|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Jeśli zdaje się rozszerzenie zdaję się dwa poziomy.
Rano podstawę, pózniej rozszerzenie. Chodzi mi o to, co się stanie jak nie zdam tego rozszerzenia, czy mam zaliczoną podstawę.
|
|
#2522 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie
Już szukam ładnych. I pójdę. Cytat:
Już te zdjęcia zgrywam. |
|
|
|
|
#2523 | |||||
|
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16621354]sama niewiem na które się masz się zdecydowac
. wszystkie bardzo wysokie ![]() [/QUOTE] ja w szpilkach poniżej 7 cm czuję się dziwnie ![]() a moja D. ma takie same buty jak ja, bo moja sister nam kupiła w UK znaczy ja kupiłam sobie jak byłam tam, przyjechałam, spodobały się D. i E. i moja sis im kupiła 5futnów za parę szkoda, że tak tanio nie ma u nas![]() Cytat:
(widzę, że masz taką pamięć jak ja bo ja niedawno zapomniałam, że Karolina pokazywała swoje buty starość nie radość )miałam takie jak pierwsze, tyle że fioletowe, a D. ma czarne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() z tamtymi okolicami nie ma żartów (w mztce, którą jeżdżę do szkoły jest tv i lecą reklamy różnych firm itp, puszczają taką reklamę jakiejś przychodni chyba prywatnej w Opocznie ul.Dworcowa 7 czy coś takiego i zawsze wtedy myślę o Tobie tam jest ginekologia chyba, musisz się wybrać )no ładnie ładnie piwko przed snem ![]() Cytat:
![]() mam taką dietę "jedz na co masz ochotę" ![]() może chodźmy w adidasach na studniówkę ?w nich zawsze jest wygodnie ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
![]() ale nigdy się nie buntował, zawsze przyznaje racje mamie, nawet jak jej nie ma ![]() fajną masz suczkę, taką z charakterkiem
|
|
#2524 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ale prawie zawsze chodzimy po sklepach i kupujemy sobie prezenty w ten sposób, bo już nam sie znudziło to głupie zamartwianie się i wybieranie :P jejku internet mi dziś beznadziejnie dziala, niektóre strony tak szybko chodzą, inne w ogóle sie nie otwieraja. I z tego powodu nie moge wejść na te Twoje linki i na sukienkę też nie .. no nic, jutro spróbuje ![]() Patrzcie jaki mam szczęśliwy numer postu
|
|
|
#2525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tłumaczę jak krowie na rowie. jak chcesz zdać chemię jeden i drugi poziom skoro oba są na godzinę 14:00 dnia 17 maja? przedmioty dodatkowe możesz zdawać na dowolnym poziomie. jeśli wybierasz rozszerzoną chemię to podstawy nie piszesz ! JAK NIE ZDASZ PRZEDMIOTU DODATKOWEGO (czyli oprócz podstawowych : polski, obcy i matma) to masz zaliczoną maturę. MATURY NIE ZDASZ jeśli nie zdasz j.pol podstawowy j.obcy podstawowy matematyka podstawowa ![]() tylko OBOWIĄZKOWE (znowu powtarzam : polak, obcy i matma na poziomie podstawowym) musisz zdać. ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- dwa poziomy zdajesz jeśli wybierasz rozszerzony polski, obcy albo matmę. Jeśli wybierasz inny przedmiot, np. chemię rozszerzoną.. to piszesz tylko ten poziom rozszerzony bez podstawy. polski R angielski R matematyka R chemia R geografia R wtedy: 4 maja : 9:00 podstawowy polski, 14:00 rozszerzony polski 5 maja 9:00 podstawowa matematyka, 14:00 rozszerzona matematyka 6 maja 9:00 podstawowy język angielski, 14:00 rozszerzony język angielski 13 maja 9:00 rozszerzona geografia 17 maja 14:00 chemia rozszerzona
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2010-01-21 o 22:21 |
|
|
|
|
#2526 |
|
Wtajemniczenie
|
Martyna dosadniej się już nie dało
![]() Ale fakt, FankaStaroci - matura tuż tuż, takie rzeczy warto wiedzieć.
|
|
#2527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po studniówce się wybiorę, niech mnie zbada, może nic nie będzie. A miło, że o mnie myślisz . No jest tam taka. Podobno dobra, ale ja jestem do innej zapisana. |
|
|
|
|
#2528 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
to samo źródło, co wyżej.
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2010-01-21 o 22:30 |
||
|
|
|
#2529 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tak już mam, że gdy coś słyszę, czy widzę nazwę miasta to kojarzę sobie z którąś z Was ![]() właśnie. jest na 1. stronie ![]() ale takie sprawy chyba tłumaczą w szkole ?
|
|
#2530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moje miasto kojarzysz? ![]() właśnie chyba nie tłumaczą. ale zostało troszkę ponad 3 miesiące, i żeby nie mieć takiej wiedzy ![]() w sumie, jakby ktoś miał jakiś zmieniacz czasu to można by było sobie i dwa poziomy napisać. napisać podstawę, cofnąć czas i iść jeszcze raz na rozszerzenie
|
|
#2531 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
?u mnie tłumaczą, przypominają często zasady podejścia do egzaminu maturalnego.. ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- idę spać, chociaż jutro sobie robię wolne ![]() czereśniowych snów ;*
|
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
No te nieszczęsne foty.
![]() Ale sala niegotowa ciągle. Nie mam zdjęć wejścia i tylnej ściany. |
|
|
|
#2533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam Wilczy Szaniec. Kwaterę Hitlera z II WŚ. i rzeczywiście witano na dworcu w moim mieście, ale nie Stalina, a Mussoliniego, który przyjechał do swojego frienda Hitlera w odwiedziny ![]() ja też idę spać, Tż wychodzi z pracy za godzinę, ale już nie mam siły czekać.. chyba nic mu nie będzie. dobranoc Pyziaki;* ed: Karolina, ale kocioł macie świetny wystrój !
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2010-01-21 o 22:52 |
|
|
|
|
#2534 | ||
|
Zakorzenienie
|
niektórzy mają swój własny, wymyślony świat!
![]() Cytat:
![]() jak sobie wyobrażasz pisanie jednocześnie podstawy i rozszerzenia? lewą ręką P, prawą R? Cytat:
tylko, że mnie nowe adidasy też obcierają
|
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
Z zalewajką
![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Marta ! Widzę Cię ! Czemu się nie odzywasz ?
|
|
|
|
#2536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby się zgadzało. P prawą, R lewą. nie mów ![]() adidasy też Cię obcierają? ja nie mogę nosić sztucznych butów, muszę mieć skórzane.. bo te sztuczne zawsze mi obcierają prawą stopę, co jest nielogiczne, bo troszkę większą mam lewą ale spoko, nie będę się kłócić wlaśnie, muszę kupić dzisiaj wkładki do butów. tzn. te żelowe, co by mi noga w bucie nie jeździła.. no i takie na piętkę, żeby mi nie obcierały te nowe jak poloneza będę śmigać. bo ona tak zawsze śledzi, śledzi i się wstydzi odezwać.pewnie już się mentalnie przygotowuje do jutrzejszej 100. ![]() dzień dobry, cześć i czołem. kluski z rosołem. nie wiem po co ja tak wcześnie wstaję jak mam na 9:00 do szkoły ![]() no,ale spoko. chociaż mam 1,5h dla siebie bo już się wykąpałam. sen mi z powiek spędza wizja przedstawienia.. ![]() bo oczywiście ja i G. przygotowujemy COŚ.. a reszta nawet nie zapyta czy coś pomóc. sponio. w ogóle do mnie nie dociera, że za dwa dni mam studniówkę ![]() i potem już tylko 100dni. w ogóle ciecie jesteście tylko ja mam 100dn równo 100 dni przed maturą. ja zdam, a wy nie bo wasze 100dn się nie liczą dobra, kocham was i żartowałam. miłego dnia ;*
|
|
#2537 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
współczuję .. Karolina fajny wystrój ![]() w gimnazjum na balu zakończeniowym mieliśmy wystrój piekiełka, a w kotle gotowały się zdjęcia nauczycieli ]:-> Martyna ja mam 101 dni prawie jak 100 ![]() lecę sprzątać, potem zakupy i próba poloneza ![]() miłego dnia;*
|
|
#2538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry.
Cytat:
![]() Ja tylko nie mam tych balerinek i już ich nie znajdę. Mam szare, może nikt nie będzie widział, że mi nie pasują. Cytat:
Bo nasza klasa go bardzo nie lubi. I ma eLkę na ogonie. Ale się Maniek wścieknie |
||
|
|
|
#2539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też kocham moje stopy, chętnie się z kimś zamienię ;P byłam właśnie u krawcowej, ale to pierwsza miara więc nie można powiedzieć nikt konkretnego, ale już wygąda nieźle ![]() a zaraz na chemię no, przynajmniej na księdza się nie załapię ;Pmój brat chce się w pokoju zamknąć
|
|
#2540 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajnie masz, że już studniówka .. ja jeszcze tydzień czekam, tydzień pełen stresu i napięć ![]() Oj dzieki to wtedy zostaniesz sama na wątku bo już wszystkie sie załamią i żadna nie wejdzie :P ![]() Cytat:
![]() Dobra w końcu piątek, dostałam 5 ze sprawdzianu i fajnie jest a jutro znowu próba poloneza. Robiliśmy też rozpiskę kto gdzie siedzi na studniówce, generalnie będzie całkiem fajnie xd Dobra ja sobie jem pizze a potem lecę miłego piątku
|
|
|
#2541 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Jeszcze ktoś, oprócz was, ma teraz studniówkę ? ;d. No to cichutko będzie tu przez weekend. ![]() Bry ![]() Nie byłam dzisiaj w szkole, gdyż byliśmy w Łodzi na przedstawieniu 'I love Aaaa, a kible na UŁ są obleśne, fuuuu. Znalezienie ubikacji czynnej (woda, spłuczka ) graniczy z cudem.Dlatego nie chcę iść do Łodzi, o nie. Jakoś mi się kojarzy z takim brudem i chyba za często w niej bywam. Znudziła mi się. A dzisiaj dzień na sportowo .Najpierw skoki w Zakopanem, a potem ręczna Miłego popo
|
|
#2542 | ||||||||
|
Konto usunięte
|
czesc Żbiczkii ;*
Cytat:
zaniosłam dziś do krawca, zobaczymy czy coś pomoże. a jak nie to zspróbuję z ta wazeliną ![]() Cytat:
ale masz fajnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i co się chwalisz ;* Cytat:
![]() Cytat:
napisz jak zareagował ![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2543 |
|
Konto usunięte
|
kupiłam sobie podwiązkę
Z diamencikami, będzie mi do pantofli pasowała I ramiączka silikonowe coby mi czarnych nie było widać ;d Miałam dzisiaj próbny egzamin zawodowy- teoria. Niektóre pytania były tak śmieszne, że myślałam, że to jakiś żart. Jedno z pytań: "co się stanie, jeśli pracownik będzie wycierał włączoną kserokopiarkę mokrą ściereczką" i jedna z odpowiedzi: "może mieć skoliozę kręgosłupa" |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2544 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A buty śliczne ![]() Cytat:
Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16619391] wstawiam zdjęcia butów. no ale jakościowo nie najlepiej bo wiadomo ;D takie tam zwykłe. no i niestety z małą kokardką.[/QUOTE] Ładne Cytat:
![]() Cytat:
Wróciłam do domu i dalej tenis plus biegi. Teraz skoki potem ręczna a w nocy Australian Open ![]() Nie zacytowało mi wszystkiego CO do rankingu Perspektyw moja szkoła 93 w Polsce i 6 w województwie A tak w ogóle to sorry że nic nie pisałam ale miałam urwanie głowy Wczoraj wypisywałam zaproszenia dla tych wszystich ludzi co wyżej już pisałam (nauczyciele i ta reszta) i dyrek powiedział że jesteśmy nieodpowiedzialni bo okazało się że do paru osób które nie mają małżonków lub nie żyją poszły zaproszenia z żoną/mężem No i nie odzywałam się bo miałam masę nauki w związku z zakończeniem semestru, ale teraz już będę regularnie ![]() A tym które studniówkę mają to miłej zabawy ![]() aa. I ja też chcę Wasza nk
Edytowane przez martus9191 Czas edycji: 2010-01-22 o 16:35 |
|||||||||
|
|
|
#2545 |
|
Rozeznanie
|
hejka, widzę ,że przygotowania do 100 dniówki w toku
ja z tym swoim "kuciem" dam sobie dzis sianaxD a od jutro jazda
|
|
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
Boże, nadrabiałam was całe popołudnie
![]() a wczoraj mnie nie było przed kompem ![]() teraz zaraz wychodzę i pewnie jutro przed 100 dniówką coś tam wam napiszę ciekawego albo i nieciekawego
|
|
|
|
#2547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas jest 40 kelnerów wynajętych. No i dwóch rodziców z każdej klasy, do pilnowania niby. Ale oni mają tam siedzieć od 18 do 6 rano to pewnie wcześniej pójdą. A kucharka robi jedzenie. Sprzątają drugie klasy, w poniedziałek. Wyślę Ci pw.
|
|
|
|
|
#2548 |
|
Rozeznanie
|
Aaaaale nuda.
![]() Czekam właśnie na księdza.Wszystkim które mają mieć studniówki życzę udanej zabawy i pamiętajcie o TYM słynnym powiedzonku![]() ![]()
|
#2549 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() u nas taki motyw był rok temu i świetnie wyszło to późno daliście zaproszenia. my musieliśmy rozdac przed świętami wyślę pw ![]() Cytat:
a napisz chociaż coś nieciekawego ![]() Cytat:
![]() no i rodzice pilnują. w tym mój tata. Cytat:
![]() |
|||||
|
|
|
#2550 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16642587]
u mnie kelnerują drugoklasiści ![]() no i rodzice pilnują. w tym mój tata. [/QUOTE] Tata, fajne, mojemu by się nie chciało. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.

szkoda, że tak tanio nie ma u nas

jak Perełka dostanie cieczki..to są dopiero humory, ohohoho !
i na sukienkę też nie .. no nic, jutro spróbuje 

miłego piątku