog powiedział, ze to moga być jakies konserwanty i inne szity. Nie wiem jakie alkohole piłaś, ale jeśli te kolorowe do drinków to byc może własnie tam jakas chemia z nich tak podziałała.
Cytat:
Cytat:
ja też kiedyś taka ładna, zgrabna byłam i mi się zgrubiało :ryczy:
ja mam mniej więcej tyle samo: 163cm i 56kg
moim zdaniem przesadzacie, ja mam 164 cm i ważę 56 kg i nie uważam się za grubasa Z resztą waga wg mnie nie jest miarodajna, bo każdy ma inną zawartość tłuszczu i mieśni w organizmie a mięsnie ważą więcej od tłuszczu. Wymiary mam 91-67-92 i wg mnie jest ok. Jak byłam mega chudzielcem z wystającymi kośćmi miałam 87-60-89 a wazyłam 49 kg i do tego stanu nie chciałabym wracać W moich obecnych wymiarach mogłabym ewentualnie zgubic parę cm w talii, ale tez nie wiem po co, jak mam figure w kształcie klepsydry i mam sporą różnicę między biodrami a talią i wygladam fajowo w dopasowanych kieckach. Także ja tam nie mam ciśnienia na zadne chudnięcie a bardziej na dbanie o siebie i o swoje zdrowie.

Zatem idę się wysaunować
Rozważam czy nie pochodzić sobie na spinning, ale nie wiem czy mi kolana nie wysiądąTakże nie wiem czy jeszcze sobie nie dołożę dodatkowej godziny aqua w tygodniu.
Stary 2010-01-18, 10:27   #3708
tancerka212
Zakorzenienie

Lain suknia bosssssska naprawdę super wybór!!! a to ty ją nową zamawiasz z salonu czy jak bo już nie chce mi się jeszcze raz tego długaśnego posta czytać? suuuuper! szkoda że nie masz swoich fotek w niej ale wierzę ci na słowo że wyglądasz extra
Stary 2010-01-18, 10:27   #3709
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki

Cytat:
Napisane przez Monisia_1331 Pokaż wiadomość
U nas wymagają 2 spowiedzi...tak więc idź do kancelarii parafialnej weź ta kartke do spowiedzi i idź sie wyspowiadaj...może Cie rozgrzeszą a może i nie zalezy na kogo trafisz...albo jak będziesz w kancelarii to porozmawiaj z księdzem i zapytaj czy masz iść na tą pierwsza spowiedz...

Apropo jaka LIcencja??
Licencja z mojej parafii do kościoła, w którym ślubujemy
A o spowiedź spróbuję się dowiedzieć i mam nadzieję, że tylko przed samym ślubem wystarczy

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
eeee myślę że tylko TŻ no i moze dowód osobisty ...nie wiem.. dziewczyny CI powiedzą jak zaraz przyjdą bo już niektóre maja zaliczoną poradnię.. a i t eż zależy do jakeij pójdziesz .. Bo czasem mówią że trzeba rysować jakieś wykresy dni płodnych (że niby naturalna metoda planowania) a niektóe to tylko idą posiedzą parę godzin i pani podpisuje odbębnienie bez wykresików
U nas to było raczej około 30minut
Nieśmiało pomarudziłam na pracę od 10-22, która wypada mi nieraz w soboty czy niedziele i że pewnie ciężko będzie nam jeszcze na dwa spotkania dotrzeć, a spisywanie protokołu niedługo, więc dostaliśmy w końcu karteczkę o zrobionych 3 spotkaniach
A rozmawialiśmy głównie o naszych planach na przyszłość, ewentualnych dzieciach itd.
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-18, 10:28   #3710
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Aaś ufaj, ja i wizaż to nie wyrocznia weź tylko pod uwagę, że wielu jest ksieży i każdy na swój sposób wiele spraw interpretuje
no i to jest najbardziej wkurzające ale mniejsza z tym

Cytat:

ostatnia moja nadzieja umarła

Cytat:
oi widzisz to my tez bo tylko jakies 2 godziny w tym tez pokaz Demetriosa
dłuzęj to bardzo nie było co tam robic, no chyba, że ktos sie na cos konkretnego od razu decydował

bardzo podobały mi sie makijaże modelek z pokazu (chociaz siedzielismy daleko bo za fotografami to i tak dostrzegłam ) i ich sztuczne rzęsy

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

a zastanawiałam się wlasnie Tancia była i nic nie powiedziała o sukni Lain, aż uwierzyc nie mogłam to teraz juz wiem czemu
no my też daleko siedzieliśmy, przy samych wejściach
Stary 2010-01-18, 10:29   #3711
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje
a no przeoczylam Twojego posta
ja nie mam zadnych specjalnych przepisow poprostu jak sobie cos gotuje na cieplo to albo przyrzadzam to w garnku do gotowania na parze albo na teflonowej patelni bez zadnego tluszczu. o i jeszcze na takiej do grillowania - tez bez tluszczu a jak juz mama cos usmazy na obiad na tluszczu to bardzo dokladnie to z tego calego tluszczu odsaczam w recznik papierowy
i tak np. wrzucam do garnka na parze brokuly podzielone na rozyczki, dorsza opruszonego sola/pieprzem/sokiem z cytryny, w miedzyczasie przyrzadzam sos chrzanowy (chrzan smietankowy ze sloiczka, troche pieprzu i soku z cytryny - to wszystko wymieszac i podgrzac) i obiadek gotowy jak robie spaghetti to koniecznie z razowego makaronu i sos wlasnej roboty (na niewielkiej ilosci oliwy posmazona cebulka z czosnkiem, do tego pomidory z puszki, przyprawy i gotowe)
a poza tym na obiady jem duzo salatek, opierajacych sie glownie na roznego rodzaju salatach, warzywach typu ogorek, pomidor, cebula, papryka i dodatkach typu jajko, piers kurczaka, niewielka ilosc sera feta, niewielka ilosc niebieskiego sera plesniowego - w zaleznosci na co akurat mam ochote i jeszcze potreningowe serki wiejskie na kolacje zazwyczaj po cwiczeniach jesc mi sie nie chce, ale z rozsadku je jem zeby nie spowolnic metabolizmu staram sie jesc 4 posilki dziennie (choc czasem nie wychodzi )
wg mnie najwiecej mi jednak daje ruch i aero
no i moje zera ktorych jest duuuzo: zero bialego chleba, zero ziemniakow, zera masla, zero cukru itp. itd.
dziękuje za odp.
I wychodzi na to, ze jadamy bardzo podobnie bo też głównie zielenine wcinam z różnymi dodatkami.
a i zera mam podobne

no ja tylko będę miala mniej ruchu od Ciebie, ale niestety nie dam rady, bo jak wracam z pracy to padam na ryjek, no ale to n ie jest tak, że nic się nie ruszma bo jednak w pracy przez prawie 10 h jestem ciagle w ruchu a to jak by nie patrzec nie jest malo i nie jest to tylko wstawanie i siadanie

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 10:30   #3712
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
moim zdaniem przesadzacie, ja mam 164 cm i ważę 56 kg i nie uważam się za grubasa Z resztą waga wg mnie nie jest miarodajna, bo każdy ma inną zawartość tłuszczu i mieśni w organizmie a mięsnie ważą więcej od tłuszczu. Wymiary mam 91-67-92 i wg mnie jest ok. Jak byłam mega chudzielcem z wystającymi kośćmi miałam 87-60-89 a wazyłam 49 kg i do tego stanu nie chciałabym wracać W moich obecnych wymiarach mogłabym ewentualnie zgubic parę cm w talii, ale tez nie wiem po co, jak mam figure w kształcie klepsydry i mam sporą różnicę między biodrami a talią i wygladam fajowo w dopasowanych kieckach. Także ja tam nie mam ciśnienia na zadne chudnięcie a bardziej na dbanie o siebie i o swoje zdrowie.
Za grubasa tez sie nie uwazam, ogolnie jestem szczupla, chcialabym tylko zgubic boczki bo z niektorych urbaniach zle wygladaja

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 10:34   #3713
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to niebezpieczne, bo może się skończyć wstrząsem anafilaktycznym A właśnie gorzej jak się nie wie co uczula. I alergolog powiedział, ze to moga być jakies konserwanty i inne szity. Nie wiem jakie alkohole piłaś, ale jeśli te kolorowe do drinków to byc może własnie tam jakas chemia z nich tak podziałała.
no to teraz to mnie wystraszylas zapytam jeszcze mamy, moze bedzie wiedziec.
wlasnie w tych drinkach wczorajszych byly te kolorowe Finladnie - grejpfrutowa, zurawinowa i jakas tam chyba jeszcze ale po grzancu tez takie cos mialam. a ja tak lubie grzanca bede sie obserwowac i jak sie bedzie powtarzalo to zasuwam do dermatologa

Cytat:
Rozważam czy nie pochodzić sobie na spinning, ale nie wiem czy mi kolana nie wysiądą
ja po spinningu w ogole kolan nie odczuwam moj TZ ma od jezdzenia na rowerze juz jakies male problemy z kolanami, ale lyka glukozamine na te wszystkie chrzastki kolanowe i spinningujemy razem super zabawa

Cytat:
Lain suknia bosssssska naprawdę super wybór!!! a to ty ją nową zamawiasz z salonu czy jak bo już nie chce mi się jeszcze raz tego długaśnego posta czytać? suuuuper! szkoda że nie masz swoich fotek w niej ale wierzę ci na słowo że wyglądasz extra
dziekuje fajne, ze Ci sie podoba
moja mama wytoczyla liste swoich argumentow (a TZ ja dopingowal) i zarzadzila, ze zamawiamy nowa z salonu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-18, 10:43   #3714
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
tz taki chciał A ja absolutnie nie MOze gdyby był czarny. za to jak pytaliśmy znajomych to wiele osób mowiło, ze ten co Wy wybraliście jest bardziej ślubny od Cadillaca. Dlatego wole Cadillaca, bo jest ładniejszy wg mnei

Zatem idę się wysaunować
Rozważam czy nie pochodzić sobie na spinning, ale nie wiem czy mi kolana nie wysiądąTakże nie wiem czy jeszcze sobie nie dołożę dodatkowej godziny aqua w tygodniu.

A mi się właśnie taki kolor bardziej podoba niż czarny bo taki...hmm.. ślubny bardziej Zabieram się za szukanie jakiejś innej opcji bo na razie gościu co był na targach wypożycza na 5 godz z przybraniem (bardzo ładne), szampanem, kierowca za 1500 ale nie jestem przekonana że uda mi się znaleźć taniej...

a co to wago to za jakiegoś mega grubasa się nie uważam tylko jak ważyłam 50kg a nie 56 to było o nieeeebo lepiej
Stary 2010-01-18, 10:46   #3715
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Słonka
Dziś już lepiej jak w weekend jeśli chodzi o samopoczucie. Poza tym zamierzam dzis wziąć się w garść i zrobić kilka istotnych rzeczy, pomożecie? (Pomożemy )
Pomożemy tylko powiedz jak

Cytat:
Dziewczyny jestem w szoku!
Przebieram się właśnie w inne spodnie, bo idę z psem na spacer. Wzięłam sobie takie dzinsy, które jeszcze rok temu były na mnie za duże i workowate, dwa miesiące temu wyjęłam z szafy i patrzę, że są idealne. A teraz zakładam, ledwo mogę założyć, ale założyłam i co - zapiąć się nie mogę nawet na wdechu.. Można aż tak szybko przybrać w pasie?
W zasadzie się cieszę, że w końcu tyje, ale nie myślałam, że w ciągu 2 miesięcy można "wyrosnąć" ze spodni...
Gratuluję dodatkowych centymetrów

Cytat:
Tancia! Weź tu mi kobieto oblukaj ten taniec: http://www.youtube.com/watch?v=HYHZh-xnqhE&feature=fvst

co to za styl jest w ogóle? bo mi się przyśniło dziś że to fokstrot ale nie wiem sama
To jeszcze wam pokaże samochód jaki upatrzyliśmy

http://images03.olx.pl/ui/2/03/90/38120390_1.jpg
Co prawda nie jestem Tancią, ale według mnie na początku to jest taki zwykły chodzony bujaniec, ale jak zmieniają styl i zaczynają szybciej tańczyć to już raczej fokstrot

A autko fajne, tylko ten kolor taki mdły

Cytat:
spotkalyscie sie moze z uczuleniem na alkohol?
Tak, mój TŻ ma takie uczulenie Jak zadzwonił do mnie po testach i mi to powiedział to akurat na dworcu stałam i zrobiłam tak: Ludzie patrzyli jak na wariatkę

Cytat:
TŻtowi się nos zapycha po wódce (albo piwie w większej ilości) i później psika seriami Najwięcej kochnął 17 razy pod rząd Jak bierze leki na alergię to juz czasem nie kicha w trakcie imprezy, ale za to w nocy później psika. Kiedyś bym o maly włos zawału dostała, bo śpię sobie w najlepsze, a tu budzi mnie takei głośnie "aaaaapsik"
Albo jak z Sylwestra wracaliśmy autobusem (był podstawiony przez organizatorów) , on kichnął -wszyscy "na zdrowie" i ja też, ale jak psiknął drugi raz - wszyscy "na zdrowie", a ja "dwa", później "trzy". Początkowo gapili się na mnie jak na głupka, bo nie kumali o co chodzi. Ale od "cztery" wszyscy już liczyli ze mną I tak do 13
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 10:49   #3716
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez smoccos Pokaż wiadomość
Witam,
postanowiłam się dopisać do wątku, choć nie mam jeszcze terminu , ale za to mam już sukienkę
Witam nową PM-ko 2010
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 10:52   #3717
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smoccos Pokaż wiadomość
Witam,
Witam nową PM, jak ustalicie konkretną datę, to dopiszę Cię do kalendarza
Robicie jakieś przyjęcie?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-18, 10:52   #3718
Ellin_ak
Rozeznanie

zastanawiam się nad bielizną...jaka powinna być pod suknią? czy wam w salonie coś panie mówiły może? mój Tż stwierdził, że najbardziej podobam mu się bez ubrania ale ostatecznie przystanął na suknię i bieliznę jesli bielizna będzie sie łatwo zdejmować i będzie seksowna -ale ma wymagania
A jak wy to rozwiązujecie? U nas będzie taki bardziej obiad bez tańców więc będziemy mieli czas dla siebie wieczorem. Fajnie byłoby ubrać cos wygodnego i jednocześnie niecodziennego.
Jeśli macie jakieś zdjęcia, albo linki do miejsc gdzie kupujecie to proszę-dodajcie.

Edytowane przez Ellin_ak
Czas edycji: 2010-01-18 o 10:57
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 10:55   #3719
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje fajne, ze Ci sie podoba
moja mama wytoczyla liste swoich argumentow (a TZ ja dopingowal) i zarzadzila, ze zamawiamy nowa z salonu
naprawdę mi się podoba więc opinia jest bardzo szczera suknia jest śliczna
widzę że twoja mama tak jak i moja zarządziła zakup nowej z salonu mimo że w moich planach była suknia o połowę tańsza i to jeszcze z możliwością oddania jej i odebrania połowy kasy... i tak to z mojego planu wydania na suknię ślubną tysiąca złotych wyszło 3 tysiące plus dodatki a ile ta India kosztuje- tak z ciekawości jeśli można wiedzieć

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
zastanawiam się nad bielizną...jaka powinna być pod suknią? czy wam w salonie coś panie mówiły może? mój Tż stwierdził, że najbardziej podobam mu się bez ubrania ale ostatecznie przystanął na suknię i bieliznę jesli bielizna będzie sie łatwo zdejmować i będzie seksowna -ale ma wymagania
A jak wy to rozwiązujecie? U nas będzie taki bardziej obiad bez tańców więc będziemy mieli czas dla siebie wieczorem. Fajnie byłoby ubrać cos wygodnego i jednocześnie niecodziennego.
pod suknią to bielizna ma być raczej wygodna i dopasowana do sukni- ja np musze mieć bardotkę, majtki dowolnie. nie sądzę żeby po kilku godzinach szaleństw w takiej ślubnej sukni bielizna pozostała świeża dlatego ja planuję po ślubie wziąć prysznic, bieliznę spod sukni wrzucić do prania i dopiero założyć coś sexownego i pójść z mężem do małżeńskiego łoża
Stary 2010-01-18, 10:55   #3720
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
TŻtowi się nos zapycha po wódce (albo piwie w większej ilości) i później psika seriami Najwięcej kochnął 17 razy pod rząd Jak bierze leki na alergię to juz czasem nie kicha w trakcie imprezy, ale za to w nocy później psika. Kiedyś bym o maly włos zawału dostała, bo śpię sobie w najlepsze, a tu budzi mnie takei głośnie "aaaaapsik"
Albo jak z Sylwestra wracaliśmy autobusem (był podstawiony przez organizatorów) , on kichnął -wszyscy "na zdrowie" i ja też, ale jak psiknął drugi raz - wszyscy "na zdrowie", a ja "dwa", później "trzy". Początkowo gapili się na mnie jak na głupka, bo nie kumali o co chodzi. Ale od "cztery" wszyscy już liczyli ze mną I tak do 13
O wow,nieźle A czytając tego posta właśnie kichnełam dwa razy.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości