|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
Ja mam co roku bal na uczelni i płacimy 40 zl za osobę. U mnie nikt by na bal za 300 zł nie poszedł![]() Cytat:
Cytat:
Bo chyba ostatnie czego oczekuje kobieta w potencjalnej ciąży to teksty swojego faceta w stylu "tylko nie to". Także fajnego masz faceta Kwas foliowy to ja mam w Belissie
|
|
#4082 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
Ja jestem majowe dziecko
|
|
|
|
|
#4083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale swoją drogą ten czas leci kiedys mówiłam, że dziecko jak będe miała 28 lat, a teraz gdy mam 23 i za 5 lat bym miała latac z wózkiem to....nieeeee poczekam do 30 pewnie jak będę miała bliżej do 30 to też to odsunę w czasieco do kwasu foliowego to ja biortaki jak w ciąży, ale na paznokcie
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-01-19 o 17:45 |
|
|
|
|
#4084 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4085 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no a TŻcik jest kochany i kurczę to takie budujące jest że mnie wspiera, i gdyby coś nam się teraz zdarzyło i bysmy mieli dzieciaczka to by się głupolek nawet cieszył ![]() a coś na włoaski też sobie muszę kupić, a ile płacisz za bellise?? Cytat:
czyli miesiąc przed slubem zaszła ![]() Cytat:
![]() woda ja myslę że rodzice by źli nie byli, są bardzo konserwatywni, ale liczą się z tym że jestesmy razem z TZtem prawie 5 lat i że planujemy slub.. co innego gdyby w ciązę zaszła moja 18-letnia siostra, która nie ma stałego chłopaka, to dopiero by doznali szoku.. siostry pewnie mi by troszkę zazdrościły ciązy, przynajmniej ta najsatrsza, bo ona już chce mieć ale czeka do końca roku jak jej przedłużą umowę na czas nieokreslony
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2010-01-19 o 18:03 |
|||
|
|
|
#4086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4087 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4088 |
|
Wtajemniczenie
|
ja od kiedy mamy tego szczeniora to sie zastanawiam czy naprawde chcę dzidziusia?
bo roboty przy psie sporo a co dopiero przy dziecku, tylko tzcik sie cieszy z pieska, ale dzidzi to nie chce specjalnie![]() ps nie umiem wkleic fotek do szafy
nie obiecuję Ci wiele, bo tyle prawie co nic, najwyżej wiosenną zieleń i pogodne dni, najwyżej uśmiech na twarzy i pomocną dłoń, nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie. Edytowane przez gospella Czas edycji: 2010-01-19 o 18:14 |
|
|
|
#4089 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mój TŻ ma większy instynkt ode mnie.. ja zmieniłam sowje podejście i najpierw chcemy mieć z TZtem własne 4 kąty żeby gdzieś wychowywać potencjalne przyszłe dzieci ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4090 |
|
Zadomowienie
|
Moj SKARB jest boski chce to ogłosić bo chcialam miec pokoj czerwony w naszym mieszkanku i nasz jednen pokoik taki bedzie
KOCHAM CIE M
|
#4091 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Najlepsza jest od mojej babci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Niedługo kupujemy resztę ![]() Cytat:
Będzie dobrze Takie dni też bywają. Jutro będzie lepiej.Cytat:
Cytat:
dla Ciebie.Ja w tym semestrze mam tylko jeden exam no i pisanie pracy i idzie mi jak krew z nosa 3majcie kciuki, żebym aukcję wygrała. Koniec za 2 godziny. Dziewczyny z 7 sierpnia, żadna nie świętuje??? Przecież dzisiaj...
dwustudniówka ![]() ![]() Edytowane przez aniolekKB Czas edycji: 2010-01-19 o 18:19 |
|||||||||
|
|
|
#4092 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
Ja teraz mam taki koktail
kwas foliowy (od gina), belissa i capivit jak do lutego nie bede piekna i powabna kogoś uduszę ooo dzięki za przypomnienie ze muszę iśćdo miseczki z taletkami..... tak miseczki... czuję się już jak jakiś schorowany emeryt musze sobie szykowac tableteczki do miseczki Nie wiedziałam, ze kwas działa na paznokcie... to dlatego mi go gin polecił na rok przed slubem - widział chlop te moje ogryski eeej wiecie ze Polacy wygrywają z Niemcami w szczypiorniaka ?? |
|
|
|
#4094 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- słuchajcie a babci to daje sie zaproszenie? ![]() bo ja co prawda nie mam , ale tz ma
|
|
#4095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już widzę szczęśliwą buźke mojej Babuni i Dziadka
|
|
|
|
|
#4096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4097 |
|
Adwokat diabła
|
Aniołku, no nie gadaj
|
|
#4098 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dajsz zaproszen tylko swiadkom i rodzicom.. Bo oni niejako są w komitecie organizacyjnym.. Nie wiem jakie jest zdanie innych dziewczyn ale ja swojej babci i babci tz zamierzam dac zaproszenie |
|
|
|
|
#4100 |
|
Konto usunięte
|
Ja tam świadkom daję zaproszenia
|
|
|
|
#4101 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki za odpowiedź
tak się zastanowilismy, tzcik o niej zapomniał
|
#4102 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
piękne są ![]() jeśli te butki są wygodne to super i tak nie będzie ich za bardzo widać z pod sukni a nie wyglądają źle ![]() biała mucha? o z takim rozwiązaniem się jeszcze nie spotkałam masz jakiś przykład?![]() Black jaką Ty masz suknię? Ty masz już suknię tak w ogóle?
|
|
|
|
|
#4103 |
|
BAN stały
|
Ja również daje zaproszenia świadkom.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-01-19 o 19:08 |
|
|
|
#4104 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To juz nie czasy liceum kiedy ciąża to byłby dramat i szok. Teraz to nawet moi rodzice by pewnie powiedzieli, że spoko loko, bo mam a nie pracuje to by siedziała z bejbem i w ogóle przez ten mój kręgosłup to mama mówi, żebysmy nie odwlekali dziecka. Ale wiecie - po co mi dziecko![]() Cytat:
![]() ale ile miałas lat?A w ogóle to powiedz jak się poznaliście z Bondem, co robiłas zagramanicą i co powiedział Bond na I'm pregnant i takie tam ![]() Cytat:
Cytat:
JA mowię: no tak babciu ![]() Babcia: tylko wiesz, żebyście sie tam za bardzo nie kochali Cytat:
a to nie jest kościelna pieśń? Cytat:
Ale przkeochany ten TWój dzieciaczek Ja jak byłam mała i mi rodzice kupili wate cukrowa jak przyszłam do domu zaczęłam jeśc chusteczki higieniczne i się dziwiłam dlaczego one nie są słodkienie powinnas jeść równoczesnie Belissy i Capivitu, bo mają witamine a a jej przedawkowanie jest groźne dla organizmu. Juz lepiej bierz raz to raz to albo Belissę i beta karoten(jeśli organizm będzie potrzebowal wit. A to przekształci w nia beta karoten, jeśłi nie beta karoten odłoży sie gdzis tam i bedziesz miała ąłdny kolorek i nie przedawkujesz )Cytat:
I rodzicom też, tylko trzeba usunąć formułę "wraz z rodzicami zapraszają"
|
|
#4105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
współorganizatorzy....
Ja swoim nie dajębo i po co dostana dyplomy najlepszych swiadkow ijeszcze blizej niesprecyzowany prezent dla rodzicow to po kij im jeszcze zaproszenia -- co to jurna na pamiątke nigdy nie slyszalam o tym aby swiadom czy rodzicom dawac zaproszenia totak jakby komitet rodizcielski sam sobie wystawil zaproszenie na studiowke SAMOA, TO JEST KOŚCIELNA PIEŚŃ I NA TYM CAŁY DOWCIP POLEGA. jEST TO COS W RODZAJU BUDZIKA NA WSIACH... WIĘC NA WESELU TO ZNACZY ZE KSIADZ JUZ ODPRAWIA PIERWSZA NIEDZIELNA MSZE.. CZYLI JEDNYM SLOWEM: ROBACZKI CZAS ZWIJAC MANATKI IMPREZA SKOŃCZONA Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2010-01-19 o 18:56 |
|
|
|
#4107 |
|
Wtajemniczenie
|
mad pocieszyłaś mnie że nie zostałam ostatnia a mierzyłaś już coś, czy może masz coś na oku?
|
|
|
|
#4108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej dziewczyny posikam sie zaraz - sprawdzam pocztę tż, bo matka miała mu wyslać adresy gości(jeszcze ich nie ma miała wyslać w sobotę dziś dzwonił i rzekomo dzic wieczorem miały być) i...... patrzę a w spamie tz ma maila od Orsaya
|
|
#4109 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Stwierdzili, że na pewno ludzie chętnie skorzystają, a jak zostanie coś to przecież się weźmie i np. zamrozi. Cytat:
Cytat:
Dziś już humor dużo lepszy Byliśmy z Tż-tem w kinie, kupiliśmy sobie po ciuszku i w sumie dzień zleciał. A jutro planuję wreszcie do kosmetyczki jakiejś iść Cytat:
Cytat:
![]() Ale jak widać w końcu się udało Cytat:
![]() Cytat:
![]() A bukiet mojej świadkowej zostanie pozostawiony w kościele przy jednym z ołtarzy. Taka u nas tradycja ![]() Pewnie będę rzucała welonem albo podwiązką
|
|
#4110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla nich wlaśnie wg mnie szczególnie się należą bo są nie tylko "zwykłymi" gośćmi ale i osobami na których pomoć możemy bardzo liczyc w tym dniu. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.

Bo chyba ostatnie czego oczekuje kobieta w potencjalnej ciąży to teksty swojego faceta w stylu "tylko nie to". Także fajnego masz faceta

na razie bardzo skąpo, zobaczymy jak się rozwinie w czasie.. TŻ jak się dowiedział to taki jakoś troszkę rozczarowany był 

do lekarza sie nie załapalam bo bym sie do pracy spóźniła
pozniej pokłóciłan sie z TZ o jakas bzdure w pracy tez beznadzieja...mam dosc dzisiejszego dnia...jedna pozytywną rzeczą jest to ze wybralam jaka chce miec suknie i na poprawę humoru kupilam telefon nokia n73 eh...
Będzie dobrze
dla Ciebie.

piękne są