![]() |
#2371 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część X.
Moje sesyjno zabiegane R/U
Śniadanie: owsianka 4 łychy płatków owsianych, jedna otrębów pszennych, banan, 3 łychy wiórków kokosowych z jogurtem light jogobella panacotta jagodowa na wodzie bo mleko mi skisło stąd jogurt ( nie polecam nie była smaczna ![]() spacerek do sklepu 2Śniadanie: mega mandarynka, duża grahamka, twarożek domowy Obiad: omlet z 2 żółtek i 3 białek z papryką konserwową i szynka z indyka (tzw. szybki obiad bo biegiem na jazdy) 2 godziny jazdy L-ką Podwieczorek: tuńczyk wsw z papryką konserwową 30 min ćwiczeń na brzuch i talię, 30 min ćwiczeń na biust i ramiona, 10-15 min skakanki Kolacja: gotowana pierś z kurczaka Wiem, że okołotreningowe do dupy bo nie ma węglowodanów ale nie mam weny ich gotowania na noc.
Dbanie o ciałko a więc: *zbilansowana dietka: bez słodyczy bez badziewnego jedzenia *siłownia 3 x tyg *interwały 1 x tyg (przygotowanie do HIIT-a) Edytowane przez viline1988 Czas edycji: 2010-01-20 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2372 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
wez sobie skotke twarogu z johgurtem i szczypiorem zrob do tego warzywa. A tak wogole... to R Ci ptorzebne?? Wzrostu masz 140 ze z wagi 53 sie odchudzasz? ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2373 |
Raczkowanie
|
ale przytyc w kontrolowany sposób????jak????zeby sie nie obtłuścic znowu???????co dodawać i jak???? a i nie mam niesttey okresu.....pomocy....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2374 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bez przesady, żadna z nas nie ma całego dnia na wizaż i na podawanie innym jadłospisów, które bez problemu można znaleźć, na tacy. Trochę chęci.
![]() ![]() |
![]() |
#2376 |
Raczkowanie
|
Już nie pamiętam kiedy wstawiałam
![]() Więc oto moje wczorejsze U: I. owsianka: 4 łychy owsianych ugotowane na szklance mleka z wkrojonym bananem, solidnie posypane słonecznikiem, wiórkami kokosowymi i rodzynkami królewskimi, dosłodzone łyżeczką miodu, kawka czarna (nie znoszę innej) II. kasza gryczana, gularz z wołowinki z marchewką, groszkiem i pomidorami, buraczki zasmażane na ciepło, seler z jabłkiem, jogurtem i majonezem basen 1h III. duże i bardzo słodkie jabłuszko, miseczka budyniu waniliowego z migdałami polany sokiem malinowym IV. 2 kromki chleba razowego z masłem + sałatka (średnia marchewka, jajko, cebula, 2 różyczki brokuła, 2 łychy czerwonej fasoli, kawałek papryki czerwonej, natka, szczypior, 2 łychy kukurydzy, łycha majonezu, trochę curry i jak, ktoś oceni? Edytowane przez Abigal Czas edycji: 2010-01-20 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2377 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() czytanie nie boli.
![]() |
#2378 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- a tu jeszcze gorzej.. dziewczyno ty masz siłe stac na nogach??!! twoj metabolism nie istnieje jak mniemam..
![]() |
#2379 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2380 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jakieś 2 śniadanko ? może jogurt, owoc chociaż ? ale ogólnie podoba mi się ![]()
![]() |
#2381 |
Raczkowanie
|
czekam na jakies wskazówkiiii....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2382 |
Zakorzenienie
|
jak nie chcesz się "otłuścić" - choć przy braku okresu "otłuścić" się musisz - jedz zdrowo, bez śmieciowego jedzenia, słodyczy... aczkolwiek sądzę, że w Twoim przypadku słodycze, oczywiście nie w nadmiarze, mogą jedynie pomóc w powrocie miesiączki...
a jeżeli strach przed otłuszczeniem (irracjonalny ^^') spędza Ci sen z powiek, to może nie jesteś gotowa na przytycie i wypadałoby pomyśleć o terapii?
![]() |
#2383 |
Raczkowanie
|
chce przytyc.!!!..tylko w zdrowy sposób tak zeby nto kontrolowac....a nie przegiac i wrócic do wagi sprzed diety...wiec jak???co dodawac???? i ile??? od razu na P???czy najpierw U?????
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2384 | |
Raczkowanie
|
Arrr22...tez sie obawialysmy jak bedzie, ale sie przelamalysmy i jestesmy mega szczesliwe ![]() Poza tym kiedy zaczelysmy jesc duzo, duzo wiecej, sporo zdrowych tluszczy-nasz BF z 27-28 spadł na 20-21%. Co nas niezmiernie cieszy, bo w koncu miescimy się w normie;] NASZE P: przed sniadaniem; suszone sliwki + jablko z gruszką podprazone na patelni i posypane cynamonem. kawał placka drożdżowego z masłem orzechowym;p sniadanie; * owsianka ; dużo owsianych, bakali ; kilka garsci orzechow, duzo pestek slonecznika, rodzynki, wiórki kokosowe, daktyle + po 2 garści; BF, ZB, chocapic, poduszeczki kokosowe + 1/2 naturalnego + 1/2 pierotta orzechowego. * bułka z masłem, serem, salata, pomidorami i przyprawami. po; sok marchewkowy jednodniowy. + 2 ryżowe z miodem i cynamonem II śniadanie ; serek wiejski z papryka ostra, pieprzem, bazylią, tymiankiem, oregano, imbirem ![]() obiad; kotlety z soczewicy [pycha!;] ] + worek ryżu z sosem grzybowym + salatka z marchwii i groszku [talerz ![]() deser; *1/2 paczki biszkoptów;D smarowane masełkiem orzechowym na pół z miodem ![]() *kakao na mleku 3,2 % *jabłko. podwieczorek; *owsiane platki, białko truskawkowe [2 lyzki. postanowilysmy sprobowac z mniejsza iloscia raz na jakis czas ![]() ![]() *kromka chleba przytostowana z serem zoltym i dzemem ![]() kolacja ; 2 jajka na twardo + miska warzyw na patelnię + bułka pszenna ; -1/2 z camembertem i pomidorem -1/2 z serem , chrzanem żurawinowym i serem kanapkowym z ziolami. po; daktyle + kakao z cynamonem. ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
Nie raz Ci tu pisalysmy abys od razu przeszla na P, a nie meczyla U. Ale jak chcesz.
![]() |
#2385 |
Rozeznanie
|
UUu:
śń: 2 kromki razowca z masłem orzechowym- 1 z dżemem wiśniowym; 2 z powidłami śliwkowymi + wieśniak 200g. z cynamonem + herbata zielona IIśń: jabłko bez skórki + bułka orkiszowa z masłem, szynką drobiową, pomidorem i sałatą ob: ok.1/2 woreczka ryżu parabolied, pierś z kurczaka pieczona z keczupem, szpinak + herbata zielona podw: tutaj tylko chłodnik sokólski 400g. wpadł bo źle się czułam kol: 2 kromki razowca z jakimś miksełkiem (masło się skończyło) łososiem więdzonym z koperkiem, z papryką + herbata zielona i jak? oceni ktoś? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2386 | |
Zakorzenienie
|
So sorry, zacmienie jakie naszlo czy co
![]() Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2387 |
Rozeznanie
|
dobra, ostatni raz.... może teraz lepiej (jak nie to mi wprost powiedzcie, to nie będę pisać więcej)
R śn - 2 małe grahamki, 4 plastry polędwicy (z komina, cokolwiek by to oznaczało), kilka orzechów wloskich 2 śn - jogurt Activia do picia obiad - warzywa na patelnię (druga część paczki z wczoraj), torebka ryżu pełnoziarnistego podwieczorek - jabłko kolacja - 3 kromki chleba chrupkiego żytniego, serek wiejski, znowu kilka orzechów |
![]() ![]() |
![]() |
#2388 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2389 |
Zakorzenienie
|
twinsy21, wpraszam się do Was na owsiankę
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2390 |
Raczkowanie
|
Wiesz ostatnio mialysmy totalny rostrój żołądka i mega skurcze jelit i waga trochę zleciala [jak zobaczylysmy 41.5 to myslalysmy ze nam serce z żalu pęknie;p] ;/ Ale uspokoiło sie, wrocilo do 42.5 , a nawet 42.7 ;D ![]() ![]() ![]() PS; poszlysmy raz platnie zrobic sobie test na alergeny pokarmowe, to na spozegnali z kwitkiem i uznali ze potrzebny nam gastrolog a nie jakies testy;/ ;p / A jak powiedzialysmy ze bylysmy to uznali bysmy poszly jeszcze raz. ;/ [wtf?]. Tak to jest jak sie co tydzien po lekarzach latalo, to teraz nas maja za hipochondryczki;p ![]() Pozdrawiamy! ![]()
#2391 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2392 |
Raczkowanie
|
Oj jest, jest
![]() ![]()
#2393 |
Zakorzenienie
|
Moje "bez apetytowe" U ( od dwóch dni jakoś nie mam chęci na jedzenie, ale zmuszam się i jem bo inaczej skąd znajdę siły na nauke
![]() Mam nadzieje, że jak tylko bedę miała trochę więcej czasu na bardziej przemyslaną dietę to zamiar U, będzie R. Śniadanie- Na szybko : troszeczkę sałatki z pekińskiej z kukurydza, na łyzeczce oleju i sosie koperkowo-ziołowym, herbata biała IIŚ- bułka z ziarnami z masłem, serem, sałatą, ogórkiem kiszonym i pomidorem Obiad: Pół średniej wielkości pizzy z serem i szynką, kubek zielonej herbaty mały napój z magnezem 100ml Podwieczorek: ok 250 ml jogurtu wiśniowego, duuży kubek yerby Kolacja: Jeden krokiet z kapustą i grzybami, 2 kromki razowca z jajkiem, twarozkiem, plasterkiem szynki i świeżym ogórkiem |
![]() ![]() |
![]() |
#2394 |
Raczkowanie
|
Twinsy21 jejku jak mi się podoba to Wasze jadło
![]() ![]() i życze, żeby kilogramy szybko leciały w góre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2395 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Połączenia spróbuj- wyszło przepyszne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiamy!;]
![]() |
#2396 |
Rozeznanie
|
U
(7:30) : kiwi I śn(8.30) : 2 kromki razowca z margaryną z: -Almette pomidorowym ![]() ![]() -powidłami z czarnej porzeczki czarna herbata z łyżeczką miodu (9.00) kawa z 7days'em czekoladowym ![]() II śn(12.30) : kromka razowca na pół z Almette i plastrem pomidora obiad(15.20) pomidorowa, niezabielana z makaronem (16.00) : chinszczyzna maminej roboty ![]() ![]() (17.30) : czarna herbata, krowka, 2 kawalki 3 bita K: (21.00) 2 kromki razowca z margaryna z: -lyzeczka miodu -1 zabkiem czosnku (chyba jakies przeziebienie mnie bierze ![]() kubek kakao na mleku 2% I jak?? jest dobrze?? bo ostatnio nawet balam sie dawac moje jadla, bo albo zapominalam, albo nie mialam czasu zrobic sobie II sniadania ![]() p.s.- dzisiaj nareszcie mialam na lekcje i moglam sobie wypic kawe ![]() prooosze o ocene.. ![]() ![]()
![]() |
#2397 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
O ja p***dole.... Pewnie się nabiegałaś z pieskiem żeby spalić te knedle... ![]() Gratuluję... Jeszcze trochę i wygra Pani bilet na tamten świat.... PS. Pozdrowienia od Air.... ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2398 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#2399 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() P.S. dzięki za ocenkę;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2400 |
Rozeznanie
|
kiwi bylo
![]() ![]() ![]() ![]() orzechy czy pestki dyni to bym chciala sobie zjesc tyle ze mnie ostatnio, przez ten aparat, zeby bola jak chce cos zjesc twardszego ![]() ok. jutro na IIsn beda 2 kanapki ![]() ![]() mozecie podkrasc przepis ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.